Sabırla Bebeğini Bekleyenler

haklısın canım ya...insanlar böyle malesef...yapacak bişey yok...görümcen çalışıyormu?annesi niye gitmiyor acaba_?:nazar::38:

hayirli cumalar hayirli ramazanlar ALLAH tum dileklerinizi kabul etsin ...AMINNNNNNNNNNNN
Sana da canım:16::16::16:
iyi deyilim canim ya boazim mafetmis beni cay bile zor iciyorum sesim kisilmis her tarafi ariyor birsey yiyemiyorum midem bulaniyor ne yapicami sasirdim tam cadilar biraz buyudu darken zayiflicak bebislerim ay ben onlara uzuluyorum :14::14::14:
Allah şifa versin Cadıcım,geçer inşallah çarçabuk:40::40::40:
cok saol canim yemeye calisiyorum kucuk cadilar icin zorlada olsa ama cok zor bu hapsirma oksurme mafeti beni .... sen nasilsin kizin Rana nasil :16::16:
Canım aklıma gelmişken zencefille balı macun gibi yap yut öksürüğe iyi gelir rahatlarsın tadı biraz acıdır ama:44::44::44:
hayırlı cumalar ve hayırlı ramazanlar kızlar

dün mevlidimiz vardı yüzden gelemedim artık burdayım
oğlum uyandı ne zaman gelsem uyanıyor zaten gerçi pek uyumuyor

Sana da canım iyisin inşallah.
Leyloşum yemeği yaptım,fırında sebzeli tavuk orman kebabı misali,mercimek çorbası,salata,revani... iyi mi?

Görümcem ev hanımı, kayınvalidem de 76 yaşında ben bakamam diyor.

Canım aklıma gelmişken zencefille balı macun gibi yap yut öksürüğe iyi gelir rahatlarsın tadı biraz acıdır ama:44::44::44:

Leyloşum yemeği yaptım,fırında sebzeli tavuk orman kebabı misali,mercimek çorbası,salata,revani... iyi mi?
ellerine sağlık canım...hemen hemen menümüz aynı gibi..bende fırında sebzeli tavuk yapacam eve gidince...pilav mercimek çorbası...tatlı yerine karpuz kesecem sanırım...hazır tel kadayıfta alabilirim bilmiyorum..şuan kararsızım bitanem...Rabbim tüm oruçluların oruçlarını kabul eylesin inşallah...:nazar::38::38:

Görümcem ev hanımı, kayınvalidem de 76 yaşında ben bakamam diyor.
anladım canım..kaynanan bayağı yaşlıymış kız senin...senin yaş kaç sorması ayıp olmasın hatresim...:nazar::38::38: eşin büyükmü senden?annesi epey yaşlı da..:26::26:

ellerine sağlık canım...hemen hemen menümüz aynı gibi..bende fırında sebzeli tavuk yapacam eve gidince...pilav mercimek çorbası...tatlı yerine karpuz kesecem sanırım...hazır tel kadayıfta alabilirim bilmiyorum..şuan kararsızım bitanem...Rabbim tüm oruçluların oruçlarını kabul eylesin inşallah...:nazar::38::38:

Amin ama ben henüz oruca başlayamadım da:1::1::1:

rana uyuyor mu annesi?:nazar::38::38: ah şu busem bir yürüse ya...nolur dua et çabuk yürüsün..bayramda yürümesini çok istiyorum...:nazar::38::38:

anladım canım..kaynanan bayağı yaşlıymış kız senin...senin yaş kaç sorması ayıp olmasın hatresim...:nazar::38::38: eşin büyükmü senden?annesi epey yaşlı da..:26::26:

Evet, ben 38 yaşındayım, canım eşim benden biraz çüçük hatta, kayınvalidemin de çocuğu olmamış bir kaç yıl.

Evet, ben 38 yaşındayım, canım eşim benden biraz çüçük hatta, kayınvalidemin de çocuğu olmamış bir kaç yıl.
sen benim ablam oluyorsun o zaman canım...hatres abla mı desem sana acaba...:nazar::9::9::9::9: eşinden büyük olan kadının ailesi zengin olurmuş ne güzel işte...:nazar::38:

rana uyuyor mu annesi?:nazar::38::38: ah şu busem bir yürüse ya...nolur dua et çabuk yürüsün..bayramda yürümesini çok istiyorum...:nazar::38::38:

Yok kız benim kızın bu zamanlar da uyuduğunu hiç duydun mu? Sabah 9 da kakmış akşam 9- 10 a kadar da uyumaz benim sıpa:1::1::1:
Canım yürür meraklanma her çocuğun yapısı bir değil ki, çok erken yürüyen çocuk olduğu gibi geç yürüyen çocukta olur canım sen yüreğini ferah tut:16::16::16::16:Yeter ki sağlıklı olsun.

sen benim ablam oluyorsun o zaman canım...hatres abla mı desem sana acaba...:nazar::9::9::9::9: eşinden büyük olan kadının ailesi zengin olurmuş ne güzel işte...:nazar::38:

Heeeeeeeeee biraz öle oliremmm:9::9::9::9::9::9::9:öhö öhö:9::9::9::9:Sen 34 dimi canım?Evet öyle diyorlar çok şükür hamdolsun rabbime iyiyiz elhamdülillah:40::40::40:Leyloş benim eşimin ailesinde kayınvalidem de dahil bayanlar eşlerinden büyük, sadece bi kaynımın eşi kendisinden küçük, enteresan yani dimi:40:

Son düzenleme:
Yok kız benim kızın bu zamanlar da uyuduğunu hiç duydun mu? Sabah 9 da kakmış akşam 9- 10 a kadar da uyumaz benim sıpa:1::1::1:
Canım yürür meraklanma her çocuğun yapısı bir değil ki, çok erken yürüyen çocuk olduğu gibi geç yürüyen çocukta olur canım sen yüreğini ferah tut:16::16::16::16:Yeter ki sağlıklı olsun.
elinden tutunca zaten yürüyorda kendi yürüsün koşsun evin içinde istiyorum...heves işte...biliyormusun çocuğum yokken mutfakta yemek yaparken hep mutfağın kapısına bakardım Allahım bana evlat nasip ette şu mutfağın kapısından bakınca yavrumu göreyim derdim..önceki akşam yemek yaparken buse emekleye emekleye gelmiş mutfağın kapısından bana bakıyor yemeğe dalmışım hiç farketmemişim beni görüp cırcır cırlamasıyla kendime geldim...:nazar::9::9::9: Rabbim şu mübarek günler hürmetine herkese olmayanlara da evlat nasip etsin inşallah ya...olanlarada sağlık sıhhat afiyet versin yavrularımızla bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin...:nazar::38::38:

elinden tutunca zaten yürüyorda kendi yürüsün koşsun evin içinde istiyorum...heves işte...biliyormusun çocuğum yokken mutfakta yemek yaparken hep mutfağın kapısına bakardım Allahım bana evlat nasip ette şu mutfağın kapısından bakınca yavrumu göreyim derdim..önceki akşam yemek yaparken buse emekleye emekleye gelmiş mutfağın kapısından bana bakıyor yemeğe dalmışım hiç farketmemişim beni görüp cırcır cırlamasıyla kendime geldim...:nazar::9::9::9: Rabbim şu mübarek günler hürmetine herkese olmayanlara da evlat nasip etsin inşallah ya...olanlarada sağlık sıhhat afiyet versin yavrularımızla bir ömür sağlıklı mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin...:nazar::38::38:

Amin canım, ne kadar güzel umutların yeşermiş, dal budak vermiş...Rabbim olmayanlarında yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah.Ya biz de ikinci istiyoruz gene mi o stresleri yaşayacağım deyip korkuyorum Leyloşum canım ya:18::18::18::18:

Amin canım, ne kadar güzel umutların yeşermiş, dal budak vermiş...Rabbim olmayanlarında yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah.Ya biz de ikinci istiyoruz gene mi o stresleri yaşayacağım deyip korkuyorum Leyloşum canım ya:18::18::18::18:
Rabbim yardım eder inşallah..hiç bir şeye gerek kalmadan ikinciyide doğururuz tatlım...Allah büyüktür...:nazar::38::38:

Şu Buse hanımı da merak ediyorum kim bilir ne tatlıdır, Rana seviyorum içimden geçenlerde ve diyorum ki Leyloş teyzen seni görse ne kadar severdi:16::16::16::16::16::16::16:Rabbim bizi böyle sanalda karşılaştırmış olsun ona da şükür ya. Çok değer verdiğim arkadaşlarımdan da hep ayrı düştük ancak teknoloji sağolsun mesafeleri yakınlaştırıyor, sizlerle farkımız ise birbirimizi tanımıyor oluşumuz.

Şu Buse hanımı da merak ediyorum kim bilir ne tatlıdır, Rana seviyorum içimden geçenlerde ve diyorum ki Leyloş teyzen seni görse ne kadar severdi:16::16::16::16::16::16::16:Rabbim bizi böyle sanalda karşılaştırmış olsun ona da şükür ya. Çok değer verdiğim arkadaşlarımdan da hep ayrı düştük ancak teknoloji sağolsun mesafeleri yakınlaştırıyor, sizlerle farkımız ise birbirimizi tanımıyor oluşumuz.
tabiki canım ben zaten çocukları çok seviyorum...sanalda olsa mesafeler kapanıyor hatresim...seni çok öpüyorum ben çıkıyorum..hayırlı iftarlar...görüşmek üzere..eve gidip yemek yapacam daha...öptüm canım...:nazar::38::38:

Merak etme canım zayıf doğması daha iyi bebeğin anneyi doğumda yormuyorlar ...doğduktan sonra hızla kilo alır gözlerine bile inanamassın..bol bol emzirmen lazım..ama senin mama takviyesi yapman lazım..iki cadıya birden nasıl yetişeceksin başka türlü..Allah sana kolaylık versin...doğumdan sonra annen falan gelecekmi yanına..tek bakamazsın bence ya...:nazar::38::38:

saol canım iyi diyelim iyi olalım...busede iyi canım...yürümeye çalışıyor...:nazar::38::38:

mevlüdünüzü Allah kabul eylesin canım..bende seni merak ediyordum...arada gir iyiyiz yaz seni ve oğluşunu merak ediyorum...:nazar::38::38:

evet kucuk olduklari icin doomda beni yormazlar ama bakimlari zor olur ondan ... yeni dooduklarinda bir hafta bir hemsire gelip her gun yardim edicek ,benim duruma ve bebislerin durumuna gore 4 saat ve 8 saat arasi doomdan sonra beli olcak gunde kac saat geleceyi ... Annemde gelmek istiyor ama daha kesin bir sey yok .... Buseyin iyi olmasina sevindim yerim ben onu yurumeye baslayinca daha dolaplarida karistirmaya baslicak :16::16:

saol canim ya insalla gecer bugun basimda basladi armaya gerceyi bende migren var hamilelim boyunca hic tutmadi ama bugun basim catliyor .....zencefille bali deniycam cam saol ....

Back
X