- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
geçmiş olsun saracım...görev aracımı beklerken size bir bakayım dedim...şoförüm arabayı getiriyorda onu bekliyorum..geç kaldık valla ya..bugün akşam olmaz...saracım kendine dikkat et bitanem...hastalanma..bende çok yorgunum..arazi bir taraftan misafir bir taraftan..bugünde abimler gelecek..evde yatacak yer kalmadı..elinde olsa yardıma geleceğini biliyorum inan mümkün olsa bende sana yardım ederim her zaman
senin misafirlerin yerlerini sevdiler sanırım daha kalacaklarına göre
canım bahar temizliğine giriştim ama iş yaparken bıynumda fıtık olduğunu unutuyorum gerçi çok küçükmüş ama o küçük fıtık beni dün çok kötü etti kolumu kaldıramadım yürüken bile ağrıdı ya bugünde ağrıyo ağrı kesiciyle idare ediyorum çok çalışmaktan sanırım sinirlerim bozuldu bi anda sinirlerim boşaldı sanki ve ağlamak istedim her iş sana bakınca hem evde hem işde bazen çok yorucu geliyo bunada şükür diyorum ama bazen insan çokzorlanıyo be leylam

geçmiş olsun prensesim...yavrunu Allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah canım..ikinizinde iyi olmasına çok sevindim canım benim...selam kızlar
ben doğurdum
oğlum bugün taburcu oldu çok şükür aldık geldik evimize bazı tahliller filmler falan kaldı