• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evet canım vanilyanın ismi melek...inşallah idrardada çıkar canım...

ay valla ben ufo yakıyorum evde saracım..buz gibi...:nazar::38:

melekcim hg yazmıştım ama topici okumadın sanırım canım..tekrar hg diyim..nasılsın bakalım?:nazar::38:

bende çok üşüyorum canım ya çorap patik battaniye oturuyorum öyle bugün canım hiç iş yapmakda istemiyo daha kahvaltı sofrasını bile :17::17::17::17::17::17::17::17::17::9::9::9::9::9:kaldırmadım

bende çok üşüyorum canım ya çorap patik battaniye oturuyorum öyle bugün canım hiç iş yapmakda istemiyo daha kahvaltı sofrasını bile :17::17::17::17::17::17::17::17::17::9::9::9::9::9:kaldırmadım
kaldırma boşver keyif yap canım ya...evdesin tadını çıkar valla..otur boşver sohbet edelim..gerçi ben birazdan eve gidecem..buse hanım uyanmıştır...10dk ya çıkacam..
efsun sınavamı giriyo:26::26::26::26::26:
evet canım AÖF Sınavı..açıköğretim yani..:nazar::38::38:

slm canım hg işten çıkmana üzüldüm..inşallah daha iyi bir işe girersin..canını sıkma..hep bekleriz..gelmediğinde merak etmiştik seni..betülde seni soruyordu efsun nerde acaba diye..iyi olmana sevindim canım...sınavında braşarılar diliyorum canım..:nazar::38::38::

hoşbulduk leylam
bende çok üzüldüm uzun süre toplayamadım kendimi ama şimdi alıştım biraz
biraz dinlenmeye çekildim buara bebiş çalışmasına verdim kendimi :1:
hepiniz sağolun vallla canlarım :16:
saol canım çok teşekkür ederim

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

Rabbim bu mübarek günde herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılarak nasip etsin

günaydın saracım sanada hayırlı cumalar

varya hava öyle soğukki içimde kışlık kalın külotlu çorap var ayağımda kışlık botum var ama hala ayaklarım botun içinde buz gibi ya...bu sene yaz gelmeyecek valla..:nazar::38::38:

hatressssssss sesin kesildi ranamı uyandı canım...:nazar::emir_bebek:

kaldırma boşver keyif yap canım ya...evdesin tadını çıkar valla..otur boşver sohbet edelim..gerçi ben birazdan eve gidecem..buse hanım uyanmıştır...10dk ya çıkacam..

evet canım AÖF Sınavı..açıköğretim yani..:nazar::38::38:

keyif yapıyom valla

sende busemizi bekletme zaten sabah memesini vermemişin yavrumun hadi maş marş eve ama öğleden sonra gel sohbet edek

evde insanın canı sıkılıyo

hoşbulduk leylam

tatlım işten çıkmışsın üzüldüm ama sağlık olsun belki bundada bi hayır vardır

aöf sınavların varmış Allahzihin açıklığı versin

hoşbulduk leylam

üzülme canım..herşeyde bir hayır vardır..belki bu süreçte bebeğin gelir bellimi olur efsunum..hayat kısa hiç birşeye üzülmeye değmez...hayatın keyfini çıkar...insanın eşiyle birlikte olması bile büyük bir saadet bence...en ufak şeylerden mutlu olmayı bilmeliyiz canlarım..haksızmıyım ama...:nazar::38::38:

kızlar biliyomusunuz şu anda üzerimde battaniye elimde ılık sütüm sizinle yazışıyorum haziran ayındayız bu ne soğuktur anlamadım yani soba yansa hiç fena olmaz yani

o bende var saracım ya haziran oldu hala üşüyorum
kv olmasa kombiyi açarım valla bende :9:

Efsuncum hg tatlım..ders çalışıyorsun sanırım..nasıl gidiyor bakalım..sınavda başarılar canım..:nazar::38::38:

hb leylam evet ders çalışıyorum canım :14:
bitsede kurtulsam şu okludan diyorum şuan :1:

kızlar ben çıkıyorum..busem beni bekler...hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah...hepinizi kocamannnnnnnn öpüyorummmmmmmmm canlarım..:nazar::38::38:

hatres çaktırmadan kaçtı..rana uyandı sanırım...hatresim ranayı öp kokla benim için bitanem...:nazar::38::38:

üzülme canım..herşeyde bir hayır vardır..belki bu süreçte bebeğin gelir bellimi olur efsunum..hayat kısa hiç birşeye üzülmeye değmez...hayatın keyfini çıkar...insanın eşiyle birlikte olması bile büyük bir saadet bence...en ufak şeylerden mutlu olmayı bilmeliyiz canlarım..haksızmıyım ama...:nazar::38::38:

çok haklısın leyloşum:42::42::42::42::42::42::42::42:

kızlar ben çıkıyorum..busem beni bekler...hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah...hepinizi kocamannnnnnnn öpüyorummmmmmmmm canlarım..:nazar::38::38:

tamam tatlım bende seni öpüyorum :48::48::48::48::48::48::48::48:

evet saracım sınavım var cumartesi pazar
açıköğretim işletme 4. sınıf
biter inşallah bu sene

bende okumuştum işletme cnım ama yıllar önce sende inşallah bu sene mezun olursun

