• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyiyim canım cadıcım seninde transferden sonra kasık batmaların olmuşmuydu bide büyük abdest yaparken ağrın olmuşmuydu :26::26::26::26::26:

inşallah canım ya tutunurlar bırakmazlar annelerini dimi

seninki stres yorgunluğu o zaman boş ver her iş olur sen rahat bırak kendini

evet canim kasik batmalarim olmustu igne batar gibi iki taraftada vardi ve ben ikisininde tutunu hisediyordum ....... insalla seninde oyle olur ... o diyerinden olmuyordu canim ama sen dikat et .........insalla canim :emir_bebek::emir_bebek:

evet canim kasik batmalarim olmustu igne batar gibi iki taraftada vardi ve ben ikisininde tutunu hisediyordum ....... insalla seninde oyle olur ... o diyerinden olmuyordu canim ama sen dikat et .........insalla canim :emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım tutunurlar annelerine:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar herkese mutlu sağlıklı huzurlu ve güzelliklerle dolu bebek müjdelerile dolu bi hafta diliyorum

Geçen sefer hiç böyle olmamıştım ben. Belki ilk denediğim içindi belkide henüz isteyip istemedğimi bilmediğim içindi.
Şuan ne kadar üzgün olduğumu kelimeler ile tarif edemem. Sanırım böyle bir kelime bilmiyorum.
Çok umutluydum, belki aklımın köşesindeki korkudan kimseye tam ifade edemiyordum.

Evlendiğimden beri yaşamış olduğumuz onca olaydan sonra bunu yaşadığıma inanamıyorum. İnanmak istemiyorum.

İnsanlar ne kadar ilginçler sürekli olarak birşeyleri birşeylere yoruyorlar, bende yordum. Bir ruyayı, bir falı, bir oyuncağı aslında ne kadarda istiyormuşum bir aile kurmayı.

Nasıl hissediyorsunuz bilemiyoum ama ben kendimi çok kötü ve işe yaramaz hissediyorum. Kocamın suratına bakmak istemiyorum.Akşam isten gelecek ve her zamanki gibi mutlu sanki hiç böyle bir sorunumuz yokmuş gibi davaranacak sabırla.

Saçma sapan haplar, iğneler, üzülme diyen insanlar, sana üzülerek bakan gözler, ne diyeceğini bilemeyenler....

Geçen sefer hiç böyle olmamıştım ben. Belki ilk denediğim içindi belkide henüz isteyip istemedğimi bilmediğim içindi.
Şuan ne kadar üzgün olduğumu kelimeler ile tarif edemem. Sanırım böyle bir kelime bilmiyorum.
Çok umutluydum, belki aklımın köşesindeki korkudan kimseye tam ifade edemiyordum.

Evlendiğimden beri yaşamış olduğumuz onca olaydan sonra bunu yaşadığıma inanamıyorum. İnanmak istemiyorum.

İnsanlar ne kadar ilginçler sürekli olarak birşeyleri birşeylere yoruyorlar, bende yordum. Bir ruyayı, bir falı, bir oyuncağı aslında ne kadarda istiyormuşum bir aile kurmayı.

Nasıl hissediyorsunuz bilemiyoum ama ben kendimi çok kötü ve işe yaramaz hissediyorum. Kocamın suratına bakmak istemiyorum.Akşam isten gelecek ve her zamanki gibi mutlu sanki hiç böyle bir sorunumuz yokmuş gibi davaranacak sabırla.

