- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
maşallah canım hep rahat ol hep iyi ol
eşler bazen aranıyolar o zaman bi ayar vermek gerek tabi![]()
amin canım sen de ...............
efet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım hep rahat ol hep iyi ol
eşler bazen aranıyolar o zaman bi ayar vermek gerek tabi![]()
canım ya görmedim bende şöyle bir topice bakayım diye girmiştim..buseyi zorla uyuttum..gecede çok uyandı..gazı vardı sanırım..kız yaşına girecek hala gaz problemi var ya..deli oluyorum ...kızım bak doğuma az kaldı ne işi yapıyorsun sen ya..Allah aşkına elini bişeye sürme kardelencim..otur keyfine bak ...yüzdük kuyruğuna geldik son anda bir aksilik çıkarmaleyloş seni uyanık gördüm de geldim canım,tam çıkmak üzereydim
bugün arkadaşım gelip evime bi el attı,cam halı falan,ben de çay hazırladım,bi de gümüşlüğü temizledim,çok yoruldum![]()
bebek zorluyor olabilir annesi..dışarı çıkmak istiyor sanırım..kasılmalar normal canım doğum heran olabilir..Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah kardelencim..kendine dikkat et tatlım..güzel haberlerini bekliyoruz...leyloş karnımın gerginliği bebiş sığamadığından mı,yoksa kasılmam mı var acaba canım,sen bilirsin
sende benim bitanemsin saram benim...tatlı kuzum..çicekler için çok teşekkürler bitanem...topici çicek bahçesi yapmışsın...çok güzel olmuş..eline sağlık bitanem..sen benim canımsın leyloş
bu çiçeklerde sana canım menim
Eki Görüntüle 435203 Eki Görüntüle 435204 Eki Görüntüle 435203 Eki Görüntüle 435204 Eki Görüntüle 435203 Eki Görüntüle 435204 Eki Görüntüle 435203 Eki Görüntüle 435204 Eki Görüntüle 435203 Eki Görüntüle 435204
günaydın yetercim...günaydın iyi hafta sonlarııııı herkese
bunlar misafir değil resmen asalak ya...ben olsam kovarım valla..çoluğu çocuğu başıma yıkıp gidecek adamı tanımıyorum yani...acayip sinirim kalktı..kızım niye tahammül ediyorsun böyle insanlara ya..sen 3 canlısın şu anda ..sana çok kızdım yani...gıtı canım ohhhhhhhh ıkı uc gun yoklar ..... Bunlar nasıl mısafır ben sana anlatım ..... Benım evıme 20 dakıka mesafede yasıyorlar sabah ben uyurken gelıyorlar anne ve ıkı cocuk bugu 10 yasında kucu 4 ama o kucuk 10 cocua bedel guya bana yardıma gelıyorlar ben kalkıp kavaltı hazlıyorum yıyıp ıcıyoruz sonra anneyın ısı var gıdıyor cocuklar bende aksam oluyo gelıp alıyo bugu 4 gun bende kaldı ıyı hos bana arkadas ama yok gıdıp gezelım yok pasta yapalım yok gıdıp bunu alalım yok benım bunu canım ıstedı .... Eeeeeeeee benımde halım yok yoruldum hemde cok yoruldum ....
