• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

menün güzelmiş saracım...bende patlıcan kebabı yapacam yanina pilav cacık :nazar::39::39::39::39::39::39::39::39::39::56::56::56::56::56::56:

amanınnnnnnnn dur kız doğurayım deme..ayaklarını uzat dinlen..kendini mi yordun yoksa canım iş yapma ya..:nazar::38::38:

senin menün de harika bak acıkmaya başladım
kendimi yormadım ama kalktığımdan beri adet olcakmışım gibi sancım var

karının alt bölgesinde ağrı varmı_?sanki büyük abdestini yapacak gibi bir hal varmı canım?benim öyle olmuştu...sonra suyum patlamıştı...:nazar::26::26:

prenses hiç hareket etme canım...yat sürekli...bak açılma olmuş olabilir..yarında bir doktora git...ağrını hafife alma valla gece mece doğurursun o kalmış...aman canım..dikkat et...:nazar::38:

karının alt bölgesinde ağrı varmı_?sanki büyük abdestini yapacak gibi bir hal varmı canım?benim öyle olmuştu...sonra suyum patlamıştı...:nazar::26::26:

ay korktum evet canım şöyle bacağıma da vuran sızı şeklinde inş bir şey olmaz
sen kaç haftalık doğum yapmıştın

prenses hiç hareket etme canım...yat sürekli...bak açılma olmuş olabilir..yarında bir doktora git...ağrını hafife alma valla gece mece doğurursun o kalmış...aman canım..dikkat et...:nazar::38:

yatıyorum canım zaten 15 gün öncede sancım olmuştu 1 cm açılmam vardı ay çok korktum

hımm çok güzelmiş şimdiden afiyet olsun
valla benim yemek yapacak takatim yok
sancım da var yerimden kalkmaya korkuyorum
kocacım gelsin belkim dışardan söyleriz

hıııım iyi fikir bencede dışarıdan söyleyin :56::56::56::56::56::56:

menün güzelmiş saracım...bende patlıcan kebabı yapacam yanina pilav cacık :nazar::39::39::39::39::39::39::39::39::39::56::56::56::56::56::56:

amanınnnnnnnn dur kız doğurayım deme..ayaklarını uzat dinlen..kendini mi yordun yoksa canım iş yapma ya..:nazar::38::38:

senin menüde güzelmiş canım afiyet olsun canım menim

bilemiyorum ki tatlım kokuyorum işte ben 36.haftamda doğmuşum bebeğim bana çekerse:1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

tatlım bak geçmezse doktora git ihmal etme olurmu

kocişimi bekliyorum
dün gecenin bir yarısı canım cevizli kadayıf çekti gelince alcakmış:56:

kıyamam bence senin değil bebişin canı çekmiş ne demişler ye tatlıyı çıkar hakkıyı :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hıııım iyi fikir bencede dışarıdan söyleyin :56::56::56::56::56::56:

senin menüde güzelmiş canım afiyet olsun canım menim

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

tatlım bak geçmezse doktora git ihmal etme olurmu

kıyamam bence senin değil bebişin canı çekmiş ne demişler ye tatlıyı çıkar hakkıyı :9::9::9::9::9::9::9::9::9:

inş öyle yapıcam dua edin şimdidn bir şey olmasın
şu hakkı bana 6 ay tatlı yedirmedi ilk kez canım çekti:1::1::1::1:

ağzını hayra aç kız daha dur ne doğurması bebişine sakin olmasını söyle sende yat uzan ağrın artarakmı devam ediyo yoksa ara aramı vuruyo eşini çağır doktora git bekleme devam ederse

Son düzenleme:
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir,
sara_28+,
LeYLa_21+,
88prenses22

selamlar:3::3::3::3::3:

nazoşum gelmiş nerelerdesin sen kız özledim seni vefasız gel bi sarılayım sana :70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70:

ben 37 haftalık doğurmuştum canım...iki hafta yattım hiç kalkmadan..doktor ilaçlarla bebişin gelişini durdurdu iki hafta dayandı buse hanım içerde...:nazar::38::38:
yatıyorum canım zaten 15 gün öncede sancım olmuştu 1 cm açılmam vardı ay çok korktum

doktorun doğumu önleyici ilaç verdimi...?

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: çünkü bi bana görünüyo :9::9::9::9::9::9::9: tızım yukarıya baksana kız selamlar yazmış şu andada konuya cevap yazıyo :34::34::34::34::34::34::34:

sonradan gördüm tızımmmmmmmm..ne dalga geçiyonnnnnnnnnn alla alla...:nazar::9::9::9::9::9::9::9: iş yoğunluğundan kafayı yedim ben ya...:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

prensesssssssss huuuuuuuu ses ver bacım ordamısın?yazdığıma cevap bekliyorum..:nazar::26::26:

Back
X