- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
bitmedimi kız daha çamaşır sermen...hoşgeldin canım bende bi koşu çamaşırları serip geleyim bekle beni tamam mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitmedimi kız daha çamaşır sermen...hoşgeldin canım bende bi koşu çamaşırları serip geleyim bekle beni tamam mı![]()
canım benimde canım sıkkın olduğunda iştahım açılır nedense kimide hiç yemez mesela
ben bu yüzden kilo alıyorum sanırım.
eşinle niye limonisiniz özel değilse tabi
gerçi bu havalardanmıdır nedir eşlerin odunluğu üzerlerinde bu sıralar![]()
hoşgeldin canım bende bi koşu çamaşırları serip geleyim bekle beni tamam mı![]()
evet bende bir iki kez rast geldim o proğrama ama hiç uzun boylu izleyemedim canım ya...evet kutu sütler pınarın varya onlardan...bebekken çok dokunuyordu gaz yapıyordu mecburen bunlardan yoğurt yapıp verdim canım ya...valla gece ayranda içmişti belkide ayran dokunmuştur bilmiyorum artık ne doğru ne değil...bazen insan kafayı yiyor valla ya...sabah çok ağladı beni bırakmak istemedi..kahvaltımı bile zor ettim valla..birazda burnu akıyordu mevsimsel grip gibi dişlerinde etkisi var galiba...düzelir zamanla birazcık daha büyüse kuzum...
inşallah başarırsın canım...diyet yapmak çok zor ama sen başarırsın inanıyorum ben saracım...
ya bende doğal sütten yanayım ama bu süt kızıma iyi geldi artık yavaş yavaş doğal süt vermeye çalışacam bakalım inşallah iyi gelir busecime...![]()
evet bende bir iki kez rast geldim o proğrama ama hiç uzun boylu izleyemedim canım ya...evet kutu sütler pınarın varya onlardan...bebekken çok dokunuyordu gaz yapıyordu mecburen bunlardan yoğurt yapıp verdim canım ya...valla gece ayranda içmişti belkide ayran dokunmuştur bilmiyorum artık ne doğru ne değil...bazen insan kafayı yiyor valla ya...sabah çok ağladı beni bırakmak istemedi..kahvaltımı bile zor ettim valla..birazda burnu akıyordu mevsimsel grip gibi dişlerinde etkisi var galiba...düzelir zamanla birazcık daha büyüse kuzum...
inşallah başarırsın canım...diyet yapmak çok zor ama sen başarırsın inanıyorum ben saracım...
ya bende doğal sütten yanayım ama bu süt kızıma iyi geldi artık yavaş yavaş doğal süt vermeye çalışacam bakalım inşallah iyi gelir busecime...![]()
ay kızlar ya sağ göğsüm acayip acıyor ya süt doldu sanırım...offfffff duramıyorum valla..şu yarım saat geçsede eve gidip buseyi emzirsem...![]()
bitmedimi kız daha çamaşır sermen...titiz hatun...
![]()
Bekarken canım sıkılsa iştahım hepten kapanırdı ( heralde kızların byaz atlı prensi bekleme dönemi sendromuydu o zamanlar) beyaz atlı prensi bulduk şimdi de beni sinir etme sendromuiştahım genelde açıktır ama bi kaç gündür keyif de yok iştahda...Hiç sorma canım bu odunlar hep bize mi rastlamış nedir
Canım pazar günü öğlen namazını kılarken Rana çiş deyince oturttum tuvalete,o otururken orda baktım eşim namazını bitirmiş gibi,aşkım Rana göz kulak olur musun kalkıpta ortalığa pislemesin diye,bu arada kahvaltı için çay koymuşum ocağa, biz kahvaltı da balığı çok severiz balık tavaya koymuşum kızartmak için, hepsine yetişmeye çalışıyorum.Benim ki hiiiiiiiiiiiiiiiiiç istifini bozmadı namaz bizdi tesbihat yaptı hala tık yok.O kadar koşuşturdum balık yanmasın ,çay taşmasın Rana ortalığa çiş yapmasın diye nefes nefese kaldım sonra sinirden bi bağırdım Rana'ya. Sofraya oturduk sanki hiç bir şeyden haberi yok gibi hatun neye sinirlendin diyo bana
![]()
