Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geçmez yada artarsa ararım canım inşallah geçer :18::18::18::18::18::18::18:
inşallah geçer tatlım..korkma bişey olmaz saracım...:nazar::38::38:
hilalcim hoşgeldin nasılsın hamilelik nasıl gidiyo bebeğin nasıl
saracım malesef hilal 15 önce kürtaj olmuş tatlım..dün geldi topice yazdı ama yazdıklarımız silinmiş...:nazar::31:

inşallah geçer tatlım..korkma bişey olmaz saracım...:nazar::38::38:

saracım malesef hilal 15 önce kürtaj olmuş tatlım..dün geldi topice yazdı ama yazdıklarımız silinmiş...:nazar::31:

neeee hadi yaaa tatlım be dün akşam hiç nete girmedim yemekten sonra misafirim vardı o yüzden haberim olmadı

hilalcim kusura bakma bilmeden yazdım canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin tatlım

hilal gitmiş inşallah bilerek yazdığımı sanıp alınmamıştır

tatlım ben akşam nete girmedim kkda mesajları silmiş sağolsun sabahda okuyamadım o yüzden seni görünce sorayım dedim

kusura bakma nolur tatlım menim:48::48::48::48:

hilal gitmiş inşallah bilerek yazdığımı sanıp alınmamıştır

tatlım ben akşam nete girmedim kkda mesajları silmiş sağolsun sabahda okuyamadım o yüzden seni görünce sorayım dedim

kusura bakma nolur tatlım menim:48::48::48::48:
yanlış anlamamıştır canım merak etme..belki işi çıkmıştır..hastanede çalışıyor ya...dün bende çok üzüldüm ona ya...Rabbim sabır versin...bebeğin kalbi durmuş karnında ...2 hafta öyle gezmiş..iyiki kendi canına bişey olmamış...Rabbim korumuş...inşallah tekrar anne olur..inşallah hepiniz anne olursunuz canım ya...:nazar::38::38:

hatres bugün gelmedi...hatresssssssssssssssssssssss nere gittin canım ya..sensiz buralar sarmıyor...çabuk topice gel bakayım...:nazar::4::4::4::4::4::4:

yanlış anlamamıştır canım merak etme..belki işi çıkmıştır..hastanede çalışıyor ya...dün bende çok üzüldüm ona ya...Rabbim sabır versin...bebeğin kalbi durmuş karnında ...2 hafta öyle gezmiş..iyiki kendi canına bişey olmamış...Rabbim korumuş...inşallah tekrar anne olur..inşallah hepiniz anne olursunuz canım ya...:nazar::38::38:

amin leylacım inşallah hepimiz bi gün anne oluruz Allah hilalede sabır versin

hatres bugün gelmedi...hatresssssssssssssssssssssss nere gittin canım ya..sensiz buralar sarmıyor...çabuk topice gel bakayım...:nazar::4::4::4::4::4::4:

ya demek öyle hatres siz burası seni sarmıyo öylemiiiiiiiii:20::20::20::20::20::20::20:

bende gidiyorum hoşçakal :63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

amin leylacım inşallah hepimiz bi gün anne oluruz Allah hilalede sabır versin

ya demek öyle hatres siz burası seni sarmıyo öylemiiiiiiiii:20::20::20::20::20::20::20:

bende gidiyorum hoşçakal :63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:
Amin canım aminnnnnnn...kız hemen kıskançlık yapma bakayım..çabuk topice gel marş marşşşşşşş :nazar::4::4::4::4::4::4::4: biriniz eksik olsa olmuyor...herkes topice gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :nazar::9::9::9::9::9::9::9:

melahat hg canım...nasılsın?seni tanıyabilirmiyiz...yenisin sanırım..seni ilk kez görüyorum..yoksa sende saranın arkadaşlarından mısın?:nazar::9::9:

