• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

AH SARACIM AH BENİ MERAKTAN ÖLDÜRDÜN BUGÜN YA...TOPİCTE YAZA YAZA SAYFALAR TÜKENDİ SEN HALA GELMEDİN KUZUM YA...İNŞALLAH İYİSİNDİR..:nazar::50::50::50::50::50::50:

yeter bugün eşini emara götürecekti..eminim çok yorulmuştur..inşallah eşinin sonuçları temiz çıkar..yetercim gelince sonucu yaz lütfen...:nazar::38::38:

kardelencimde gece acile gitmiş suyum geldi diye ama yanlış alarmmış...şuan durumu nasıl acaba..onuda merak ediyorum..bugün herkesler beni merak ettirdi ya...kızlar gelin topicede bi ceeeeee diyin ya...:nazar::50::50::50::50::50::50:

PRENSESİM Anne topicindeymiş...:nazar::emir_bebek::emir_bebek: gel tızım iki laf edelim..ne yaptın annene gittin mi bakayım...

saracım hala gelmedi zaten meraktayım...:nazar::38::38:

PRENSES HG CANIM..HENÜZ TOPİCE GİRMEDİN AMA IŞIĞIN YANIYORDU..BİRAZDAN GELİRSİN NASILSA...:nazar::1::38::38:

selam leyloşum pc yi açtım
foruma girdim eşim geldi
onunla ilgileneyim dedim
anneme gittim kahvaltıdan sonra çok uykum geldi
koşa koşa eve gelip uyudum
az önce kalktım yataktan

selam leyloşum pc yi açtım
foruma girdim eşim geldi
onunla ilgileneyim dedim
anneme gittim kahvaltıdan sonra çok uykum geldi
koşa koşa eve gelip uyudum
az önce kalktım yataktan
hg bitanem...bugünleri değerlendir bol bol uyu ...oğluşun gelince uykular haram olacak...sabaha kadar 100 kez kalkarsın :nazar::9::9: ben gece artık buseyi kucağımda emzirirken uykuya dalmış buluyordum kendimi..kendime bir geliyordum çocuk kucağımda memeyi atmış uyuyor bende öyle koltukta uyumuşum..iyi bebeği kucağımdan düşürmüyordum ya..kendime şaşıyorum.insan ne hallere giriyor..:nazar::9::9::9::9:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • 88prenses22+
    ziyaretçiler lütfen nikinizle geliniz..topicimize ziyaretçi girişi yasaktır.
:nazar::9::9::9::9::9::9::9: şaka şaka herkese kapımız açıktır..hemide sonuna kadar...:nazar::9::9::9::9:

Son düzenleme:
gelen giden yok en iyisi bende çıkıp gideyim...inşallah sara akşam gelir de yazar..ara ara telden bağlanıp bakmaya çalışacam..iyi akşamlar prensesim..ben gidiyorum tatlım...eve gidip buseyi besleyecem yemek falan yapacam..akşam bir yığın ütü var hep erteleyip duruyorum..eşimin giyicek gömleği kalmadı adam bana söyleniyor haklı olarak...:nazar::9::9:

gelen giden yok en iyisi bende çıkıp gideyim...inşallah sara akşam gelir de yazar..ara ara telden bağlanıp bakmaya çalışacam..iyi akşamlar prensesim..ben gidiyorum tatlım...eve gidip buseyi besleyecem yemek falan yapacam..akşam bir yığın ütü var hep erteleyip duruyorum..eşimin giyicek gömleği kalmadı adam bana söyleniyor haklı olarak...:nazar::9::9:
tamam canım sonra görüşürüz

hg bitanem...bugünleri değerlendir bol bol uyu ...oğluşun gelince uykular haram olacak...sabaha kadar 100 kez kalkarsın :nazar::9::9: ben gece artık buseyi kucağımda emzirirken uykuya dalmış buluyordum kendimi..kendime bir geliyordum çocuk kucağımda memeyi atmış uyuyor bende öyle koltukta uyumuşum..iyi bebeği kucağımdan düşürmüyordum ya..kendime şaşıyorum.insan ne hallere giriyor..:nazar::9::9::9::9:

