Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saraaaaaa cadiiiiiii isimlerinizi gördüm altta ses cıkmıyooooooooooooo........
saram tedaviyi sordum??
cadicim nasil gidiyor hamilelik cinsiyetler belli oldu mu? nasilsin?
canım benim gecmise bakmaya calistim ama tam okuyamadım cevap yazayım diye, tedaviye mi başladın???
Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah sana hayırlı saglikli (mümkünse ikiz) evlat(lar) nasip etsin insallah canım....![]()
amin zeynocum evet bugün Allahın izniyle bebek için tedaviye başladık sabahki kontroller normaldi dua edin hep böyle gitsin zeynocum
sen nasılsın oğluşun nasıl çok özlüyorum senide
zeynocum cadının ikiz kızları oluyo iki tane daha cadı geliyo yanidarısı başıma
![]()
Allah bagislasin canım...
Tatlım hep dua ediyorum senin icin inan, insallah Rabbim hayırlı, sagikli bi evlad nasip eder...
hamd olsun iyiyiz tatlım, yoruluyorum tabii ama bükürler olsun...
Bu ay sonunda istanbula gidiyoruz 1 hafta süperk heyecanliyim yanim...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, pikepolat+, caadi+, hadisko
anammmmmmmm zeynom gelmiş hoşgelmiş sefa gelmiş....kız gel bir sarılalım ya çok özledim seni ben..oğlun nasıl canım herşey yolundadır inşallah zeynocum...
hadiskocum cadıcım sizlerde hg şekerler...![]()
çok sağol bitanem çok iyisin hakikaten gerçek dostsun leylacım biliyomusun çok sağol iyi dileklerin için çok sağol Allah senden razı olsun buseyi çok öp benim için Allahım bana ve tüm isteyen herkese evlat nasip etsin busemizide sana çok bağışlasın![]()
hadi hayırlısı olsun canım saracım artık daha fazla beklemiceksin inşallah ikizlerin üçüzlerin olsun emiiii kızzz
canım seni gerçekten çok merak ettimmerhaba kızlar bugün sabahtan beri doktordaydım yeni geldim tahlildi ultrasondu derken ancak gelebildim beni merak etmişsiniz çok sağolun
bugün daha iyiyim maşallah barekallah diyerek tedaviye başladım Allah hayırlı eder inşallah ve bebeğim gelir dua edin kızlar![]()
kızlar yarın kayınvalidemler bize gelecek haftasonu bizde kalacaklar evi temizliyorum yarın mesai varya o yüzden bu geceden ne yapsam kardır bi sepet ütüm var şimdi onları yapayım tuvaleti domestosladım banyoyuda ütüden sonra temizleyecem tozda aldımmı yarında öğlen arasında süpürge açtım mı tamamdır[/
canım seni gerçekten çok merak ettim
şükür iyisin
tedavinde hayırlı olsun sonunda bebeğin gelsin inş
bizim bebişler nazlı tedavi olmayınca gelmiyorlar
nasıl bir tedavi uygulancak ilk önce
seni çalışkan gelin seni
kolay gelsin bacım
amin zeynocum sağol annenleremi gidiyosunuz ne güzel gez eğlen canım
evet canım, annemlere gidiyoruz![]()
ana gibi yar bağdat gibi diyer olmaz keşke şimdi bende anamın yanında olsaydım çok özledim annemi
canım menim ne güel senin adına çok sevindim büyüdümü oğluşun anneanneye el öpmeyemi gidermiş yerim onu men yaaa![]()
sağol bitanem sabah erkenden doktora gidince size haber veremedim merakta bıraktım kusura bakmayın
tatlım Rabbimin izniyle tüp bebek tedavisine başladık hakkımızda hayırlı olur ve bebeğimiz gelir inşallah dua edin prensesim sen hamişsin hamişlerin duası kabul olurmuş canım.