• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet artık size aidimmm...:nazar::1::1::1: leylikodan bilgileri aldım sağlığı iyiymiş oğluşuda bugün biraz az hareket etti diye endişe etmiş ama iyiler çok şükür..merak etmiştim onu...:nazar::38::38:

kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama biraz değişiklik yapmak istiyorum kendime :nazar::38::38: saracım sen saçını boyattın mı?:nazar::32::32::32:

Son düzenleme:
aynı anda iki topicede laf yetiştiriyorum..leyliko açıkmış tüpbebek topicine bakıyom arada...onuda merak ediyordum..bugün gelmiş..:nazar::21::21::21:

maşallah becerekli hatunum menim :nazar:

haksızmıyım ama saracım...:nazar::9::9::9::9::9::9::9:

haklısın valla :42::42::42::42::42::42:

kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama biraz değişiklik yapmak istiyorum kendime :nazar::38::38: saracım sen saçını boyattın mı?:nazar::32::32::32:

yok daha boyatmadım bu hafta sonu düşünüyorum bakalım bende kesecem ama çok kısa etmeyecem

Son düzenleme:
canım fırında köfte patetes, pilav,bide corbam var :56::54::54:
mükemmelllll menüüüüüüüüüü :nazar::39::39: ağzımın suyu aktı valla..acıktım yine :nazar::1::1:
değişiklik her zaman iyidir canım kes ve boyat eminim çok yakış:31::31::31::31::31::31:acaktır sana
saol bitanem..sanada çok yakışır eminim saracım..:nazar::38::38:
canım sacların uzunmu modeli nasıl rengi nasıl ona göre fikir verelim :26::38:

omuzlarımı aşıyor canım..öyle aşırı uzun değil..röfleliyli ama tepeler azaldı boya attırmam lazım..yine röfle yaparım herhalde..eşim öyle seviyor...sizinde tavsiyenizi beklerim..:nazar::38::38:

Son düzenleme:

mükemmelllll menüüüüüüüüüü :nazar::39::39: ağzımın suyu aktı valla..acıktım yine :nazar::1::1:

saol bitanem..sana çok yakışır eminim saracım..:nazar::38::38:

omuzlarımı aşıyor canım..öyle aşırı uzun değil..röfleliyli ama tepeler azaldı boya attırmam lazım..yine röfle yaparım herhalde..eşim öyle seviyor...sizinde tavsiyenizi beklerim..:nazar::38::38:

biliyomusun benimde öyle omuızlarımı aşırmış kısa at kuyruğu oluyo işte ve röfleliydi ama yarıya kadar röfle gitmiş malesef ama bu sefer ben röfle yapmayacam çikolata kahveye boyatayım diyorum bakalım nasıl olacak

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21, pelin67, sara_28+

kızlar 2 tane mişsafirimiz var çay söyleyelimmi belki nikleriyle gelirler :34::34::34::34::34::34:
söyliyelim canım:34::34::34:

saol bitanem..sanada çok yakışır eminim saracım..:nazar::38::38:

sagol canım keşke yakın olsaydık akşama misafirim olurdun:29::38::38:...ayy bende acıkmıştım ama yemek yedim şimdi kendime geldim:9::9:

degişiklik istiyosan kat kat kestirebilirsin canım ben oyle kestiriyorum güzelde oluyo...röfle güzel bence yakışıyomuşta onu yaptır yine...bende sarıya cevirmeye calışıyorum sacımı ama hep kısa kullandıgım icin şimdi uzattım:34::16:

kızlar 2 tane mişsafirimiz var çay söyleyelimmi belki nikleriyle gelirler :34::34::34::34::34::34:
:nazar::7::7::7::7::7:
söyliyelim canım:34::34::34:

sagol canım keşke yakın olsaydık akşama misafirim olurdun:29::38::38:...ayy bende acıkmıştım ama yemek yedim şimdi kendime geldim:9::9:

degişiklik istiyosan kat kat kestirebilirsin canım ben oyle kestiriyorum güzelde oluyo...röfle güzel bence yakışıyomuşta onu yaptır yine...bende sarıya cevirmeye calışıyorum sacımı ama hep kısa kullandıgım icin şimdi uzattım:34::16:
saol canım yemiş kadar oldum..sanada afiyet olsun pelocummmm.:nazar::38::38:..evet röfleye devam bu gidişle...:nazar::1::1:
biliyomusun benimde öyle omuızlarımı aşırmış kısa at kuyruğu oluyo işte ve röfleliydi ama yarıya kadar röfle gitmiş malesef ama bu sefer ben röfle yapmayacam çikolata kahveye boyatayım diyorum bakalım nasıl olacak
yakışır bacımaaaaaaaaa...:nazar::38::38:

:nazar::7::7::7::7::7:

saol canım yemiş kadar oldum..sanada afiyet olsun pelocummmm.:nazar::38::38:..evet röfleye devam bu gidişle...:nazar::1::1:

yakışır bacımaaaaaaaaa...:nazar::38::38:

sagol canım benimm:38::38:ee napalım kocişler neyi seviyosa onu yapıyoruz:9::9:

saracım cıkolata kahvede güzel bi renk eminim sanada yakışır:16::16:

Leylacım ben daha geçen c.tesi yaptırdım şaçlarımı:)şekil verdirdim ve balyajla saçlarımı sarıya döndürdüm..

herkes çok yakıştırdı..bitek eşim ne gerek vardı sen her halinle güzelsin diyererk beni yine gıcccccık etti...

Back
X