zaten gece uyuyamıyorum
gündüz uykum geldi mi kaçırmıyorum

kardelencimde gece acile gitmiş suyum geldi diye ama yanlış alarmmış...şuan durumu nasıl acaba..onuda merak ediyorum..bugün herkesler beni merak ettirdi ya...kızlar gelin topicede bi ceeeeee diyin ya...:nazar::50::50::50::50::50::50:

kardelen nasıl oldun tatlım
gelen giden yok dimi

kızlar merak etmişsiniz,biz iyiyiz,bugün kontrolümüz vardı zaten rutinde,gittik,haftasıyla uyumlu bir bebekmiş,şu an için su normal,eğer paniksen yatıralım dediler,ben de bunu gerektircek bi risk var mı dedim,yokmuş,on dk sonrasında kendimize bile nolacağını bilemeyiz dediler,ben de ben kendimi takip edeyim,gerekirse gelirim dedim,daha iyi olur,hastanede enfeksiyon riski var her zaman dediler ve gönderdiler
nst mizde de sancı çıkmadı,şimdilik durum bu
geceden uykusuz olduğum,sabah ta erken kalkıp tüm günüm hastanede geçtiği için şu an çok yorgunum ve uyumaya gidiyorum
sara yı ben de çok merak ettim
prensescim temizliğin bitmiş,çok kıskandığımı belirtmek isterim
ama benim annem bana yardım edemez,çok şükür ki ameliyattan sonra baya düzelmiş,en azından basarken acısı yok ya,ona seviniyorum

çok mutlu oldum saracım.rabbim yüzünü güldürsün.dikkat et kendine ,güzel haberlerini bekliyorum :16::16::16:

amin sağol semicim sen nasılsın sende varmı gelişmeler epeydir yoksun :26::26::26:

Evet Sarcım doğru tahmin tebrikler şimdi bile yazarken ekranı görebilmek için başımı bir o yana bir bu yana çevirmekten yoruldum:9::9::9:
Bu arada senin 5 haziranı sen kadar heyacanla bekliyoruz:40::40::40::40: O gün anlaşılan bütün gözler senin üzerinde olacak:52::52::52::52::52::52:

desteğiniz için sağolun kızlar hepiniz çok iyisiniz

kızlar sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum..şuan kimse yok ama gelince eminim yorum yazarsınız..şu çocuğu yürütmek için tepeden tutulan şeyler var..ismini tam bilemiyorumda ondan buseye almak istiyorum..acaba öyle rahat yürürmüki?yerinde durmuyor yürümek istiyor devamlı beni yürütün diyor..acaba onu alsam kollarını falan acıtırmıki..eşime söyledim boşver zaten iki güne yürür diyor...kararsız kaldım..sizce alsammı acaba?:nazar::26::26:

bencede gerek yok canım zaten yürümesine az kalmıştır boşu boşuna canı falan yanar yazıktır buseme

saraaaaaaaaaa öğlen oldu kalksana uykucuuuuuuuuuuuuu..havada yağışlı kesin uyuyorsun sen?:nazar::9::9::9::9:

yalnız kaldım anam topicte...ziyaretçilerle başbaşa koymayın benüüüüüüüüüüüü :nazar::9::9::9::9::9:

kıyamam korktunmu sen ziyaretçilerden :9::9::9::9::9::9:

