• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Bugünün ilk günaydını benden olsun herkese hayırlı ve mutlu sabahlar canlar:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
Ama benim canım çok sıkkın hiç keyfim yok,ağlayasım var:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Küçük çocuklar gibiyim ben annemi istiyorum yanımdaaa:43::43::43::43::43::43::43::43:Gittiğinden beri ağlamamaya çalıştım ama bugüne kadar tutabildim gözyaşlarımı:50::50::50::50::50::50:Offffffffffffffffff şu gurbette olmak ne zor ya alışılmıyor bir türlü:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Bugünün ilk günaydını benden olsun herkese hayırlı ve mutlu sabahlar canlar:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
Ama benim canım çok sıkkın hiç keyfim yok,ağlayasım var:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Küçük çocuklar gibiyim ben annemi istiyorum yanımdaaa:43::43::43::43::43::43::43::43:Gittiğinden beri ağlamamaya çalıştım ama bugüne kadar tutabildim gözyaşlarımı:50::50::50::50::50::50:Offffffffffffffffff şu gurbette olmak ne zor ya alışılmıyor bir türlü:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

günaydın tatlım üzülme yaaa bende gurbetteyim 6. senem alışmış sayılmammda yapacak bişe yokki
oğlumla kocamla ilgileniyorum vakit geçiyor benide ağlatacan haa sabah sabah :43::43: annneeeeeee :50::50:

günaydın tatlım üzülme yaaa bende gurbetteyim 6. senem alışmış sayılmammda yapacak bişe yokki
oğlumla kocamla ilgileniyorum vakit geçiyor benide ağlatacan haa sabah sabah :43::43: annneeeeeee :50::50:

Offfffffffff canım ya benim de 7 yıl oldu yok yok anam yok alışılmıyor şu gurbete:50::50::50::50::50::50:Bazen çok fena oluyorum canım .Ben de kızım ve eşimle ilgileniyorum ama bazen hele de şu güzel yaz günleri daha çok arıyorum sevdiklerimi:43::43::43::43::43:Yazdıkça gözlerim sulanıyor sewinnccim ya:43::43::43:

canlarım günaydınlarrrr nasılsınızzzzz bu günnnnn

bende böyleyim son günlerdeeee:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar Allah sizlerinde ne muradı varsa versin Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız
sende iyiki varsın tatlı hatunum benim...inşallah güzel haberlerle gelirsin bugün doktordan..topicte seni bekliyor olacam canım...:nazar::38:

ah benim hatresimmmmmmm canım arkadaşım...üzülme lütfen...canı sağya onu düşün mutlu ol tatlım...seni çok iyi anlıyorum...insanın annesi gibi varmı..arada sen gidersin o yine gelir üzülme olurmu bitanem..kıyamam gözyaşlarına senin...Ranamızı öp benim için...kızına sımsıkı sarıl bak nasıl mutlu olacaksın....öpüyorum ikinizide yanaklarınızdan canım benim...:nazar::38::38::38::38::38::38:

Offfffffffff canım ya benim de 7 yıl oldu yok yok anam yok alışılmıyor şu gurbete:50::50::50::50::50::50:Bazen çok fena oluyorum canım .Ben de kızım ve eşimle ilgileniyorum ama bazen hele de şu güzel yaz günleri daha çok arıyorum sevdiklerimi:43::43::43::43::43:Yazdıkça gözlerim sulanıyor sewinnccim ya:43::43::43:

bitanem topicte seni bekliyorum gel konuşalım biraz rahatlarsın canım...hatrescim sana çizelge yapmak istiyorum..rananın doğum gününü yazarmısın bana?:nazar::38::38:

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21, maonyaaa+, hatres+

hg kızlarrrrr...nasılsınız bakalım..?hatrescim biraz daha iyimisin bitanem..

maonyaaaaaaaaa nerelerdesin sen bakayım?nasılsın canım?:nazar::38:

