• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ay bende nefret ediyorum maonyacım ya..ütüüüüüüüüüüüü iğrenççççççç..çok gıcık oluyorum..bekletiyorum dağ gibi ütü yapıyorum sonundada...:nazar::38:sana kolay gelsin bitanem...:nazar::38::38:

saraaaaaaaaa sen benim sözüme güven..içimdeki his SARA HAMİLE DİYOR TATLIM...:nazar::49::49:

inşşşşşşşşşş leylaaaaa inşşş yrn burda kutlama yaparızzzz:52::52::32::32::32::46:

HATRES bugün hiç gelmedi ya..hatressssssss çabuk topice gel bakalım...seni bekliyorum canım...sana bişeyler soracam...:nazar::34::34::38:

ay bende nefret ediyorum maonyacım ya..ütüüüüüüüüüüüü iğrenççççççç..çok gıcık oluyorum..bekletiyorum dağ gibi ütü yapıyorum sonundada...:nazar::38:sana kolay gelsin bitanem...:nazar::38::38:

saraaaaaaaaa sen benim sözüme güven..içimdeki his SARA HAMİLE DİYOR TATLIM...:nazar::49::49:

inşallah tatlım yaaaaaaaa sağol canım

inşşşşşşşşşş leylaaaaa inşşş yrn burda kutlama yaparızzzz:52::52::32::32::32::46:
inşallah bitanem..eşim bazen bana diyorki senin hislerinden ve dualarından korkuyorum..:nazar::1::1:Rabbime yürekten inanıyorum ki inşallah saram hamiledir...:nazar::49::49:Rabbim olmayan herkese bu duyguyu tattırsın..hepiniz anne olun inşallah..:nazar::38::38:maonyam sen çalışıyormusun canım..yani bebiş çalışması..:nazar::17::17:

iyiyim leylacım ütü yapacam ama ütüyü fişe taktım ben nete daldım:1:ütü yapmaktan nefret ediyorummm:50:

bende ütüden nefret ediyorum akşam eşim geldin ütü masasını ona kurdurup ütü yapacam ütü masası ağır diye kaldırmıyorum:34::34::34::34::34::34::34:

slm saracm nasılsınn
test yapdınmı bugün yada akşama yapmayı düşünüyormusun
yoksa yarınımı bekliyorsunn gülümm
cnm sen aşılamamı yaptırdın yoksa tüp bebekmii
nler uygulandı anlatırmısın biraz gülümm ...
bende bu ay olmassa aşılamaya başlıcam

slm saracm nasılsınn
test yapdınmı bugün yada akşama yapmayı düşünüyormusun
yoksa yarınımı bekliyorsunn gülümm
cnm sen aşılamamı yaptırdın yoksa tüp bebekmii
nler uygulandı anlatırmısın biraz gülümm ...
bende bu ay olmassa aşılamaya başlıcam

canım ben tüp bebek yaptım adetin ikinci günü iğnelerle başladık tedaviye ymoşlar kontrol edildi en son çatlatma iğnesi vurdum ve 36 saat sonra yumoşları anestezi altında topladılar sonra da 3.günde transfer yaptılar 12 gün sonrada test yapıcam yani yarın bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı ama çıkmayabiliyomuş yarın kanda kesin belli olacak Allahın izniyle

senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah aşılamayla gebe kalırsın bebeğine kavuşursun

Son düzenleme:
canım ben tüp bebek yaptım adetin ikinci günü iğnelerle başladık tedaviye ymoşlar kontrol edildi en son çatlatma iğnesi vurdum ve 36 saat sonra yumoşları anestezi altında topladılar sonra da 3.günde transfer yaptılar 12 gün sonrada test yapıcam yani yarın bugün idrar testi yaptım ama çıkmadı ama çıkmayabiliyomuş yarın kanda kesin belli olacak Allahın izniyle

senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah aşılamayla gebe kalırsın bebeğine kavuşursun

ahh cnmm inşallahhh bebişlerin seninledir bütün sıkıntıları unutup gidersinizzz ...:49:
acı çektinmi işlemler sırasında :31:
hakkımızda hayırlısını yaşayalım inşallahh
cnm sen kaç yıllık ewlisin yaşın kaç

ahh cnmm inşallahhh bebişlerin seninledir bütün sıkıntıları unutup gidersinizzz ...:49:
acı çektinmi işlemler sırasında :31:
hakkımızda hayırlısını yaşayalım inşallahh
cnm sen kaç yıllık ewlisin yaşın kaç

canım işlem sırasında ağrı duymadım çünkü anestezi etkisindeydim uyanınca biraz ağrın oluyo haliyle ama onada ağrı kesici veriyolar geçiyo transfer işlemindede anestezi yoktu ama ondada acı duymadım normal muayene gibi düşünben 4 yıllık evliyim 37 yaşındayım canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Son düzenleme:
leyloşum akşama ne yemek yapacan ben patates salatası yapacam ama yanına ne yapayım

leyloşum akşama ne yemek yapacan ben patates salatası yapacam ama yanına ne yapayım
ıspanak kavurması yapacaz sanırım..öğleyin annem öyle bişeyler diyordu..valla eğer annem yaptıysa ben yumulacam..çok acıktım...bilmiyorum nedendir bu günlerde ne iş yapasım var..aca:31:yip de sinirliyim ya...geceleri bazen uyku tutmuyor..niye böyle oldu bilmem...:nazar::38::38:

ıspanak kavurması yapacaz sanırım..öğleyin annem öyle bişeyler diyordu..valla eğer annem yaptıysa ben yumulacam..çok acıktım...bilmiyorum nedendir bu günlerde ne iş yapasım var..aca:31:yip de sinirliyim ya...geceleri bazen uyku tutmuyor..niye böyle oldu bilmem...:nazar::38::38:

işlerin çok geceler buse uyutmuyo sinirli olman ondandır canım birazı kafanı dinlesen kısa bi tatil yapsan belki iyi gelir

kızlar moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum gözyaşlarıma hakim olamıyorum oysa her sonuca hazırlamıştım kendimi ama insan hazırlanamıyomuş şimdi idrar testi yaptım ve çıkmadı yarın kanda baktıracam ama umudum yok olsa idrarda da çıkardı dimi bugün 12.gün :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım üzülme.testin erken gebelik testlerindenmi,ne kadar bchg algılayabiliyor.çıkmayabilir üzme kendini nolur.en güveniliri kan testi.en iyisi .

merabalar bugn kızımın aşısı vardı onu yaptırdık
sizlere bi sorum olacak yaa biz ablamla aynı gün doğum yaptık
ve ablammı daha göremedm büyüklerimiz 2kırklı kadın
kırkı çıkmadan yanyana gelmesi iyi değil diyolar
ama ben onları özledim gitmek istiyorum yanına sizce varmı öyle birşey kızlar bilgisi olan
yazsın kızlar merakla bklyrm

Back
X