Sabırla Bebeğini Bekleyenler

herkese iyi geceler
uzun zamandır gelemiyordum nasılsınız kızlar hepinizi cok özledim...

saracım tüp bebek denemişsin ama olmamış kendini üzme allah en kısa zamanda nolmal yolla nasip eder inşallah...

pikepolat nasılsın bacım büyüttünmü oğlanı ek gıdaya falan başladınmı ben sadece meziriyorum ama yavaş yavaş başlarım herhalde...

kardelencim gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin nazarlardan saklasın bebeğini...

yetercim,maonyacım umarım sizlerde iyiysinizdir...

son ece güzel hamiş sende haberler nasıl....

zelal hala yok sanırım

leyla_21 nasılsın buse nasıl büyümüştür kimbilir allah sizlere bağışlasın kızını...

sanırım nehir' de yok onuda özledim

beni sorarsanız oğlumla ilgileniyorum nasıl büyüyor anlamadım zaman cok cabuk geciyor daha dün gibi burdaki sohbetlerimiz aklımda korkularım endişelerim beni nasıl sakinleştirdiğiniz iyiki varsınız sizi hiç unutmadım girmesemde hep aklımdasınız...
eylülde işe başlıycam şimdiden oğlumdan nasıl ayrılacagımı düşünüyorum....

kendinize iyi bakın cookkk öpüyorum
işte bu benim oğlum umut ama şimdiki hali değil biraz daha küçüktü Eki Görüntüle 450379 :54::34::34::34:

edacım hoşgelmişsin seni çok özlemiştim haber almak iyi oldu maşallah oğluna çok yakışıklı bi bebek aşık oldum resmen yerim onu men yaaaaaaaaa menim için öp kokla sara teyzen seni çok seviyo bebeğim de Allah sana çok bağışlasın canım hayırlı sağlıklı evlat yapsın :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

işte benim doğum hikayem
1 haftadır ara ara sancılarım vardı.Ama o gün iyice artmıştı.İki gündür karnım düşecekmiş gibiydi.Çok sarkmıştı.Bebeğim de o gün neredeyse hiç oynamıyordu.Karnımın üst kısmı boşalmıştı.Akşam kocamla biraz yürüyelim dedik.Yürüyüşte sancılarım 5 dk da bir geliyordu.Yalancı sancıdır dedim.Eşim güldü inanki doğum sancısı bu dedi.Şakalaştık.Terlemiştim.Eve geldim duşa girdim uzun uzun yıkandım.Kocaman bir kap dondurma aldım anneme gittim.Önce çay içtik sonra da dondurma yedik.Bu arada sancım bazen kesiliyor bazen 5 dk da bir gelmeye devam ediyordu.Ama biz ciddiye almadık gülüp geçtik.Zaten doğuma 8 günüm vardı birde erkek çocukları geç doğarmış.Bacak bacak üstüne atmayı denedim atamadım.Ayaklarımın birini diğerinin üstüne koymayı denedim yapamadım.Gülerek 2 güne doğuruyorum dedim.Biz hala işin gırgırındaydık.O gece çok huzursuzdum.Eve geldim.Eşime git uyu uykunu al dedim gülerek.O da hemen gidip uyudu.Ben de kk ye takılayım dedim.Saat 1 gibi çok uykum geldi gidip yattım.Bir türlü uyuyamıyordum sancım azalmıştı fakat çok kasılmam vardı.Bir de kendimi çok sıkışmış hissediyordum.Neyseki uyumuşum.Sabah namazı için alarm çaldığında bir ıslaklık hissettim.Terlemiş miydim?hemen banyoya gittim baktım suyum gelmiş gelmeye devam ediyor.Suyum yemyeşildi.Bunun ne demek olduğunu biliyordum.Bebeğim kakasını yapmıştı.Koşarak aşkım kalk dedim.Yüzüme bile bakmadan önce sen namazını kıl sonra beni çağır dedi.Aşkım suyum geldi dememle hadi ya deyip yataktan fırlaması bir oldu.Ben hemen banyomu yaptım.Çantamı son kez kontrol ettim .Giyindim.Bu arada annem kız kardeşim geldiler.Hemen hastaneye gittik.Nst ye bağlandım sancı 13-15 arasındaydı.Ama beni bayağı rahatsız ediyordu.2 santim açıklığım vardı.Dr um geldi ve çok riskli bebeğin dayanmaz acil sezaryene alalım dedi.Hemen sonta takıldı.Annemlerle vedalaştım eşim elimden tutup ameliyathaneye götürdü.Narkoz verildi.Uyandığımda bebeğim nasıl? diye öyle çok sormuşum ki sadece çok iyi demelerini hatırlıyorum.12.06.2012 de bebeğim doğdu.Bebeğimi emzirmem için yanıma getirdiler hemen yapıştı.Allahım çok küçüktü.2680 gr minicik bir şey.Ama o ne güzel bir duyguydu.Sadece kokladım.Sonra aldılar benden kakasını yediği için böbrek değerleri yüksek çıkmış.Ciğerleri çok hassasmış ilk nefesi alırken ciğerinin birinin bir köşesi patlamış.5 gün küvözde kaldı.Çok şükür hepsi geride kaldı.Şimdi evimde bir melek var.Ve şuan mıkırdanıyor

