- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
günaydın kızlar cumamız mübarekkk ramazanımızzz hayırlıı olsunn inşallah ..
günaydın canım seninde cuman mübarek ramazanın hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar cumamız mübarekkk ramazanımızzz hayırlıı olsunn inşallah ..
saram güzel yüreklimmmmmm sana da hayırlı ramazlar kuzum
seninde ramazanın hayırlı olsun yetercim
artık hiç sohbet edemiyoruz bu üzüyo beni
evet saram yaaa haklısınama ben köydeyim biliyorsun:26::26::26: işler bitmiyor burada:44::44::44::44: birde benim pc yok serviste yeğenimden giriyorum :26::26: pc sırası var bizim burada
bende çok özledim sizleriii
![]()
kız saraaaa avtardaki yakışıklının gözlerine bayıldımmm
Geçmiş olsun canım , evet bebişlerin için mutlaka yemelisin, Allah kolaylık versin canım zordur ya anlayabiliyorum seni...kızınz gecmıs olsun canım ... Ay bugun butun gun mafoldum ya hıc bırseyde ıcemıyorum ıcımde bu bocukler olmasa okadar umursamıcam ama ıste onlar ıcın bırseyler yımem lazım..![]()
Canım güzel duaların için sağol Allah hepimize hayırlı bereketli güzel ramazanlar geçirmeyi nasip etsin inşallahben de kıskandım,hiççç cevap bile yazmamış bana
zaten artık bana bişey yazmıyo leyla,okumadığımı düşünüyo sanırım
oysa ki yazamasam da,her fırsatta okumaya çalışıyorum
saracım sana da geçmiş olsun,baya çektin bu sene dişten
bu arada hepimize hayırlı olsun ramazanı şerif,bereketinden,feyzinden nasibdar olalım inşallah
Amin Saracım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar
ramazının bolluğu bereketi huzuru mutluluğu evlerimizi doldursun Rabbim tüm sıkıntılarımızı gidersin
önce sağlık sonra eşlerimizle sevdiklerimizle mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
kız saraaaa avtardaki yakışıklının gözlerine bayıldımmm
Geçmiş olsun canım , evet bebişlerin için mutlaka yemelisin, Allah kolaylık versin canım zordur ya anlayabiliyorum seni...
Canım güzel duaların için sağol Allah hepimize hayırlı bereketli güzel ramazanlar geçirmeyi nasip etsin inşallah
Amin Saracım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnn...
Bunu ben de söylemeyi düşünüyordum sen demişsin, Sara nerden buldun bu yakışıklı veledi, seninde, tüm isteyenlerin de öyle bir oğlu ya da kızı olsun inşallah...Ama herşeyden önemlisi hayırlı evlat olsun...
Leyloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerelerdesin bidenem yaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44:Yer yarıldı içine mi girdin kız, bak millet tüsmüş sana, accık gel de gönüllerini al, beni yannış annamışsınız de, hele bu mübarek Ramazan da kimseyi kırmayalım üzmeyelim demi inşallah
Hepimizin Ramazanı hayırlı ve bereketli bol feyizli olsun inşallahhhhhhh....
