Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam kızlar
anca vakit bulup girebiliyorum,şu an uykumdan çalıyorum,kıymetinizi bilin:32:
çok şükür artık yavrum kucağımda,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
sancı anında aklıma gelen herkese dua ettim,mevlam kabul etsin
doğum hikayemi daha sonra yazabilirim
görüşürüz
hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama o kadar oturamıyorum,dikişlerim acıyo:43:

Allah anali babali buyutsun canim kokula yerimizede rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin amin

herkese günaydınlarrrrr
leyla sağol canım çok şüükürrrrr iyyiz
yeni meleklerimiz olmuş hayırlı olsun
kızlar pc sorun var o yüden giremiyorum bir yere yazınca gidiyorrr 1 hafta sonra servise vereceğim 20 günde ancak alırsınız dedilerrr bakalım başa pc girebilirsem yazarım size

merhaba yetercim nasılsın canım 20 gün bizi habersiz bırakma zaten çok görüşemiyoruz özletme kendini

Sara tatlım nasılsın? Annenlere gidicektin gidip geldin mi? tatlım senin facebookun var mı? varsa özelden bana mesaj atsana ekleyeyim...

Leylacım nasılsın kız? Busecik nasıl, başladı mı yürümeye, gerci ne kadar oldu şimdi???

tatlım ben facebook kullanmıyorum kullansam muhakkak seni eklemek isterdim

nasılsın canım senide çok özledim bebişin uyuyunca daha sık gelsen hasret gidersek

aslında tek tek seçerek yazmak isterdim ama vaktim yok..buseyi babasına bıraktım namaz kılmaya geldim baktım pc açık hemen bir yazayım dedim sizlere..:nazar::38:
prensescim doğum hikayane bayıldım canım...bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Allah analı babalı büyütsün bitanem..:nazar::38:

kardelencimde doğurmuş..sağlıkla büyütsün inşallah oda bebişini...tez zamanda gelirde onunda doğum hikayesini dinleriz inşallah..:nazar::emir_bebek::38:

eda33 de gelmiş topice çok sevindim..Allah seninde yavrunu bağışlasın bitanem..evet buse büyüyor teyzesi...yarın kızımın doğum günü..1 yaşına giriyor Rabbimin izniyle..Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın...yarın ona doğum günü yapacam pasta kesecez inşallah:nazar::38:
teyzemler geldi onlarda bizi yalnız bırakmadılar doğum günümüzde...

pikepolatcım sende gelmişsin...hg canım topice..özledik seninle sohbeti valla..ben iyiyim canım..işlerim şu ara yoğun ..bir hafta arazi işim kaldı...sonra hep dairedeyim inşallah..busede iyi teyzesi..yarın 1 yaşına giriyor..doğum günümüz var...hepiniz davetlisiniz...:nazar::nazar::38:
Cadıııııııııııııııcımmmmmmm sende iyi bak kendine..:nazar::38:

EDANNNNNNNNNN sende iyisindir umarım..senlede konuşmayı özledim..moralin bebeğin iyidir inşallah canım...senide merak ediyorum..bebişine Rabbim tez vakitte şifa versin bitanem inşallah...:nazar::38:

umarım hepiniz de iyisinizdir..bebişi olanlarında Allah bebişlerini onlara bağışlasın cümlemizle beraber inşallah..içindede bizimkini...yarın topice girmeye çalışacam ama hem misafirim var hemde doğum günü yapacaz..giremezsem kusura bakmayın..sara teyzesi buseye doğum günü yapacaktı topicte umarım sözünü unutmamıştır..:nazar::38:

saraaaaaaaa hayatım seninlede sohbeti özledim valla...çok öpüyorum bitanem hepinizi...ALLAHIMA EMANET OLUN...:nazar::38::38:
Hatres ne zamandır girmemiş...hatresssssssss topici ihmal ediyorsun..:nazar::20::20:özledim tızım seni ya...:nazar::38:ranayı öpüyorum bitanem...:nazar::38::38:

bütellllllll yeterrrrrrrr umarım sizlerde iyisinizdir canlarım...:nazar::38:

UNUTTUĞUM VARSA AFFETSİN ALELE ACELE YAZDIM..BUSE AĞLAMAYA BAŞLADI..UYKUSU GELDİ SANIRIM..HEMEN KOŞAYIM:nazar::1::1:

koş koş ağlatma busemizi aqnnesi

aşkolsun leyloş biricik yeğenimin doğum gününü unuturmuyum sandın o bizim ilk göz ağrımız Allah ona sağlıklı uzun bereketli bi ömür versin inşallah

