- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
iyim canim sen nasilsin ............ test yaptinmi
![]()
yuk test yapmadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyim canim sen nasilsin ............ test yaptinmi
![]()
test gunun yarinmi canim![]()
günaydın kızlar nasılsınızzzzz![]()
sarammmm yarınnn büyük günnnninşşşşşşşşşşşşşş güzel haberlerle gelllll
hatta bu gün yapsan olmazmıydı
çok merak ediyorum seniii
evet :18::18::18::18::18::18::18:cadıcım sende nasıl belirtiler olmuştu
canim benim benim iki tarafta igne batmasi gibi batmalar oluyordu belim ariyordu ve son gunlerde karnim sismisti her an adet olucan gibi ..... ama bunlar sende yoksa sakin panik yapma herkezin ayni olucak diye birsey yok ..... bebislerin insalla seninledir yarin ola hayir ola ...![]()
adet olacakmış gibi ama çok hafif sancı var öne eğilince falan batmalar var bide ayakta fazla kalsam belm ağrıyo o kadar hayırlısı bakalım
evet canim hayirlisi insalla ikiz haberi gelir![]()
evet canim hayirlisi insalla ikiz haberi gelir![]()
süperrrrrrrrrr
bayıldım iyi yapmışsın araba sarsmasın
![]()
ya kızlar ya balkonun kapısını açtım ev havalansın diye sabah sabah birisi paça çorbası yapıyo sarımsaklı hemde kokusu nasıl hoşuma gitti anlatamam yaaaaa sabah sabah bu yapılırmı koklayıp duruyorum aşeriyomuyum ne bu haftalarda aşerme olurmuki:26::26::26::26::26::26::26::26:
günaydın güzel topiğimin güzel hatunları![]()
günaydın prensesim nasılın bebişin nasıl doğuma az kaldı heyecan nasıl
canim benim benim iki tarafta igne batmasi gibi batmalar oluyordu belim ariyordu ve son gunlerde karnim sismisti her an adet olucan gibi ..... ama bunlar sende yoksa sakin panik yapma herkezin ayni olucak diye birsey yok ..... bebislerin insalla seninledir yarin ola hayir ola ...![]()
idrar tahlilinde çıkmaya bilir cnmmm.
yarını neden bekliosun bugün git yaptır kan testini???
bidefa benim idrar testim pozitif çıkmıştı havalara uçmuştu hemen gi,ttim kan tahlili verdimki negatifmiş.idrar tahlili şaşırta bilio
cadıcım mrb akıntın nasıldı oluyomuydu akıntıı???
yani belkim sanırsam galiba öğleden sonra idrar testi yapayım diyorum ama tam karar veremedim korkuyorum çünkü
kan tsti için bu kadar beklemişken doktorun dediği gün olsun dedik eşimle o yüzden yarın yapacaz iyi dileklerin için sağol yetercim sen nasılsın bacım