• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hatres hoşgeldin tatlım aşağıda ismin yazıyo ama sesin çıkmıyo:26::26::26::26::26:

Saracım Allah tedavini tamamına erdirsin inşallah, ilk denemen mi?:40:

bugün çok yoruldum ya...:nazar::31::31::31::31::31::31:

saraaaaaaaaaaaa transfer ne zaman yapılacak canım?:nazar::38::38:

hoşgeldin bitanesi bende seni özledim nasılsın miniğin nasıl :38::38::38::38::38:

Hoşbulduk canım benimiyiyim elhamdülilah. Annemi gönderdim o kadar sıkkındı ki canım hiç birşey yapasım gelmiyordu bugün geldim biraz kendime, ama bu sefer ufaklık grip oldu teyzesi:50: Şimdi uyuttum bi sizlere bakayım dedim uyanırsa bırakmaz beni.

ziyaretcilerin biride bendim geçmişi bi okuyayım dedim

selamlar :3::3::3:
seni gidi seniiiiiiiii..demek sendin nazcım..hg tatlım..nasılsın bakalım?:nazar::38::38:
daha belli değil canım henüz yumoş büyütüyoz tızım daha büyüyüp olgunlaşmadılar tam olarak:34::34::34::34::34::34::34::34:
oh oh maşallah inşallah tez zamanda büyürler...hepsi bebiş olsun..:nazar::emir_bebek::38:
Merhaba canlarrrrrrrrrrr nasılsınız özledim sizleri:16::16::16::16::16::16::16::16:

kız hatrescimmmmmmmm geçen seni topic topic takip ettim...gittiğin topice yazdım slm hatres diye cevap yazmadın görmeden çıkmışsın sanırım canım...:nazar::9::9::9:nasılsın ufaklık nasıl annen gitdimi tatlım?:nazar::38::38:

bugün çok yoruldum ya...:nazar::31::31::31::31::31::31:

saraaaaaaaaaaaa transfer ne zaman yapılacak canım?:nazar::38::38:

Canım ben seni sağlıkçı sanıyordum ama anladığım kadarıyla işin başka arazi falan? Allah kolaylık versin canım sen nasılsın görüşmeyeli?:3::3::3::3::3::3::3:

Hoşbulduk canım benimiyiyim elhamdülilah. Annemi gönderdim o kadar sıkkındı ki canım hiç birşey yapasım gelmiyordu bugün geldim biraz kendime, ama bu sefer ufaklık grip oldu teyzesi:50: Şimdi uyuttum bi sizlere bakayım dedim uyanırsa bırakmaz beni.

Allah kavuştursun anneni canım bebeişin içinde çok geçmiş olsun kıyamam ona ya :38::38::38::38::38:

seni gidi seniiiiiiiii..demek sendin nazcım..hg tatlım..nasılsın bakalım?:nazar::38::38:

oh oh maşallah inşallah tez zamanda büyürler...hepsi bebiş olsun..:nazar::emir_bebek::38:

kız hatrescimmmmmmmm geçen seni topic topic takip ettim...gittiğin topice yazdım slm hatres diye cevap yazmadın görmeden çıkmışsın sanırım canım...:nazar::9::9::9:nasılsın ufaklık nasıl annen gitdimi tatlım?:nazar::38::38:

hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21, nazemir+, sara_28+, 88prenses22+, hatres+, son_ece+

ayyyyyyy siz geldiniz ben gidiyorum..niye erken gelmediniz ya...azcık çene yapardık...saatim doldu çıkacam..busem beni bekler canlar..hepiniz hg sefalar getirdiniz..leyloşunuz kaçar..hayırlı akşamlar hepinizi güllerim benim...:nazar::29::38::38::38::38::38::38::38:

ayyyyyyy siz geldiniz ben gidiyorum..niye erken gelmediniz ya...azcık çene yapardık...saatim doldu çıkacam..busem beni bekler canlar..hepiniz hg sefalar getirdiniz..leyloşunuz kaçar..hayırlı akşamlar hepinizi güllerim benim...:nazar::29::38::38::38::38::38::38::38:

sanada hayırlı akşamlar inşallah yarın sohbete devam ederiz

Sağlık olsun napalım ben kızım uyanıkken istesem de giremiyorum nete canım , geniş zaman arıyorum bu kez de sizler olmuyorsunuz, olsun buralardayız görüşürüz inşallah.:38::38::38::38::38: Sana da hayırlı akşamlar, kızımın tabiriyle de iyi asamlar leyloş teyzesi, Buseyi öptümmmmmm:38::38::38::38::38::38:

hoşbuldum canım iyiyim canım sıkıldı yeğenin biri pc de biri tv de bende yattım uyudum
sonrada kalktım bi sizlere bakayım dedim

iyi yapmışsın canım neden canın sıkkın nazoşum :38::38::38::38::38:

Saracım Allah tedavini tamamına erdirsin inşallah, ilk denemen mi?:40:

amin canım sağol evet ilk denemem ama inşallah bebeğim gelirde son deneme olur :34::34::34::34::34:

canım güzeller güzelim yarın kaldığımız yerden devam ederiz

yarın benim kontrolüm var sabah gelemeycem ama doktordan gelince yazarım size

evet canım ya çok zor gerçekten..arazileri bilirkişi olarak fiyat belirliyoruz maliyecilerle beraber...kendi tesbitlerimizde başlayacak bir iki haftaya kadar...:nazar::38:

eline sağlık canım...ama nedense benim yazdıklarıma hiç cevap yazmıyorsun küsmüyüz betülcüm...geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım..:nazar::31::31:

ah prensesim ah benim işim bitmez arazi biter daire işi başlar daire biter ev işi başlar çocuk yemek derken yatana kadar tepinip duruyorum işte...:nazar::9::9::9:
eeeee kolay mı hem annelik hem iş hem eş oooo zor iş sana kolay gelsin:1::1::1:
herkesin farklı yapış şekli var bu çorboyı.bende yoğurdu unu ve az su katıp karıştıra karıştıra koyulaştırıyorum.sonra azar azar kaynamış şuyu ekliyorum.içine bu sefer tel şehriye attım bide.en son bol tereyağlı naneli yağ yakıyorum ohh karnım çok acıktı..:56:kırmızı biber közlüyorum bide öyle severimki sarımsaklı yoğurtlu.ben iyice oburlaştım yemek konuşurken bile ağzım sulanıyo:1::1:
prenses senin iştah ne durumda.son ayındasın artık.:34:
benim iştahım bu ara hat safhada durmadan yemek istiyorum
ama ilk 5 ay yiyememiştim

hoşçakal canım buseyi öp benim için:16::16:

iyi yapmışsın canım neden canın sıkkın nazoşum :38::38::38::38::38:

amin canım sağol evet ilk denemem ama inşallah bebeğim gelirde son deneme olur :34::34::34::34::34:

canım güzeller güzelim yarın kaldığımız yerden devam ederiz

yarın benim kontrolüm var sabah gelemeycem ama doktordan gelince yazarım size

belirli birşeye değil canım biri pc yi biride tv yi alınca bende açıkta kaldım ondan canım sıkıldı yoksa moralmen iyiyim

Back
X