$images.webp$dogum-gunu-karti.webp$çiçek.webpEki Görüntüle 450920

selam kızlar
anca vakit bulup girebiliyorum,şu an uykumdan çalıyorum,kıymetinizi bilin:32:
çok şükür artık yavrum kucağımda,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
sancı anında aklıma gelen herkese dua ettim,mevlam kabul etsin
doğum hikayemi daha sonra yazabilirim
görüşürüz
hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama o kadar oturamıyorum,dikişlerim acıyo:43:

canım Allah analı babalı büyütsün
hayrlı olsun bebişin

aslında tek tek seçerek yazmak isterdim ama vaktim yok..buseyi babasına bıraktım namaz kılmaya geldim baktım pc açık hemen bir yazayım dedim sizlere..:nazar::38:
prensescim doğum hikayane bayıldım canım...bebişinin iyi olmasına çok sevindim..Allah analı babalı büyütsün bitanem..:nazar::38:

kardelencimde doğurmuş..sağlıkla büyütsün inşallah oda bebişini...tez zamanda gelirde onunda doğum hikayesini dinleriz inşallah..:nazar::emir_bebek::38:

eda33 de gelmiş topice çok sevindim..Allah seninde yavrunu bağışlasın bitanem..evet buse büyüyor teyzesi...yarın kızımın doğum günü..1 yaşına giriyor Rabbimin izniyle..Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın...yarın ona doğum günü yapacam pasta kesecez inşallah:nazar::38:
teyzemler geldi onlarda bizi yalnız bırakmadılar doğum günümüzde...

pikepolatcım sende gelmişsin...hg canım topice..özledik seninle sohbeti valla..ben iyiyim canım..işlerim şu ara yoğun ..bir hafta arazi işim kaldı...sonra hep dairedeyim inşallah..busede iyi teyzesi..yarın 1 yaşına giriyor..doğum günümüz var...hepiniz davetlisiniz...:nazar::nazar::38:
Cadıııııııııııııııcımmmmmmm sende iyi bak kendine..:nazar::38:

EDANNNNNNNNNN sende iyisindir umarım..senlede konuşmayı özledim..moralin bebeğin iyidir inşallah canım...senide merak ediyorum..bebişine Rabbim tez vakitte şifa versin bitanem inşallah...:nazar::38:

umarım hepiniz de iyisinizdir..bebişi olanlarında Allah bebişlerini onlara bağışlasın cümlemizle beraber inşallah..içindede bizimkini...yarın topice girmeye çalışacam ama hem misafirim var hemde doğum günü yapacaz..giremezsem kusura bakmayın..sara teyzesi buseye doğum günü yapacaktı topicte umarım sözünü unutmamıştır..:nazar::38:

saraaaaaaaa hayatım seninlede sohbeti özledim valla...çok öpüyorum bitanem hepinizi...ALLAHIMA EMANET OLUN...:nazar::38::38:
Hatres ne zamandır girmemiş...hatresssssssss topici ihmal ediyorsun..:nazar::20::20:özledim tızım seni ya...:nazar::38:ranayı öpüyorum bitanem...:nazar::38::38:

bütellllllll yeterrrrrrrr umarım sizlerde iyisinizdir canlarım...:nazar::38:

UNUTTUĞUM VARSA AFFETSİN ALELE ACELE YAZDIM..BUSE AĞLAMAYA BAŞLADI..UYKUSU GELDİ SANIRIM..HEMEN KOŞAYIM:nazar::1::1:

sağol canım.......

Busemizin doğum günümüymüş maşallah ona koca kız olmuş

iyiki doğdun buseeeeeee
nice mutlu senelere:16::16::16::16::16::16::16::16:

Sara tatlım ne güzel diyorsun valla burda yalnızım biliyosun, ev işleri ve minnoş bana pek vakit bırakmıyor ki gelip sohbet edeyim malesef... bende cok özledim kızlar sizi, hep aklımda ve dualarımdasınız inanın..

hep içimden geciriyorum, dua ediyorum sırasını bekleyen arkadaşlarımız için...

Bak Leyla da ara vermişti bi zaman, minnoşu büyüttü tekrar geldi insallah bende biraz daha büyüteyim daha sık gelebilirim...

öpüyorum canım, hayırlı haberler gelsin inşallah senden bize canım...:49::49::49:

Back
X