İyi diyelim iyi olalım canım güne yeni başladık bakalım akşama doğru pilim bitiyor şimdilik iyiyizKaka demişti bi gidip bakayım
![]()
güzel dileklerine amin hatresim nasılsın rana nasıl bugün yine yaramazlık yapıyomu![]()
gelin hepimiz komşu olalım canım ya...niye kıskanıverdin bakayım ...seni gidi seni...ben hepinizle komşu olmak isterim...seni gidi kıskanç saram seni....biriniz yan daireye biriniz üst daireye biriniz alt daireye..bende ortada oturam bari...günaydın kızlar
başım dişim gözüm çok fena ağrıyo
dün diş hekimliği fakültesine gittik 20 lik dişin biri çürümüş kesin çekilmesi gerek ama
bende ürtiker olduğunu duyunca doktor panikledi yok hemşire bulundurmalıymış ameliyat sırasında yok bilmem ne ilacı olmalıymış
ama ne hemşire ne ilaç yokmuş fakültede nasıl fakülteyse artık ancak hemşire 15 gün sonra gelirmiş
bende bu sürede ilaç içerek beklemeliymişim bide dahiliye doktorundan konsültasyon istedi
bende geldim ama şimdi özel hastane araştırıyorum olmazsa özele gidecem çünkü çok ağrıyo dişim
dün topiğe baktım beğendim yazdıklarınızı ama bişey yazamadım çünkü başım çok ağrıyodu
utanmasam ağlayacam o derece yani
dua edin bana nolur hem korkuyorum hem çok ağrım var
Allah yardımcım olsunda bir an evvel sağlıkla çekip kurtulayım şu dişlerden:18::18::18:
bu arada hepinizin ramazanı hayırlı olsun
Allah bu mübarek ayın hatırına hepimize önce sağlık sonra gönlümüzden geçenleri hayırlı kılarak nasip etsin
haaaa leylacım gözümden kaçmadı yani senintek kafa dengin hatresmi onunla komşu olmak istemişsin
kıskandım yani hep senmi kıskançlık yapacaksın birazda ben yapayım dimi![]()
teşekkürler hatresim...nasılsın canım ranamız nasıl annesi..öksürüğü geçtimi...?İstediğin börek olsun kız al tepsi senin...Haklısın canım ya emzikli kadının hamileden farkı yoktur bence,emzirmeyi bıraktım iştahım normale döndü ya
Evet Sara sessiz sedasız kalmış,ama dün gene başka topikleydeydi yakaladım
Saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım nasıl oldun iyisin inşallah:44::44:
ah canım ya...iş o kadar yoğun ki..imzaya bile çıkışılmıyor valla...dünde başka bir kurumla ortak bir iş varmış..müdürlerin yaptığı bir gezi vardı ona katılmak zorunda kaldım...zor bu işler zor hatresim...Tızım delsene bak Sarayı da yakaladım
Gel seni de bi yakalayayımur kaçmaaaaaaaaaaa
Yarın Ramazan ya oruçlu oruçlu espri yapacak halimi kalmaz belkim
Yok vazgeçtim Sara' yı kaçırmışım tüh![]()
41 kere maşallah cadıcım...hep böyle devam et canım...geçmiş olsun hasta olmuşsun...dikkat et kendine...gunaydin kizlar nasilsiniz ..... bebisler iyi dun kontrolum vardi bebisin biri 1800 diyeri 1700 doktor haftalarina gore gayet iyiler dedi simdilik hersey iyi gidiyor insalla sonuna kadar boyle devam eder ... ama ben hastayim boazim sismis ne yiyebiliyorum nede icebiliyorum hapsirma oksurme hersey var .. ben hapsirdikca bebisler bir hopluyo korkuyorum onlara bise olur diye ... ALLAHA EMANET MELEKLERIM .......
LEYLA nasilsin canim sanirim mudur olmusun yakisir arkadasima ..hayirli urlu olsun canim Buse nasil halen carpiyormu kendini yada kendini korumayi orendimi ah o simdi ne tatli yurumeye urasiyor gulucukler saciyo ..![]()
aman da aman hatreside kıskanırmış...beni komşu olarak isteseydin ben sana ne börekler yapardım kıymalı patatesli peynirli kaymaklı yaaaaaa
ama sen benim yeri,me hatresi tercih ettin hıh![]()
ooooooooo kardelen hanım gelmiş taze lohusam benim...annenlerdeydin sanırım...ne oluyor tızım birde resmi olmuşsun..ben sana ne zaman cevap yazmadım ki yazmadıysamda görmemişimdir herkes bilir bu topicte seni ne zaman es geçtim..hamileyken bile özelleri mesaj yağdırdım sen başka topiclerde yazarken kardelen nerdesin seni merak ediyorum diye yazan bendim...bu davranışını hiç haketmedim canım...senin her mesajı okuduğunu biliyorum ayrıca..bu davranışınıda lohusalığına veriyorum kardelencim..sanada hayırlı ramazanlar..ahmetçikte iyidir inşallah..gaz sorunu geçmişi oğluşunun?ben de kıskandım,hiççç cevap bile yazmamış bana
zaten artık bana bişey yazmıyo leyla,okumadığımı düşünüyo sanırım
oysa ki yazamasam da,her fırsatta okumaya çalışıyorum
saracım sana da geçmiş olsun,baya çektin bu sene dişten
bu arada hepimize hayırlı olsun ramazanı şerif,bereketinden,feyzinden nasibdar olalım inşallah
güzel dualarına yürekten aminnnnnnnnnn diyorum hatresim...bak tatlım ben onların gönüllerini aldım...şimdide ben tüstüm..onlar gelip benim gönlümü alsın bakalım...özelliklede kardelen hanım...Geçmiş olsun canım , evet bebişlerin için mutlaka yemelisin, Allah kolaylık versin canım zordur ya anlayabiliyorum seni...