ay canım ya bazen erkekler böyle oluyor malesef..vurdumduymazlık onların yaradılışlarında var galiba...böyle bir durumda benim eşim ilgilenir şimdi hakkını yiyemem yani...tabi bazen onunda sinir bozucu halleri oluyor ama kızı sözkonusu olunca üzerine titrer...geçen akşam yanına bıraktım namazımı kıldım yemeğimi yaptım...saatlerce oynadı onunla ilgilendi Allah razı olsun....ranamız çişede otururmuş...Rabbim busenin o günlerini banada göstersin inşallah hatresim ya...çok özeniyorum inan ki...Bekarken canım sıkılsa iştahım hepten kapanırdı ( heralde kızların byaz atlı prensi bekleme dönemi sendromuydu o zamanlar) beyaz atlı prensi bulduk şimdi de beni sinir etme sendromuiştahım genelde açıktır ama bi kaç gündür keyif de yok iştahda...Hiç sorma canım bu odunlar hep bize mi rastlamış nedir
Canım pazar günü öğlen namazını kılarken Rana çiş deyince oturttum tuvalete,o otururken orda baktım eşim namazını bitirmiş gibi,aşkım Rana göz kulak olur musun kalkıpta ortalığa pislemesin diye,bu arada kahvaltı için çay koymuşum ocağa, biz kahvaltı da balığı çok severiz balık tavaya koymuşum kızartmak için, hepsine yetişmeye çalışıyorum.Benim ki hiiiiiiiiiiiiiiiiiç istifini bozmadı namaz bizdi tesbihat yaptı hala tık yok.O kadar koşuşturdum balık yanmasın ,çay taşmasın Rana ortalığa çiş yapmasın diye nefes nefese kaldım sonra sinirden bi bağırdım Rana'ya. Sofraya oturduk sanki hiç bir şeyden haberi yok gibi hatun neye sinirlendin diyo bana
![]()
evet canım sana kızarmıyım hiç ben...uyarıların için teşekkür ederim bitanem..bu uyarıdan sonra asla hazır süt vermeyecem artık buseye...saol bitanem...Canım kutu sütlerin zararları hakkında pek çok topic var dün bi arkadaş yine açmıştı bu konuyla ilgili. Canım Buse için ne kadar çırpındığının farkındayım ama istemeden yavruna verilmemesi gerekenleri vermişsin canım ya, doğal sütten gelecek zarar inan ki kutu süt kadar zararlı olamaz, bunu söylemem seni üzebilir nolur darılma ama dost acı söylermiş![]()
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuu ordamısın tatlım kiymetlim...özledim kız senle sohbeti...gel bir sarılalım bacım..
![]()
ay benimde çamaşırım var akşama canım ya...renklileri atacam bende akşam..offff evet saracım ya kadın olmak ne zormuş...yarın akşam eski müdürümüzün yemeği var eşimle ona katılacam...evet canım buse üşüttü galiba..dün akşamüstü annemler parka götürmüşlerdi..belki orda üşütmüştür..sabah burnu tıkanmıştı merheminden falan sürdüm...saracım ben birazdan çıkacam..göğsüm çok acıyor ya...gidecem valla oturamıyorum ya...![]()
ay benimde çamaşırım var akşama canım ya...renklileri atacam bende akşam..offff evet saracım ya kadın olmak ne zormuş...yarın akşam eski müdürümüzün yemeği var eşimle ona katılacam...evet canım buse üşüttü galiba..dün akşamüstü annemler parka götürmüşlerdi..belki orda üşütmüştür..sabah burnu tıkanmıştı merheminden falan sürdüm...saracım ben birazdan çıkacam..göğsüm çok acıyor ya...gidecem valla oturamıyorum ya...bu sefer azimliyim başaracam bide doktor desteği varya eminim daha rahat olacak diyet öyle sıkı bi diyet değil her iki üç saatte bişey yiyosun sıkılmam sanırım
havalardan üşütmüştür buse bide diş çıkarıyosa ondanda olabilir çocuk bu leyloşum hastada olacak düşecek de kalkacakda rahat ol accık biliyorum belki sen anne değilsin nerden bileceksin diyosun ama inanki bilgilerim dahilimde yazıyorum bunları sana
kıyamam ya az kaldı sabret bakim
