• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sara ablan yesn seni deli kız nasılsın bakim sen evine dönmüyonmu tızım ananın evinde doğuracan bu gidişle:9::9::9::9::9::9::9:

ayrıca hadişkoma burda olduğu için bişey deme o menimde canım arkadaşım tamam mı:48::48::48::48::48::48::48::48:

yok kuzucum hadişkomuza bişi dimedim :77::77::77::77:

ayyy ablacım sorma ya bu gidişle burda doğurmaktan korkuyom:18::18:annem diyo zaten istanbul soğuk olur sen burda doğur diyo:1:mercimek mercimeklikten çıkıp fasülye oldu. mısır olma yolunda ilerli,yor. ne zaman gidicem evime bilmiyom:31::31::31:

biri banamı seslendi hamarat denince akla hemen onun adı gelir hadiş hadiş hadişş kızz ben hep geliom kimseler olmuo yazıom farkındaysan sen bile yoksun yaniii topik başkanı olmayınca demek topiklikten çıkıomuşşş canım 3 dene nur ropu gibi topiciğimiz var maşallah hepsine de geliorum cvplıorum gelim bi kahveni içim bakim napıosun topikte kimler varrrr başakkk:49::49::49::49:

yerim seniii kuzummmmm dertleşemiyoruz çoktan farkındayım ve bende topik kurulu başkanı olarak yaptığımdan utanıyorum:78::78::78:

inşallah iyisindir bebeğimmm:16::16::16:

ayyy ablacım sorma ya bu gidişle burda doğurmaktan korkuyom:18::18:annem diyo zaten istanbul soğuk olur sen burda doğur diyo:1:mercimek mercimeklikten çıkıp fasülye oldu. mısır olma yolunda ilerli,yor. ne zaman gidicem evime bilmiyom:31::31::31:

hoşgeldin canım nasılsın bakim fasulyen nasıl eşin bişey demiyomu eve gitmemene tatlım :26::26::26::26::26::26::26::26:

yok tatlım bizde sorun yok bi defa oldu düştü bi dahada olmadı işte ama Allah kısmet ederse bu ay tedaviye başlayacaz

en azından problem yok buda güzel bişey.bebeklerimiz nazlı anacımm illaki aratıcaklar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1:

doğurdum bitanem doğurdum ama
doğurana kadar bende öldüm dikişler yüzünden bitanem
ama şükür bugün biraz daha iyiyim:16::16::16:
canım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallahh

saracım rekor kırmışsın maşallah 11 ziyaretçi....:nazar::9::9::9::9::9::9:

ben dünden beri çok hastayım..valla bugün işe gidemedim...sabah müdürü aradım izin aldım...2 gün izin aldım...boğazım çok kötüydü..busenin antibiyotikle grip şurubu vardı onu içtim iyi geldi biraz...girip bir selam vereyim size dedim...:nazar::38::38:
geçmiş olsun leylacım dikkat et canım havalar insanı çok yanıltıyor
hoşgeldin ececim naıslsın cnaım tanışmadık ama slm verim dedim
mrb canım evet tanışmak kısmet olmadı sanırım akşam ben çımışım sen yazmışsın pc başına geçmek şimdi nasip oldu şimdide sen yoksun yine tanışamayacagız
merhaba ececim nasılsın tamirat işi nasıl gidiyo

mrb canım tşkr ederimiyiyim sen nasılsın canım tamirat işine gelince daha başlamadık canım cumartesi geleceklermiş adamlar bende bu arada hastane işimi halledeyim dedim sanırım baya bi fırsatımolmayacak

canım gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallahh

geçmiş olsun leylacım dikkat et canım havalar insanı çok yanıltıyor

mrb canım evet tanışmak kısmet olmadı sanırım akşam ben çımışım sen yazmışsın pc başına geçmek şimdi nasip oldu şimdide sen yoksun yine tanışamayacagız

mrb canım tşkr ederimiyiyim sen nasılsın canım tamirat işine gelince daha başlamadık canım cumartesi geleceklermiş adamlar bende bu arada hastane işimi halledeyim dedim sanırım baya bi fırsatımolmayacak
neden tanışamayalım canıım tanışırız tanışırız şu aralar yoğunumm okadar görüşürüz inşallah

doğurdum bitanem doğurdum ama
doğurana kadar bende öldüm dikişler yüzünden bitanem
ama şükür bugün biraz daha iyiyim:16::16::16:

oy desene bi melek daha geldi dünyaya allahım meleklerimzii korusun analı babalı byütsün sizi ondan onu sizden ayırmasın birbirinize bağışlasın

canım benim yaaa mercimekini sewsinler senin sana annenden daha ii kimse bakamazzz otur oturdun yerde kızzz

ALLAH'ım

Habibin Muhammed Mustafa'ya,,ailesine ve dostlarına rahmet eyle. Ve onların katındaki hürmetin için dualarımıza icabet et..

Ya Rabbi,, borçlularımızla,, yetimlerimizle,, yuvası dağılmışlarımızla,, sevdiğini kaybetmişlerimizle,, hastalarımızla,, kırgınlarımızla,, çaresizlerimizle,, borçları yüzünden evine giremeyen ya da insan içine çıkamayanlarımızla,, iftiraya uğramışlarımızla;
günahlarımızla,, yanlışlarımızla,, eksiklerimizle,, salavatlarla,, ayetlerle,, surelerle,, dualarla kapına gelip rahmetini arıyoruz..

