Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sara çıkmış ben cevap vereyim 5 haziranda test günü
Saol canım benim..Allah esirgemiş yavrumu...5 haziranda inşallah anne olacağının müjdesini verirsin bize saracım...
buyrun benimmmmmmmmmmmmm...işim yoğun giremedim saram ya...şimdide sen yoksun...
ay bitanem ya seni üzmek için söylemedim hassas prensesim benim...prensesime azcık kapris yapam dedim...sende iyiki varsın tatlım...aklım hep siz hamişlerde..sağlıkla doğurun inşallah bitanem..kendini yorma bak doğuma az kaldı...buse için de saol teyzesi..şükürler olsunki yavruma bişey olmamış..sabah baktım kızarıklık gitmiş..Rabbim koruyor sabileri ya...öptüm seni ve yavrunu canım benim...
sanada geçmiş olsun tatlım...ilgine teşekkürler yeterim...![]()
PRENSESCİM temizlik bitmedimi tatlım...topice gelde iki laf yapalım...bir ay kadar giremeyebilirim topice...haziranda arazi işim var..ama ara ara bakarım geceleri falan..sizi merak ederim çünkü...![]()
sara, caadı,yeteeeerr, prenses,son ece, kardelen,sevinç,hilal,betül, kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gelin topiceeeeeeeeeeeeee![]()
saol bitanem..buse ismini babası koydu kızıma..o çok seviyor bu ismi..Allahım kıldığın namazlarını kabul etsin hatresim..bizlere dua et canım..bir müminin bir mümine ettiği dua kabul olurmuş...öptüm seni ve ranayı..biliyormusun benim abimin büyük kızının ismide rana..rana ismide çok güzel canım..yavrularımız adlarıyla yaşasınlar inşallah sağlıkla sıhhatle..Rabbim mürvetlerini görmeyi bizlere nasip etsin bitanem...
hayır canım..buse normal oldu tüp bebek değil benim kızım...sadece doktora yumoş kontrole gittim..aşılama yapılacağı ay kendiğilinden Rabbim yavrumu gönderdi bize..şükürler olsun ..çok dua etmiştim Rabbim hemen gönderdi yavrumu dualarımı kabul etti hatresim...
hatrescim topice niksiz girersen sadece sayfaları okuyabilirsin yorum yazamazsın canım...birde ticker sormuşsun..tickerin bir net sayfası var..işi biraz uzun..linkini bir ara veririm yapmaya çalışırsın canım..yardımcı olurum yapmak istersen...sen bu tickerini beğenmedin sanırım..bir ara değiştirelim..hep sana ticker yapmayı öğretmiş olurum tatlım...
Sağol canım her zaman dualarımdasınız.Rabbim hepimizin gönlündekilyeri hayırlısıyla versin inşallah.Birbirimize gıyablarımızda dualar edelim hep inşallah.
Evet canım abinin kızının isminin de Rana olduğunu söylemiştin.Bizimkini de babası koyduAmin canım güzel duaların için.
Canım ne kadar şanslıymışsın ya ben de hep öyle tedaviye giderken çok arzuladım hamile kalmış olmayı ama nasip tüp bebekteymiş.Olsun ona da şükür diyorum , ya öyle de olmasaydı ne yapardım. Allah olmayan diğer kardeşlerimize de versin inşallah.
Canım tickeri sormam yaptığın çizelgeyi beğenmemekten değil bitanem sadece merakımdanBen öğrenmeyi seven bir insanım nasıl yapıldığını merak ettim ara ara değişiklik de hoşuma gider.Ama uzun iş dedin ya boş verelim en iyisi.Çünkü Rana buraya yazmama bile fırsat vermiyor,kaçamak kaçamak işte
iki tane transfer edildi canım sağolasın hayırlısı olsun inşallah
amin canım sağolasın tatlım ilk tüp bebekten sonra doğal yoldan hamiş olan çok var inşallah senden onlardan olursun
Canım Allah hayırlısıyla devamını getirsin ve kucağına almanı da nasip etsin inşallah
Amin Saracım amin...
kızlar biliyormusunuz bugün öğleyin işe gelirken buseyi gezmeye çıkardım..arabasıyla dolaştırdık biraz..sonra annemlere teslim ettim onlar benden sonra biraz daha gezdirmişler...çok mutlu olmuş...sonunda çocuk dışarı yüzü görebildi...havalardan bir türlü dışarı çıkaramadık çocuğu ya...sıkılıyor haliyle buse hanım...içeri girmem diye ağlamış...dışarıyı çok sevdi demekki...oy kıyamam ya kuzuma...