Allahım nasip ederse busem 3 hafta sonra yaşına girecek..ona kocaman pasta alacam..kızlar hepiniz busemin doğum gününe davetlisiniz..saracımmmmmmm sana çok iş düşüyor topicbaşım benim..kızıma sürpriz doğum günü istiyorum topicte 24 haziranda haberin olsun...:nazar::38::38::38::38:

hazırlamazmıyım ben ona doğum günleri keşke aynı şehirde olaydık inanki sana bırakmaz ben ellerimle hazırlardım busenin doğum gününü ama artık buradanda yapacaz bişeyler prensesimize:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:26:tünaydınn kızlarr nasılsınızz ben sara yı merak ettimm nasıll döndümüü evine varmı bi değişiklikk

tatlım ben evdeyim bekleme sürecindeyim:32::32::32::32::21::21::21::21::21:

mrh kızlar nasılsınızzzz
ben yorgunum adet oldummm bu yüzden sanırımmmm başım ağrıyor kendimi pek iyi hisetmiyorumm
yarın eşime mr çekilecek onun streside varrr rabbim yüzümüze baksın inşşş
SARAMMMMM SENİ MERAK EDİYORUM BEBEĞİM

canım sağol yetercim bunca işinin arasında bide beni merak etmişsin sağol güzel yürekli arkadaşım

eşin MR çekecekti bugün nasıl geçti sonuçlr inşallah iyi çıkar tatlım

bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti
şu bağlantı niye kesildi ki çok sinirlndim çok

leylacım canım buse ye almak istediğin şey ne anlamadım
busemizin doğum günü mü olurmuş
yerim onu ben ya
kısmetse benim de 3 haftam kaldı
hayırlısı artık

saracım hayırlı haberini bekliyorum
baya heyecan yaptım

sağol canım doğum anında dua et bize tamam mı prensesim

saracım bugün hiç gelmedi ya..ne yapıyor bu kız..gezmeye falan mı gitti bu saate kadar uyuması mümkün değil..mutlaka girer bişeyler yazardı..meraktayım yani...saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelde kendinden haber ver canım ya insanı merakta koyma ...:nazar::50::50::50::50:

canım merak etmişsin bitane arkadaşım menim ama netim yoktu aklım hep sizdeydi ama burada havalar kaç gündür çok kötü yağmur gök gürültüsü şimşekler derken net kesilmişti neyseki şimdi geldide bende hemen size koştum:9::9::9::34::34::34::34::34::34:

selam kızlar kızı uyuttumda geldim sizlerle biraz sohbet ederz diye ama
sanırım kimsecikler yok nereye kayboldunuz birden kızlar :26::26::26::26:
inşallah herkes iyidir bizi merak edenler çok şükür kızımla geçimiyorz işte kucağa
alışmış bırakmıyo bi iş yapıyim oda uyur uyumaz hemen işlerimi yapmaya çalışıyorum
bu arada sizlerle sohbet etmeyide çok özledim yaa :31::31::31: :16::16::16::16::16:

edancım hoşgelmişsin canım maşallah kızında büyüyomuş annelik nasıl bi duygu canım çok güzel dimi

kızlar ben bu gece suyum geldi diyerekten acile gittim ama gelen su değilmiş anlaşılan,şu an için her şey yolunda ama doğum çok yakında olabilirmiş
dua edin bana

Allah yardımcın olsun canım inşallah bi avazda kurtulursun

cnm onu biliyorumda ben sürekli seçme yerine
kaydetmek istiyorum nasıl desem sana
frofile geçerken orda yazı şeklifalan yazıyo
yaa hani tickleri kaydettiğimiz yerde var renk seçimi
yazı boyutu ben ordan yaptığını sandım ordan hepsini seçtim
ama yine aynı cnm

tatlım bi defan kaydedim hep aynı tonda yazmak için pro üye olmak gerek bizler pro üye olmadığımız için sürekli seçmek zorundayız:34::34::34::34:

kızlar merak etmişsiniz,biz iyiyiz,bugün kontrolümüz vardı zaten rutinde,gittik,haftasıyla uyumlu bir bebekmiş,şu an için su normal,eğer paniksen yatıralım dediler,ben de bunu gerektircek bi risk var mı dedim,yokmuş,on dk sonrasında kendimize bile nolacağını bilemeyiz dediler,ben de ben kendimi takip edeyim,gerekirse gelirim dedim,daha iyi olur,hastanede enfeksiyon riski var her zaman dediler ve gönderdiler
geceden uykusuz olduğum,sabah ta erken kalkıp tüm günüm hastanede geçtiği için şu an çok yorgunum ve uyumaya gidiyorum
ama benim annem bana yardım edemez,çok şükür ki ameliyattan sonra baya düzelmiş,en azından basarken acısı yok ya,ona seviniyorum

herşeyin yolunda olmasına sevindim kardelencim bol bol dinlen zira bugünleri çok arayacaksın oğluşun gelince:9::9::9::9::9::9::9:

merhaba kızlar

beni merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum

ben iyiyim ara ara birazsancım oluyo ama sanırım normal bu sancılar inşallah bebişlerim bana tutunuyolardır

onları daha şimdiden çok seviyorum :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

netim olmadığı için gelemedim sizleri merakta bıraktığım içinde kusura bakmayın kızlar

:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

sevindim iyi haberler almana
inş bebeğin hayırlı zamanda gelir
evet temizliğim bitti çok şükür
ama ben de o arada iyi üşütmüşüm
kaburgalarım ağrıyor kaç gündür
amin sağol semicim sen nasılsın sende varmı gelişmeler epeydir yoksun :26::26::26:

desteğiniz için sağolun kızlar hepiniz çok iyisiniz

bencede gerek yok canım zaten yürümesine az kalmıştır boşu boşuna canı falan yanar yazıktır buseme

kıyamam korktunmu sen ziyaretçilerden :9::9::9::9::9::9:

hazırlamazmıyım ben ona doğum günleri keşke aynı şehirde olaydık inanki sana bırakmaz ben ellerimle hazırlardım busenin doğum gününü ama artık buradanda yapacaz bişeyler prensesimize:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tatlım ben evdeyim bekleme sürecindeyim:32::32::32::32::21::21::21::21::21:

canım sağol yetercim bunca işinin arasında bide beni merak etmişsin sağol güzel yürekli arkadaşım

eşin MR çekecekti bugün nasıl geçti sonuçlr inşallah iyi çıkar tatlım

sağol canım doğum anında dua et bize tamam mı prensesim

canım merak etmişsin bitane arkadaşım menim ama netim yoktu aklım hep sizdeydi ama burada havalar kaç gündür çok kötü yağmur gök gürültüsü şimşekler derken net kesilmişti neyseki şimdi geldide bende hemen size koştum:9::9::9::34::34::34::34::34::34:

edancım hoşgelmişsin canım maşallah kızında büyüyomuş annelik nasıl bi duygu canım çok güzel dimi

Allah yardımcın olsun canım inşallah bi avazda kurtulursun

tatlım bi defan kaydedim hep aynı tonda yazmak için pro üye olmak gerek bizler pro üye olmadığımız için sürekli seçmek zorundayız:34::34::34::34:

herşeyin yolunda olmasına sevindim kardelencim bol bol dinlen zira bugünleri çok arayacaksın oğluşun gelince:9::9::9::9::9::9::9:

iyiymişsin çok şükür:38::38::38:
inş doğuma giderken dua edicem

merhaba kızlar

beni merak eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum

ben iyiyim ara ara birazsancım oluyo ama sanırım normal bu sancılar inşallah bebişlerim bana tutunuyolardır

onları daha şimdiden çok seviyorum :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

netim olmadığı için gelemedim sizleri merakta bıraktığım içinde kusura bakmayın kızlar

iyi olmana çok sevindim canım
bizde seni seviyoz:38::38::38:
inş bebeklerin sana tutunacak
tüm kalbimle inanıyorum:emir_bebek::emir_bebek:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