Canım güzel duaların için sağol Allah hepimize hayırlı bereketli güzel ramazanlar geçirmeyi nasip etsin inşallah
Amin Saracım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnnnnn...
Bunu ben de söylemeyi düşünüyordum sen demişsin, Sara nerden buldun bu yakışıklı veledi, seninde, tüm isteyenlerin de öyle bir oğlu ya da kızı olsun inşallah...Ama herşeyden önemlisi hayırlı evlat olsun...
Leyloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerelerdesin bidenem yaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44:Yer yarıldı içine mi girdin kız, bak millet tüsmüş sana, accık gel de gönüllerini al, beni yannış annamışsınız de, hele bu mübarek Ramazan da kimseyi kırmayalım üzmeyelim demi inşallah
Hepimizin Ramazanı hayırlı ve bereketli bol feyizli olsun inşallahhhhhhh....
gelin hepimiz komşu olalım canım ya...niye kıskanıverdin bakayım ...seni gidi seni...ben hepinizle komşu olmak isterim...seni gidi kıskanç saram seni....biriniz yan daireye biriniz üst daireye biriniz alt daireye..bende ortada oturam bari...sabah sabah beni güldürdün saracım ya..yerim senin kıskançlığını tatlışım benim...hayırlı ramazan canım sanada...
teşekkürler hatresim...nasılsın canım ranamız nasıl annesi..öksürüğü geçtimi...?
ah canım ya...iş o kadar yoğun ki..imzaya bile çıkışılmıyor valla...dünde başka bir kurumla ortak bir iş varmış..müdürlerin yaptığı bir gezi vardı ona katılmak zorunda kaldım...zor bu işler zor hatresim...
41 kere maşallah cadıcım...hep böyle devam et canım...geçmiş olsun hasta olmuşsun...dikkat et kendine...
aman da aman hatreside kıskanırmış...hiç kusura bakma canım tüstüm ayağıyla bana börek yapmaktan kaçamassın..mutlaka böreklerini yiyecem senin...
ooooooooo kardelen hanım gelmiş taze lohusam benim...annenlerdeydin sanırım...ne oluyor tızım birde resmi olmuşsun..ben sana ne zaman cevap yazmadım ki yazmadıysamda görmemişimdir herkes bilir bu topicte seni ne zaman es geçtim..hamileyken bile özelleri mesaj yağdırdım sen başka topiclerde yazarken kardelen nerdesin seni merak ediyorum diye yazan bendim...bu davranışını hiç haketmedim canım...senin her mesajı okuduğunu biliyorum ayrıca..bu davranışınıda lohusalığına veriyorum kardelencim..sanada hayırlı ramazanlar..ahmetçikte iyidir inşallah..gaz sorunu geçmişi oğluşunun?
güzel dualarına yürekten aminnnnnnnnnn diyorum hatresim...bak tatlım ben onların gönüllerini aldım...şimdide ben tüstüm..onlar gelip benim gönlümü alsın bakalım...özelliklede kardelen hanım...![]()
bababababaaaa şimdi kendi küsermiş bana niye küsüyon bakim hıı
hem ben hastayım tamam mı bu sıralar çok hassasım çok nazlıyım ona göre![]()
Kaka dedi ama gene altına yapmışşşşşşş,tuvalete gitmek istemiyorhadi git bak etrafı pis etmesin şimdi![]()
gelin hepimiz komşu olalım canım ya...niye kıskanıverdin bakayım ...seni gidi seni...ben hepinizle komşu olmak isterim...seni gidi kıskanç saram seni....biriniz yan daireye biriniz üst daireye biriniz alt daireye..bende ortada oturam bari...sabah sabah beni güldürdün saracım ya..yerim senin kıskançlığını tatlışım benim...hayırlı ramazan canım sanada...
