Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba kızlar

ben 20 lik dişimin en fazla ağrıyanını aldırdım sonunda diğerinide bu iyileşince aldıracam
korktuğum gibi olmadı ameliyat sırasında hiç bişey hissetmedim ama dişim çok zorladı doktoru ameliyat bir saatten fazla sürdü
sonrasındaki iki gün yüzüm şişti bugün biraz daha iyi ama hala şiş ve bugün ağrım oldu
sanırım bu ağrılar normal ilaçlarımı içiyorum inşallah bir an önce düzelir
tek sıkıntısı yemek yemekte zorlanmak ağzımı fazla açamıyorum ve bişey çiğneyemiyorum
bir hafta hep yumuşak şeyler yemeliymişim
bunada şükür o diş ağrısı gitti ya şükür olsun Allaha
ameliyattan sonra kaynanamlara gittim sağolsunlar ilgilendiler
az önce eve geldim size yazayım dedim

güzel yüreklim geçmiş olsunnnnn bende çektirdim biliyorsun ama benimki bu kadar zor olmadı ortalama 10.15 dk sürdü sonrasındada sorun yaşamadım öncesinde ve sonrasında antibiyotik kulandımmm ama hep söylüyorum o 20 lik ağrısı çok berbat bir ağrıı

gözünaydın canım demek kızın oluyo maşallah yavruna
korkma doktorun tedbirli biri demekki önceden önelm alması güzel inşallah 4 lü testte hiç sorun yaşamazsın
internetin neden yok kapattırdınmı :26::26::26::26::26::26::26:bizi merakta bırakma

yok canımkapttırmadım bilgisayarımın kablosu koptu:)hala alıcaz.çok sağolasın saracım

gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşş

sağol darısı başına olsun inş.

20 lik dişimi çektim onun sıkıntısıyla uğraşıyorum onun dışında iyiyim sen nasılsın

geçmişolsun

yok canımkapttırmadım bilgisayarımın kablosu koptu:)hala alıcaz.çok sağolasın saracım

sağol darısı başına olsun inş.

geçmişolsun

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:49::49::49::49::49::49::49::49: inşşşşşşşşşşşşşşşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp$424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp$424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp $424338_10150648500794255_114762304254_8896715_9149438_n.webp

güzel yüreklim geçmiş olsunnnnn bende çektirdim biliyorsun ama benimki bu kadar zor olmadı ortalama 10.15 dk sürdü sonrasındada sorun yaşamadım öncesinde ve sonrasında antibiyotik kulandımmm ama hep söylüyorum o 20 lik ağrısı çok berbat bir ağrıı

sağol canım 20 lik diş herkeste aynı olmuyo malesef yetercim doktorum bile dediki üst çenedki dişin bu kadar sert olması çok ender bi durumdur oda geldi beni buldu ama iyiki doktor işinin ehliydi ve beni sorunsuz kurtardı antibiyotik bende kullandım bide sprey var hergün fırçalayıp sıkıyorum ve tabiki ağrıkesici ama dediğin gibi bu ağrılar aldırmadan önceki ağrının yanında solda sıfır kalır

ben iyiyim canım,oğlum da iyi elhamdülillah,alışıyoruz yavaş yavaş hayatı oturtmaya işte
ikimizde acemiyiz,o hayata acemi,ben bebek bakmaya:1:

bak bak bak,bir dokun,bin ahhh işit olmuş
ben de senin stresli günlerine veriyorum,inşallah düzelir yaşanan sıkıntılar atlatılır
sanırım leyla yazmama resmiyet dedin ama inan farketmedim bile,kaç defa oturup kalktım pc başına bi bilsen,ayrıca ben takılmıştım,senin beni es geçtiğini düşünmedim gerçekten,ama yazı işte,istediğini istediğin gibi ifade edemiyon her zaman

