Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyi geceler kızlar yarın misafirim var onlara batırık yapacam tramisu(yalancı) yaptım bütün yeşilliğimi temizledim lahanayı bile dogradım yarın oğlumla uğraşmıyim diyeee

bu arada umuta bir kaç gündür meyve püresi yogurt ve bugünde semizotu corbası yaptım cok güzel yiyo bebeğim yavaş yavaş alısacak artık

saracım hayırlı olsun düğününüz bizimde cuma günü var eşimin amcasının oğlu....

pikeee nasılsın bacım oğlun nasıllll?

sağol canım nasılsın edacım

menün güzelmiş çok yorma kendini umut bebeğide öp benim için düğün benimde eşimin amcasının torunuydu ama benimde kapı komşumlar aynı zamanda

dugununuz hayirli olsun saracim.moral oldun bana canim cok saol.bende senin gibi dusunuyorum canim.dugunde bol
bol eglen canim.gorumcenmi evleniyor merak ettim canim.optum seni tatlim.:nazar::38:

sağol canım yok görümcem değil eşimin amcasının torunu ama benimde kapı komşum aynı zamanda

çok iyiler banada buraya geldiğimden beri hep sıcak davrandılar biz kız eviydik düğünlerde kız evi olunca bi tarafın hep buruk oluyo ama
yinede düğünler güzel oluyo oynamaktan yoruldum bide ben buranın oyunlarını pek bilmiyorum karşılama diye bi oyunları var onu biraz biraz beceriyorum
horonuda öğrenemedim ama yinede oturmadım:32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
leylaaaaaaaaa kız arazin işin bitmedimi hala gelde laflayalım

özledim seni bacım menim:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:

hatres cik gecmisten canim.seni bekliyorum

Leyla canım ya dün sadece son yazdığın kısmı okudum hemen çıktım eşim bilgisayardaydı bi an boş bulunca girip baktım şimdi de yazayım istiyorum ama Rana bırakmıyor sana dönücem inşallah Buse için üzülme canım alır kilosunu...benim ki de 2 yaşında ama hala 11 kilo ve normal deniyor, ne yaparsam yapayım hanfendi yine kendi istediğini yiyiyor artık bişey hazırlamak da istemiyorum benim de cinlerim tepemde:47::47::47::47::47::47:

hatres, LeYLa_21
Aaa Leyloşum gelmişsin ama kızım bıraksa yazayım diyorum ama...

sağol canım yok görümcem değil eşimin amcasının torunu ama benimde kapı komşum aynı zamanda

çok iyiler banada buraya geldiğimden beri hep sıcak davrandılar biz kız eviydik düğünlerde kız evi olunca bi tarafın hep buruk oluyo ama
yinede düğünler güzel oluyo oynamaktan yoruldum bide ben buranın oyunlarını pek bilmiyorum karşılama diye bi oyunları var onu biraz biraz beceriyorum
horonuda öğrenemedim ama yinede oturmadım:32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::9::9::9::9::9::9:
hayırlı uğurlu olsun canım...oyna canım oyna insan oynayınca stres atıyor...güzel geçmesine sevindim saracım...:nazar::38::38:
leylaaaaaaaaa kız arazin işin bitmedimi hala gelde laflayalım

özledim seni bacım menim:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
ah canım ya arazi işi bitti ama daire işi yoğunlaştı..sabah beri başımı kaşıyacak vakit yok...bende özledim valla laflamayı seninle...daha buseyi emzirmeye gidemedim eve canım ya...iş çok..sen nasılsın bakalım?:nazar::38::38:

hatressssssssss aşağıdasın seni gördüm bacım....yazdıklarıma hala cevap bekliyoruz cicikom...:nazar::38::38:

Leyla canım ya dün sadece son yazdığın kısmı okudum hemen çıktım eşim bilgisayardaydı bi an boş bulunca girip baktım şimdi de yazayım istiyorum ama Rana bırakmıyor sana dönücem inşallah Buse için üzülme canım alır kilosunu...benim ki de 2 yaşında ama hala 11 kilo ve normal deniyor, ne yaparsam yapayım hanfendi yine kendi istediğini yiyiyor artık bişey hazırlamak da istemiyorum benim de cinlerim tepemde:47::47::47::47::47::47:

hatres, LeYLa_21
Aaa Leyloşum gelmişsin ama kızım bıraksa yazayım diyorum ama...
tamam canım kendini strese sokma sen hatresim..vakit bulunca yazarsın önemli değil tatlişim...sen ranayla ilgilen annesi...çok öpüyorum ikinizide canım...:nazar::38::38:

saraaaaaaaaaaaaaaaa ben geldim sen nerdesin canım...topice gel..:nazar::38::4::4::4::4::4:

leyla hatres geldiniz ama ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşelim olurmu