bitti bitti geldim renklileri serdim beyazlarıda makinaya attım öyle geldim ne yapayım canım iş bitmiyoki çalışan kadın olmak çok zor çok
erkekler öyle hatrescim bazen çok umursamaz olabiliyolar buda insanı çileden çıkarıyo ama ne yapacaksın sevdiğimiz için katlanıyoruz işte
sende takma kafanı boş ver birazda sen umursamaz ol belki aklı başına gelir![]()
bu sefer azimliyim başaracam bide doktor desteği varya eminim daha rahat olacak diyet öyle sıkı bi diyet değil her iki üç saatte bişey yiyosun sıkılmam sanırım
havalardan üşütmüştür buse bide diş çıkarıyosa ondanda olabilir çocuk bu leyloşum hastada olacak düşecek de kalkacakda rahat ol accık biliyorum belki sen anne değilsin nerden bileceksin diyosun ama inanki bilgilerim dahilimde yazıyorum bunları sana
kıyamam ya az kaldı sabret bakim
bitti bitti geldim renklileri serdim beyazlarıda makinaya attım öyle geldim ne yapayım canım iş bitmiyoki çalışan kadın olmak çok zor çok
Evet zor ki ne zor
erkekler öyle hatrescim bazen çok umursamaz olabiliyolar buda insanı çileden çıkarıyo ama ne yapacaksın sevdiğimiz için katlanıyoruz işte
sende takma kafanı boş ver birazda sen umursamaz ol belki aklı başına gelir![]()
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuu ordamısın tatlım kiymetlim...özledim kız senle sohbeti...gel bir sarılalım bacım..
![]()
Kız ben küsmüşüm ona kaç gündür adam da sessiz sedasız işe gidip geliyo,hiç konuyu açmıyo bile hiç bişey yokmuş gibi davranıp normal halimize devam edelim istiyor,daha çok sinirleniyorumBi de o bana sitem eder genelde onunla ilgilenmiyor muşum surat yapıyor muşum diye
Sarılın sarılın siz iki bacı![]()
ay canım ya bazen erkekler böyle oluyor malesef..vurdumduymazlık onların yaradılışlarında var galiba...böyle bir durumda benim eşim ilgilenir şimdi hakkını yiyemem yani...tabi bazen onunda sinir bozucu halleri oluyor ama kızı sözkonusu olunca üzerine titrer...geçen akşam yanına bıraktım namazımı kıldım yemeğimi yaptım...saatlerce oynadı onunla ilgilendi Allah razı olsun....ranamız çişede otururmuş...Rabbim busenin o günlerini banada göstersin inşallah hatresim ya...çok özeniyorum inan ki...
evet canım sana kızarmıyım hiç ben...uyarıların için teşekkür ederim bitanem..bu uyarıdan sonra asla hazır süt vermeyecem artık buseye...saol bitanem...![]()
yettim gari hadi sarılak![]()
Eşimin çok hoş yönleri de Allah' tan var ama çocuk ,ev konusunda yardımdan maalesef pek hoşlanmaz.Kendim her şeye yetebilsem istemiycem hir bir şekilde yardımını ama olmuyor olmuyor,yine mecbur kalıyorum ve genelde hep istediğimle kalıyorum maalesefofffffffffffffffffff dua edelim birbirimize şu mübarek günlerde Rabbim tüm sıkıntılarımızı hayırlara tebdil etsin inşallah.
Alemsiniz kızlar yaaa![]()
Arkadaşın biri de kışın oduna ihtiyacım yok eşim var zaten diye yazmıştı ne kadar gülmüştümodun bunlar bacım odun başka adı yok yani
gel sanada sarılam kız aşkolsun sende menim bacımsın![]()
Allah eşlerimizi bize bağışlasın başımızdan eksik etmesin canım arada yaptıkları odunluklarıda zamanla yontarak düzeltecez
ne yapalım canım burasıda olmasa stres atacak yer yokki iyiki sizler varsınız
Arkadaşın biri de kışın oduna ihtiyacım yok eşim var zaten diye yazmıştı ne kadar gülmüştüm
kıskanmayayım diyom emme ne mümkün bana ne bana ne
Men de isterem elmaaaaaaaaaaaaa yanahlardannnnnnnnnnn.yetimmiyemmmmmmmmmmmmm öksüzmüyemmmmmmmmmm
Hah şöyle Saracım![]()