:nazar::nazar: ayyy canım yaaaa Allahım analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah bayılırım doğum hikayelerineee:16::16::16:
herşey yolundaymış çok şükürrrr:nazar::nazar:
bu arada benimle doğum günü aynı bende 12.06 doğumluyum ikizler burcuyummm :1:

Son düzenleme:
herkese iyi geceler
uzun zamandır gelemiyordum nasılsınız kızlar hepinizi cok özledim...

saracım tüp bebek denemişsin ama olmamış kendini üzme allah en kısa zamanda nolmal yolla nasip eder inşallah...

pikepolat nasılsın bacım büyüttünmü oğlanı ek gıdaya falan başladınmı ben sadece meziriyorum ama yavaş yavaş başlarım herhalde...

kardelencim gözünaydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin nazarlardan saklasın bebeğini...

yetercim,maonyacım umarım sizlerde iyiysinizdir...

son ece güzel hamiş sende haberler nasıl....

zelal hala yok sanırım

leyla_21 nasılsın buse nasıl büyümüştür kimbilir allah sizlere bağışlasın kızını...

sanırım nehir' de yok onuda özledim

beni sorarsanız oğlumla ilgileniyorum nasıl büyüyor anlamadım zaman cok cabuk geciyor daha dün gibi burdaki sohbetlerimiz aklımda korkularım endişelerim beni nasıl sakinleştirdiğiniz iyiki varsınız sizi hiç unutmadım girmesemde hep aklımdasınız...
oğlumun fotosunu koymak istedim ama beceremedim neyse bir ara eşimden yardım ister koyarım eylülde işe başlıycam şimdiden oğlumdan nasıl ayrılacagımı düşünüyorum....

kendinize iyi bakın cooooooookkkkk :54::34::34::34:

tatlım maşallah subanallah yavruna, Rabbim nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:
bizde iyiyiz hamd olsun, valla zaman su gibi akıp geciyor cidden... haber almak güzel oldu, ben de ne zamandır giremiyodum valla, özledim herkesi... yok canım ben de ek gıdaya gecmedim henuz, bu ayın sonunda insallah...

Sara tatlım nasılsın? Annenlere gidicektin gidip geldin mi? tatlım senin facebookun var mı? varsa özelden bana mesaj atsana ekleyeyim...

Leylacım nasılsın kız? Busecik nasıl, başladı mı yürümeye, gerci ne kadar oldu şimdi???

beni tanıyan arkadaşlar mutluluğumu paylaşacak,tanımayanlarada umut olmak istiyorum
7 senenin ardından tek tüp ve %3 morfoloji ile hamileyimmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::52:
birgün bunu yazmakta nasip olacakmıştı.
saracım darısı senin ve tüm isteyen arkadaşların başına.
dua kızlar bol bol dua

:21::21:cok güzel bir haber bu semicim, Allah tamamına erdirsin inşallah...:nazar:

:nazar::nazar: ayyy canım yaaaa Allahım analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah bayılırım doğum hikayelerineee:16::16::16:
herşey yolundaymış çok şükürrrr:nazar::nazar:
bu arada benimle doğum günü aynı bende 12.06 doğumluyum ikizler burcuyummm :1:
sağol canım
aaa ne güzel oğlumla beraber kutlarız doğum gününüzü
Kardelen - prenses hayırlı olsun bebişleriniz, Allah analı babalı büyütsün...:nazar:

sağol tatlım
aminn

Ayın 15inde adet görmem gerekiyordu 16sında test yaptırdım cıkan sonuc o doktora gıdecektım fakat keseyı goremeyız dıye bıraz daha bekleyemeye karar verdım korkuyorum hüsrana ugramaktan yada ınanmak ıstemıyorum

