• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok tebrik ederim,inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder hamileliğin.

saracım akşam alttaydın ama ben geçmişi okuyana kadar eşim geldi ve beni kaldırdı pc den,bi selam bile veremedim,bugünde hiç gelemedim,kendimi kötü hissettim bu yüzden.
cadıcım senden ne var,ne yok,bebişlerin cinsiyet artık belli olmuş olmalı,bize de haber versene kız
tuba nerelerde,bayadır kayıp bu hatun.
leyloşum sanada çok geçmiş olsun,dikkat et kendine,buseye öpücükler.

canim benim ben iyim cok sukur bebislerde iyi iki kizim oluyor .... ben yazmistim ama sen belki gormemissin .... sen nasilsin senin bebis nasil :16::16::16:

anne olamamak demek
anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

yetercim duygularımı ancak bu kadar güzel anlatabilirdin o kadar doluyumki ağlamak istiyorum ama boğazım düğüm düğüm oluyo kalıyo dün yine doktordayım ve bana aslında şimdiyer kadar çocuğunuz olmalıydı ben bu durumu açıklayamıyorum diyo hiç sorun yokken olmamasını yani.gözlerim hep doktorun kapısında bekleyen yeni doğmuş bi bebeğe kaydı ben gözlerimi kaçırdıkça......... bi ağlama sesi bu kadarmı güzel olur bi koku bu kadarm güzel olur süt kokan bebek kokusu............. bide bebeğini aldırmaya gelen bi kadın vardı güle oynaya konuşuyodu etrafındakilerle ona bakarken ne dşüneceğimi bilemedim.......... içim acıdı resmen ben bi çocuk için bu kadar yanarken kurban olduğum Allahım aldırması için evlat veriyo kimilerine bunu sorgulamak ne haddime sümme haşa ama Ey Allahım bizi de gör bizide unutma nolur :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

çok tebrik ederim,inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder hamileliğin.

saracım akşam alttaydın ama ben geçmişi okuyana kadar eşim geldi ve beni kaldırdı pc den,bi selam bile veremedim,bugünde hiç gelemedim,kendimi kötü hissettim bu yüzden.
cadıcım senden ne var,ne yok,bebişlerin cinsiyet artık belli olmuş olmalı,bize de haber versene kız
tuba nerelerde,bayadır kayıp bu hatun.
leyloşum sanada çok geçmiş olsun,dikkat et kendine,buseye öpücükler.

önemli değil tatlım kendini kötü hissetme olur böyle şeyler :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
sen nasılsın bebeğin nasıl iyi olun gerisi boş :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

canim benim ben iyim cok sukur bebislerde iyi iki kizim oluyor .... ben yazmistim ama sen belki gormemissin .... sen nasilsin senin bebis nasil :16::16::16:
ben annemlerdeyken yazdın demekki,geçmişi okumaya çalışmıştım ama çok olunca bazı yerleri kaçırmışım demekki canım
çok sevindim iki cadı daha geliyo desene,vay kocişinin başına gelenler:21::21:
önemli değil tatlım kendini kötü hissetme olur böyle şeyler :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
sen nasılsın bebeğin nasıl iyi olun gerisi boş :48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

iyiyiz hamdolsun,bi yaramazlığımız yok,inşallahta hep böyle devam eder
sen şimdi ne zaman başlıyosun tedaviye,önce ilaçla bir iki defa dener heralde dr,direk aşılama,tüp demez değil mi?

ben annemlerdeyken yazdın demekki,geçmişi okumaya çalışmıştım ama çok olunca bazı yerleri kaçırmışım demekki canım
çok sevindim iki cadı daha geliyo desene,vay kocişinin başına gelenler:21::21:

iyiyiz hamdolsun,bi yaramazlığımız yok,inşallahta hep böyle devam eder
sen şimdi ne zaman başlıyosun tedaviye,önce ilaçla bir iki defa dener heralde dr,direk aşılama,tüp demez değil mi?

iyi olmanıza sevindim ben aşılama falan istemedim canım direk tüp yapalım dedim çünkü malum yaşdan dolayı fazla beklemek istemiyorum.aşılamanın yumurta takibinin şansı tüp bebek töntemine göre daha azmış Allah kısmet ederse tüp bebek deneyecez.

yaaa testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı

eyvahlar olsun biz korunduk ve biliyorsunuz geçen ay 2 defa adanaya gittim geldim
doktor 6 ay koru dedi bizde korunduk akşama gidip kan testi yaptırayım bari acilden

:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::53::53::53::53::53:

yaaa testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı

eyvahlar olsun biz korunduk ve biliyorsunuz geçen ay 2 defa adanaya gittim geldim
doktor 6 ay koru dedi bizde korunduk akşama gidip kan testi yaptırayım bari acilden

:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::53::53::53::53::53:

tatlım dur hemen panik yapma Allahım bebeğini göndermişse bunda bi hayır vardır üzülme hemen hiç bişey olmaz.ancak kan testi yap bence emin olursun.idrarda silik ikinci çizgi çıkması hamişlik belirtisidir hayırlı uğurlu olsun akşamı niye bekliyon kız şimdi gidip yapsana

tatlım dur hemen panik yapma Allahım bebeğini göndermişse bunda bi hayır vardır üzülme hemen hiç bişey olmaz.ancak kan testi yap bence emin olursun.idrarda silik ikinci çizgi çıkması hamişlik belirtisidir hayırlı uğurlu olsun akşamı niye bekliyon kız şimdi gidip yapsana