teşekkürler hatresim...nasılsın canım ranamız nasıl annesi..öksürüğü geçtimi...?
ah canım ya...iş o kadar yoğun ki..imzaya bile çıkışılmıyor valla...dünde başka bir kurumla ortak bir iş varmış..müdürlerin yaptığı bir gezi vardı ona katılmak zorunda kaldım...zor bu işler zor hatresim...
41 kere maşallah cadıcım...hep böyle devam et canım...geçmiş olsun hasta olmuşsun...dikkat et kendine...
aman da aman hatreside kıskanırmış...hiç kusura bakma canım tüstüm ayağıyla bana börek yapmaktan kaçamassın..mutlaka böreklerini yiyecem senin...
ooooooooo kardelen hanım gelmiş taze lohusam benim...annenlerdeydin sanırım...ne oluyor tızım birde resmi olmuşsun..ben sana ne zaman cevap yazmadım ki yazmadıysamda görmemişimdir herkes bilir bu topicte seni ne zaman es geçtim..hamileyken bile özelleri mesaj yağdırdım sen başka topiclerde yazarken kardelen nerdesin seni merak ediyorum diye yazan bendim...bu davranışını hiç haketmedim canım...senin her mesajı okuduğunu biliyorum ayrıca..bu davranışınıda lohusalığına veriyorum kardelencim..sanada hayırlı ramazanlar..ahmetçikte iyidir inşallah..gaz sorunu geçmişi oğluşunun?
güzel dualarına yürekten aminnnnnnnnnn diyorum hatresim...bak tatlım ben onların gönüllerini aldım...şimdide ben tüstüm..onlar gelip benim gönlümü alsın bakalım...özelliklede kardelen hanım...![]()
aman da aman nazlı saram benim...dişin için bugün özele gidiyorsun sanırım...sonucu bildir tatlım...çabucak iyileş tatlım tamam mı?ben size küsebilirmiyim azcık naz edeyim dedim...biriniz hasta biriniz lohusa ne edecem ben bu nazlı kızlarla bilmiyorum ki...neyse hadi öpüşük barışalım bari...
![]()
hatresssssssssssss ranaya çizgi film mi açtın yine...niye yazmıyorsun tatlişim..iftara ne var bakayım..tüm topic sana iftara geliyoruz..yarın akşam saraya öbür gün akşam kardelene..sırayla hepimiz iftar verelim..ay keşke yakın olsak böyle bir imkanımız olsa ne güzel olurdu dimi canım ya...![]()
Kaka dedi ama gene altına yapmışşşşşşş,tuvalete gitmek istemiyor
Eve bence de hepimiz komşu olalım:Sabırla bebeğini bekleyenler lojmanı
Bugün biraz keyifsizim ya, Rana öksürüyor hala
Allah kolaylık versin canım, çalışmak zor ama çalışan kadın olmak daha zor...
Ben de ben de ben deböreklerden iştiyommmmm.
Alır alır merak etme, insan sevdiğine naz yaparmış
Bak ne güzel kız topicte seni paylaşamaz oldukBu da senin sıcakkanlılığının meyveleri bilesin
![]()
eyvahhhhhh ah raniş ah altına mı yapmış annesi...alışır canım ya..bir yapar iki yapar 3 cüde öğrenin tuvalete gitmeyi..fazlada üstüne gitme..bu konu çok hassas biliyorsun..çocuklarda psikolojik travmalara bile neden olurmuş...altına yapınca güzel bir dille konuş onunla...sakın bağırma sinirli tavırlar sergileme tamam mı canım...nacizene fikrim budur...İyi diyelim iyi olalım canım güne yeni başladık bakalım akşama doğru pilim bitiyor şimdilik iyiyizKaka demişti bi gidip bakayım
![]()