önemli değil tatlım benim..görmediğini fark ettim..zaten benimde çok uykum vardı..buse beni çok yordu gece zor uyudu..seni görünce selam verdim bende..öptüm bitanem..tatlım görmemişim kusura bakma
gece geldim kimse yoktu
anne topiğine bakıp çıktım
çok çok geçmişler olsun edanım ya..seni çok iyi anlıyorum..bende bebişle az ağlamadım valla..şu misafir olayına iyice gıcık olmaya başladım...bir sana geliyorlar bir caadıya ...hamile ve çocuklu insana misafir mi gelir ya...insan çıldırıyor..bol su iç sütün gelsin tamam mı canım benim..tatlılar atıştır..ayrıca hoşaf iç özellikle kayısılı üzüm hoşafı acayip süt getirir..öpüyorum seni..sen iyi beslenmessen çocuk büyüyemez gelişemez....eşin gelince bebekle o ilgilensin sen yemek ye hazırla...öpüyorum seni ve yağmuru..Allaha emanet olun..herkese merebeler
kötü bi geceden sonra güne uyandım dün saat8den itibaren
kızım çok huysuzlaştı hiç uyumadan sürekli ağlıyodu ve halada öyle
sütümde hiç yoktu akşm yemeği bile yemedm misafirlrmde vardı
daha snra misafirlr gtti kızım halada ağlıyodu eşim geldi baktı kızıma
sarılmışm hem kızm ağlıyo hemde ben
eşim hadi acile götürelm dedi ve evdn çıkarkn saat gece 12di
götrdk doktr muane ettktn sonra gaz ve bağırsaktn dolyı ağlıyo dedi
bi ine yaptılar ve bizi eve yolldılr eve geldk saat 2.30
he çoook yorgun hemde çook uykusuz kaldık ve şuan hala
o yorgnluğumu üstmden atamdm![]()
canım ya görmedim bende şöyle bir topice bakayım diye girmiştim..buseyi zorla uyuttum..gecede çok uyandı..gazı vardı sanırım..kız yaşına girecek hala gaz problemi var ya..deli oluyorum ...kızım bak doğuma az kaldı ne işi yapıyorsun sen ya..Allah aşkına elini bişeye sürme kardelencim..otur keyfine bak ...yüzdük kuyruğuna geldik son anda bir aksilik çıkarma
bebek zorluyor olabilir annesi..dışarı çıkmak istiyor sanırım..kasılmalar normal canım doğum heran olabilir..Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah kardelencim..kendine dikkat et tatlım..güzel haberlerini bekliyoruz...
sende benim bitanemsin saram benim...tatlı kuzum..çicekler için çok teşekkürler bitanem...topici çicek bahçesi yapmışsın...çok güzel olmuş..eline sağlık bitanem..
günaydın yetercim...
bunlar misafir değil resmen asalak ya...ben olsam kovarım valla..çoluğu çocuğu başıma yıkıp gidecek adamı tanımıyorum yani...acayip sinirim kalktı..kızım niye tahammül ediyorsun böyle insanlara ya..sen 3 canlısın şu anda ..sana çok kızdım yani...
önemli değil tatlım benim..görmediğini fark ettim..zaten benimde çok uykum vardı..buse beni çok yordu gece zor uyudu..seni görünce selam verdim bende..öptüm bitanem..
çok çok geçmişler olsun edanım ya..seni çok iyi anlıyorum..bende bebişle az ağlamadım valla..şu misafir olayına iyice gıcık olmaya başladım...bir sana geliyorlar bir caadıya ...hamile ve çocuklu insana misafir mi gelir ya...insan çıldırıyor..bol su iç sütün gelsin tamam mı canım benim..tatlılar atıştır..ayrıca hoşaf iç özellikle kayısılı üzüm hoşafı acayip süt getirir..öpüyorum seni..sen iyi beslenmessen çocuk büyüyemez gelişemez....eşin gelince bebekle o ilgilensin sen yemek ye hazırla...öpüyorum seni ve yağmuru..Allaha emanet olun..![]()
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bebeğine gaz söktürücü ilaç vermiyomu doktorun:26::26::26::26::26::26:
sağol bitanem tşk ederm cnmmçok geçmiş olsun canım
Allah günahlara kefaret etsin
kıyamam ben ya
eşim yarım saatlik işim var deyip çıktı 5 saattir hala yok
ben de onu bekliycem diye kahvaltı bile yapmadım
canım ya görmedim bende şöyle bir topice bakayım diye girmiştim..buseyi zorla uyuttum..gecede çok uyandı..gazı vardı sanırım..kız yaşına girecek hala gaz problemi var ya..deli oluyorum ...kızım bak doğuma az kaldı ne işi yapıyorsun sen ya..Allah aşkına elini bişeye sürme kardelencim..otur keyfine bak ...yüzdük kuyruğuna geldik son anda bir aksilik çıkarma
bebek zorluyor olabilir annesi..dışarı çıkmak istiyor sanırım..kasılmalar normal canım doğum heran olabilir..Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah kardelencim..kendine dikkat et tatlım..güzel haberlerini bekliyoruz...
sende benim bitanemsin saram benim...tatlı kuzum..çicekler için çok teşekkürler bitanem...topici çicek bahçesi yapmışsın...çok güzel olmuş..eline sağlık bitanem..
günaydın yetercim...
bunlar misafir değil resmen asalak ya...ben olsam kovarım valla..çoluğu çocuğu başıma yıkıp gidecek adamı tanımıyorum yani...acayip sinirim kalktı..kızım niye tahammül ediyorsun böyle insanlara ya..sen 3 canlısın şu anda ..sana çok kızdım yani...