aslında tek tek seçerek yazmak isterdim ama vaktim yok..buseyi babasına bıraktım namaz kılmaya geldim baktım pc açık hemen bir yazayım dedim sizlere..:nazar::38:
prensescim doğum hikayane bayıldım canım...bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Allah analı babalı büyütsün bitanem..:nazar::38:

kardelencimde doğurmuş..sağlıkla büyütsün inşallah oda bebişini...tez zamanda gelirde onunda doğum hikayesini dinleriz inşallah..:nazar::emir_bebek::38:

eda33 de gelmiş topice çok sevindim..Allah seninde yavrunu bağışlasın bitanem..evet buse büyüyor teyzesi...yarın kızımın doğum günü..1 yaşına giriyor Rabbimin izniyle..Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın...yarın ona doğum günü yapacam pasta kesecez inşallah:nazar::38:
teyzemler geldi onlarda bizi yalnız bırakmadılar doğum günümüzde...

pikepolatcım sende gelmişsin...hg canım topice..özledik seninle sohbeti valla..ben iyiyim canım..işlerim şu ara yoğun ..bir hafta arazi işim kaldı...sonra hep dairedeyim inşallah..busede iyi teyzesi..yarın 1 yaşına giriyor..doğum günümüz var...hepiniz davetlisiniz...:nazar::nazar::38:
Cadıııııııııııııııcımmmmmmm sende iyi bak kendine..:nazar::38:

EDANNNNNNNNNN sende iyisindir umarım..senlede konuşmayı özledim..moralin bebeğin iyidir inşallah canım...senide merak ediyorum..bebişine Rabbim tez vakitte şifa versin bitanem inşallah...:nazar::38:

umarım hepiniz de iyisinizdir..bebişi olanlarında Allah bebişlerini onlara bağışlasın cümlemizle beraber inşallah..içindede bizimkini...yarın topice girmeye çalışacam ama hem misafirim var hemde doğum günü yapacaz..giremezsem kusura bakmayın..sara teyzesi buseye doğum günü yapacaktı topicte umarım sözünü unutmamıştır..:nazar::38:

saraaaaaaaa hayatım seninlede sohbeti özledim valla...çok öpüyorum bitanem hepinizi...ALLAHIMA EMANET OLUN...:nazar::38::38:
Hatres ne zamandır girmemiş...hatresssssssss topici ihmal ediyorsun..:nazar::20::20:özledim tızım seni ya...:nazar::38:ranayı öpüyorum bitanem...:nazar::38::38:

bütellllllll yeterrrrrrrr umarım sizlerde iyisinizdir canlarım...:nazar::38:

UNUTTUĞUM VARSA AFFETSİN ALELE ACELE YAZDIM..BUSE AĞLAMAYA BAŞLADI..UYKUSU GELDİ SANIRIM..HEMEN KOŞAYIM:nazar::1::1:

15 dk sonra busemin doğum günnnnüüüü.....iyiki doğurmuşum onu..Rabbime sonsuz şükürler olsun...Rabbim herkese nasip etsin inşallah...:nazar::38::38:

selam kızlar
anca vakit bulup girebiliyorum,şu an uykumdan çalıyorum,kıymetinizi bilin:32:
çok şükür artık yavrum kucağımda,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
sancı anında aklıma gelen herkese dua ettim,mevlam kabul etsin
doğum hikayemi daha sonra yazabilirim
görüşürüz
hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama o kadar oturamıyorum,dikişlerim acıyo:43:

herkese günaydınlarrrrr
leyla sağol canım çok şüükürrrrr iyyiz
yeni meleklerimiz olmuş hayırlı olsun
kızlar pc sorun var o yüden giremiyorum bir yere yazınca gidiyorrr 1 hafta sonra servise vereceğim 20 günde ancak alırsınız dedilerrr bakalım başa pc girebilirsem yazarım size

Son düzenleme:
selam kızlar
anca vakit bulup girebiliyorum,şu an uykumdan çalıyorum,kıymetinizi bilin:32:
çok şükür artık yavrum kucağımda,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
sancı anında aklıma gelen herkese dua ettim,mevlam kabul etsin
doğum hikayemi daha sonra yazabilirim
görüşürüz
hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama o kadar oturamıyorum,dikişlerim acıyo:43:

canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı bi evlat olsun ömrü bereketli olsun

kendine de ahmet bebeğimizede iyi bak onu benim yerimede öp kokla

Back
X