Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o halde sen eşinle konuş güzel güzel duygularını anlat seninle ilgilenmesini istediğini söyle sevgisine ihtiyacın olduğunu söyle belki anlar hatasını inşallah yakında mutlu günlerinize dönersiniz canım hamilelikti bebekti erkekler bu kadar değişimi kaldıramayabiliyo bazen ve başka yerlere yöneliyo sen alttan alarak sevgiyle anlayışla duygularını dile getir sende eşine ilgi göster düzelir herşey inşallah
hayırlı cumalar kızlar
edancım şu mübarek günler hürmetine rabbim kocana birazcık anlayış nasib eder inşallah
zamanında leyloşta pc yüzünden çok çekmişti kocasından ama zaman geçtikçe,bebiş büyüyüp tepki verdikçe herşey daha güzel oluyo sanırım
saracım pek neşelisin bu sıralar,rabbim bozmasın,dediğin gibi herşeyden önce sağlık geliyo,çok şükür ki sağlıklıyız
kızlar pazar günü sınavım var ve bi gram bile ders çalışmadım,bana dua edin olur mu
gerçi girebilecek miyim o da belli değil ama
sınav salonum da hastaneye beş dk lık mesafe imiş![]()
slm kızlarrr.
bugün başım çok ağrıo hiç yataktan kalkmadan yattım gün boyuuu.
sağol saracmmama ben bunu ona sürekli söylüyorum oda bana
bu aralar çok stresliyim işçiler bi yandan okadar çalışyrm paramı vermiyolar
her yere borçlandım bu aralar beni idare et derdi ama nereye kadar
bende biraz ilgi sevgi görmk istiyorum oda eve gelince bari sen yapma diyo ama
pc başındayken gayet iyisin diyorum oda stres atıyrm diyo tamam bende atrk eskisi gibi eşimle ilgilenemyrm
ama kızımızın çok zor olduğunu görüyo sıkılıyorum arada bizide çıkar diyorum tamam diyo ama
çıkarmıyo dün akşam eve geldi ve hiç bişi yokmuş gibi benmle konuştu ama ben hiç yüzüne bile gülmedim
sürkli alttan alıyorm ama çocuk gibi alışıyo artk hep o benden ilgi istiyo yaa kim bana ilgi ve sevgisini gösterck
sürekli haklı olsa olmasa kızıştığımızda hatalı bile olsa ben gidip onunla konuşurdum ama bakıyorumki
bunu artk kendine alışkanlık haline getirdi ama bu sefer o konuşmayana kadar bende peeesss etmeyecm![]()
ALLAH’ım! Bu günün başlangıcını Rahmet, ortasını fani ve günahlı şeylerden uzaklık, sonunu ise lütuf ve ikram eyle !HAYIRLI CUMLARRRR
»» AMİN ««
hayırlı cumalar kızlar
edancım şu mübarek günler hürmetine rabbim kocana birazcık anlayış nasib eder inşallah
zamanında leyloşta pc yüzünden çok çekmişti kocasından ama zaman geçtikçe,bebiş büyüyüp tepki verdikçe herşey daha güzel oluyo sanırım
saracım pek neşelisin bu sıralar,rabbim bozmasın,dediğin gibi herşeyden önce sağlık geliyo,çok şükür ki sağlıklıyız
kızlar pazar günü sınavım var ve bi gram bile ders çalışmadım,bana dua edin olur mu
sanada hayırlı cumalar edancım bugün nasıl oldun
![]()
![]()
![]()
![]()
sağol cnm bugün daha iyiyim yaa tam nete oturuyorum bizim cadı uyanıyo
hiç uyuyamıyo dündendir uykusu var ama uyuduğu gibi 3 yada 4 dakka sonra
yine sesi çıkıyo
neyse ben kaçtım yoksa kızım çatlayacak allaha emanet cnm![]()
saol bitanem ya...mutlaka doktora gidecem canım..ilgine teşekkür ederim betülcüm...güzel duaların içinde Allahım razı olsun canım benim...inşallah sende karnındaki meleğinde iyidir canım...herkese güzel günler olsun inşallah.