cadıcım ikizlerin adına karar verdiniz mi merak ettim kıssssss
evet haklısın...ikimizinde stresli anına denk geldi sanırım...ahmetçiği sormuştum ona bile cevap yazamamışsın...bebiş olunca pc yi falan bakılmıyor ya..zor işler bunlar...alışırsın sende...resmiyetlikli ilgili herkese canımlı cicimli yazarken bana sadece leyla yazmışsın o yüzden oraya takıldım..kasıt olduğunu düşünmüyorum dediğin gibi bebiş durmamış olabilir otur kalk insan ne yazacağını şaşırıyor..ama insan sevdiğinden canımlı cicimli söz bekliyor canım...:nazar::38:
herkese günaydın ve hayırlı ramazanlar.
hernekadar oruç tutmasamda bu atmosferi hissetmek güzel.
evde bilgisayarım bozuk giremedim.
şuan izmite teyzemlere geldim.
bugün doç.bi dra gitcem herkesin tavsiyesi ile.
inşallah drum pozitiftir ve olumsuz hiç bişey duymam.güzel sonuçlar alırım
sanada hayırlı ramazanlar betülcüm...inşallah herşey güzel olur senin için...:nazar::38:
merhaba kızlar

ben 20 lik dişimin en fazla ağrıyanını aldırdım sonunda diğerinide bu iyileşince aldıracam
korktuğum gibi olmadı ameliyat sırasında hiç bişey hissetmedim ama dişim çok zorladı doktoru ameliyat bir saatten fazla sürdü
sonrasındaki iki gün yüzüm şişti bugün biraz daha iyi ama hala şiş ve bugün ağrım oldu
sanırım bu ağrılar normal ilaçlarımı içiyorum inşallah bir an önce düzelir
tek sıkıntısı yemek yemekte zorlanmak ağzımı fazla açamıyorum ve bişey çiğneyemiyorum
bir hafta hep yumuşak şeyler yemeliymişim
bunada şükür o diş ağrısı gitti ya şükür olsun Allaha
ameliyattan sonra kaynanamlara gittim sağolsunlar ilgilendiler
az önce eve geldim size yazayım dedim
geçmiş olsun saracım..seni merak ediyordum ya...ameliyat olmuşsun...sağlığına kavuşmana sevindim tatlım...:nazar::38::38:
herkese günaydın.
kızım oluyorrrr:)
internetim yok bu seferde ablamadan yazıyorum.
bebeğim gayet iyiydi parmaklarına burun deliğine kadar herşeyine baktılar.
sadece kalbinde bi parlaklık gördü dr.
4lü test istedi.çokküçük ihtimalde olsa anomalili bebeklerde olabiliyo dedi.
çok üzüldüm ama beni korkutmadı sadece tedbir olarak 4lü test istedi ve sadece tek başına bu belirtibbişey ifade etmezmiş.
sizler nasılsınız pek görüşemiyoruz.herkese çok çok selammm:54:
gözün aydın canım..korkulacak bişey yoktur merak etme..Allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin tatlım...:nazar::38::38:

evet haklısın...ikimizinde stresli anına denk geldi sanırım...ahmetçiği sormuştum ona bile cevap yazamamışsın...bebiş olunca pc yi falan bakılmıyor ya..zor işler bunlar...alışırsın sende...resmiyetlikli ilgili herkese canımlı cicimli yazarken bana sadece leyla yazmışsın o yüzden oraya takıldım..kasıt olduğunu düşünmüyorum dediğin gibi bebiş durmamış olabilir otur kalk insan ne yazacağını şaşırıyor..ama insan sevdiğinden canımlı cicimli söz bekliyor canım...:nazar::38:

sanada hayırlı ramazanlar betülcüm...inşallah herşey güzel olur senin için...:nazar::38:

geçmiş olsun saracım..seni merak ediyordum ya...ameliyat olmuşsun...sağlığına kavuşmana sevindim tatlım...:nazar::38::38:

gözün aydın canım..korkulacak bişey yoktur merak etme..Allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin tatlım...:nazar::38::38:

sağol leyloşum şükür daha iyiyim sen nasılsın buse nasıl

gunaydin tatli fistiklar nasilsin bakem .... biz iyiz iyi olmaya calisiyoruz butun gece uyumuyoruz aridan sizidan ...ama yapicak birsey yok ... sizde iyisiniz :16::16:

karma karışık bir gündeyim yine :26::26:sebebini çok iyi bildiği arada yaşadığım karmakarışık duyguların beni ele geçirdiği bir günü yaşıyorum :14::14:yine bu ay 3 gün geciken adetime umut bağlemışım farkında olmada:26::26: hep kendimi telkin edtim oysa olmaz böyle bir şey seni bulamz sakın umut bağlama diye:44:.44: ama farkında olamdan umutlanmışımm:43::43: bu sabah adet olunca analadımmm ..... bu nasıl bir şeyki her ay yeniden hiç bıkmadan defalarca umutlanabiliyor insan olmayınca duyguları altüst oluyorrr :43::43: çok karışığım çok
bir gün bu hasret bitecekmi yoksa ömrüm hep beklemeklemi geçecek:40::40: her gün elimden kayıp gidiyor ve ben hiç bir şey yapamaıyorumm :14::14:çaresizlik ne kadar kötü bir şeyy:14::14: elden bir şeyin gelmemesi :14::14:elinden gelenlerin yetmemesiii :43::43:ALLAH BÜYÜK DİYORUM HER FIRSATTA RABBİM BİZLERİ BAŞKALRINA HAYRAN BAKTIRTMA HASRET BIRAKMA DİYEE YALVARIYORUM .. ama içimdeki bu yangın dinmiyorrr:14::14: öyle büyük bir boşlukki içimdekii:44::44: artık bir umman oldu ve sanırım hiç ama hiç bir şey dolduramayacak bu boşluğu:43::43::43::43:

karma karışık bir gündeyim yine :26::26:sebebini çok iyi bildiği arada yaşadığım karmakarışık duyguların beni ele geçirdiği bir günü yaşıyorum :14::14:yine bu ay 3 gün geciken adetime umut bağlemışım farkında olmada:26::26: hep kendimi telkin edtim oysa olmaz böyle bir şey seni bulamz sakın umut bağlama diye:44:.44: ama farkında olamdan umutlanmışımm:43::43: bu sabah adet olunca analadımmm ..... bu nasıl bir şeyki her ay yeniden hiç bıkmadan defalarca umutlanabiliyor insan olmayınca duyguları altüst oluyorrr :43::43: çok karışığım çok
bir gün bu hasret bitecekmi yoksa ömrüm hep beklemeklemi geçecek:40::40: her gün elimden kayıp gidiyor ve ben hiç bir şey yapamaıyorumm :14::14:çaresizlik ne kadar kötü bir şeyy:14::14: elden bir şeyin gelmemesi :14::14:elinden gelenlerin yetmemesiii :43::43:ALLAH BÜYÜK DİYORUM HER FIRSATTA RABBİM BİZLERİ BAŞKALRINA HAYRAN BAKTIRTMA HASRET BIRAKMA DİYEE YALVARIYORUM .. ama içimdeki bu yangın dinmiyorrr:14::14: öyle büyük bir boşlukki içimdekii:44::44: artık bir umman oldu ve sanırım hiç ama hiç bir şey dolduramayacak bu boşluğu:43::43::43::43:
Canım duaların kabul olduğu bir ayda, kabul edildiği bir vakitteyiz, öncelikle Rabbim bu mübarek Ramazan ayında diri diri yakılarak katledilen Arakanlı müslüman kardeşlerimizi maruz kaldıkları bu zulümden kurtarsın inşallah diyorum ve senin, senin gibi çocuk özlemi ile yanıp tutuşan herkesin muradını inşallah versin de burada ağladığını değilde güldüğünü görelim ...
Ya Rab! Bizlere, tüm müslüman kardeşlerimize hem bu dünyada iyilikler güzellikler ver hem de öteki dünyada iyilikler güzellikler ver ve bizi cehennemin narından muhafaza eyle...

günaydın kızlaaaaaaaaaar

herkese serin ve ılık ılık esen rüzgarlı bi gün diliyorum

Gunaydin hanimlar hayirli sabahlar hayirli ramazanlar...
Sara disin nasil oldu tatlim:55:

merhaba canım dişim bugün daha iyi cuma günüde dikişleri aldıracaz ondan sonra daha çabuk iyileşir sanırım.

sen nasılsın kk da dün saat 08 :00 ile 20:30 arası yazılan bütün konular açılan üyelikler yapılan yorumlar silinmiş teknik bir arıza sebebiyle

Back
X