- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
ahh canım yazını okudum ve seni o kadar iyi anlıyorumki.insan nasıl çıkmazda hissediyo kendini.insanın en çok destek beklediği zaman hayat arkadşının yanında olmayışı çok kötü.bende bu tarz şeyler yaşamıştım geçmişte.
benimde kızım yeni doğduğunda gece hep pencerede beklerdim.çalışıyodu güyaa.küçücüktüm yalnızdım.sen yazınca o günler geldi aklıma.şuan allaha şükür öyle dertlerimiz kalmadı sağolsun.
şimdide dertlerimiz çok farklı.topikten bilirler belki kayınpederim bizim üstümzen kredi çekmişti ödemiyodu.cuma günü eve icra memurları geldi.
o günden beri iyi değilim.eşimle tartşışıp duruyoruz.ben bunu hakedecek naptım kaç aydır beklediğim bebeğim geldi,stres içinde büyümeye çalışıyo.bari şu 9 ayım rahat geçseydi.Allah onları bildiği gibi yapsınnn.çok üzgünümm![]()
betülcüm canım ne yazacağımı bilemedim ama sen bebeğin için güçlü olmak ve dik durmak zorundasın.eşin babasıyla halletsin sorununu onun yüzünden evinize icra gelmesi çok kötü ama hiç bişey bebeğinden önemli değil bunu unutma canım Allah yardımcın olsun