![]()
Canım gelmek istiyorum ama benim nöbetçi benden çok bilgisayar başındasara, hatres,caadı,yeteeeerr, prenses,son ece, kardelen,sevinç,hilal,betül, kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hadi gelin topiceeeeeeeeeeeeee![]()
ALLAH razı olsun bitanem hem Rana' dan hem işlerden fırsat bulamıyorum pek yoksa ben de gelmek istiyorum topicehatrescim bugün hiç girmemişsin...umarım rana falan hasta değildir canım..seni merak ediyorum..gelince hemen kendinden haber ver...![]()
kızlar sağolun ama ne bileyim çok yoruldum beklemekten beklenenin gelmemesinden zamanın su gibi geçmesinden çare bulamamaktan vs vs yoruldummm
canım eşimin amcasının gelini yakın komşum çaya çağırdı ona gittim biraz kafam dağılsın diye şimdi geldim
yerim onu men ya dışarıyımı sevmiş benim kuzum
hatres bugün geldi hatta konuya cevap yazıyodu ama çıktı sanırım rana izin vermedi![]()
merhaba kızlar
kızlar sabah bebişlerimi göbüşüme alıp geldim
inşallah Allahım yardım ederde tutunurlar bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
dua eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun
hepinize tek tek yazmak isterdim ama bugün nete fazla takılmam yasak![]()
hilalcim çok sevindim değerin yükselmiş hayırlı uğurlu olsun canım
hepinizin regaib kandili mübarek olsun
Allahım bu mübarek günün hatırına hepimizin muradını versin inşallah
seni anlıyorum bazen insan yorulduğunu hissediyor ama Rabbim inşallah o güzel günleri sanada gösterecek canım...kızlar sağolun ama ne bileyim çok yoruldum beklemekten beklenenin gelmemesinden zamanın su gibi geçmesinden çare bulamamaktan vs vs yoruldummm
açıklamalar için saol saracım...evet buse hanım dışarıyı sevdi teyzesi...akşam babası saçlarını kesti..banyo ettirdik..bugünde parka gidecekti ama hava yağışlı malesef..artık kısmet öbür güne....canım eşimin amcasının gelini yakın komşum çaya çağırdı ona gittim biraz kafam dağılsın diye şimdi geldim
yerim onu men ya dışarıyımı sevmiş benim kuzum
hatres bugün geldi hatta konuya cevap yazıyodu ama çıktı sanırım rana izin vermedi![]()
sınırsız neden kullanmıyorsunuz tuğbacım...?sracım burda olmana sevindim.
Test günün ne zaman netimin kotası ayın 4üne yenileneceği için giremiyrm
oh evin pırıl pırıl olmuştur prensesim...oğluşun gelsin yaylansın temiz evde sağlıkla inşallah tatlım...doğuma az kaldı hemen hazırla canım çantanı...riske girme..bakarsın oğluşun acele eder..yaramazların durumu hiç belli olmuyor...biliyorum tatlım ben de arkadaşlarımın üzülmesini istemiyorum
temizliğimde yarın bitcek inş perşembede halılarım gelecek yıkamacıdan
inş sonra hep ertelediğim doğum çantamı hazırlıyacam
ama o kadar uzun gitme özleriz seni
betülcüm geçen sana yazacaktım buse izin vermedi girmemle çıkmam bir oluyor evdeyken buse rahat durmuyor...kızının ameliyatını yazmışsın..hiç canını sıkma o konuda bitanem..Rabbim dermansız dert vermesin yeterki..inşallah sağlığına kavuşacak..dularım seninle bitanem...topice gelmeni dört gözle bekliyorum canım benim...efsun dün kaynasıyla sorun yaşayanlar topicine girmiş yorum yazmış ama bizim topice gelmedi canım...iyi sanırım..profiline girip baktım canım..bizim topici unuttu o sanırım..leyloşum uzun zamandır topikde sohbet edmedik.