[/QUOTE]

nasip buraya kadarmış dedim bende hayırlısı böyleymiş demekki
amin canım saol teşekkür edirem :1:

ilk 1 hafta sürekli ağladım ama şimdi geçti evde olmak daha da zor ama nasip kısmet işte
vallla son sürat çalışıyorum şuan :1: batım 14 - 16 haziran arası bakalım gelir inşallahhh....
haklısın eşimle kavuştuğuma 8 yılın sonunda :9: çok mutluyum biraz hayallerim yıkıldı ama güne beraber başlamak gibiside yok :16:

keyif yapıyom valla

sende busemizi bekletme zaten sabah memesini vermemişin yavrumun hadi maş marş eve ama öğleden sonra gel sohbet edek

evde insanın canı sıkılıyo

slmmm kızlarrrr nasıslınızzzzz keyifler nasılll sara canım nasılsın

Son düzenleme:

önemli değil canım benim..sen geldiğindede ben yoktum..mesai bitti evi gitmiştim..evdede giremiyorum buse izin vermiyor teyzesi..:nazar::38::38:

iyi olmana sevindim kardelencim...evet acile falan gittik deyince merak ettim seni...inşallah sağlıkla doğum yaparsın..dualarım seninle tatlım..:nazar::38::38:

ah saracım dün meraktan öldüm..ah bu hava şartları...iyi olmana çok sevindim bitanem ya..:nazar::38::38:

geçen banada oldu..insan çıldırıyor o durumda dimi hatresim..nasılsın bitanem..gene karşılaşamadık seninle..gece telden bağlandım ışığın yanıyordu ama sara gelmişmi diye ziyaretçi olarak baktım..çok uykum vardı girip sohbet edemedim canım..telden yazamıyorum iki saat zaten..laptopuda açmaya üşendim uykum var diye..:nazar::38::38:

cadıcım iyi olmana sevindim tatlım..arada gir kendinden ve ikizlerden haber ver...hamile halinle ne misafiri ağırlıyorsun sen ya :20::20: kovala gitsinler ben hamileyim doğurunca gelin hemde bebeğime bakarsınız dersin..:nazar::9::9::9: kendini yorma kızarım yoksa tatlı hamişim benim..:nazar::38::38: ikizleri öpüyorum bitanem...:nazar::38::38:

günaydın betülüm..nasılsın canım..evet sara bizi biraz endişelendirdi ama elinde olmayan sebeblerden dolayı olmuş...inşallah sara hamiledir :nazar::49:

oh oh kac gundur yorgunluktan oluyorum yemek temizlik misafir birseyde diyemiyorum sabahtan aksama kadar ayaklarim sis zor adim atiyorum .... siz nasilsiniz canim buse nasil

inşallah benimkilerde ikizdir sağlıklı olsunlarda başka bişey istemem benim ilk bebeğimde tüp bebk değildi ama stresten gitti malesef

:9::9::9::9::9::9::9::9::9

vanilyanın ismi melekmi:26::26::26::26::26::26:

hastanede kan verecem canım sanırım şimdi idrarda çıkmaz ama bi tarafımda diyoki yarın bi idrarda şansını dene hani çıkmasa bile üzülmem çünkü şimdi anca kanda belli olur

canım ben memurum ama 10 gün rapor aldım önümüzdeki haftada evdeyim:32::32::32::32::32::21::21:

çoğul gebelik olunca değerin kaç aralığında olması gerekir:26::26::26::26::26::26:

Canım idrar testi yaptırsan da şimdi çıkmaz bitanem, çünkü senin test tarihin adet olman gereken tarih,idrar testinde bu tarihten en az 10 gün geçmesi lazım, bence yapıpta çıkmazsa boş yere canını sıkma,sabret,yine de sen bilirsin:40::40::40::40:

dur gitmeeeeeeeee geldşm tızım mesaj yazıyodum Alla Alla yaaaaaa

Ama napim ben geliyorum ki bi bakıyorum kaçmışsınız:9::9::9::9:

kızlar biliyomusunuz şu anda üzerimde battaniye elimde ılık sütüm sizinle yazışıyorum haziran ayındayız bu ne soğuktur anlamadım yani soba yansa hiç fena olmaz yani

Canım havalar soğuk zaten, dün oruçluydum iyice üşüdüm romatizmalarım azdı( yaşlı neneler gibi :9:) sabaha kadar sızladı bacaklarım:50:
varya hava öyle soğukki içimde kışlık kalın külotlu çorap var ayağımda kışlık botum var ama hala ayaklarım botun içinde buz gibi ya...bu sene yaz gelmeyecek valla..:nazar::38::38:

hatressssssss sesin kesildi ranamı uyandı canım...:nazar::emir_bebek:
Canım soğuk ama napıcan mecbur sağlığımız önemli:40:
Evet Rana uyandı ve cuma olduğu için Yasin okuyayım dedim. Allah hepimizi bütün müslümanları her iki cihanda mesut bahtiyar eylesin inşallah...

Haklısın canım ,benim kayınvalidem de der ki bir karı koca dünyayı şenler,karı koca gönül birliği ettikten sonra gerisi vız yani...:16::16::16::16:

Sana da hayırlı cumalar tatlım, ufaklığı da öp yerime:38::38::38::38:
hatres çaktırmadan kaçtı..rana uyandı sanırım...hatresim ranayı öp kokla benim için bitanem...:nazar::38::38:

Bitanem çaktırak kaçmıştım görmemişsin galiba:9::9::9::9::9::9:
Sağol canım öperim sen de öp ama kızımızı:38::38::38::38::38:

slmmm kızlarrrr nasıslınızzzzz keyifler nasılll sara canım nasılsın

Aleyküm slm yetercim çok şükür bizler iyiyiz,sen nasılsın eşin nasıl?Afiyettesiniz inşallah:40::40:

Back
X