:20::19::19::19::19::19: kiimseee yokmuuuuuu :52::52::52::52::52:
SARACIm Çook geçmiş olsun canım benimde doğumda iki dişime vurdu
biri dolgu yapılması gerekiyo diğeride kanal tedavisi yada çektirmem
gerekiyo seçim benim ama ben hepsindende korkuyorum arada bi çook
sıszlıyo yemek dahi yiyemiyorum sonra gidip çektirp bikerede kurtulayım
diyorum ama malesef yağmur hanımla hiç bi yere gidilmiyo çook huysuz
bi kız eşimle gittik baktımaya gelinceye kadar burnumuzdan getirdi oyüzden
daha sonra gitmedim gittiğimde iltihap tutmuş demişti ilaç verdi kullanda
gel diye ama daha sonra gidemedim ama çoook kötü ağrısı var yaaa :18::18::18::18::18::18:

ayy geçmiş olsun hayatım zor vallaaa

:20::19::19::19::19::19: kiimseee yokmuuuuuu :52::52::52::52::52:
SARACIm Çook geçmiş olsun canım benimde doğumda iki dişime vurdu
biri dolgu yapılması gerekiyo diğeride kanal tedavisi yada çektirmem
gerekiyo seçim benim ama ben hepsindende korkuyorum arada bi çook
sıszlıyo yemek dahi yiyemiyorum sonra gidip çektirp bikerede kurtulayım
diyorum ama malesef yağmur hanımla hiç bi yere gidilmiyo çook huysuz
bi kız eşimle gittik baktımaya gelinceye kadar burnumuzdan getirdi oyüzden
daha sonra gitmedim gittiğimde iltihap tutmuş demişti ilaç verdi kullanda
gel diye ama daha sonra gidemedim ama çoook kötü ağrısı var yaaa :18::18::18::18::18::18:

cok gecmis olsun canim ... :16::16:

kızlar amacım kimseyle kavga etmek yada laf sokmak değil ama bazı şeyleri görmezden gelmek istemiyorum

kardelen başka topiklere hep yazıyosun ama bizi ihmal ediyosun girincede sadece bi iki cümle yazıyosun biz her daim burda olmasakta yazılanları er geç okuyoruz ve arkadaşlarımızdan haber almak istiyoruz

maonyaaa sende zaten çok az geliyosun geldiğindede sadece kendinle ilgili bişeyler yazıp hiç kimseyle ilgilenmiyosun çıkıyosun kimin ne derdi var hastamıymış üzgünmüymüş sıkıntılımıymış hiç seni alakadar etmiyor arkadaşlığın gereği bu mudur hal böyle olunca insan üzülüyor dimi

prenses bens eni çok seviyorum ama sen doğumdan sonra girip sadece kendin ve bebeğinle ilgili şeyler yazıyosun ve istediklerine alıntı yapıp cevap da yazıyosun ama ben sana o kadar güzel dileklerde bulunduğum halde hiç birine cevap dahi yazmadığın gibi beğenme zahmetindede bulunmamışsın bu beni çok üzdü

tatlım beni hiç tanımamışsın
ben neden sana cevap yazmayayım ki
çoğu zaman okuyup yazamıyorum
ama senin yazdıkların muhtemelen gözümden kaçmıştır
fırsat bulup sohbet etmek istediğim zaman siz olmuyorsunuz
zaten devamlı gelemiyorum
beni anlamanız lazım mazur görmeniz lazım
çocukla gerçekten zor
şimdi de bi,r yandan kucağımda uyutmaya çalışırken bir yandan yazıyorum
siz benim arkadaşlarımsınız hepinizi ayrı seviyorum
lütfen kimse allınganlık yapmasın

[COLOR="#F F0000"] Merhaba Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğinizi düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı ! :(((((:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: [/COLOR]

Şüphen mi var olmasın korkma
Sallanır her gemi vuran dalgalarla
Biraz sabır biraz zaman
Kalbimizin akıyla çıkarız bu zordan

Kurunun yanında yaş da yanabilir
Güzeli varsa kötü de olabilir
Katlanılmaz diyen büyük yanılır
Seven insan her şeye katlanabilir

Biz neleri atlatmadık ki
Bak gör bunu da aşarız
Büyük aşklar büyük acılarla
Sınanırmış unutmamalıyız