inşallah en yakın zamanda burada olacağım:))
buarada efsundan haber varmı.bayadır göremedim
saol bitanem..buse ismini babası koydu kızıma..o çok seviyor bu ismi..Allahım kıldığın namazlarını kabul etsin hatresim..bizlere dua et canım..bir müminin bir mümine ettiği dua kabul olurmuş...öptüm seni ve ranayı..biliyormusun benim abimin büyük kızının ismide rana..rana ismide çok güzel canım..yavrularımız adlarıyla yaşasınlar inşallah sağlıkla sıhhatle..Rabbim mürvetlerini görmeyi bizlere nasip etsin bitanem...
hayır canım..buse normal oldu tüp bebek değil benim kızım...sadece doktora yumoş kontrole gittim..aşılama yapılacağı ay kendiğilinden Rabbim yavrumu gönderdi bize..şükürler olsun ..çok dua etmiştim Rabbim hemen gönderdi yavrumu dualarımı kabul etti hatresim...
hatrescim topice niksiz girersen sadece sayfaları okuyabilirsin yorum yazamazsın canım...birde ticker sormuşsun..tickerin bir net sayfası var..işi biraz uzun..linkini bir ara veririm yapmaya çalışırsın canım..yardımcı olurum yapmak istersen...sen bu tickerini beğenmedin sanırım..bir ara değiştirelim..hep sana ticker yapmayı öğretmiş olurum tatlım...
Sağol canım her zaman dualarımdasınız.Rabbim hepimizin gönlündekilyeri hayırlısıyla versin inşallah.Birbirimize gıyablarımızda dualar edelim hep inşallah.
Evet canım abinin kızının isminin de Rana olduğunu söylemiştin.Bizimkini de babası koyduAmin canım güzel duaların için.
Canım ne kadar şanslıymışsın ya ben de hep öyle tedaviye giderken çok arzuladım hamile kalmış olmayı ama nasip tüp bebekteymiş.Olsun ona da şükür diyorum , ya öyle de olmasaydı ne yapardım. Allah olmayan diğer kardeşlerimize de versin inşallah.
Canım tickeri sormam yaptığın çizelgeyi beğenmemekten değil bitanem sadece merakımdanBen öğrenmeyi seven bir insanım nasıl yapıldığını merak ettim ara ara değişiklik de hoşuma gider.Ama uzun iş dedin ya boş verelim en iyisi.Çünkü Rana buraya yazmama bile fırsat vermiyor,kaçamak kaçamak işte
anladım canım..değişiklik iyidir tabi..ne zaman istersen vakit bulursan öğretirim tabiki..hemde zevkle...iki tane transfer edildi canım sağolasın hayırlısı olsun inşallah
amin canım sağolasın tatlım ilk tüp bebekten sonra doğal yoldan hamiş olan çok var inşallah senden onlardan olursun
Canım Allah hayırlısıyla devamını getirsin ve kucağına almanı da nasip etsin inşallah
Amin Saracım amin...
saol teyzesi..iyileşti çok şükür...dün akşamda saçlarını kesti babası rahatladı çocuk biraz...yerim ben onu minik nöbetçiyi...şimdiden bilgisayar kolik mi olmuş teyzesinin gülü...topicte olmayınca gözlerim seni arıyor hatresim...özletme...Canım geçen gün Buse başını çarpmış demiştin çok geçmiş olsun üzüldüm ama iyi çok şükür.
