Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edancım Leyla Buse' nin başında neden olduğunu anlayamadığı bir şişlik farketmiş ona çok üzülmüş,geçmezse doktora götürücem demişti,bugün hiç gelmedi galiba topice,doktora mı gittiler acaba:44::44::44:İnşallah yoktur bir sıkıntı,Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inşallah...busenin neyi var kızlar busenin adı geçmişte yağmur hanımın
sayesnde geçmşde okuyamadım :26::26::26::26::26:
umarım kötü bişeyi yoktur yaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdeesiniiiiiizzzzzzzzzzzzz
yaaaaaaaaaaaa canııım çokkkk sıkılıyo
şansa bak yaa her girdiğimde kimsecikler yoook yaa
![]()
Slm canlar
Nasılsınız?
Leylacım Buse nasıl oldu, çok geçmiş olsun canım?
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nereyesun
Sara isminde bir arkadaşım var Tokat' lı, adını her gördüğümde sanki onunla yazışıyorum gibi geliyor, bir de kiloluyum diyosun ya aynen o hissediyorum. Onun iki çocuğu var bir kız bir erkek...Darısı seninde başına Saracım![]()
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
hatres
Sara kaçmışşşşşşşşşşş:26::26::26::26::26::26::26::26:
Ziyaretçi bilem yok:26::26::26::26::26::26:
Canlar siz olmayınca topicin heç anlamı yokkkkk
Leyloşum hadi gel gariiii![]()
günaydınlarrr..biz yine erkenciyiz:)birazdan anneme kahvaltiya gidicez.buralarda bakmadan geçemiorum.
saracım nasılsın diyet nasıl gidiyor.
amin canım..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun kollasın cadıcım...evet onlar bizim mucizelerimiz..Rabbim yokluklarını göstermesin inşallah...sevgileri olmasa kahırları çekilirmi hiç...AllAH hepsini korusun canim onlar bizim mucizelerimiz ... benim cadilarda arada beni uykusuz biraksada uzmuyorlar .... onlar icin herseye raziyiz deyilmi .........
evet canım devamlı düşüyor kalkıyor yüremeye çalıştığı için ama kafasındaki şişlik düşmeylemi oldu bilemiyorum...iki gündür şiş biraz iner gibi oldu geçmezse doktora götürecez canım..ilgine teşekkür ederim..annenlere gidiyormuşsun..güzel vakit geçirirsin inşallah kardelencim..bebişin öp yerime canım...selam kızlar
leylacım buse düştü falan mı,geçmişe bakamadım,son yazılanlardan gördüğümden böyle düşündüm
rabbim korusun yavrularımızı,çok geçmiş olsun
kızlar ben annemlere gidiyorum,bi süre yokum,görüşmek üzere
benimki başladı viyaklamaya,daha beş dk önce siusturdumdu.
saol hatresim şişlik biraz iner gibi oldu ama benim gözümemi öyle görünüyor bilmiyorum...geçmezse doktora gidecez canım...ilgine teşekkür ederim hatresim...sen nasılsın rana nasıl canım?Slm canlar
Nasılsınız?
Leylacım Buse nasıl oldu, çok geçmiş olsun canım?
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nereyesun
Sara isminde bir arkadaşım var Tokat' lı, adını her gördüğümde sanki onunla yazışıyorum gibi geliyor, bir de kiloluyum diyosun ya aynen o hissediyorum. Onun iki çocuğu var bir kız bir erkek...Darısı seninde başına Saracım![]()
saol bitanem Allah razı olsun...henüz düşme kaynaklımı bilemiyorum canım..ama şişlik biraz iner gibi olmuş...çok fazla değil ufak leblebiler gibi öyle söyleyim yani...senin yerine öperim tabi buseyi edan teyzesi...sen nasılsın canım yağmur nasıl?canım sıkkın demişsin umarım yine eşinle alakalı bir durum değildir...çok öptüm seni ve yağmuru...oyy kıyamam buseme canımmm benim yaaa demek düşmüş
çocuklarn çoğu böyle annesi yürümeyi öğrene kadar sürekli düşerler ama
busem kötü düşmş sanrm ççooook geçmiş olsun leylacm umarım şimdi iyidir öp yerime
annesi buseyii![]()
canım dün ben çok hastaydım..önemli bir toplantım vardı ona bile katılamadım...gece sık sık buseyi emzirmeye kalkıyorum o ara terle üşüttüm sanırım...bir başağrısı bir kusma kafam hopluyordu resmen...çok kötü üşütmüşüm..akşama kadar yattım dün...hepinizin ilgisine teşekkür ediyorum kızlar...Edancım Leyla Buse' nin başında neden olduğunu anlayamadığı bir şişlik farketmiş ona çok üzülmüş,geçmezse doktora götürücem demişti,bugün hiç gelmedi galiba topice,doktora mı gittiler acaba:44::44::44:İnşallah yoktur bir sıkıntı,Allah hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın inşallah...