88prenses22, sara_28+, hatres+

HU HUUU KIZLAAAAAAARRRRRRRR

sağol teyzeleri çok şükür iyi gidiyo sancısı var gazını çıkaramıyo bide kakasını yapamıyo :26::26:
onun dışında iyiyiz bu arada bugün tam bi aylık oldu kızım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm canım hg işten çıkmana üzüldüm..inşallah daha iyi bir işe girersin..canını sıkma..hep bekleriz..gelmediğinde merak etmiştik seni..betülde seni soruyordu efsun nerde acaba diye..iyi olmana sevindim canım...sınavında başarılar diliyorum canım..:nazar::38::38:

çabuk gel özlerim seni tatlım..:nazar::38::38:

maşallah prensesine canım...demek bir aylık oldu..bir ara senin tickerini değiştirilem canım...doğumdan sonra değişmemişsin..biliyorsun bende ticker hastalığı var...illa değişecem yani...gaz için damlalar var onları dene canım...nurse harveyi tavsiye ederim...bitkisel bir ilaç..24tl fiyatı ...süper bişey..kakasınıda rahat yaptırıyor bebeğin...emziriyormusun canım...eğer emiyorsa yattığı yerden emzirme :50: kucağında emzir ve her seferinde kafasını omzuna daya sırtını poposuna kadar elinde vurarak yavaş yavaş gazını çıkarmasını sağla..gazı çıkmadan yatırma yatağına sakın..gazı çıkmazsa bağırsaklara iner ve çok sancı çeker..biz busede bu konuda çok çektik çok acillik olduk o yüzden tecrübeliyim..herşeyi sor bu konuda yardımcı olurum hemşom...:nazar::38::38::38:

sağol lleylacım yaa valla emziriyorum ama uzanarak veriyorum
yoksa kucağa alımış kucağımda sütünü içirdikten sonra uyursa bile
yere bıraktığım gibi ağlıyo canım gaz damlası var şuan 15tl eşim aldı onu kullanıyorum şimdi
kızım şuanda bile kucağımda uykusu vvar ama gazından dolayı
uyuyamıyı tam uykuya dalıyo sonra bi bakıyoum
ıkınarak tekrar uyanıyo geceleride sürekli
böyle uyku yok anlayacağın :50::50::50: bu arada canım ,
doktora götürsem daha doğrusu sağlık ocağına kakası için sizce vamı bi ilaç
yazarmı acaba kakasını yapamıyo hiç bu sorunlardan olmasa kızım çook,
uysal olur diye düşünüyrm ama malesef şuan bana askerlik yaptırıyo :1::1::1::1:
tickeride değişmesini bilmiyom cnm yaparsan sevinirim

amin bitanem..Rabbim cümlemizin yavrusunu bağışlasın inşallah edanım...24 haziranda yaşına girecek teyzesi Allahın izniyle...evet hergeçen gün güzelleşiyor ve tatlı oluyorlar..öğlen zor ayrılıp işe geldim öptüm öptüm yedim bitirdim yanaklarını...babam diyor çocuğun yanaklarını sarkıtacan öpüp durma diyor :nazar::9::9::9::9:

o kadar hassaslarki en ufak şeyden etkileniyorlar edancım ya...seni anlıyorum..bizim fıstık en ufak sese bile tepki veriyor..altına bez bağlamak ne mümkün savaş yapıyoruz..ayağa kalkıyor zıp zıp zıplıyor yerde durmuyor hiç bezini bağlatmıyor...:nazar::38::38:

merhaba kızlar

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

88prenses22, sara_28+, hatres+

HU HUUU KIZLAAAAAAARRRRRRRR

slm prenses nasılsın canım, konuya cevap yazıyordum seni gördüğümde ise topicten çıkmışssın.OOOOOFFFFFF ya yaptığım alıntılara o kadar cevap yazdım hepsi gitti ya:52::52::52::52::52::52::52::52:

Back
X