Canım gelmek istiyorum ama benim nöbetçi benden çok bilgisayar başında
ALLAH razı olsun bitanem hem Rana' dan hem işlerden fırsat bulamıyorum pek yoksa ben de gelmek istiyorum topice
Yeterim bence hiç umutsuz olma sen de biliyorsun ki hastalıklar bahane, vermek isteyen Mevla zamanı gelince bütün engelleri ortadan kaldırıp mutlaka verir. Benim eşim hep der ki " Mevla vermek istemeseydi istek vermezdi " İstek olduğuna göre demek ki zamanı gelince dilekte gerçekleşecek inşallah.Gerçekten de öyle Rabbim ona niyazımızı , yakarışımızı görmek istiyor, seninde kucağın en yakın zamanda yavrunla dolsun inşallah canım![]()
semiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin tatlım..neler yapıyorsun gelde iki muhabbet edek yav...çok mutlu oldum saracım.rabbim yüzünü güldürsün.dikkat et kendine ,güzel haberlerini bekliyorum![]()
![]()
seni anlıyorum bazen insan yorulduğunu hissediyor ama Rabbim inşallah o güzel günleri sanada gösterecek canım...
açıklamalar için saol saracım...evet buse hanım dışarıyı sevdi teyzesi...akşam babası saçlarını kesti..banyo ettirdik..bugünde parka gidecekti ama hava yağışlı malesef..artık kısmet öbür güne....
sınırsız neden kullanmıyorsunuz tuğbacım...?
oh evin pırıl pırıl olmuştur prensesim...oğluşun gelsin yaylansın temiz evde sağlıkla inşallah tatlım...doğuma az kaldı hemen hazırla canım çantanı...riske girme..bakarsın oğluşun acele eder..yaramazların durumu hiç belli olmuyor...
betülcüm geçen sana yazacaktım buse izin vermedi girmemle çıkmam bir oluyor evdeyken buse rahat durmuyor...kızının ameliyatını yazmışsın..hiç canını sıkma o konuda bitanem..Rabbim dermansız dert vermesin yeterki..inşallah sağlığına kavuşacak..dularım seninle bitanem...topice gelmeni dört gözle bekliyorum canım benim...efsun dün kaynasıyla sorun yaşayanlar topicine girmiş yorum yazmış ama bizim topice gelmedi canım...iyi sanırım..profiline girip baktım canım..bizim topici unuttu o sanırım..
anladım canım..değişiklik iyidir tabi..ne zaman istersen vakit bulursan öğretirim tabiki..hemde zevkle...
saol teyzesi..iyileşti çok şükür...dün akşamda saçlarını kesti babası rahatladı çocuk biraz...yerim ben onu minik nöbetçiyi...şimdiden bilgisayar kolik mi olmuş teyzesinin gülü...topicte olmayınca gözlerim seni arıyor hatresim...özletme...
semiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin tatlım..neler yapıyorsun gelde iki muhabbet edek yav...![]()
Sağol canım fırsat bulur bulmaz topicteyim merak etme
Canım sen bilirsin ama ben de eşin gibi düşünüyorum zaten onu alsan bile doğru dürüst kullanmayacak bile kendi kendine yürümesinin tadını alır almaz ondan vazgeçer.kızlar sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum..şuan kimse yok ama gelince eminim yorum yazarsınız..şu çocuğu yürütmek için tepeden tutulan şeyler var..ismini tam bilemiyorumda ondan buseye almak istiyorum..acaba öyle rahat yürürmüki?yerinde durmuyor yürümek istiyor devamlı beni yürütün diyor..acaba onu alsam kollarını falan acıtırmıki..eşime söyledim boşver zaten iki güne yürür diyor...kararsız kaldım..sizce alsammı acaba?:26::26:
Geldim arkadaşım geldim bırakır mıyım seni elleresaraaaaaaaaaa öğlen oldu kalksana uykucuuuuuuuuuuuuu..havada yağışlı kesin uyuyorsun sen?