sıcaklarla başım dertte.ağrılarım arttı nerdeyse bütün eklemlerim ağrıyo,gece yatakta zor dönüyorum.
sıcak benim rahatsızlığıma iyi gelmiyo.güneş falan yasak ama nasıl hiç çıkmadan durulcak bilmem.yüksek faktörlerle korumaaya çalışıyorum kendimi.
prenses doğurmuş hayırlı olsun bebeğide en yakın zamanda iyileşir inşallah..
leylacım sanada çok geçmiş olsun.en yakın zamanda doktora görün ihmal etme canım.bide ALLAH yardımcın olsun bu sıcakta arazidesin.
saraaaaam sen nassınn ..
Sana Bülent Serttaş' tan bi türkü hediye edim bariNirelisen nirelisen söyleeeeee bana nirelisen Elazığ mı Malatya mı söyleeeeee bana nereeeeeeeeliiiiiseeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn
Prensesin doğumu olmuş çok şükür Allah bebişine de tez zamanda sağlık afiyet verir de evlerine giderler inşallah.
Ben de kendi kendime gelin güvey hatta maydanoz olmuşum![]()
Benim merak etmemden hoşlanan birileri var sanmışım:26::26::26::26::26::26::26::26:
Tüstüm![]()
senin yazdıklarını ben hamile kalmadan hatta hamileyken yaşadım..ben bu konu yüzünden boşanma raddesine varmıştım edancım..malesef bu erkek millete o kadar öküzkü çok afedersiniz sinirimden ne yazacağımı bilemiyorum yani..o esnada kafasını pc ye sokuverseydin..ben pc leri parçaladım evde sinirimden...bilmem elin şırfıntılarında ne bulurlar hiç anlamıyorum..gül gibi karın ve bebeğin var..bu kadar da olmaz ki ya...ben deli oluyorum..hiç üzülme bitanem sen..annen falan yokmu yakınlarında birazcık annene falan git ya...durma bu adamla yanyana..biraz uzaklaş..sana ve bebeğede iyi gelir...Rabbim yar ve yardımcın olsun..odalara kapanıp ağlama konuş tartış içine atma bak sütün kesilir...seni çok öpüyorum edanım sabah girdim tam yazacaktım arkadaşlar geldi araziye çıkmak zorunda kaldım...koşa koşa geldim sana cevap yazayım dedim..öyle üzüldüm ki kendi yaşadıklarım aklıma geliyor hep...herşey düzelir kendini strese sokma yeter...herkeze merabalar bi haftadr sürekli hastaneye gidip geliyorz,
kızım hala çook ağlıyo
son inesini salı günü yaptık dünde kontrole gittik eşimle ,
idrar tahlili istedi biri çıktı diğerise pazartesi günü çıkackmş
bu sonuca iyi dedi şükür olsun
3gündür bi sefer benm diş ağrım başlamış 3gecedir uyuyamyrm
hastaneye gittim iltihap tutmş diye birşey yapamayz dedi ve ilaç
yazdı o gün benm en kötü günümdü bi yandan diş ağrım bi yandan kızımın,
ağlayıp feryatları bizi mahf etti ve inanın şuan bunu yazıncada ağlayark yazıyorum
dişimin ağrısından2 gündr hiç birşey yiyemyrm
kızımda açlıktan ne uyuyo ne duruyo bugün şükürler olsum dişimin hafifte olsa acısı durdu ama yanağım şişmiş
bunlar yetmiyo gibi eşimin davranışları beni çook yıkıyo her gece her gece saat 2lere kadar
pc başında okey oynuyo azcık olsun bizimle ilgilenmiyo
pcde olmasada dışarı çıkıp saat 12ye kadar gelmiyo pazar günleri sadece kendi çıkıyo
bi gün olsun sen sıkıldın gel birlkte çıkalm demiyo dün akşam okey oynarken
fark ettim bi masa açmış ve sadece kendisi ve bide bi kız var çetleşiyodu
yanına gittiğim gibi hemen simge durumuna götürdü daha sonra bana git uyu ben geliyorm dedi
