Sabırla Bebeğini Bekleyenler

SARAAAAAAAAA Nerdesin canım ya..bak ben geldim topice sen yoksun...seni merak ediyorum hemde özledim gel iki laf edelim canım benim...gel bir sarılalım şöyle iki bacı :nazar::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

saol bitanem..iyiyim şükürler olsun...umarım sende iyisindir...oğlun olacakmış...41 kere maşallah tatlım :nazar::nazar::nazar:Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin başakcım..senin ve tüm hamile kızlarımızın inşallah....çok sevindim inan...Rabbim hayırlı etsin gülüm..:nazar::38::38: bende ikinciyi oğlan istiyorum..Rabbim bilir elbet ama..Rabbim nasıl takdir ederse...Allahım hepimizin gönlüne göre versin canım...

amin cnm inşalah Rabbim s eninde gönlüne göre versin. kızınıda size bağışlasınnnn:16::16::16:olmyanlara da nasib etsin inşallah

SARAAAAAAAAA Nerdesin canım ya..bak ben geldim topice sen yoksun...seni merak ediyorum hemde özledim gel iki laf edelim canım benim...gel bir sarılalım şöyle iki bacı :nazar::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

geldim leylacım ama şimdide sen yoksun özel mesaj yazıyo gözküyon kimle özelden yazışıyon hııı:9::9::9::9::9::9::9:

çok yoğunum canım inan işten başımı kaldıramıyorum şimdi eve geldim topiğe bi bakıp gidip yemek yapacam

leylacım rabbim buse ye hayırlı uzun ömürler nasib etsin,biraz geç oldu ama hep kalbimdesiniz
kızlar hepinize selamlar,benim hala ağrılarım var,pek vaktim olmuyo
görüşürüz

herkese günaydın benim zıpır beni uyutmadı erkenden kalktı şimdide kendisi uyudu benim uykum kactı:(

günaydınlarr,bizde bugün erkenciyiz.bizim kız yüzme kursuna başladı haftada 3 gün.birazdan gidicek.yoksa ben mışıııl mışıııl uyurdum :1:

merhaba kızlar herkes için güzel bi gün olsun

bugün Allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin

daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin

merhaba kızlar herkes için güzel bi gün olsun

bugün Allah içimize umut tohumları serpsin onlar yeşersin ve bebeklerimiz gelsin

daha fazla kimseye imrenmeden başkalarının bebeklerine bakarken iç çekmeden kendi bebeğimizi sevmeyi nasip etsin

günaydın saracım bu güzel duaların için bolca amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah bacım allahın izni ile o günleride yaşayacagımıza inanıyorum ben rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallahh kimseyi kimseye imrendirmezz

günaydın saracım bu güzel duaların için bolca amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah bacım allahın izni ile o günleride yaşayacagımıza inanıyorum ben rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder inşallahh kimseyi kimseye imrendirmezz

amin ececim

sen nerelerdesin görünmüyosun çoktandır:26::26::26::26::26::26:

herkese günaydın benim zıpır beni uyutmadı erkenden kalktı şimdide kendisi uyudu benim uykum kactı:(

yerim men onu yaaaaa ne tatlıdır şimdi Allah nazarlardan saklasın onu :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:nazlı bebeklerimiz bizim istedikleri zaman yatıp istedikleri zaman kalkıyolar işte:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

günaydınlarr,bizde bugün erkenciyiz.bizim kız yüzme kursuna başladı haftada 3 gün.birazdan gidicek.yoksa ben mışıııl mışıııl uyurdum :1:

ne güzel yüzme kursuna gidiyo kızın maşallah ona Allah yardımcısı olsun korusun hep:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli? Eşimle kızkardeşinin yanına kısa bir tatile çıkmıştık yeni döndük.Topici şöyle bir yokladım da güzel şeyler olmuş prensesin ve bir diğer arkadaşın doğumu, Buse' nin yaş günü... Allah mutluluklarımızı daim etsin inşallah...

yarın busemin 1 yaş aşısı var..inşallah çok ağlamaz ya...:nazar::26::26:

arazi işi bitti şimdide daire işi var...bıktım bu iş hayatından ya...bütün yazılar bana havale olmuş...dairede hiç insan yok buranın tek yetkilisi benim sanki...sinirden kuduruyorum sabah sabah deli oldum ben ya...:nazar::47::47::47::47::47:

Canım ağlamaz inşallah yeni yaşı hayırlı olsun annesi:40: İşlerinde Rabbim kolaylık versin Leylacım kadınlar için çalışmak inan eziyet gibi geliyor bana çünkü bizler erkekler gibi eve gelince dinlenme şansına sahip değiliz maalesef,yardım konusunda da canları isterse yaparlar istemezlerse o da yok. Allah kolaylıklar versin inşallah.
Ben de Rana' yı sütten kestim içim cız ediyor haksızlık mı ettim kızıma diye:50: Göğsümün birini emmeyi çoktan bıraktığı için kendiliğinden kesildi ama sol göğsüm çok fena şişmiş ne zaman geçer bu şişlik ya, sızlıyor, el değmiyor:50:

