- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
düşünceli hamişim benim...canım bizde senin sağlıklı doğum haberlerini alırız inşallah ama zamanı gelince..kendini yorma kardelencim...bol bol dinlen...selam kızlar
geçmişe bakcaktım ama sara nın üzgünlüğünü görünce hemen yazmak istedim
saracım malesef ilaçların yan etkisiyle insan çok duygusallaşıyo ve herkes beni anlasın istiyo ama kocalar tedaviyi anlamıyolar canım
sen bi kaç gün daha alış bu sürece,geçecek inşallah
pozitifini görmeyi bekliyoruz hepimiz inşallah

aminnnnnnnn canım..sanada hayırlı cumalar yetercim..HAYIRLI ve HUZURLU CUMALAR
Allahımmmmmm mübarek Cuma günü hürmetine günahlarımızı bağışla ya rabbimmm... Biz aciz kullarına verdiklerin için şükürler olsunnnn...
Allahım yuvalarımıza sağlık, huzur, bereket ve mutluluk ver. Tümmm hastalarımıza Hayırlı Şifalar, dertlerimize devalar, borçlarımıza edalar nasip eyle ya rabbim...
Sana açılan ellerimizi geri çevirme Allahım... Hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et...
Daralan sıkılan yüreklerimize ferahlık ver... Merhametinle bizleri koru affet Allahımmm... Tüm kardeşlerimin dilinde dua olan yüreklerindeki dileklerini hayırlısıyla nasip eyle Allahımmmm....
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

günaydın fıstıkkkkk...bugün nasılsın bakalım saracımmmmmmmm?günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaar
herkese neşeli umutlu ve güzel bi gün diliyorum
Rabbim gönlünüzden ne geçiyosa onu versin hepinize
hayırlı cumalar

zeynooooooooo seninle bir türlü karşılaşamadık canım ya...geçen seni topicte gördüm ben sana selam yazarken çıkmışsın...umarım sende oğluşunda iyisinizdir tatlım...Kızlarrrrrr nasılsınız?
Saraaaaaaaaa canım seni merak ettim neler yaptın? nasıl gidiyor sürec?