• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

efsuncum önce kafanın içini rahatlat sdorun herneyse muhakkak çözümü vardır bide ben bişey daha anladım bazı konularda biz ne yaparsak yapalım olacak şey zaten oluyo yani değiştiremiyoruz o yüzden kendini sıkma hep kalbine ferahlık ver belki bebeğin uğuruyla gelecek ve herşey senin içinde eşin içinde daha iyi olacak

sana katılıyorum canım

kafam kaç aydır rahat değil işte her yeni şeyde büyüyor...
neyse kafanızı ütüledim sabahtan beri çok teşekkür ederim...
herşeyin hayırlısı...

öyle de canım ne bileyim bazı arkadaşlarda var bir hafta kala bile idrarda öğrenen bakalım kısmet ben de negatif çıkacağına eminim ama yine de yapmak geldi içimden öğleden sonra yazaruım sonucu:)

sonucu bizede yaz o halde inşallah pozitifi görürsün didemcim:81::81::81::81::81::81::81::81:

kafam kaç aydır rahat değil işte her yeni şeyde büyüyor...
neyse kafanızı ütüledim sabahtan beri çok teşekkür ederim...
herşeyin hayırlısı...

seni o kadar iyi anlıyorumki aslında canım ama ne yapacaksın:50::50::50::50::50::50::50::50::50:

ayrıca kafamızı falanda ütülemedin böyle düşünürsen kırılırım biz arkadaş değilmiyiz hemde kader arkadaşı:34::34::34::34::34::34::34::34:

efsun neyin var canımm yapma böle üzüorsun bak bizi

hadişkocum nasılsın canım özledim seni kız :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

canım sıkılıyo başım ağrıyo herşeye sinirleniyorum eşimlede atıştım oda beni anlamıyo yada anlamak istemiyo çok inatçı çok oooooof ooooooooof:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

:21::21: yemeeemi yaptım geldim kızlarrrr
mercimek çorbası patates oturtması pirinç pilavı cacıkk :56::56::56:

merhaba yetercim hasta oldum ya oooof sen nasılsın :38::38::38::38::38:

amiiiiiiin canım menim

inşallah ama sanmıyorum canım daha reglime 3 gün var bide yüzümde sivilce çıkmış yani bunlar regl belirtisi
:50::50::50::50::50::50::50:

akıllım ne duruyosun bi test yapsana inşallah hamilesindir:49::49::49::49::49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

geçmiş olsun canım eşine

ben dün grezmeye gittim bi ara çok sıcaktı betona oturdum belki ondan dolayı üşütmüş olabilirim az önce tuzlu leblebi yedim şimdi accık daha iyi midem tuz bastırdı sanırım:34::34::34::34::34::34:
saol saracım...:nazar::38::38:

ooooh ne güzel keşke bende evde olsaydım şimdi mutfağa girip yemeklerimi yapsaydım ellerine sağlık canım şimdiden afiyet olsun

saol tatlım ben biraz aceleciyimdir genelde öğleden sonraya bırakmam yemek işini yaparım kafam rahat eder evde olunca :34:

eline sağlık tatlım..menün güzelmiş..sana yemeğe gelelim...:nazar::56::56::56:

:56: buyurun tatlım her zaman beklerim:34::34:

aaa ne oldu canım yaaaaaa:26: niye atıştınız:26:

niye tatlım ya..neyin var saracım?:nazar::38:

bilmiyorum kızlar ya zaten bugün çok gerginim midem hala çok kötü su içince bile sudan tat almıyorum o kadar yani başıma el değmiyo o kadar ağrıyo öğlende eşime dedimki eve bi tane küçük akvaryum alalım akvaryum dediysem hani şu fanuslardan içinede iki küçük japon balığı çok seviyorum ben böyle şeyleri hem akşam eve gelince oyalanırım hemde stresimi alır suyu balıkları çok seviyorum ben en stresli olduğum zamanda bile denizi seyretsem rahatlıyorum ama yok beyefendi birden ne gerek var dedi nerden çıktı bu dedi bendede şalterler attı tabi atıştık biraz sonra işe geldik

saol tatlım ben biraz aceleciyimdir genelde öğleden sonraya bırakmam yemek işini yaparım kafam rahat eder evde olunca :34:

:56: buyurun tatlım her zaman beklerim:34::34:

yemek hazır oldumu mutfakta temiz oldumu benim için iş bitmiştir diğer işler nasılsa yapılır

bilmiyorum kızlar ya zaten bugün çok gerginim midem hala çok kötü su içince bile sudan tat almıyorum o kadar yani başıma el değmiyo o kadar ağrıyo öğlende eşime dedimki eve bi tane küçük akvaryum alalım akvaryum dediysem hani şu fanuslardan içinede iki küçük japon balığı çok seviyorum ben böyle şeyleri hem akşam eve gelince oyalanırım hemde stresimi alır suyu balıkları çok seviyorum ben en stresli olduğum zamanda bile denizi seyretsem rahatlıyorum ama yok beyefendi birden ne gerek var dedi nerden çıktı bu dedi bendede şalterler attı tabi atıştık biraz sonra işe geldik

:1::1: sudan sebep diye buna derler canım ama dün biz olişe doğumgünü hediyesi aldık büyük bir fanus 4 tanede japon balığı valla evin havası değişti :32:
hepimize çok iyi geldi suda geziyorlar yem yiyorlar hele benim oğlanın aklı gitti :24::24::24::24:

:1::1: sudan sebep diye buna derler canım ama dün biz olişe doğumgünü hediyesi aldık büyük bir fanus 4 tanede japon balığı valla evin havası değişti :32:
hepimize çok iyi geldi suda geziyorlar yem yiyorlar hele benim oğlanın aklı gitti :24::24::24::24:

aynen doğru diyosun sudan sebeb işte ama benimkinin derdi evde balık olunca öyle aklına estimi gidip anasında kalamayacaz ya o yüzden:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

oğluşunda güle güle baksın balıklarına çok şekey oluyolar dimi :97::97::97::97::97::97::97:

doğru söylüyorsun canım maşallah bende hamaratım evim mutfağım heryerim tertemiz yemekte hazır :56::32::32::32::32:

maşallh canım Allah hep böyle etsin sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu

aynen doğru diyosun sudan sebeb işte ama benimkinin derdi evde balık olunca öyle aklına estimi gidip anasında kalamayacaz ya o yüzden:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

oğluşunda güle güle baksın balıklarına çok şekey oluyolar dimi :97::97::97::97::97::97::97:

maşallh canım Allah hep böyle etsin sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu

aminnn canım kesinlikle balığı tavsiye ediyorum olmazsa onlarıda götürürsünüz anasına :9::9::9::9:

Back
X