Efendim kardeş:3::3::3: Bak men deldim çıh bahalım öbür topicten seni bekliyem tez gel gı:9:

hoşgeldin canım nasılsın gezmelere gitmişsin ooooh sefan olsun

canım ranayı sütten kesmişsin hayırlısı olsun biraz daha emzirmezsen memenin şişliği geçer diye düşünüyorum ama rana için süt dolu göğsü görmek zor olacak kıyamam ona yaaaaaannelik ne zor her anı bi sınav gibi

hoşgeldin canım nasılsın gezmelere gitmişsin ooooh sefan olsun

canım ranayı sütten kesmişsin hayırlısı olsun biraz daha emzirmezsen memenin şişliği geçer diye düşünüyorum ama rana için süt dolu göğsü görmek zor olacak kıyamam ona yaaaaaannelik ne zor her anı bi sınav gibi

Allah razı olsun canım iyiyim elhamdülillah gerçekten güzel bir tatil oldu Datça' yı da görmüş olduk bu vesileyle.
Evet canım anneliğin her anı bir imtihan gibi.Rana çok şükür korktuğum gibi yapmadı zorlamadı beni bırakma konusunda.Uf olmuş annecim diyorum artık istemiyor minnoşum.Canım darısı en yakın zamanda başına inşallah.

Allah razı olsun canım iyiyim elhamdülillah gerçekten güzel bir tatil oldu Datça' yı da görmüş olduk bu vesileyle.
Evet canım anneliğin her anı bir imtihan gibi.Rana çok şükür korktuğum gibi yapmadı zorlamadı beni bırakma konusunda.Uf olmuş annecim diyorum artık istemiyor minnoşum.Canım darısı en yakın zamanda başına inşallah.

amin canım sağol tatilden döndüğüne göre daha sık gel sohbet edelim ranayı öp benim için

geldim leylacım ama şimdide sen yoksun özel mesaj yazıyo gözküyon kimle özelden yazışıyon hııı:9::9::9::9::9::9::9:

çok yoğunum canım inan işten başımı kaldıramıyorum şimdi eve geldim topiğe bi bakıp gidip yemek yapacam
bende acayip yoğunum bu günlerde canım ya..karşılaşıp sohbet edemedik seninle..birazdanda toplantıya gidecem..yazayımda öyle gideyim dedim...:nazar::38:demek sen beni takip ediyorsun heee seni gidi seniii :nazar::9::9::9: anne topicinden bir arkaşadaşlar mesajlaşıyordum...:nazar::1::1:
leylacım rabbim buse ye hayırlı uzun ömürler nasib etsin,biraz geç oldu ama hep kalbimdesiniz
kızlar hepinize selamlar,benim hala ağrılarım var,pek vaktim olmuyo
görüşürüz
saol canım...darısı başına inşallah kardelenim..seninle sohbetide özledim doğrusu...inşallah tez vakitte iyileşirsin..minik bebeğini öp kokla benim için annesi...çok öpüyorum..sende benim kalbimdesin bunu unutma...:nazar::38::38:
Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli? Eşimle kızkardeşinin yanına kısa bir tatile çıkmıştık yeni döndük.Topici şöyle bir yokladım da güzel şeyler olmuş prensesin ve bir diğer arkadaşın doğumu, Buse' nin yaş günü... Allah mutluluklarımızı daim etsin inşallah...

Canım ağlamaz inşallah yeni yaşı hayırlı olsun annesi:40: İşlerinde Rabbim kolaylık versin Leylacım kadınlar için çalışmak inan eziyet gibi geliyor bana çünkü bizler erkekler gibi eve gelince dinlenme şansına sahip değiliz maalesef,yardım konusunda da canları isterse yaparlar istemezlerse o da yok. Allah kolaylıklar versin inşallah.
Ben de Rana' yı sütten kestim içim cız ediyor haksızlık mı ettim kızıma diye:50: Göğsümün birini emmeyi çoktan bıraktığı için kendiliğinden kesildi ama sol göğsüm çok fena şişmiş ne zaman geçer bu şişlik ya, sızlıyor, el değmiyor:50:
saol hatrescim...ranayı sütten kesmişsin...bir ay daha emseydi keşke ya...2 yaşına girseydi..neyse hayırlısı olsun canım..güzel bir tatil yapmışsın...iyi olmuştur moral olmuştur canım...şişen göğsünü eğer varsa süt makinanın onunla sağ canım...yoksa çok ağrı çekersin...banyo yaptığındada sabun sürün elinle ovala...yoksa çok kötü olur..iltihap kaplar Allah korusun...mutlaka sağman gerekir...süt içerde birikmesin tamam mı canım...çok öpüyorum seni ve ranayı canım benim...Allaha emanet ol...:nazar::38::38:

dün bende izinliydim..kızın ateşi falan çıkar diye gelmedim işe...dün aşısı vardı busenin biliyorsunuz...ölçümleri yapıldı...kilosu biraz düşük ama sağlığı iyi dediler...boyuda biraz uzamış fıstığımın...orda yine doktor sevmeye kalktı kopardı feryadı..bu kız ne zaman insanlara alışacak ya..çok canım sıkılıyor valla..hiç bir çocuk böyle yapmıyor valla...yabani oldu gitti bizim kız...:nazar::31::31::31:

Back
X