üzülme canım bi doktora git belki geç döllenmedir

ben tedavinin daha başında sayılırım bugün altıncı günüm
biz bir aydır maç yapmıyoruzki geç döllenme olsunnn:17::17::17:doktora gittim kistim yokmuş belki kisten adet görmeye bilirsin dedi baktı yokmuş bebekte yok.adet söktürücü verdi ama ben almadımmm
saraaaaaaaaaaaaa gelince kapıya vur tatlımmmmmmmmmmmm....:nazar::3::3::3::3::3::3::3:
ben vursam kapıya olmazzmııı:1:
kızlar şimdi geldim doktorum çok olumlu konuştu güzel gidiyo endişe etme dedi yumoşlar erken çatlamasın diye başka bi iğne yazdı onuda yaptım geldim Allahım yardımcımız olsun inşallah
cnm benimmm rabbim emeklerinin karşılığını versin inş
saracım herşeyin yolunda gözükmesine sevindim,inşallah çok yakında ben de hamileyim diye yazanlardan olursun
kızlar yaaaaaaa,ben metuka ve zelali çok özledim,o kadar kaynaşmışız ki,baya baya özlüyorum,kızlar beni okuyosanız size aşeriyorum desem gelir misiniz acaba?
hamile bi kadını üzmek istemezsiniz heralde değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:4::4:

ben geldimde biraz zor buldular beni mevsimim geçmişşş:1::1:

kızlar geçmişe biraz bakabildimmm sayfalar baya ilerlemişşşş.
cvp yazamadım arkadaşım varsaa görmemişimdir.
2gündğr doktorla uğraşıyrm kadın doğumcu kistin olabilir dedi kist yokmuş bebekte yokmuşş.kan testi ve adet söktürücü verdi ama biz 1aya yakındır maç yapmadımız için kan testi vermedim guatırım fırlamıştır die düşünüodum guatırın aylık konturolünüde yaptırdım oda normal çıktı sancılarımda var bi kaç gündür ama adetim yok

bende böyleyim son günlerdeeee:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Sen neden üzgünsün yeteeeeercim??

ah benim hatresimmmmmmm canım arkadaşım...üzülme lütfen...canı sağya onu düşün mutlu ol tatlım...seni çok iyi anlıyorum...insanın annesi gibi varmı..arada sen gidersin o yine gelir üzülme olurmu bitanem..kıyamam gözyaşlarına senin...Ranamızı öp benim için...kızına sımsıkı sarıl bak nasıl mutlu olacaksın....öpüyorum ikinizide yanaklarınızdan canım benim...:nazar::38::38::38::38::38::38:[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]

Sağol canım zaten kızım olmasa çok daha zor olurdu, Rana doğduktan sonra biraz daha kabullenebildim ama işte bilirsin:50::50::50:Kız kardeşleri çok olanlara bakıyorum ne kadar şanslılar anneleri yanlarında yoksa onlarla hasret gideriyorlar hiç olmaza. Ben maalesef tekim. Bugün kafam bulanık hiç de iç açıcı şeyler yazamıyorum ya :50::50::50::50:

yetiimmmmmmmmmmmm gayriiii:10::10::10:
iyiyim cnm bide adet olsam daha iyi olucam 13 günüm geçiooo .

sen naıslsınnn

bitanem topicte seni bekliyorum gel konuşalım biraz rahatlarsın canım...hatrescim sana çizelge yapmak istiyorum..rananın doğum gününü yazarmısın bana?:nazar::38::38:
Canım topicteyim bugün ev işlerinden ve Ranadan fırsat buldukça yazarım inşallah.Rana 19 ağustos 2010 canım:40::40::40::40:

sağol bitanem sizlerle konuştukça daha da rahatlıyorum:16::16::16::16::16::16::16:

biz bir aydır maç yapmıyoruzki geç döllenme olsunnn:17::17::17:doktora gittim kistim yokmuş belki kisten adet görmeye bilirsin dedi baktı yokmuş bebekte yok.adet söktürücü verdi ama ben almadımmm