herkese afiyet olsun

belkide böylesi hayırlıdır canım...uykusunun düzene girmesine çok sevindim hatrescim...senin kız süt içiyormu..şu aptamilin sütleri var devam sütü yazıyor ama toz olan değil sıvı süt olanı kastediyorum..yazarsan sevinirim..ben ne zaman geçsem bilemedim..benim kız 10 kilonun altında canım..ama yaşa göre sınıra baktım 7-12 kilo arası normal boyuda 61-80 arası normalmiş..bizim kilomuz 8,300 kg boyumuzda 75 cm...kilosu biraz düşük dedi hemşire..benim çok canım sıkıldı valla eve geldim bir yere sığamadım hiç..annemde her çocuk bir olmaz bu şuan diş çıkarıyor herkes kilolu olacak diye bir şart yok dedi..madem alt sınır 7kg bizimki bu sınırın altında değil niye bu kadar üzülüyorsun diye beni teselli etti...bakalım aralıkta tekrar aşısı var o zamana kadar kaç kilo olacak...elimizden geldiğince herşeyi yedirmeye çalışıyoruz daha ne yapalım bilmiyorumki..çok fazla emiyor...hemşire diyorki çocuğu biraz rahat bırakın çok üstüne düşüyorsunuz diyor...valla üstüne düşüp ne yapıyoruz bilmiyorum yani...orda aşıdan dolayı çok ağladı ayaktan hemen emzirdim bak bu olmaz diyor bende hemşireye haykırdım zaten sinir burnumun ucuna gelmiş...emzirmeyimde çocuk katılsınmı dedim...birde bana hava atıyor orda hasba karı....töbe töbe ya valla uçacaktın üstüne...ne diyor biliyormusunuz bizim çocuklarımız bakıcı elinde büyüdü bak şimdi tepemizden bakıyor iyi marifet yapmışsın dedim...insanların ağzını kapatamıyorsunki...aman Rabbim büyük ben elimden geleni yapıyorum daha ne edeyim ya...bu ara dişlerdenmi nedir az yemeye başladı..iki gündür ben evdeyimya beni emiyor diye yemekte yemez oldu...dişleri zorluyor bir yandan..çıldırmamak elde değil yani...Rabbim sağlıklı etsinde başka bişey istemiyorum ben...neyse kafanı şişirdim..valla anlatırken bile sinirleniyorum...sen ranaya özel bir menü uygulandımı hatrescim...eğer öyle bişey yaptıysan yazda bende faydalanıyım...
çocuğu o polise vermemekle iyi etmişsin..ne demişler bu devirde babana bile güvenme demişler..ortalık çok bozuk canım..sakın yavrunu kimselere verme..Allah muhafaza...Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın cümlemizi inşallah...inşallah senin gögsünde iyileşir canım...seni ve RANAYI çok öpüyorum tatlim...:nazar::38::38:

ooooooooo titiz hatun seni yorgunluktan yazdıklarımıza cevap yazmamışsın bakıyorumda...evin tertemiz olmuşdur eminim saracım..eline sağlık hayatım..güle güle kirlet inşallah...senide çok öpüyorum...:nazar::38:

Rana oyuna dalmışken kaşla göz arasında yazim bari:9: Canım ben Rana' ya hazır olan hiç bir şey vermedim vermiyorum. Hep evde kendim hazırladım, yemediği zamanlar çok oldu ama hazırlanan gıdaların çoğunun içeriği beni endişelendiriyor o nedenle yerse evde hazırlananlardan yesin istiyorum.Bence istersen sen de verme hani çalışıyorum yeterince emziremiyorum diyorsanda inek sütü içirebilirsin keçi sütü anne sütüne en yakın süt imiş o da olabilir.
Sütü canım evde içerisine muz şeftali kiraz bunlardan birini karıştırarak blendırdan geçir çocuğun hem süt içmiş olsun hem de meyve yemiş olsun. Tatlandırıcı olarak bal verebilirsin .Buse çok şükür 1 yaşında her şeyden yiyebilir artık . Makarna , pilav, dolma ( yoğurtla birlikte) yayla çorbası, çocukların hem sevdiği hem de yiyebildiği şeylerdir, ayrıca bak sütlacı da çok sever eminim, kahvaltı da krep yapabilirsin, tam Buseye göre ama benimki krep de yemiyor. Canım bunlar inşallah işine yarar daha sonra farklı şeyler yaptığımda yine yazarım inşallah.
Yukarıda yazdıklarından dolayı kafam şişmez canım benim, insan içini dökmezse mahvolur ya ben dinlerim seni. Rana geldi:9::9::9::9:

sağol canım nasılsın edacım

menün güzelmiş çok yorma kendini umut bebeğide öp benim için düğün benimde eşimin amcasının torunuydu ama benimde kapı komşumlar aynı zamanda

iyiyim saracım umut paşayla uğraşıyorum sen nasılsın? öperim canım merak etme

bu arada misafirimi aradım ama eşiyle kavga etmiş gelemiyorum kusura bakma dedi bende eşimi aradım oda tamam ben kocasını ararım dedi bakalım nolcak bekliyorum benim bütün hazırlık boşa gitti:((

hadi kızlar gelin birlikte yapalım batırığı...

