• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selammm sara ablamınnnnnn toopikiiiiiiiiiiiiiiiiii:3::3::3::3::3::3:bi süredir gelmiyordummm bi selam vermeden olmaz tabii kiiiii:16::16::16:

sara cımm topikin atağa geçmiş ohhhhhhh:21::21::21::21::21: çok öpüyorum seniii:38::38::38:

herkesin yazdıklarını tek tek işaretledim özenle cevap yazdım...bir tuşa basınca hepsi gitti..sinirden ağlayabilirim...:14::14::14::14: şimdide buse uyandı yaaaaaaaaaaaaaaa..neyse yine gelmeye çalışırım....:nazar::38::38:

herkesin yazdıklarını tek tek işaretledim özenle cevap yazdım...bir tuşa basınca hepsi gitti..sinirden ağlayabilirim...:14::14::14::14: şimdide buse uyandı yaaaaaaaaaaaaaaa..neyse yine gelmeye çalışırım....:nazar::38::38:

ay kıyamam ya bazen öyle oluyor çok sinir bozucu.......
buse yi öp benim için annesi.......

$gunaydin1.webp

herkese günaydıııınnn

:7::7::7::7::7::7:

selam kızlar hayırlı günler hepinize...saracım ben adet oldum merak edersiniz diye yazayım dedim...hakkımızda hayırlısı olsun...

kizlar nasilsiniz ... biz iyiz bu aralar pek zamanim yok giremiyorum bebek sormasi ev sormasi darken eve gec geliyorum ....... sizde iyisiz insalla :16::16::16:

günaydın kızlaaaaaaaar herkese güzel bi hafta olsun tüm dileklerin gerçekleştiği tüm insanların barış içinde yaşadığı hastaların şifaya kavuştuğu dertlerin derman bulduğu herkesin mutlu huzurlu sağlıklı olduğu bi hafta hatta bi yıl olsun.:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

kizlar nasilsiniz ... biz iyiz bu aralar pek zamanim yok giremiyorum bebek sormasi ev sormasi darken eve gec geliyorum ....... sizde iyisiz insalla :16::16::16:

merhaba canım sen iyi olda bebişler iyi olsunda geç gelmen mühim değil ha tabi gelsen sohbet etsek güzel olur özlüyoruz yani özlemiyor değiliz ama arada gelip sağlıklı olduğunu söylemen bile çok güzel canım

selam kızlar hayırlı günler hepinize...saracım ben adet oldum merak edersiniz diye yazayım dedim...hakkımızda hayırlısı olsun...

sağlık olsun pelinim yeni ay yeni umut diyelim belki böylesi hayırlıymış üzülme tamam mı inşallah bu ay gelir bebişin

selammm sara ablamınnnnnn toopikiiiiiiiiiiiiiiiiii:3::3::3::3::3::3:bi süredir gelmiyordummm bi selam vermeden olmaz tabii kiiiii:16::16::16:

sara cımm topikin atağa geçmiş ohhhhhhh:21::21::21::21::21: çok öpüyorum seniii:38::38::38:

başakım gelmiş hoşgelmiş nasılsın taze hamiş evet gelmiyodun epeydir ama annenlerde olduğun için sorun değil yani:34::34::34::34::34::34:

evet caım topik atağa geçti kış uykusundan uyandı topikimiz kızlarda gelmeye başladılar yine eski neşemize kavuştuk şükür:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

kıyamam ya bazen benmimde öyle oluyo ama ben çözümü öğrendim nasıl biliyomusun. hani bi tuşa basınca hepsi siliniyo o zaman hiç bişey yapmadan yukarıda geri ok işareti varya ona bas hepsi aynen geri geliyo anlatabildim mi :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR güzel bir hafta olsun inşş

betülcüm selam tanışalım mı sendemi bebek isteyenlerdensin bizim gibi

sanırım banaydı selam.tesadüf girdim okuyodum:)evet 2.bebğimi bekliyorum 6 aydır.
daha bişiy yok nazlı olucak sanırım bu.senin ilkmi??ne zamandır deniyosun.ben 6 ayda yoruldum umutsuzluğa düştüm sanki:43:

Back
X