Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Kaka dedi ama gene altına yapmışşşşşşş,tuvalete gitmek istemiyor:50:

Eve bence de hepimiz komşu olalım:Sabırla bebeğini bekleyenler lojmanı:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Bugün biraz keyifsizim ya, Rana öksürüyor hala:50::50::50:
Allah kolaylık versin canım, çalışmak zor ama çalışan kadın olmak daha zor...
Ben de ben de ben de:3::3::3::3::3::3::3::3: böreklerden iştiyommmmm.

Alır alır merak etme, insan sevdiğine naz yaparmış:34:
Bak ne güzel kız topicte seni paylaşamaz olduk:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:Bu da senin sıcakkanlılığının meyveleri bilesin:34::34::34::34::34::34:

öğrenir annesi daha küçük ranamız

evet leyloşu topikçe paylaşamıyoz çünkü onu çok seviyoz:48::48::48::48::48::48::48::29::29::29::29::29:

kızlar ben çıkıyorum anca gideriz çünkü orduya gidiyoruz burada yok çene cerrahı önce eve gidecem ilaçlarımı yanıma alacam

bana şans dileyin dualarınızda unutmayın olurmu buna çok ihtiyacım var çünkü

küsme tabi aaaaa ne ayıp

şaka bi yana leyloş bugün yüzüme dokunamıyorum çok acıyo yaaaaaa

hadi öp beni ağrısı geçer belki :48::48::48::48::48::48::48::48:
ah canım ya diş ağrısın bilirim acayip oluyor..valla kabir azabı derler diş ağrısı için...Allahım iyiliğini versin bir an evvel..birde ramazan ayı zor yani..seni çok iyi anlıyorum...yanağını uzat bakayım öpeyimde geçsin...:nazar::38::38::38:
keşke ne güzel olurdu ben misafir ağırlamyı çok severim

ben bu akşam kaynanama gidecem ilk iftarı beraber yapalım diye düşündüm

o yüzden iftara ne var bilmiyorum:9::9::9::9::9::9::9::9::9:
biliyorum canım..ne kadar misafirperver olduğunu...teşekkür ederiz..bilmukabele..bende öyleyimdir tatlım...gelinim geliyor diye artık kaynanan ne yapacağını şaşırır valla...ne şanslı gelinsin sen öyle...:nazar::9::9::9:

kızlar ben çıkıyorum anca gideriz çünkü orduya gidiyoruz burada yok çene cerrahı önce eve gidecem ilaçlarımı yanıma alacam

dualarımız seninle bitanem..Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah...iyileşip geleceksin inşallah...güzel haberlerle gel inşallah canım..çok öpüyorum seni...:nazar::48::48::48::48::48::48::48::29::29::29::29::29:

evet leyloşu topikçe paylaşamıyoz çünkü onu çok seviyoz:48::48::48::48::48::48::48::29::29::29::29::29:
bende siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canlarım...sizlerin sevgisine layık olmaya çalışıyorum canlarım benim...hiç birinize kıyamam çünkü gerçekten çok seviyorum..biriniz gelmese merak ediyorum hemencecik...kaç gündür prenses gelmemiş mesala onuda merak ediyorum..en son girip iyi olduğunu yazmış ama bir gün girmeseniz merak ediyorum..şimdi kardelen beni merak etmemişsin demiş ama..onun annesine gittiğini biliyordum gelince yazar mutlaka diye topice yazmadım...dün aklımdan geçti kardelen ne zaman gelecek acaba diye dünde göreve gittim topice giremedim...bugün müdürlüğün son günü...eğer haftaya müdür uzatmazsa iznini...bakalım hayırlısı...haftaya bolca konuşuruz inşallah...:nazar::38::38:

Son düzenleme:
bababababaaaa şimdi kendi küsermiş bana niye küsüyon bakim hıı :20::20::20::20::20::20:

hem ben hastayım tamam mı bu sıralar çok hassasım çok nazlıyım ona göre:9::9::9::9::9::9::9::9:

E hastasın ondan bi şey demiyoruz zaten...
hatresssssssssssss ranaya çizgi film mi açtın yine...niye yazmıyorsun tatlişim..iftara ne var bakayım..tüm topic sana iftara geliyoruz..yarın akşam saraya öbür gün akşam kardelene..sırayla hepimiz iftar verelim..ay keşke yakın olsak böyle bir imkanımız olsa ne güzel olurdu dimi canım ya...:nazar::38::38:
Yok canım annem aradı onunla konuşuyordum,arada da Rana sabote ediyor:1: Gelin canım gelin menüyü siz belirleyin ben yaparım.
küsme tabi aaaaa ne ayıp

şaka bi yana leyloş bugün yüzüme dokunamıyorum çok acıyo yaaaaaa

hadi öp beni ağrısı geçer belki :48::48::48::48::48::48::48::48:
Aaaaa şimdi de benim kıskançlığım tuttu:52::52::52::52::52::52::52::52:

:nazar::9::9::9::9: ah canlarım benim..sizler beni ne kadar seviyorsanız ben hepinizi iki kat seviyorum...ayrım yok bilesiniz...sizin gibi güzel yürekli insanlarla öbür dünyada bile komşu olmak isterim hepinizle...:nazar::38::38:

eyvahhhhhh ah raniş ah altına mı yapmış annesi...alışır canım ya..bir yapar iki yapar 3 cüde öğrenin tuvalete gitmeyi..fazlada üstüne gitme..bu konu çok hassas biliyorsun..çocuklarda psikolojik travmalara bile neden olurmuş...altına yapınca güzel bir dille konuş onunla...sakın bağırma sinirli tavırlar sergileme tamam mı canım...nacizene fikrim budur...:nazar::38::38:
Canım öğrenmeye öğrendi de yapmak istemiyor hanfendi altına yapıyor ondan sonra haber veriyor :Anneeeeeeeeeeeee kakaaaaaaaaa:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Ben de şimdi biraz boşladım zaten ileride daha iyi olur diye düşünüyorum:34:
Yaradılanı severiz Yaradandan ötürü , hepinizi seviyoruz hepimiz:9::9::9::9::9::9:

Tamam canım Allah kolaylık versinn...

ah canım ya diş ağrısın bilirim acayip oluyor..valla kabir azabı derler diş ağrısı için...Allahım iyiliğini versin bir an evvel..birde ramazan ayı zor yani..seni çok iyi anlıyorum...yanağını uzat bakayım öpeyimde geçsin...:nazar::38::38::38:

biliyorum canım..ne kadar misafirperver olduğunu...teşekkür ederiz..bilmukabele..bende öyleyimdir tatlım...gelinim geliyor diye artık kaynanan ne yapacağını şaşırır valla...ne şanslı gelinsin sen öyle...:nazar::9::9::9:

Offffffffff bizim akrabaların her biri bir tarafta,arkadaşlarla idare edicez artıkım.
Adamın biri de 1 haftadır arayacak arayacak bir türlü arayamadı gitti noldu bilmemmmmmm:44::
44::44::44::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:

Yok canım annem aradı onunla konuşuyordum,arada da Rana sabote ediyor:1: Gelin canım gelin menüyü siz belirleyin ben yaparım.

Canım öğrenmeye öğrendi de yapmak istemiyor hanfendi altına yapıyor ondan sonra haber veriyor :Anneeeeeeeeeeeee kakaaaaaaaaa:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Yaradılanı severiz Yaradandan ötürü , hepinizi seviyoruz hepimiz:9::9::9::9::9::9:

Offffffffff bizim akrabaların her biri bir tarafta,arkadaşlarla idare edicez artıkım.
Adamın biri de 1 haftadır arayacak arayacak bir türlü arayamadı gitti noldu bilmemmmmmm:44::44::44::44::9::9::9::9::9::9::9::9:
sen çocuklu insansın tatlım..menüyü sen belirle..kolay olsan seni fazla zorlamayalım hatresim...belki akrabanın başını kaşıyacak vakti yoktur tızım :nazar::9::9::9::9::9::9::9::9::9: şu moral bozukluğumun içinde beni güldürdünya Allahta seni güldürsün hatresim...2-3 gündür teyzemin kocası evi terketmiş...oğluyla tartışmış...çocuk lys ye girmişti...evde hır çıkarmışlar..teyzem iki gözü iki çeşme...az evvel yine aradım konuştum ihtiyacını sordum para göndereyim dedim...mübarek gün insanlar niye böyle yapıyor ya...akşam eşim eniştemi aradı 2 saat telde dil döktü adam gitmem o eve diyormuş...bende yanıma gel dedim teyzeme...oğlan okula gider nasılsa o zamana kadar oda bizde kalır sende benimle kal dedim...çok canım sıkılıyor bu duruma..kadın demin yine ağladı telde ya...mübarek gün oruç ağzıyla :nazar::14::14::14::14::14::14: Allah böyle insanları ıslah etsin...komşuları soruyormuş nerde bu adam arabası falan yok evin önünde diyormuş..millet laf arıyor işte...:nazar::31::31::31::31:

sen çocuklu insansın tatlım..menüyü sen belirle..kolay olsan seni fazla zorlamayalım hatresim...belki akrabanın başını kaşıyacak vakti yoktur tızım :nazar::9::9::9::9::9::9::9::9::9: şu moral bozukluğumun içinde beni güldürdünya Allahta seni güldürsün hatresim...2-3 gündür teyzemin kocası evi terketmiş...oğluyla tartışmış...çocuk lys ye girmişti...evde hır çıkarmışlar..teyzem iki gözü iki çeşme...az evvel yine aradım konuştum ihtiyacını sordum para göndereyim dedim...mübarek gün insanlar niye böyle yapıyor ya...akşam eşim eniştemi aradı 2 saat telde dil döktü adam gitmem o eve diyormuş...bende yanıma gel dedim teyzeme...oğlan okula gider nasılsa o zamana kadar oda bizde kalır sende benimle kal dedim...çok canım sıkılıyor bu duruma..kadın demin yine ağladı telde ya...mübarek gün oruç ağzıyla :nazar::14::14::14::14::14::14: Allah böyle insanları ıslah etsin...komşuları soruyormuş nerde bu adam arabası falan yok evin önünde diyormuş..millet laf arıyor işte...:nazar::31::31::31::31:

Allah yardımcısı olsun teyzenin, inşallah, insanlarla uğraşmak zor.
Benim de görümcem hamile...Geçenlerde yanına gitmiştik, meğer 7 aylık hamile ve söylememiş şaşırdık eşimle:53::53::53:
Söylememe nedeni,daha önce de iki çocuğunu hamileliğe bağlı tansiyonla 8-9 aylıkkken kaybetti,bunu da söylerse yine kaybedermiş,yani kendince böyle acaip düşünceleri var, yani nazar olurmuş heral. Önce saklıyor ihtiyac anı gelince de yanında istiyor hanım. Biz ordayken bana doğumum da gelip bakar mısın dedi. Şimdi doğurmak üzere. Nasıl geleyim dedim küçük çoçuğum var benim çocuğuma kim bakacak dedim kabul etmedim tabi. Eşimde bizim yanımıza gel burda bakalım ya da kendine bakıcı tut parasını ben vereyim dedi. Yok efendim hiç bir yere gidemezmiş kendi bulunduğu yere gidilmeliymiş.Akşamdan sinirlerim tepemde,bu insanlar niye böyle ya kendilerinin ihtiyacı oldu mu sen yanlarında olacaksın,ama bizim oldu mu onların çöpleri bile adam olur işleri çıkar mümkün değil yapamazlar:47::47::47::47::47::47:
Günümüz insanı ya çok bencil ya da çok menfaatçi:50::50::50::50::50:Allan rızası için dostluk mu :50::50::50::50::50:

Son düzenleme:

Adamın biri de 1 haftadır arayacak arayacak bir türlü arayamadı gitti noldu bilmemmmmmm:44::44::44::44::9::9::9::9::9::9::9::9:

Allah yardımcısı olsun teyzenin, inşallah, insanlarla uğraşmak zor.
Benim de görümcem hamile...Geçenlerde yanına gitmiştik, meğer 7 aylık hamile ve söylememiş şaşırdık eşimle:53::53::53:
Söylememe nedeni,daha önce de iki çocuğunu hamileliğe bağlı tansiyonla 8-9 aylıkkken kaybetti,bunu da söylerse yine kaybedermiş,yani kendince böyle acaip düşünceleri var, yani nazar olurmuş heral. Önce saklıyor ihtiyac anı gelince de yanında istiyor hanım. Biz ordayken bana doğumum da gelip bakar mısın dedi. Şimdi doğurmak üzere. Nasıl geleyim dedim küçük çoçuğum var benim çocuğuma kim bakacak dedim kabul etmedim tabi. Eşimde bizim yanımıza gel burda bakalım ya da kendine bakıcı tut parasını ben vereyim dedi. Yok efendim hiç bir yere gidemezmiş kendi bulunduğu yere gidilmeliymiş.Akşamdan sinirlerim tepemde,bu insanlar niye böyle ya kendilerinin ihtiyacı oldu mu sen yanlarında olacaksın,ama bizim oldu mu onların çöpleri bile adam olur işleri çıkar mümkün değil yapamazlar:47::47::47::47::47::47:
Günümüz insanı ya çok bencil ya da çok menfaatçi:50::50::50::50::50:Allan rızası için dostluk mu :50::50::50::50::50:
haklısın canım ya...insanlar böyle malesef...yapacak bişey yok...görümcen çalışıyormu?annesi niye gitmiyor acaba_?:nazar::38:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • caadi+hg cadıcımmmmmmmmm..nasılsın tatlım..ikizler nasıl?

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • caadi+hg cadıcımmmmmmmmm..nasılsın tatlım..ikizler nasıl?

iyi deyilim canim ya boazim mafetmis beni cay bile zor iciyorum sesim kisilmis her tarafi ariyor birsey yiyemiyorum midem bulaniyor ne yapicami sasirdim tam cadilar biraz buyudu darken zayiflicak bebislerim ay ben onlara uzuluyorum :14::14::14:

geçmiş olsun canım inşallah çarçabuk iyileşirsin
benim dişim hala ağrıyo bakalım en kısa zamanda çektirecem

amin sağol kardelencim
sen nasılsın oğluşun nasıl

cok saol canim ya insalla iyilesirim yoksa cadilarim ac kalicak ..... sanada cok gecmis olsun nezaman cikaricaklar disini canim insalla en kisa zamanda sende kurtulursun o disten :16::16:

rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi sana şikayet ediyoruz. üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız sana arz ediyoruz.
özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, sana duyduğumuz ihtiyaç, senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve kur'an-ı kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı cumalar

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Geçmiş olsun canım , evet bebişlerin için mutlaka yemelisin, Allah kolaylık versin canım zordur ya anlayabiliyorum seni...:40::40::40:

Canım güzel duaların için sağol Allah hepimize hayırlı bereketli güzel ramazanlar geçirmeyi nasip etsin inşallah:40::40::40:

Amin Saracım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16:

Aminnnnnnnnnnnnnnnn...

Bunu ben de söylemeyi düşünüyordum sen demişsin, Sara nerden buldun bu yakışıklı veledi, seninde, tüm isteyenlerin de öyle bir oğlu ya da kızı olsun inşallah...Ama herşeyden önemlisi hayırlı evlat olsun...

Leyloşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerelerdesin bidenem yaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44:Yer yarıldı içine mi girdin kız, bak millet tüsmüş sana, accık gel de gönüllerini al, beni yannış annamışsınız de, hele bu mübarek Ramazan da kimseyi kırmayalım üzmeyelim demi inşallah:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
Hepimizin Ramazanı hayırlı ve bereketli bol feyizli olsun inşallahhhhhhh....

cok saol canim yemeye calisiyorum kucuk cadilar icin zorlada olsa ama cok zor bu hapsirma oksurme mafeti beni .... sen nasilsin kizin Rana nasil :16::16:

gelin hepimiz komşu olalım canım ya...niye kıskanıverdin bakayım ...seni gidi seni...ben hepinizle komşu olmak isterim...seni gidi kıskanç saram seni....biriniz yan daireye biriniz üst daireye biriniz alt daireye..bende ortada oturam bari...:nazar::9::9::9::9: sabah sabah beni güldürdün saracım ya..yerim senin kıskançlığını tatlışım benim...hayırlı ramazan canım sanada...:nazar::38::38:

teşekkürler hatresim...nasılsın canım ranamız nasıl annesi..öksürüğü geçtimi...?:nazar::38:

ah canım ya...iş o kadar yoğun ki..imzaya bile çıkışılmıyor valla...dünde başka bir kurumla ortak bir iş varmış..müdürlerin yaptığı bir gezi vardı ona katılmak zorunda kaldım...zor bu işler zor hatresim...:nazar::1::1:

41 kere maşallah cadıcım...hep böyle devam et canım...geçmiş olsun hasta olmuşsun...dikkat et kendine...:nazar::38::38:

aman da aman hatreside kıskanırmış...:nazar::9::9::9: hiç kusura bakma canım tüstüm ayağıyla bana börek yapmaktan kaçamassın..mutlaka böreklerini yiyecem senin...:nazar::9::9::9:

ooooooooo kardelen hanım gelmiş taze lohusam benim...annenlerdeydin sanırım...ne oluyor tızım birde resmi olmuşsun..ben sana ne zaman cevap yazmadım ki yazmadıysamda görmemişimdir herkes bilir bu topicte seni ne zaman es geçtim..hamileyken bile özelleri mesaj yağdırdım sen başka topiclerde yazarken kardelen nerdesin seni merak ediyorum diye yazan bendim...bu davranışını hiç haketmedim canım...senin her mesajı okuduğunu biliyorum ayrıca..bu davranışınıda lohusalığına veriyorum kardelencim..sanada hayırlı ramazanlar..ahmetçikte iyidir inşallah..gaz sorunu geçmişi oğluşunun?:nazar::38:

güzel dualarına yürekten aminnnnnnnnnn diyorum hatresim...bak tatlım ben onların gönüllerini aldım...şimdide ben tüstüm..onlar gelip benim gönlümü alsın bakalım...özelliklede kardelen hanım...:nazar::38::38:

cok saol canim insalla gecer .... sen nasilsin Buse hanim nasil ....:16::16:

hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar kızlar

dün mevlidimiz vardı yüzden gelemedim artık burdayım
oğlum uyandı ne zaman gelsem uyanıyor zaten gerçi pek uyumuyor

iyi deyilim canim ya boazim mafetmis beni cay bile zor iciyorum sesim kisilmis her tarafi ariyor birsey yiyemiyorum midem bulaniyor ne yapicami sasirdim tam cadilar biraz buyudu darken zayiflicak bebislerim ay ben onlara uzuluyorum :14::14::14:
Merak etme canım zayıf doğması daha iyi bebeğin anneyi doğumda yormuyorlar ...doğduktan sonra hızla kilo alır gözlerine bile inanamassın..bol bol emzirmen lazım..ama senin mama takviyesi yapman lazım..iki cadıya birden nasıl yetişeceksin başka türlü..Allah sana kolaylık versin...doğumdan sonra annen falan gelecekmi yanına..tek bakamazsın bence ya...:nazar::38::38:
cok saol canim insalla gecer .... sen nasilsin Buse hanim nasil ....:16::16:
saol canım iyi diyelim iyi olalım...busede iyi canım...yürümeye çalışıyor...:nazar::38::38:
hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar kızlar

dün mevlidimiz vardı yüzden gelemedim artık burdayım
oğlum uyandı ne zaman gelsem uyanıyor zaten gerçi pek uyumuyor
mevlüdünüzü Allah kabul eylesin canım..bende seni merak ediyordum...arada gir iyiyiz yaz seni ve oğluşunu merak ediyorum...:nazar::38::38:

LEYLA nasilsin canim sanirim mudur olmusun yakisir arkadasima ..hayirli urlu olsun canim Buse nasil halen carpiyormu kendini yada kendini korumayi orendimi ah o simdi ne tatli yurumeye urasiyor gulucukler saciyo ..:16::16:
canım ya senin yazıyıda seçmişim ama diğerlerinin ortalarında kaynamış gitmiş..şimdi farkettim..kusura bakma olurmu bitanem...müdürlük vekaleten 1 haftadır yürütüyorum canım...pazartesi asil müdür yine başlayacak izni bitiyor...yinede teşekkür ederim..inşallah asillik günlerinede görürüz bitanem...evet buse yürüyecem diye kendini ordan oraya atıyor teyzesi...evet çok tatlı oldu yavrum..41 kere maşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah cadıcım...:nazar::38::38:sende karnındakilere iyi bak...çok öpüyorum seni ve ikiz cadıları canım...:nazar::38::38:

hatresimmmmmmmm gelmiş..hg bitanem...iftara ne hazırlıyorsun bakayım canım?:nazar::56::56::56::56:

Back
X