Allah'ım kapını yüzümüze kapatma. kendi lütfun ve rahmetinle bizlere açtığın dua kapılarını bizim için hep açık tut. insana apaçık bir düşman olan şeytanın aldatmalarından bizleri koru. kereminle bize nasip ettiğin bu dua dostluğunun sürekli ve kalıcı olabilmesi için bize yine kerem et.

Tüm dua dostlarımıza güç,,sabır,,gayret,,sevgi,,birlik ve beraberlik nasib et ki İZNİNLE her daim bu dua dostluğu çizgisinde senin rahmetini arayalım ve ümid edelim ve bulabilelim.

Allah'ım! kendi rahmetin,,bütün güzel isimlerin ve EN BÜYÜK İSMİN hürmetine bu mübarek geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız,,vatanımız,,ordumuz,, ailelerimiz ve çocuklarımız için şifa,,hayır,,rahmet,,rızık,,huzur,,kavuşma,, afiyet ve esenlik vesilesi kıl. ve bizi bu gecenin ve günün değerini bilenlerden eyle.
Amin Amin Amin Ya Rabbel alemiyn..."""

gerçektenmi canım hayırlısı Allahtan ne demişler körün istediği bi göz Allah verdi iki göz :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::34::34::34::34::34::34::34:

yerim men senin minnak oğluşunu annesiyel kahvaltımı yaparmış o Allah sizi nazarlardan korusun prensesim bi avazda kurtulursun inşallah
amin canım inş bu ay senden güzel haberler alırız ha:34::34:

saracım rekor kırmışsın maşallah 11 ziyaretçi....:nazar::9::9::9::9::9::9:

ben dünden beri çok hastayım..valla bugün işe gidemedim...sabah müdürü aradım izin aldım...2 gün izin aldım...boğazım çok kötüydü..busenin antibiyotikle grip şurubu vardı onu içtim iyi geldi biraz...girip bir selam vereyim size dedim...:nazar::38::38:
geçmiş olsun dikkat et kendine çabucak iyileş emi:34::34:
herkese merhaba salı günü sancım vardı hafif eşimle hastaneye acile gittik
muane ettiler ve 4 santim açıklığın var dediler ve doğuma aldılar bizi saat
3.45 gece kızım yağmur doğdu çook şükür ama çook ufak tefek 2.800 gram doğdu
dün taburcu olduk şimdi evdeym ama çok ağrım var bi ara uzun uzun yazarm
allah herkesi bi avazda kurtarsın benim çoook zor geçti
inşallah kimsenin benimki gibi olmaz hepinizi öpüyorum allaha emanet olun :16::16::16::16::16::16:

maşallah canım sana da kızımız yağmur a da çok sevindim Rabbim bebeğini sana bağışlasın:emir_bebek::emir_bebek:

İki dua vardır ki, asla ve asla ret olmaz
Dua eden ile Allah arasında, perde olmaz
Zulüm gören kişinin duası, hiç ret olmaz
Müminin gıyabında yapılan dua, ret olmaz

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

herkese merhaba salı günü sancım vardı hafif eşimle hastaneye acile gittik
muane ettiler ve 4 santim açıklığın var dediler ve doğuma aldılar bizi saat
3.45 gece kızım yağmur doğdu çook şükür ama çook ufak tefek 2.800 gram doğdu
dün taburcu olduk şimdi evdeym ama çok ağrım var bi ara uzun uzun yazarm
allah herkesi bi avazda kurtarsın benim çoook zor geçti
inşallah kimsenin benimki gibi olmaz hepinizi öpüyorum allaha emanet olun :16::16::16::16::16::16:

rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Hepinize günaydın kızlaarrrr
hayırlı cumalar inşalllaahhh
gönlünüzdeki tüm güzelliklerin olmasını diliyorum bugün...

herkese merhabaaa.bugün cuma ve ben çok güzel bi haber aldım sanırsam.sabırsız davrandım.temizliğe falan başladım hareketlerime dikkat etmem gerekirmi diye,evdeki erken gebelik testimi bu sabah yaptım umutsuzcaa çünkü bu ay hiç umudum yoktu.ve 2.çizgi hemen çıktı ortA KOYulukta ne çok kırmızı nede çok silik.inanamadımmmm çünkü aylardır hep tek çizgi görmekten bıkmıştım.daha çok yeni sizlerle paylaşmak istedim hala inanamıyorum ve kaybetmekten korkuyorum.mutluluğum kısa sürmesin nolur..:18::18:

herkese merhabaaa.bugün cuma ve ben çok güzel bi haber aldım sanırsam.sabırsız davrandım.temizliğe falan başladım hareketlerime dikkat etmem gerekirmi diye,evdeki erken gebelik testimi bu sabah yaptım umutsuzcaa çünkü bu ay hiç umudum yoktu.ve 2.çizgi hemen çıktı ortA KOYulukta ne çok kırmızı nede çok silik.inanamadımmmm çünkü aylardır hep tek çizgi görmekten bıkmıştım.daha çok yeni sizlerle paylaşmak istedim hala inanamıyorum ve kaybetmekten korkuyorum.mutluluğum kısa sürmesin nolur..:18::18:

batın ne zamandı betülcüm 2.çizgi silikte olsa az çıkıncada kesin var diyor kızlar :49:
korkma tatlım inşallah sonunuda göreceksin mutluluğun...
dikkat et kendine bırak temizliği memizliği :9:

Son düzenleme:
Back
X