:18::18: şoklardayım canım kanda pıhılaşma çıktı ya bende :53::53::53::53:
Allahım senden korkmayan kafir :53::53:
eğer hamileysem korunduğum halde olmuş demektir
:53::52::37::17::30::30::30::30::27:
bilmiyorum kafayı yedim bugünde c.tesi :18::18::18::18:

:18::18: şoklardayım canım kanda pıhılaşma çıktı ya bende :53::53::53::53:
Allahım senden korkmayan kafir :53::53:
eğer hamileysem korunduğum halde olmuş demektir
:53::52::37::17::30::30::30::30::27:
bilmiyorum kafayı yedim bugünde c.tesi :18::18::18::18:

çok haklısın Allahtan korkmayan kafirdir canım.kanda pıhtılaşma varsa hiç bekleme kan testi yaptır ona göre önlemini alır ilaçlarını düzenlersin hemen git acile akşamı bekleme 7 gün günün geçtiğine göre idrardada çıkardı gebelik ee sendede silik çizgi çıktığına göre Allah bilir ama yüde doksanbeş hamilesin canım

Son düzenleme:
çok haklısın Allahtan korkmayan kafirdir canım.kanda pıhtılaşma varsa hiç bekleme kan testi yaptır ona göre önlemini alır ilaçlarını düzenlersin hemen git acile akşamı bekleme 7 gün günün geçtiğine göre idrardada çıkardı gebelik ee sendede silik çizgi çıktığına göre Allah bilir ama yüde doksanbeş hamilesin canım

:18::18::18::18::18: yemin ederim bayılacam şubatın 27 sinde kürtaj oldum daha
:30::30::30: doktor bana ne der ben sana 6 ay demedimmi dese:30::30:
:19::20::18: ne derim 20 dk kadar çıkarım evden
belkide test bozuktur :30::31::25::25::25::18::18:

doktor ne derse desin Allah verdiğine göre o ne karışır kenda baktır sonucunu yaz merak ederim canım bende şimdi çıkacam işlerim var biraz ama buraya bakarım sık sık

Son düzenleme:
doktor ne derse desin Allah verdiğine göre o ne karışır kenda baktır sonucunu yaz merak ederim canım bende şimdi çıkacam işlerim var biraz ama buraya bakarım sık sık

:53::53: tamam canım bende hazırlanıp çıkayım :37::37: bu haldeyim resmen
yinede kan kesin sonucu verir zaar :96:

iyi olmanıza sevindim ben aşılama falan istemedim canım direk tüp yapalım dedim çünkü malum yaşdan dolayı fazla beklemek istemiyorum.aşılamanın yumurta takibinin şansı tüp bebek töntemine göre daha azmış Allah kısmet ederse tüp bebek deneyecez.
hayırlısı olsun saracım,inşallah tüple gelir bebişin

ben çok duydum,kürtaj olup,dr un korun dediği halde korunmadan,ertesi ay hamile kalıp,sağlıklı doğum yapanları
bence bu kadar korkma,inşallah herşey yolunda gider,rabbim korunduğunuz halde gönderdiyse bu bebeği,demekki zamanıymış,zaten rahim hazır olmadan gebelik oluşmaz derler hep
hadi sağlıcakla inşallah

yetercim duygularımı ancak bu kadar güzel anlatabilirdin o kadar doluyumki ağlamak istiyorum ama boğazım düğüm düğüm oluyo kalıyo dün yine doktordayım ve bana aslında şimdiyer kadar çocuğunuz olmalıydı ben bu durumu açıklayamıyorum diyo hiç sorun yokken olmamasını yani.gözlerim hep doktorun kapısında bekleyen yeni doğmuş bi bebeğe kaydı ben gözlerimi kaçırdıkça......... bi ağlama sesi bu kadarmı güzel olur bi koku bu kadarm güzel olur süt kokan bebek kokusu............. bide bebeğini aldırmaya gelen bi kadın vardı güle oynaya konuşuyodu etrafındakilerle ona bakarken ne dşüneceğimi bilemedim.......... içim acıdı resmen ben bi çocuk için bu kadar yanarken kurban olduğum Allahım aldırması için evlat veriyo kimilerine bunu sorgulamak ne haddime sümme haşa ama Ey Allahım bizi de gör bizide unutma nolur :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

sağol canım sen nasılsın

saram canım benim bizim duygularımız ortak olduğu için bu yazılar bu kadar ben taşıyor (zaten bu yazıyı ben yazmadım bir arkadaşımdan alıntı) çok fazla ben vardı yazıda sizlerle paylaşyım dedimmm
kuzummm o has yaşadıklarını bende yaşayıp bende düşünüyorum ama işte BİZİM SINAVIMIZ EVLAT SAHİBİ OLAMAMAK BAŞKASININ SINAVIDA BEBEK SAHİBİ OLMAK

Back
X