Saçma sapan haplar, iğneler, üzülme diyen insanlar, sana üzülerek bakan gözler, ne diyeceğini bilemeyenler....

tatlım aşılama yada tüp bebek denemesimi yaptın bilmiyorum sözlerinden öyle anladım

üzüntünü anlıyorum inan çünkü burda hepimiz birbirimizin derdine ortak oluyoruz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz hepimizin dileği bebek sahibi olabilmek ama hayırlı ve sağlıklı olarak tabiki

ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın bilmiyorum ama böyle kendini bırakarak bi yere varamazsın bu işte üzüntü ve stres en büyük düşmanımız sakin ol önce durumu kabullenip bundan sonra eşinle berebar ne yapabileceğinizi düşünün eşine karşı tavır alma onun bi suçu yoktur çünkü oda ister baba olmayı ama seni üzmek istemediğinden belli etmeye çalışmıyodur belki

etraftakilerin bakışlarına sözlerine boş ver bizde aynılarını yaşıyoruz ve sonunda boş vermeyi öğreniyosun sen umursamadıkça onları onlarda bi müddet sonra vazgeçiyolar senden inan bana

sıkıldıkça gel yaz buraya elimizden geldikçe sana destek olmaya çalışırız canım

Allah yardımcın olsun

iyiz canim :16::16: sen nasilsin nasil gidiyor ... ise basladinmi ......

yok canım bu hafta izinliyim önümüzeki hafta içinde rapor alacam test sonucundan sonra işe başlamayı düşünüyorum.evde olmak güzelmiş yaaaaaa :9::9::9::9::9::9::9::9:

bugün daha iyiyim cadıcım kasık batmaları dışında bi sorun yok şimdilik inşallah bebeklerim benimledir ve bana tutunmuşlardır

yok canım bu hafta izinliyim önümüzeki hafta içinde rapor alacam test sonucundan sonra işe başlamayı düşünüyorum.evde olmak güzelmiş yaaaaaa :9::9::9::9::9::9::9::9:

bugün daha iyiyim cadıcım kasık batmaları dışında bi sorun yok şimdilik inşallah bebeklerim benimledir ve bana tutunmuşlardır

insalla canim bebisler simsiki sana tutunur .......... su anda neler hisetini cok iyi biliyorum ne yapsam ne yapmasam ne yesem iyi gelir .. tutunuca varsa hic birseyde yapmasan tutunur ... insalla bebisler seninledir :emir_bebek::emir_bebek:

günaydın herkese iyi haftalar kızlarr

saramm yeni gelişmeler var sanırım hayırlısıı olsun hakkında canım benimm müjdeli haberlerini bekliyorum ..:29:

herkese merhaba kızlar

bugün eve geldim ama çok yorucu bi yolculuk yaşadım otobus resmen çalkalıya çalkalıya getirdi bizi inşallah bebişlerime bişey olmamıştır tek korkum bu

yoldayken biraz sancım vardı ama şimdi iyiyim bişey olmaz değilmi kızlar nolur dualarınızı esirgemeyin
bişey olmaz Allahın izniyle saracım..dünden girip yazacam bir türlü yazamadım..işim çoktu..annemler geldi dün yemek falan derken..bugünde işe başladım..gelen giden fırsat olmadı bir türlü...iyi olmana sevindim bu arada..hep böyle iyi ol..hamile haberinide alalım inşallah tatlım...:nazar::38::38:

insalla canim bebisler simsiki sana tutunur .......... su anda neler hisetini cok iyi biliyorum ne yapsam ne yapmasam ne yesem iyi gelir .. tutunuca varsa hic birseyde yapmasan tutunur ... insalla bebisler seninledir :emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım sağol

günaydın herkese iyi haftalar kızlarr

saramm yeni gelişmeler var sanırım hayırlısıı olsun hakkında canım benimm müjdeli haberlerini bekliyorum ..:29:

amin canım sağol sen nasılsın sende varmı yeni gelişmeler

bişey olmaz Allahın izniyle saracım..dünden girip yazacam bir türlü yazamadım..işim çoktu..annemler geldi dün yemek falan derken..bugünde işe başladım..gelen giden fırsat olmadı bir türlü...iyi olmana sevindim bu arada..hep böyle iyi ol..hamile haberinide alalım inşallah tatlım...:nazar::38::38:

amin leylam sağol sen nasılsın buse nasıl annen gelmiş gözün aydın

Back
X