- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
saol canım...seninde hamileliğin hayırlı olsun inşallah..sağlıkla yavrunu kucakla tatlım..aramıza hg bu arada..Canım kızının doğum günü kutlu olsun huzur dolu nıce nıce yıllara ınsallah bende seneye bugun bebısımı kucagıma almıs olurum

gözün aydın kardelencim...Allah analı babalı büyütsün inşallah...doğum hikayeni bekliyoruz iyileşince gel canım..selam kızlar
anca vakit bulup girebiliyorum,şu an uykumdan çalıyorum,kıymetinizi bilin
çok şükür artık yavrum kucağımda,darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
sancı anında aklıma gelen herkese dua ettim,mevlam kabul etsin
doğum hikayemi daha sonra yazabilirim
görüşürüz
hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama o kadar oturamıyorum,dikişlerim acıyo![]()

aminnnnnnnnn bitanem..Rabbim sanada böyle güzel bir melek nasip etsin saracım..hep dualarımdasın canım arkadaşım..topice güllerler pastalarla doldurmuşsun..ne vefali ne yüreği sevgi dolu bir insansın sen..inan seni çok seviyorum saram...Allahıma emanet ol..şu mübarek aylar hürmetine Rabbim senin yavrunuda yollasın inşallah bitanem benim...koş koş ağlatma busemizi aqnnesi
aşkolsun leyloş biricik yeğenimin doğum gününü unuturmuyum sandın o bizim ilk göz ağrımız Allah ona sağlıklı uzun bereketli bi ömür versin inşallah

akşam bizde böyle pasta kestik sara teyzesi...güzel oldu doğum günü..topictede çok güzel yapmışsın teşekkür ederim ya..inan çok duygulandım...gündüz girip yazamadım..misafirler var telaşım çoktu...öpüyorum seni bitanem..iyiki doğdun buse iyiki doğdun buse iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğun buseeeeeeeeee
Eki Görüntüle 450915

saolasın prenses teyzesi..darısı başına canım..sende güzel yaşlarını gör oğluşunun inşalah...sağol canım.......
Busemizin doğum günümüymüş maşallah ona koca kız olmuş
iyiki doğdun buseeeeeee
nice mutlu senelere![]()

aminnnnnn bitanem...sanada inşallah canım zeynom benim..cümlemize göstersin Rabbim güzel günler..Leyla canım iyiki dogmuş Buse, Rabbim güzel günler göstersin insallah...

saol sevinçim..aminnnnnn bitanem...cümlemize inşallah..leyla canım buse nin doğum günü kutlu olsun hayırlı sağlıklı yaşları olsun inşallah![]()