- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
Evet Rabbim yardımlarını hep nasip etsin eşlerimizin...Haklısın canım gitmek iyi olurdu ama boş ver huzursuz olup keyfin kaçacağına evde olup huzurlusun en azından...İşi inatlaşmadan yapman çok iyi olmuş, çünkü insanın başkaları yüzünden kendi eşiyle arası bozuluyor yoksa ...evet rabbim bize güç kuvvet versin kimselere muhtaç etmesin.eee tabi kocaların yardımınıda bizden esirgemesin:)
yok canım yollamadım.çok üstüne gidip inatlaşmadım.inceden inceye işledim .melikenin ağzının kenarında küçük bi yara çıkmıştı aman dedim inşallah yayılmaz.o geede sanki biraz sıcak ilaç verdim dedim.yani biraz naneli hasta olur oralarda demeye getirdim:)
dün gitti işte bugünde hala orda gece gelcek.sinir basıyo kayınvalidemleri düşündükçe.bende gitmek istiyodum düğüne .değişiklik olurdu benim için.ama onların yüzünü görmemek için gitmedim.
hımmmmmmmmmmm bayağı iş yapmışsın canım, kayınvalidenlerle yakın oturuyorsunz anlaşılan?merhaba kızlar ben çok yoğun bi hafta sonu geçirdim
kayınpederimin ölüm yıldönümü nedeniyle evde yemeki Kuran - ı Kerim okuttuk bugünde yufka ekmek açtık
çok yoruldum şimdi eve geldim hemen uyuyacam