Edancım ben burdayım sohbet etmek istersen
Yağmur nasıl annesi,büyüdü cici kız oldu mu,yoruyo mu seni yayamaz![]()
günaydın saracım....günaydın kızlar
gönlünüzden geçen güzelliklerle dolu bi gün olsun
günaydın saracım....![]()
günaydınn kızlar![]()
Sana da canımgünaydın kızlar
gönlünüzden geçen güzelliklerle dolu bi gün olsun
Sana da günaydın canım , ahhh ne güzel ya keşke ben de annemlere o kahvaltıya gidecek kadar yakın olsaydımmmmmgünaydınlarrr..biz yine erkenciyiz:)birazdan anneme kahvaltiya gidicez.buralarda bakmadan geçemiorum.
saracım nasılsın diyet nasıl gidiyor.
Canım çok geçmiş olsun ALLAH hayırlı şifalar versin tez zamanda toparlanırsın inşallah, üşütmek basit bir hastalık belki ama insanı çok kötü yapıyor ya
amin canım..Rabbim hepimizin yavrusunu korusun kollasın cadıcım...evet onlar bizim mucizelerimiz..Rabbim yokluklarını göstermesin inşallah...sevgileri olmasa kahırları çekilirmi hiç...
evet canım devamlı düşüyor kalkıyor yüremeye çalıştığı için ama kafasındaki şişlik düşmeylemi oldu bilemiyorum...iki gündür şiş biraz iner gibi oldu geçmezse doktora götürecez canım..ilgine teşekkür ederim..annenlere gidiyormuşsun..güzel vakit geçirirsin inşallah kardelencim..bebişin öp yerime canım...
saol hatresim şişlik biraz iner gibi oldu ama benim gözümemi öyle görünüyor bilmiyorum...geçmezse doktora gidecez canım...ilgine teşekkür ederim hatresim...sen nasılsın rana nasıl canım?
saol bitanem Allah razı olsun...henüz düşme kaynaklımı bilemiyorum canım..ama şişlik biraz iner gibi olmuş...çok fazla değil ufak leblebiler gibi öyle söyleyim yani...senin yerine öperim tabi buseyi edan teyzesi...sen nasılsın canım yağmur nasıl?canım sıkkın demişsin umarım yine eşinle alakalı bir durum değildir...çok öptüm seni ve yağmuru...
canım dün ben çok hastaydım..önemli bir toplantım vardı ona bile katılamadım...gece sık sık buseyi emzirmeye kalkıyorum o ara terle üşüttüm sanırım...bir başağrısı bir kusma kafam hopluyordu resmen...çok kötü üşütmüşüm..akşama kadar yattım dün...hepinizin ilgisine teşekkür ediyorum kızlar...![]()
saol canım...dün toplantı olduğu için mecbur rapor almak zorunda kaldım..ama doktora gidecek takatim yoktu..eşim benim yerime gidip rapor aldı..doktora gitmek şu durumda çözüm değil neden dersen buseyi emzirdiğim için ilaç içemiyorum canım...sadece ağrı kesici içtim ama oda beni toparladı şükürler olsun şimdi iyiyim saracım...busede iyi teyzesi ilgine teşekkür ederim canım...sen nasılsın diyet nasıl gidiyor bakalım...yapabiliyormusun zorlanıyormusun?günaydın canım geçmiş olsun doktora gitseydin
bugün nasılsın buse iyiymiş sevindim canım
saol hatresim...şükürler olsun bugün daha iyiyim..hafif mide bulantım var ama ona şükür yani..o kadar olur...dün çok kötüydüm ya o anları hatırlamak bile istemiyorum...inşallah şişlik bir an evvel iyileşir..eğer geçmezse haftaya doktora götürecez canım..duanızı esirgemeyin...Sana da canım
Sana da günaydın canım , ahhh ne güzel ya keşke ben de annemlere o kahvaltıya gidecek kadar yakın olsaydımmmmmbırak o kadarını ben annemlere 18 saat uzaktayım,ahhhh ahhhhhh
Dün bi arkadaşımda gitti annesine yine hüzünlenmiştim,imrenmiştim
Canım çok geçmiş olsun ALLAH hayırlı şifalar versin tez zamanda toparlanırsın inşallah, üşütmek basit bir hastalık belki ama insanı çok kötü yapıyor yaBen kışın üşüttüğümde o kadar fena olmuştum ki iyileştiğim zaman sağlığın kıymetini çok daha iyi anladığım için şükür secdesi yapmıştım ya
Canım Buse'nin şişliği de geçer inşallah. Rana bir keresinde sevinçle oynayıp koşarken bebeğim o hızla kanepenin köşesine çarptı anında
alnında ceviz kadar şişlik oldu o kadar üzülmüştüm ki eşime na na na, nasıl oldu diyecem diyemedim dilim tutuldu yaniAma çok şükür geçti sizin de geçer inşallah.