ben vursam kapıya olmazzmııı:1:

cnm benimmm rabbim emeklerinin karşılığını versin inş

ben geldimde biraz zor buldular beni mevsimim geçmişşş:1::1:

kızlar geçmişe biraz bakabildimmm sayfalar baya ilerlemişşşş.
cvp yazamadım arkadaşım varsaa görmemişimdir.
2gündğr doktorla uğraşıyrm kadın doğumcu kistin olabilir dedi kist yokmuş bebekte yokmuşş.kan testi ve adet söktürücü verdi ama biz 1aya yakındır maç yapmadımız için kan testi vermedim guatırım fırlamıştır die düşünüodum guatırın aylık konturolünüde yaptırdım oda normal çıktı sancılarımda var bi kaç gündür ama adetim yok
olur tabi tuğbacım sen gelde yeterki kapıyı tıkla ben hemen açarım..:nazar::9::9::9:amannnnnn valla sorunlar bitmiyor ki maonyacım...ben şimdi ağzımı bir açsam varya amannn bu kızın ne kadar çok derdi varmış dersin...o yüzden en iyisi iyiyim diyelim iyi olalım canım...Rabbim başka keder vermesin...inşallah zamanı gelince senin yavrunuda Rabbim gönderecektir canım..:nazar::emir_bebek::38: stres yapma kendine..ben artık hiç bir şeyi umursamaz oldum gittim...kafayı herşeye taka taka bende kafa kalmadı..hafızam bile zayıfladı...dün yediğimi bugün unutur oldum...hep stresten yani...kızımla ilgilenince herşeyi unutuyorum..onunla ayrı bir dünyam var sanki...inşallah sende yavrunu kucaklarsın tatlım..hepiniz dualarımdasınız..:nazar::38:
yetiimmmmmmmmmmmm gayriiii:10::10::10:
iyiyim cnm bide adet olsam daha iyi olucam 13 günüm geçiooo .

sen naıslsınnn
inşallah olursun canım...benimde kendime göre var problemlerim ama dile getirmiyorum getirmek istemiyorum belkide...bilmem öyleyim işte ya...:nazar::38:
Canım topicteyim bugün ev işlerinden ve Ranadan fırsat buldukça yazarım inşallah.Rana 19 ağustos 2010 canım:40::40::40::40:
tamam canım sana çizelge hazırlayacam özeline atarım...:nazar::38::38:

olur tabi tuğbacım sen gelde yeterki kapıyı tıkla ben hemen açarım..:nazar::9::9::9:amannnnnn valla sorunlar bitmiyor ki maonyacım...ben şimdi ağzımı bir açsam varya amannn bu kızın ne kadar çok derdi varmış dersin...o yüzden en iyisi iyiyim diyelim iyi olalım canım...Rabbim başka keder vermesin...inşallah zamanı gelince senin yavrunuda Rabbim gönderecektir canım..:nazar::emir_bebek::38: stres yapma kendine..ben artık hiç bir şeyi umursamaz oldum gittim...kafayı herşeye taka taka bende kafa kalmadı..hafızam bile zayıfladı...dün yediğimi bugün unutur oldum...hep stresten yani...kızımla ilgilenince herşeyi unutuyorum..onunla ayrı bir dünyam var sanki...inşallah sende yavrunu kucaklarsın tatlım..hepiniz dualarımdasınız..:nazar::38:

inşallah olursun canım...benimde kendime göre var problemlerim ama dile getirmiyorum getirmek istemiyorum belkide...bilmem öyleyim işte ya...:nazar::38:

tamam canım sana çizelge hazırlayacam özeline atarım...:nazar::38::38:

çizelgeni yaptım özeline atıyorum hatrescim..umarım beğenirsin..sözleri beğenmezsen değiştiririz..nasıl takacağını biliyormusun çizelgeni canım...