yalnız kaldım anam topicte...ziyaretçilerle başbaşa koymayın benüüüüüüüüüüüü![]()
Allahım nasip ederse busem 3 hafta sonra yaşına girecek..ona kocaman pasta alacam..kızlar hepiniz busemin doğum gününe davetlisiniz..saracımmmmmmm sana çok iş düşüyor topicbaşım benim..kızıma sürpriz doğum günü istiyorum topicte 24 haziranda haberin olsun...![]()
Allah hayırlı nice yaşlar nasip etsin Buse' me.Aynı şehirlerde olsak ne güzel kutlardık şinciAma sanırım Sarayla aynı şehirdesiniz dimi canım? Rana uyanmadan biraz muhabbet edelim kalkarsa ayvayı yedik Leyloşum
![]()
Hatresssssssss ışığın yanıyorrrrrrrrr...gel topice tatlım sohbet edelim...rana izin verirse...rana nasıl canım.iyimi?öptüm kuzunu tatlım..![]()
seni anlıyorum bazen insan yorulduğunu hissediyor ama Rabbim inşallah o güzel günleri sanada gösterecek canım...
açıklamalar için saol saracım...evet buse hanım dışarıyı sevdi teyzesi...akşam babası saçlarını kesti..banyo ettirdik..bugünde parka gidecekti ama hava yağışlı malesef..artık kısmet öbür güne....
sınırsız neden kullanmıyorsunuz tuğbacım...?
oh evin pırıl pırıl olmuştur prensesim...oğluşun gelsin yaylansın temiz evde sağlıkla inşallah tatlım...doğuma az kaldı hemen hazırla canım çantanı...riske girme..bakarsın oğluşun acele eder..yaramazların durumu hiç belli olmuyor...
betülcüm geçen sana yazacaktım buse izin vermedi girmemle çıkmam bir oluyor evdeyken buse rahat durmuyor...kızının ameliyatını yazmışsın..hiç canını sıkma o konuda bitanem..Rabbim dermansız dert vermesin yeterki..inşallah sağlığına kavuşacak..dularım seninle bitanem...topice gelmeni dört gözle bekliyorum canım benim...efsun dün kaynasıyla sorun yaşayanlar topicine girmiş yorum yazmış ama bizim topice gelmedi canım...iyi sanırım..profiline girip baktım canım..bizim topici unuttu o sanırım..
hg bitanem..aman biraz uyusun ranacık....Sağol canım fırsat bulur bulmaz topicteyim merak etme
Canım sen bilirsin ama ben de eşin gibi düşünüyorum zaten onu alsan bile doğru dürüst kullanmayacak bile kendi kendine yürümesinin tadını alır almaz ondan vazgeçer.
Geldim arkadaşım geldim bırakır mıyım seni ellere
Allah hayırlı nice yaşlar nasip etsin Buse' me.Aynı şehirlerde olsak ne güzel kutlardık şinciAma sanırım Sarayla aynı şehirdesiniz dimi canım? Rana uyanmadan biraz muhabbet edelim kalkarsa ayvayı yedik Leyloşum
![]()
yerim ben onu..hayır canım sarayla aynı şehirlerde değiliz..sadece topicte hep birlikte kutlayalım dedim..
![]()
ah canım sorma hiç valla..bunlar bir alem ya...buse evde bozmadık hiç bir şey bırakmadı..babasının telefonunu bozdu pc bozdu..Pc yi açar açmaz girdiğim yer burası zatenÇok şükür teyzesi iyi elhamdülillah ama bu sıralar çok mızmız , havalar da dediğin gibi kapalı olunca çıkıp gezdiremiyorum da pek sanırım o da evde sıkılıyor o yüzden mızmız. Bir de babasıyla artık önceki telefonlarımızı yeterince külüstürleştirdiğimiz için yeniledik. Yenilerini almak istiyor biz de vermeyince basıyor yaygarayı, eskilerini önceden severek alırdı şimdi veriyorum fırlatıp atıyor beni bunlarla mı kandırıyorsunuz der gibi
Oyyy oyyyy bu veletler şimdiki veletler çok uyanıklar Leyloşum , senin Buse de öyle mi?