Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh mis gibi olmuştur canım..evin tertemiz oldu...biz daha temizlik yapacaz..arazi işlerim var ne yapcam bilmem...16 hazirandada teyzemler gelecek memleketten..misafirim var yani...evi temizletmem lazım...sağlığın nasıl prensesim..?kasılmalar arttımı?![]()
ben sancım olduğunu bile anlamamıştım canım ya..çok komik bir durum ama..kabızlıktan dolayı karnım ağrıyor sanmıştım..meğer doğuruyormuşum..evet ya oldu valla
içim açıldı temiz temiz
sana da şimdiden kolay gelsin
zaten benimki biraz aceleye geldi
madem misafirin var yavaş yavaş başlarsın
kasılmalarım bugün yok
ama uyurken devamlı sancı girip durdu
gerçekten mi oldu rüya mıydı bir türlü çözemiyorum![]()
evet canım özellikle geceleri hiç uyutmuyorlar insanı..biz yaşımıza girecez hala geceleri mızmızlık var yani...kaç defa kalkıyorum bir bilsen..gözünüde korkutmayım da...sevgisi olmasa hiç çekilmez valla..sara konusuna gelince harbiden çok meraktayım..hiç böyle yapmazdı...rahatsızlandımı acaba..işte sanalın bu tarafı çok kötü..ulaşımıyorsun soramıyorsun insan çıldırıyor ya...![]()
ben sancım olduğunu bile anlamamıştım canım ya..çok komik bir durum ama..kabızlıktan dolayı karnım ağrıyor sanmıştım..meğer doğuruyormuşum..ay tecrübesizlik çok kötü bişey...
kendine dikkat et canım..iş falan yapma bak yüzdük kuyruğuna geldik sağlıkla doğur inşallah
uyanmaz mı teyzesi...açıkıyor çabuk memeyi yetiştir anne diyor ağlıyor..mememememem diyor...meme ağzına girince susuyor..o onun susturucusu..demek hala geceleri uyanıyor ha:26::26:
olsun ama ya sağlıklı bir şekilde doğsun da
ben her şeye razıyım
inş sara da iyidir de bugün girip güzel şeyler yazar
kabızdım canım afedersin ondan karnım ağrıyor sandım..hafif hafif ağrıyordu..akşam babamlarla otururken söylemiştim..babam istersen bir hastaneye gidelim demişti..adam anlamış doğuracağımı herhalda..gece 3 te suyum geldi apar topar koştuk hastaneye...4:10 geçe busem doğdu geldi...sancı girince anlamamış mıydın
yani hafif mi sancı
off ben de hiçbir şey bilmiyorum
işte yapmıyorum canım
annem kız kardeeşim yaptılar temizliği de
ben paso yiyip oturuyorum
evet ya meme var dimi ben onu unutmuştum
uyanmaz mı teyzesi...açıkıyor çabuk memeyi yetiştir anne diyor ağlıyor..mememememem diyor...meme ağzına girince susuyor..o onun susturucusu..
kabızdım canım afedersin ondan karnım ağrıyor sandım..hafif hafif ağrıyordu..akşam babamlarla otururken söylemiştim..babam istersen bir hastaneye gidelim demişti..adam anlamış doğuracağımı herhalda..gece 3 te suyum geldi apar topar koştuk hastaneye...4:10 geçe busem doğdu geldi...![]()
evet canım Allahtan meme var..yoksa ne yapardık bilmem..çok sabırsız benim kızım..erken doğmasından belli değilmi...mamayı hazırlayana kadar basardı feryadı..evet ya meme var dimi ben onu unutmuştum
içine doğmuş demekki babanın
maşallah çabuk doğmuş busemiz
artık çok sabırsızlanmaya başladım hayırlısıyla gelsin yavrum
git tabi mis gibi kahvaltı hazırlar anneciğin sana...hem sohbet edersin..sanki acıktım ben acaba kahvaltıya anneme mi gitsem
hani efsun nerde..ben göremedim...?efsun hoş geldin
çok yormamış annesini
evet canım Allahtan meme var..yoksa ne yapardık bilmem..çok sabırsız benim kızım..erken doğmasından belli değilmi...mamayı hazırlayana kadar basardı feryadı..
evet canım Rabbim yardım ettide fazla zaman kaybetmeden doğdu geldi...![]()
prenses ben çıkıyor bitanem...eve gidip buseyi doyuracam canım...öptüm seni..öğleden sonra buralardaysan görüşürüz..ben gelene kadar umarım saram gelir..iyice endişe etmeye başladım çünkü...haber vermeden hiç bir yere gitmezdi o...
![]()
git tabi mis gibi kahvaltı hazırlar anneciğin sana...hem sohbet edersin..
hani efsun nerde..ben göremedim...?:26::26:
efeeeet gitcem
aaaa efsun kaybolmuş alttaydı ismi az önce
efsun hoş geldin
merhaba kızlar nasılsınız
nerdendin diyeceksiniz hemen yazim
işten çıktım evdeyim 1 2 hafta psikolojim bozuktu takılamadım pek
sonra laptopumun şarjı bozuldu 1 haftada onu bekledim
şimdi burdayım artık
ama aöf sınavlarım var arada girip çıkıyorum
evet seni merak etmiştik
neyseki iyiymişsin