iyiyim saracım umut paşayla uğraşıyorum sen nasılsın? öperim canım merak etme

bu arada misafirimi aradım ama eşiyle kavga etmiş gelemiyorum kusura bakma dedi bende eşimi aradım oda tamam ben kocasını ararım dedi bakalım nolcak bekliyorum benim bütün hazırlık boşa gitti:((

hadi kızlar gelin birlikte yapalım batırığı...

geliyorum edacım boş ver misafiri biz bize eğlenelim:34::34::34::34::34::34::34::34:

gunaydin kizlar yeni hafta yeni umutlar sizi cok :48::48::48::48:

merhaba cadıcım nasılsın bebişler nasıl doğuma az kaldı dimi :18::18::18::18::18::18::18::18:

slm kızlarrr.

morelim çok bozuk 2aydır 20günüm geçio öyle adet oluyorummm napacamı bilmiyrm eşimin ailesi beni çok sıkıştırıooo kafayı yemek üzereyimmm:14:

leyla hatres geldiniz ama ben yemeğe çıkıyorum öğleden sonra görüşelim olurmu

herkese afiyet olsun
ah canım öğleden sonra görüşmeyi çok isterdim ama araziye çıktım saracım ya..bugün sondu ama artık bitti arazi işi...her zaman angarya çıkarmış arada o da bana denk geldi..:nazar::9::9::9:
Rana oyuna dalmışken kaşla göz arasında yazim bari:9: Canım ben Rana' ya hazır olan hiç bir şey vermedim vermiyorum. Hep evde kendim hazırladım, yemediği zamanlar çok oldu ama hazırlanan gıdaların çoğunun içeriği beni endişelendiriyor o nedenle yerse evde hazırlananlardan yesin istiyorum.Bence istersen sen de verme hani çalışıyorum yeterince emziremiyorum diyorsanda inek sütü içirebilirsin keçi sütü anne sütüne en yakın süt imiş o da olabilir.
Sütü canım evde içerisine muz şeftali kiraz bunlardan birini karıştırarak blendırdan geçir çocuğun hem süt içmiş olsun hem de meyve yemiş olsun. Tatlandırıcı olarak bal verebilirsin .Buse çok şükür 1 yaşında her şeyden yiyebilir artık . Makarna , pilav, dolma ( yoğurtla birlikte) yayla çorbası, çocukların hem sevdiği hem de yiyebildiği şeylerdir, ayrıca bak sütlacı da çok sever eminim, kahvaltı da krep yapabilirsin, tam Buseye göre ama benimki krep de yemiyor. Canım bunlar inşallah işine yarar daha sonra farklı şeyler yaptığımda yine yazarım inşallah.
Yukarıda yazdıklarından dolayı kafam şişmez canım benim, insan içini dökmezse mahvolur ya ben dinlerim seni. Rana geldi:9::9::9::9:
inek sütünün alerji yaptığı ve hiç bir faydasının olmadığı söyleniyor ya...bu konuyu epey araştırdım hatresim...yarı yarıya suyla karıştırıp verin diyorlar ama pek verme taraftarı değilim..aptamilin sütünden versem diye düşüyorum ama onuda iyice araştıracam..sen sütlacı nasıl yapıyorsun canım..sütlaç ve krep tarifini bekliyorum hatresim tabi rana izin verirse...:nazar::9::9::9:yerim ben fıstığı...ranayı öp benim yerime annesi...verdiğin moral ve desteğe teşekkür ederim bitanem..:nazar::38::38::38:

ah canım öğleden sonra görüşmeyi çok isterdim ama araziye çıktım saracım ya..bugün sondu ama artık bitti arazi işi...her zaman angarya çıkarmış arada o da bana denk geldi..:nazar::9::9::9:

inek sütünün alerji yaptığı ve hiç bir faydasının olmadığı söyleniyor ya...bu konuyu epey araştırdım hatresim...yarı yarıya suyla karıştırıp verin diyorlar ama pek verme taraftarı değilim..aptamilin sütünden versem diye düşüyorum ama onuda iyice araştıracam..sen sütlacı nasıl yapıyorsun canım..sütlaç ve krep tarifini bekliyorum hatresim tabi rana izin verirse...:nazar::9::9::9:yerim ben fıstığı...ranayı öp benim yerime annesi...verdiğin moral ve desteğe teşekkür ederim bitanem..:nazar::38::38::38:

olsun canım önemli değil başka zaman sohbet ederiz :48::48::48::48::48:

Back
X