• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

saracım nasılsın tatlım hani netten adet tarihi hesaplamıştık ya yuımurtlama felan 12 si die çıkmıştı ben olmadım ozaman yine 19 undamı olucak dersinnnn geçen ay 19 da olmuştum yaaa

çok sağol bitanem çok iyisin hakikaten gerçek dostsun leylacım biliyomusun çok sağol iyi dileklerin için çok sağol Allah senden razı olsun buseyi çok öp benim için Allahım bana ve tüm isteyen herkese evlat nasip etsin busemizide sana çok bağışlasın:nazar::38::38::38::38::38::38::38::38:
saol canım Rabbim senden de razı olsun saracım..sende gerçek bir dostsun tatlım...öptüm buseyi senin için canım...güzel dualarına yürekten amin diyorum.:nazar::16::16:
kızlar yarın kayınvalidemler bize gelecek haftasonu bizde kalacaklar evi temizliyorum yarın mesai varya o yüzden bu geceden ne yapsam kardır bi sepet ütüm var şimdi onları yapayım tuvaleti domestosladım banyoyuda ütüden sonra temizleyecem tozda aldımmı yarında öğlen arasında süpürge açtım mı tamamdır :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:[/
kendini fazla yorma tatlım..kolay gelsin sana...:nazar::16::16:
leylaaaaaaaaaacım arazideyim demişsin bugün iiyorum canım...çin Allah yardımcın olsun dağ bayır dolaşırken dikkat et kendine bacım:38::38::38::38::38::38::38:
saol canım..yorucu bir gündü..üstüne üstlük müdürlede takıştım..yarın rovanş var..kavga edecem galiba..sinirimi çok bozuyor:47::47:...yarın ola hayrola..:nazar::38:
hayırlı cumalar kızlar
saracım tedaviye başlamışsın,hayırlı uğurlu olsun inşallah,pozitifle sonuçlansın,şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin,tüm bebek hasretiyle yananların ateşini söndürsün rabbim
leyloşum,yoğunsun galiba,kolay gelsin,bi türlü karşılaşamadık ama böyle arkadan arkayada olsa görüşmüş olmak güzel
resimlere yaptığın yorumları gördüm canım,çok teşekkür ederim,daha yeni resim yok,olsa onları da koycaktım,inşallah büyüdüğü resimleri koymak ta nasib olur
evet canım şu bir ay boyuncada çok yoğun olacam...arazi işlerim var..gönüller bir kardelencim...inşallah canım miniğin resminide görürüz canım benim...:nazar::38::38:
kızlar ben çok kötü grip oldum
sabaha kadar neredeyse hiç uyuyamadım
tüm ağrılar bir yana bu baş ağrısı beni öldürüyor
inş çabuk iyileşirim
geçmiş olsun prensesim dikkat et kendine ya...bol bol c vitamini al tatlım...:nazar::38:
leyloşum canım nasılsın görüşmeyeli

saol bitanem iyiyim çok şükür...sen nasılsın canım...?ışığın yanıyordu ama şuan kapalı gitmişsin sanırım..busenin yüzünden zorla yazdım on kez elime alıp bıraktım pc yi...şimdi babası ilgileniyor ama yinede durmuyor yazayımda hemen ona bakacam.çok yaramazlaştı çok...:9::9:..:nazar::38:

saol canım Rabbim senden de razı olsun saracım..sende gerçek bir dostsun tatlım...öptüm buseyi senin için canım...güzel dualarına yürekten amin diyorum.:nazar::16::16:

saol canım..yorucu bir gündü..üstüne üstlük müdürlede takıştım..yarın rovanş var..kavga edecem galiba..sinirimi çok bozuyor:47::47:...yarın ola hayrola..:nazar::38:

evet canım şu bir ay boyuncada çok yoğun olacam...arazi işlerim var..gönüller bir kardelencim...inşallah canım miniğin resminide görürüz canım benim...:nazar::38::38:

geçmiş olsun prensesim dikkat et kendine ya...bol bol c vitamini al tatlım...:nazar::38:

saol bitanem iyiyim çok şükür...sen nasılsın canım...?ışığın yanıyordu ama şuan kapalı gitmişsin sanırım..busenin yüzünden zorla yazdım on kez elime alıp bıraktım pc yi...şimdi babası ilgileniyor ama yinede durmuyor yazayımda hemen ona bakacam.çok yaramazlaştı çok...:9::9:..:nazar::38:
çok şükür bende iiim sende iiiisinnn bunu duydum ya daha iii oldum kızzzz yaramaz çocuk datlu olurmuşşşş eminim çok tatlıdır yesin onu teyzesiiii