önemli değil tatlım benim..görmediğini fark ettim..zaten benimde çok uykum vardı..buse beni çok yordu gece zor uyudu..seni görünce selam verdim bende..öptüm bitanem..
çok çok geçmişler olsun edanım ya..seni çok iyi anlıyorum..bende bebişle az ağlamadım valla..şu misafir olayına iyice gıcık olmaya başladım...bir sana geliyorlar bir caadıya ...hamile ve çocuklu insana misafir mi gelir ya...insan çıldırıyor..bol su iç sütün gelsin tamam mı canım benim..tatlılar atıştır..ayrıca hoşaf iç özellikle kayısılı üzüm hoşafı acayip süt getirir..öpüyorum seni..sen iyi beslenmessen çocuk büyüyemez gelişemez....eşin gelince bebekle o ilgilensin sen yemek ye hazırla...öpüyorum seni ve yağmuru..Allaha emanet olun..![]()
verdi cnm hemde en iyisini aldık devlet karşılamıyo
aldığımız ilaçlarıda ama yinede gazı bitmiyo yaaa,
ne bitmek bilmez bi gazmış anlamdm ki :26:
sağol bitanem tşk ederm cnmm
ahh ahhh bide gel bana sor bennn çoook aç kaldım
eşimin yüzünden tlf açıyom nerdesin diye yoldayım
5 dakkaya evdeym diyo ama saatler geçiyooo yok
sürekli aç kalmşmdr ama halada burnm yanmamış bekliyorum
ne yapalım onlarsız yiyemiyorz ki :26::26::26:![]()
sağol teyzesi tşk ederim ama uyanıkken yerde hiç durmazki
sürekli kucakta ve göğsümü sanki emzik yerine kullanıyo
bıraksam ağlıyo uyuduğundada dur bu işi yapaym dur şunu yikım diyorm
tam kendime yemek hazırlıyp yiyim diyom bu saferde o uyanıyo
eşimdede durmuyo dursa alacak ama yok illede bende olacak bende ne varsa artk![]()
![]()
tatlım emzirdikten sonra hafif hafif sırıtını sıvazlasan çıkmazmı gazı :26::26::26::26::26::26:
çıkarıyo ama dediğim gibi bitmeyen bi gaz sancı var kızımda sürekli kendini sıkıyo
gazı çıksa çıkmasa sürekli böyle cnm
sende ana kokusu var akıllım bebekler annelerini kokusundan tanırlarmış ve kendini güvende hissettiği tek yer ana kucağıymış
Saram nasılsın gülüm??? hamilemisin??? tam okuyamadım ama ticker öyle gösteriyr. tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
orasıda öyle ama sürekli kucakta olmasda işlerimi yapamıyorum
hadi işleri geç yemek bile yiyemiyorum :26::26:
ne yapsam acaba eşim eve gelince kendi kıyafetimi eşimemi giydirsem yaa
Eki Görüntüle 435418 Eki Görüntüle 435418 Eki Görüntüle 435418 Eki Görüntüle 435418 Eki Görüntüle 435418
inşallah canımm inşallah olacak salı günü sanrm kesin belli olacak cnm
inşallah o tickler orda hep kalacak cnm![]()
Saram nasılsın gülüm??? hamilemisin??? tam okuyamadım ama ticker öyle gösteriyr. tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
verdi cnm hemde en iyisini aldık devlet karşılamıyo
aldığımız ilaçlarıda ama yinede gazı bitmiyo yaaa,
ne bitmek bilmez bi gazmış anlamdm ki :26:
sağol bitanem tşk ederm cnmm
ahh ahhh bide gel bana sor bennn çoook aç kaldım
eşimin yüzünden tlf açıyom nerdesin diye yoldayım
5 dakkaya evdeym diyo ama saatler geçiyooo yok
sürekli aç kalmşmdr ama halada burnm yanmamış bekliyorum
ne yapalım onlarsız yiyemiyorz ki :26::26::26:![]()
keşke biraz da onlar beklese
valla acıktı mı sen aç mısın diye sormuyo
gidip hemen bir şeyler atıştırıyo
ben de bugün beklemedim yaptım kahvaltımı![]()