• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ay geçen benimde öyle oldu tek tek cevap yazdım birden gitti deli oldum canım ya..seni çok iyi anlıyorum prensesim benim...buseye doğum günü pastası alacam teyzesi...sende busenin doğum gününde doğum yaparmışsın ne güzel olur..:nazar::9::9: sana sağlıklı doğumlar diliyorum bitanem..Rabbim bu 3 aylar hürmetine sağlıkla bir avazda kurtarsın inşallah...:nazar::49::emir_bebek:

sağol leyloşum amin inş

kocacım beni dışarı götürcekmiş şimdi geldi
kasılmalarımda dünden arttı hadi hayırlısı

sağol leyloşum amin inş

kocacım beni dışarı götürcekmiş şimdi geldi
kasılmalarımda dünden arttı hadi hayırlısı
bebiş geliyormu yoksa prensesim..Allahım bir avazda kurtarsın canım benim...hep dualarımdasın prensesim...fazla hareket etme bence canım ya...hareket ettikçe açılma fazla oluyor...ben en son doktora gittiğimde 3cm açıklık oluşmuştu doktor hemen otur dedi beni odasından çıkartmamıştı..eşim evrakları falan dolaştırdı..2 hafta yattım evde sonra buse hanım çıkageldi...:nazar::9::9:

saracım bugün hiç gelmedi ya..ne yapıyor bu kız..gezmeye falan mı gitti bu saate kadar uyuması mümkün değil..mutlaka girer bişeyler yazardı..meraktayım yani...saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelde kendinden haber ver canım ya insanı merakta koyma ...:nazar::50::50::50::50:

selam kızlar kızı uyuttumda geldim sizlerle biraz sohbet ederz diye ama
sanırım kimsecikler yok nereye kayboldunuz birden kızlar :26::26::26::26:
inşallah herkes iyidir bizi merak edenler çok şükür kızımla geçimiyorz işte kucağa
alışmış bırakmıyo bi iş yapıyim oda uyur uyumaz hemen işlerimi yapmaya çalışıyorum
bu arada sizlerle sohbet etmeyide çok özledim yaa :31::31::31: :16::16::16::16::16:

kızlar ben bu gece suyum geldi diyerekten acile gittim ama gelen su değilmiş anlaşılan,şu an için her şey yolunda ama doğum çok yakında olabilirmiş
dua edin bana

bebiş geliyormu yoksa prensesim..Allahım bir avazda kurtarsın canım benim...hep dualarımdasın prensesim...fazla hareket etme bence canım ya...hareket ettikçe açılma fazla oluyor...ben en son doktora gittiğimde 3cm açıklık oluşmuştu doktor hemen otur dedi beni odasından çıkartmamıştı..eşim evrakları falan dolaştırdı..2 hafta yattım evde sonra buse hanım çıkageldi...:nazar::9::9:
çok sağol bitanem
hayırlısı canım ya
evde otur otur sıkıldım
ödem de oluştu ayaklarım bacaklarım fena
inş benimki buse gibi erkenci olmaz
zira hala ters duruyor
inşallah herkes iyidir bizi merak edenler çok şükür kızımla geçimiyorz işte kucağa
alışmış bırakmıyo bi iş yapıyim oda uyur uyumaz hemen işlerimi yapmaya çalışıyorum
bu arada sizlerle sohbet etmeyide çok özledim yaa :31::31::31: :16::16::16::16::16:
hoş geldin canım
büyüdü mü kızçemiz
öp kokla annesi benim yerime
kızlar ben bu gece suyum geldi diyerekten acile gittim ama gelen su değilmiş anlaşılan,şu an için her şey yolunda ama doğum çok yakında olabilirmiş
dua edin bana

hayırlısı olsun canım
artık yavaş yavaş gelebilirler
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin

hg edancım...nasıl kızına alıştınmı geçiniyormusunuz bakalım?bizde seninle sohbet etmeyi özledik canım..ara ara fırsat bulursan gel sohbet edelim..:nazar::38::38:
dua edin bana
dularımız seninle canım..Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah kardelencim...korkma inşallah herşey yolunda gidecek ve oğluşunu kollarına sağlıkla alacaksın..gelişmelerden bizi haberdar et tatlım...:nazar::38::38:
çok sağol bitanem
hayırlısı canım ya
evde otur otur sıkıldım
ödem de oluştu ayaklarım bacaklarım fena
inş benimki buse gibi erkenci olmaz
zira hala ters duruyor

