- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ben iyiyim canım,oğlum da iyi elhamdülillah,alışıyoruz yavaş yavaş hayatı oturtmaya iştegeçmiş olsun canım inşallah çarçabuk iyileşirsin
benim dişim hala ağrıyo bakalım en kısa zamanda çektirecem
amin sağol kardelencim
sen nasılsın oğluşun nasıl
ikimizde acemiyiz,o hayata acemi,ben bebek bakmaya

gelin hepimiz komşu olalım canım ya...niye kıskanıverdin bakayım ...seni gidi seni...ben hepinizle komşu olmak isterim...seni gidi kıskanç saram seni....biriniz yan daireye biriniz üst daireye biriniz alt daireye..bende ortada oturam bari...sabah sabah beni güldürdün saracım ya..yerim senin kıskançlığını tatlışım benim...hayırlı ramazan canım sanada...
teşekkürler hatresim...nasılsın canım ranamız nasıl annesi..öksürüğü geçtimi...?
ah canım ya...iş o kadar yoğun ki..imzaya bile çıkışılmıyor valla...dünde başka bir kurumla ortak bir iş varmış..müdürlerin yaptığı bir gezi vardı ona katılmak zorunda kaldım...zor bu işler zor hatresim...
41 kere maşallah cadıcım...hep böyle devam et canım...geçmiş olsun hasta olmuşsun...dikkat et kendine...
aman da aman hatreside kıskanırmış...hiç kusura bakma canım tüstüm ayağıyla bana börek yapmaktan kaçamassın..mutlaka böreklerini yiyecem senin...
ooooooooo kardelen hanım gelmiş taze lohusam benim...annenlerdeydin sanırım...ne oluyor tızım birde resmi olmuşsun..ben sana ne zaman cevap yazmadım ki yazmadıysamda görmemişimdir herkes bilir bu topicte seni ne zaman es geçtim..hamileyken bile özelleri mesaj yağdırdım sen başka topiclerde yazarken kardelen nerdesin seni merak ediyorum diye yazan bendim...bu davranışını hiç haketmedim canım...senin her mesajı okuduğunu biliyorum ayrıca..bu davranışınıda lohusalığına veriyorum kardelencim..sanada hayırlı ramazanlar..ahmetçikte iyidir inşallah..gaz sorunu geçmişi oğluşunun?
güzel dualarına yürekten aminnnnnnnnnn diyorum hatresim...bak tatlım ben onların gönüllerini aldım...şimdide ben tüstüm..onlar gelip benim gönlümü alsın bakalım...özelliklede kardelen hanım...![]()
bak bak bak,bir dokun,bin ahhh işit olmuş
ben de senin stresli günlerine veriyorum,inşallah düzelir yaşanan sıkıntılar atlatılır
sanırım leyla yazmama resmiyet dedin ama inan farketmedim bile,kaç defa oturup kalktım pc başına bi bilsen,ayrıca ben takılmıştım,senin beni es geçtiğini düşünmedim gerçekten,ama yazı işte,istediğini istediğin gibi ifade edemiyon her zaman
cadıcım ikizlerin adına karar verdiniz mi merak ettim kıssssss