profiline gir orda çizelge yazan yerde kalem işareti var onu tıkla bir kutucuk açılır oraya sana verdiğim linki yapıştır...sonra kaydet de tamamdır..hadi bakalım beğenecekmisin?beğenmezsen söyle değiştiririz canım...:nazar::38:

cnm benim iyi dilekleirn için saollll rabbim dertlerimize deva versinnn bu günümüzü aratmasın

hııııım ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim afiyet olsun canım

yoğurt çorbası güzel olur bende mi yapsam eve gidince kız valla olur ha ama ben şöyle yapıyorum.
aşurelik buğdayı pişiriyorum soğutuyorum ayranı yapıyorum buğdayları içine katıyorum kaynayana kadar karıştırıyorum yoksa
kesiliyo güzel olmuyo indirmeye yakın içine maydanoz doğruyorum ve en son altını kapattıktan sonra tuzunu ekliyorum.
aklında olsun yoğurt çorbasının tuzunu en son katacakın daha lezzetli oluyo.

yoğurt çorbaıs dediniz soğuk yenen çorbamı yayla çorbası da güsel oluo bak böle yappp kocan parmaklarını yir

önce 5 su brd sıcak su tencereye koy altını aç yarım çay bardağı prinç ekle (prinç leri karıştır ama ) bulyonu sevionuzmu bilmem 1 küçük kutuda iki dene var ikisinide at kaynar suya.bi 10 dk orta ateşte beklet kenarda derin bi kapta 1 su bardağı yoğurdu 1 yumurta sarısını 2 yemek 2 yemek kaşığı unu çeyrek limon suyunu karıştır birde 1 su brd soğuk su ekle karıştır anam karıştır.tencere süzgeç koy yaptığın terbiyeye tenceren sıcak su al bi çömçe kadar ki kesmesin karışımı süzgeçten tencereye dökmeye başla ama bi yandan da karıştır.bi 10 dk daha ocakta beklet (prinçler çok pişersede hamur lapa olur.)kısık ateşte beklettiğin çorban için kenarda bi tavada yada cezvede margarinin 100 gr ını (istersen daha azını koy)erit üzerine nane koy cızlat tencerene koy karıştırarak.afiyet olsun datlummm dene çok güsel oluo

cnm benim iyi dilekleirn için saollll rabbim dertlerimize deva versinnn bu günümüzü aratmasın

aminnnnnnnnnnn bitanem...doğru söylüyorsun canım..Rabbim bu günümüzü aratmasın...tuğbacım seninde hamile kalman için devamlı dua ediyorum..Rabbim senin yuvanıda evlatla taçlandırsın ben biliyorum ki senin kalbinde çok güzel bitanem...:nazar::38::38:

yoğurt çorbaıs dediniz soğuk yenen çorbamı yayla çorbası da güsel oluo bak böle yappp kocan parmaklarını yir

önce 5 su brd sıcak su tencereye koy altını aç yarım çay bardağı prinç ekle (prinç leri karıştır ama ) bulyonu sevionuzmu bilmem 1 küçük kutuda iki dene var ikisinide at kaynar suya.bi 10 dk orta ateşte beklet kenarda derin bi kapta 1 su bardağı yoğurdu 1 yumurta sarısını 2 yemek 2 yemek kaşığı unu çeyrek limon suyunu karıştır birde 1 su brd soğuk su ekle karıştır anam karıştır.tencere süzgeç koy yaptığın terbiyeye tenceren sıcak su al bi çömçe kadar ki kesmesin karışımı süzgeçten tencereye dökmeye başla ama bi yandan da karıştır.bi 10 dk daha ocakta beklet (prinçler çok pişersede hamur lapa olur.)kısık ateşte beklettiğin çorban için kenarda bi tavada yada cezvede margarinin 100 gr ını (istersen daha azını koy)erit üzerine nane koy cızlat tencerene koy karıştırarak.afiyet olsun datlummm dene çok güsel oluo

tabiki tuzuınuda sonradan eklicen şimdi sen tuzsuz yaaprsın iyiki erken farketmişim:)

Back
X