bende seni beklym birlkte gidlm dedim sonra oyunda değilsn hadi çık dedim yoo yoo oyundayım dedi ama oyunda değildi
kızla gizli gizli yazışyodu ben artk dayanamym ben aptl değilim dedim gördüm bi kızla yazıştığını dedim
önce sırıttı sonrada saçmalıyorsun dedi ve ben odaya gitmeyene kadar oyuna girmedi
ben odaya gittikten sonra pcyi kapatıp geldi o sırada kızım yine huysuz bi şekildee ağlıyodu durmuyodu ne beşikte ne kucakta
eşim hiç uykum yok dedi ve pcden kalkarken saat 2di eşime bi yardımcı ol onu batanyenin içinde birz sallayalm uykusu var ama beşikte durmuyo dedim
ve eşim oralı bile olmadı arkasını döndü bana okadar zoruma gittiki artk dayanamyrm çok
zorma gidiyo giden gelen insanlarada eşim çocuğa bakmasını bilmyo diyo gece yastığımı alp
kızımıda alıp diğer odatya gittim hıçkıra hıçkıra ağlayıp uyudm kimseye içimi dökemyrm
eşim çook ilgisiz doğumdan beridir çook acayip olmuş ne yapacağımı bilemiyorum size içimi döktüm kusura bakmayn
ama gerçektn dayanamyrm her sene beni bırakıp tatile gittiği gibi bu senede abim ve arkadaşlrmla gidecm diyo
bende çok sıkılyrm ama bi gün gel brlikte dışarı çıkarym sizi demiyo gerçektn ne yapacağımı bilemiyorum tek bildiğim şeyy
eşime çoook ama çooooook kırgınımmm![]()
ay saracım ya tam cevap yazacaktım arkadaşlar geldi hemen çıktım..kusura bakma tatlişim ya...öpüyorum seni...leylaaaaaaaaaa aşağıdasın görüyorum bırak geçmişi okumayı bugüne gel accık sohbet edek tızım
şimdi yine dağ bayır dolanmaya çıkarsın![]()
kız kardelenim sınavda falan doğurmada...bir avazda kurtul inşallah canım...sınavındada başarılar tatlım..hayırlı cumalar kızlar
saraaaaaaaaaaaaa ışığın yanıyordu nere kayboldun canım ya...:26::26::26::26::26::26::26::26:
dua et kapalı yerdesin canım..ya benim gibi arazide olsaydın..resmen somalililere döndüm karardım...iki dakka çıktım hemen gelip gitmişsin kız leyloş
nasıl geçti günün
burası çok sıcak nemde hat safhada bunaltıyo resmen oooooffff sıcaklar hiç çekilmiyo
şimdi denizde olmak vardı yaaaaaa
ne güzel buz gibi sularda oooohhh ne işim var benim burada yaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
dua et kapalı yerdesin canım..ya benim gibi arazide olsaydın..resmen somalililere döndüm karardım...öyle bir sıcak varki anlatamam ya..gölgede bile kaynıyor insan...günüm yoğun geçti canım araziye çıktım geldim sıcak bir yandan..akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum ama evde kalaba...dün akşam misafirlerim geldi...gidincede yemek bebek uğraş dur...yorgunum bir yandan...
sen neler yapıyorsun canım?
![]()
bende valla saracım ya...bende bilmiyorum ki...etli panlıcan pilav salata falan yaparım sanırım...hiiiiç çay içiyom sıcakta soğuk şeyler içtikçe hararet daha çok artıyo çay daha iyi geliyo tavsiye ederim.sana kolay gelsin canım ya ben camlar açık oturuyomda yanıyom vantilatör var onuda ben açmıyom cereyan yapmasın diye oooof oooofff
ben de eve gitsem diye saat sayıyom
kız leyloş akşama ne yemek yapmayı düşünüyon banada fikir ver