hoş geldin canım
büyüdü mü kızçemiz
öp kokla annesi benim yerime

hayırlısı olsun canım
artık yavaş yavaş gelebilirler
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin
seni anlıyorum canım..doğumdan sonra hep hareketli olursun zira seni bebek ne uyutur ne yerinde oturtur :nazar::1::1: bu günleri iyi değerlendir canım..inşallah sağlıkla bir avazda doğurursunuz prensesim..sen ve tüm gebe kızlarımız...:nazar::emir_bebek:

sara dünde girmedi bugünde yok gecede girmemiş..hiç böyle yapmazdı...umarım bir terslik yoktur ya..kendisine ulaşan varsa yazsın topice lütfen..onu çok merak ediyorum kızlar...:nazar::38::38:

sara dünde girmedi bugünde yok gecede girmemiş..hiç böyle yapmazdı...umarım bir terslik yoktur ya..kendisine ulaşan varsa yazsın topice lütfen..onu çok merak ediyorum kızlar...:nazar::38::38:

bende merak ettim leylacım umarım iyidir ..

bu arada herkese günaydın kızlar.. güzel birgün olsun ..

bende merak ettim leylacım umarım iyidir ..

bu arada herkese günaydın kızlar.. güzel birgün olsun ..
günaydın vanilyacım...bende çok merak ediyorum..özelden de mesaj attım saraya..bakalım inşallah bugün girer ya...aklım onda inan ki...inşallah hepimiz için güzel bir gün olur tatlım..sen nasılsın bu arada...?:nazar::38::38:

saraaaaaaaaaaaaaaaaaa seni bekliyorum topicte bitanem...bugün gel lütfen seni çok merak ediyorum ya...umarım bir terslik yoktur...:nazar::31::31::31:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

• LeYLa_21

• vanilya (IRMAK) gelsene sohbet edelim topice...
:nazar::38::38:

1. sara_28
  2. 88prenses22
  3. caadi
  4. edan
  5. betül
  6. hatres
  7. kardelen5233
  8. maonya
  9. nehir
  10. hilal
  11. metuş
  12. zeloş
  13. pikepolat
  14. sevinç
  15. son_ece
  16. yeteeeer
  17. kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr umarım hepiniz iyisinizdir...:nazar::38::38::38::38::38:

günaydın kızlar

bugün erkenciyim
halılarm geldi yıkamacıdan
onlarda serildi mi temizliğim bitecek
oh mis gibi olmuştur canım..evin tertemiz oldu...biz daha temizlik yapacaz..arazi işlerim var ne yapcam bilmem...16 hazirandada teyzemler gelecek memleketten..misafirim var yani...evi temizletmem lazım...sağlığın nasıl prensesim..?kasılmalar arttımı?:nazar::38::38:

hg edancım...nasıl kızına alıştınmı geçiniyormusunuz bakalım?bizde seninle sohbet etmeyi özledik canım..ara ara fırsat bulursan gel sohbet edelim..:nazar::38::38:

dularımız seninle canım..Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah kardelencim...korkma inşallah herşey yolunda gidecek ve oğluşunu kollarına sağlıkla alacaksın..gelişmelerden bizi haberdar et tatlım...:nazar::38::38:

seni anlıyorum canım..doğumdan sonra hep hareketli olursun zira seni bebek ne uyutur ne yerinde oturtur :nazar::1::1: bu günleri iyi değerlendir canım..inşallah sağlıkla bir avazda doğurursunuz prensesim..sen ve tüm gebe kızlarımız...:nazar::emir_bebek:
amin canım inş
geceleri pek uyuyamıyoum
eşim de bebeğe hazırlık bu diyo
o doğunca da ben uyanık kalıcam ya

ben de merak ediyorum nerde gerçekten bu kız

Son düzenleme:
amin canım inş
geceleri pek uyuyamıyoum
eşim de bebeğe hazırlık bu diyo
o doğunca da ben uyanık kalıcam ya

ben de merak ediyorum nerde gerçekten bu kız
evet canım özellikle geceleri hiç uyutmuyorlar insanı..biz yaşımıza girecez hala geceleri mızmızlık var yani...kaç defa kalkıyorum bir bilsen..gözünüde korkutmayım da...sevgisi olmasa hiç çekilmez valla..sara konusuna gelince harbiden çok meraktayım..hiç böyle yapmazdı...rahatsızlandımı acaba..işte sanalın bu tarafı çok kötü..ulaşımıyorsun soramıyorsun insan çıldırıyor ya...:nazar::38::38:

Back
X