merhaba başakcım nasılsın evine dönmüşsün çok sevindim evinde çocuğunla eşinle mutlu mesut yaşarsın inşallah canım menim Allah evlendikten sonra hiç bi kızı baba evine geri göndermesin ailelerimizin yanına sadece tatlı tatlı misafirlik için gidelim :34::34::34::34::34::34::34::34:

bende tedaviye başladım bana da dualarında yer ver canım :38::38::38::38::38:

tamam tatlım Allah sonunu getirsin güzel sonuçlar almanı nasib etsin. senin adın gerçekte sara mı. adınla dua etmek istiyorum çünkü.

gerçekten çok doğru söylüyorsun bazen evlendiğime pişman olsam da ailemin evine gittiğimde tekrar orada yapamayacağımı çok iyi anlıyorum. Allah geri göndermesin sadece dediğin gibi misafir olalımm

kııız müdürle niye takışıyon boş ver sinirini bozmaya değermi

kendine iyi bak çok öptüm

tamam tatlım Allah sonunu getirsin güzel sonuçlar almanı nasib etsin. senin adın gerçekte sara mı. adınla dua etmek istiyorum çünkü.

gerçekten çok doğru söylüyorsun bazen evlendiğime pişman olsam da ailemin evine gittiğimde tekrar orada yapamayacağımı çok iyi anlıyorum. Allah geri göndermesin sadece dediğin gibi misafir olalımm

amin canım sağol

sara hoşgeldin canım bende seni merak ettim ne yapıyorsun hafta sonun nasıl geçti kaynananlar gittimi
tedaviye başlamışsın hayırlı olsun neler yapacaksınız bakem :34::34:

sara hoşgeldin canım bende seni merak ettim ne yapıyorsun hafta sonun nasıl geçti kaynananlar gittimi
tedaviye başlamışsın hayırlı olsun neler yapacaksınız bakem :34::34:

merhaba canım sabah doktordaydım şimdi geldim doktor iyi gidiyo ama iğnelere devam dedi yarın yine çağırdı kontrol edecek inşallah Allahın yardımıyla bebğim gelir sevinçcim dualarını esirgemezsen sevinirim

ha bu arada kayınvalidemler dün gittiler hafta sonu güzel geçti yedik içtik eğlendik diyebilirim kaynanama anneler günü hediyesi olarak kahve öğütücü aldım çoktandır istiyodu çok hoşuna gitti çok sevindi kendiside bana bahçesinde yetirştirdiği güllerden reçel yapmış getirmiş ben gül reçelini çok seviyorum çok güzell olmuştu

Son düzenleme:
merhaba canım sabah doktordaydım şimdi geldim doktor iyi gidiyo ama iğnelere devam dedi yarın yine çağırdı kontrol edecek inşallah Allahın yardımıyla bebğim gelir sevinçcim dualarını esirgemezsen sevinirim

ha bu arada kayınvalidemler dün gittiler ona anneler günü hediyesi olarak kahve öğütücü aldım çoktandır istiyodu çok hoşuna gitti çok sevindi kendiside bana bahçesinde yetirştirdiği güllerden reçel yapmış getirmiş ben gül reçelini çok seviyorum çok güzell olmuştu

:nazar::nazar: canım dualarım seninle rabbim kucağını doldursun iğne ne iğnesi canım yumoşlar içinmi bu arada çok sevindim iyi geçmiş hafta sonun :34::34:

betülcüm merhaba nasılsın ben kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum iş olmasa eve gidip uyusam ne güzel olurdu

betülcüm merhaba nasılsın ben kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum iş olmasa eve gidip uyusam ne güzel olurdu

sağol canım iyiyim şükür.sen neden yorgunsun hafta sonu misafir ağırladın ya belki ondan yorgunsundur.çünkü bende öyleyim kayınvalidemler kaldı bende hafta sonu.ister istemez yoruluyo insan yemek muhabbeti falan hep ayaktaydım belim çok ağrıdı.bugünde kasıklarım,normaldir inşallah kötü bişey yoktur.seninde tedavin inşallah güzel sonuçlanır kırkımız karışsın inşallahhhhhhhh:54:

Back
X