Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım beni hiç tanımamışsın
ben neden sana cevap yazmayayım ki
çoğu zaman okuyup yazamıyorum
ama senin yazdıkların muhtemelen gözümden kaçmıştır
fırsat bulup sohbet etmek istediğim zaman siz olmuyorsunuz
zaten devamlı gelemiyorum
beni anlamanız lazım mazur görmeniz lazım
çocukla gerçekten zor
şimdi de bi,r yandan kucağımda uyutmaya çalışırken bir yandan yazıyorum
siz benim arkadaşlarımsınız hepinizi ayrı seviyorum
lütfen kimse allınganlık yapmasın

tatlım seni çok iyi anlıyorum biliyorum bebekle zor oluyo ama sen topiğe girip benden sonra yazanlara bile alıntı yapıp cevap yazınca bende alındım açıkçası

hepsi bu

[COLOR="#F F0000"] Merhaba Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğinizi düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı ! :(((((:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: [/COLOR]

bu yazdıkların bi gün gerçek olacak yetercim ben inanıyorum sende inan:38:

kız sen yoktun o anda..sonradan mı geldin sevinçcim..nasılsın tatlım..?
sicaklar bunaltiyor canim iki gundur o sicaklar bizdede var ben evdeyim bir sekil idare ediyorum ... size ALLAH kolaylik versin :16::16:
amin bitanem saolasın...ikiz cadılar nasıl annesi..seni yorular mı?:nazar::38:
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

herkese sağlık ve mutluluk diliyorum
günaydın canımmmmmmmmm...nasılsın bakalım bugün...?:nazar::38:

Gunaydin canim hersey gonlunuzce olsun
:34:

amin canım nasılsın sevinçcim

inşşşş saram inşşşşşşşş

:29::29::29::29::29::29::29::29::29:

kız sen yoktun o anda..sonradan mı geldin sevinçcim..nasılsın tatlım..?

amin bitanem saolasın...ikiz cadılar nasıl annesi..seni yorular mı?:nazar::38:

günaydın canımmmmmmmmm...nasılsın bakalım bugün...?:nazar::38:

ben sana küsüm bi kere tızım sen hatresi bekle o gelsin onun hatırını sor :63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Son düzenleme:
Hatres yine gelmemiş...şaka bi yana iyice merak etmeye başladım valla...:nazar::26::26::26::26:

kızlar akşama lahmacunmu yapsam ağırmı olur
bu tarifi yeni buldum deneyecem valla :56::56::56::56::56:

$IMG_2991.webp

MALZEMELER
HAMURU ICIN:
Yeteri kadar un
1,5 su bardagi süt
Aldigi kadar su
Tuz
ICI ICIN:
Yeteri kadar kiyma
2 adet kuru sogan
2 adet aci biber
2 adet domates
1 yumurta
1 er kasik domates ve biber salcasi
Bir tutam maydonoz
Bol sarimsak
Tuz,karabiber,pulbiber

tarifi:
Once hamuru yoguruyoruz. Resimdeki gibi unun ortasina havuz yapip once sutu dokuyorum sonrada suyla yavas yavas yogurup guzel bir hamur elde ediyoruz..(sut pamuk gibi yumusacik yapiyor hamuru )
Hamur dinlenirken de ici hazirlayalim :)
Kiymayi bir kaba aliyoruz uzerine rondodan gecirdigimiz domates,biber,sarimsak ve sogani ekliyoruz. Sonra yumurtayi ve salcalarida ekleyip maydonozu dograyip baharatlarinida atiyoruz ve karistiriyoruz...
Hamurdan parcalar koparip yuvarliyoruz ve tabak genisliginde aciyoruz ustune kasik yaridimiyla harci surup lahmacun makinasina koyuyoruz... Lahmacun makinasi olmayanlar yanmaz tavada yapabilir.. Yapistirmayan bir tava olmasi onemli alti kizarana kadar kapagi kapali bir sekilde orta ateste yapabilirsiniz..
Salatasini hazirlayip bol limonla afiyetle yiyin...

kızlar akşama lahmacunmu yapsam ağırmı olur
bu tarifi yeni buldum deneyecem valla :56::56::56::56::56:

Eki Görüntüle 472209

MALZEMELER
HAMURU ICIN:
Yeteri kadar un
1,5 su bardagi süt
Aldigi kadar su
Tuz
ICI ICIN:
Yeteri kadar kiyma
2 adet kuru sogan
2 adet aci biber
2 adet domates
1 yumurta
1 er kasik domates ve biber salcasi
Bir tutam maydonoz
Bol sarimsak
Tuz,karabiber,pulbiber

tarifi:
Once hamuru yoguruyoruz. Resimdeki gibi unun ortasina havuz yapip once sutu dokuyorum sonrada suyla yavas yavas yogurup guzel bir hamur elde ediyoruz..(sut pamuk gibi yumusacik yapiyor hamuru )
Hamur dinlenirken de ici hazirlayalim :)
Kiymayi bir kaba aliyoruz uzerine rondodan gecirdigimiz domates,biber,sarimsak ve sogani ekliyoruz. Sonra yumurtayi ve salcalarida ekleyip maydonozu dograyip baharatlarinida atiyoruz ve karistiriyoruz...
Hamurdan parcalar koparip yuvarliyoruz ve tabak genisliginde aciyoruz ustune kasik yaridimiyla harci surup lahmacun makinasina koyuyoruz... Lahmacun makinasi olmayanlar yanmaz tavada yapabilir.. Yapistirmayan bir tava olmasi onemli alti kizarana kadar kapagi kapali bir sekilde orta ateste yapabilirsiniz..
Salatasini hazirlayip bol limonla afiyetle yiyin...
Güzel olur yap valla..dünkü tarifleri denedin mi.?hani haber verecektin sonucu:nazar::34::34:
niye başaklar alınganmı oluyo hiçte bikere başak değilim ben kova benim burcum yaaaaaa :32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21:

senin burcu neki :26::26::26::26::26::26::26:
senin bütün özelliklerin başak burcunu işaret ediyor..başak burcu değilsen yükselenin kesin başak...bu kadar alınganlık ancak başaklarda görülür..hiç kova arkadaşım olmadı..sen ilksin...:nazar::9::9::9::9:ben boğayım canım...:nazar::46::46::46::46:

BAŞAK BURCU KADINININ ÖZELLİKLERİ.....

Başak burcu, tavsiyelerde bulunmaya da bayılır. Çünkü sadece kendi mutluluğuyla yetinebilecek türden biri değildir. Bu sadece sosyal hayatı için değil, evi için de geçerlidir. Başak kadınının hayatında, güzelliğin ve temizliğin önemi büyüktür. Evine çok düşkündür. Evini çekip çevirmekten zevk duyar. Evi her zaman derli toplu ve zevklidir. Başak kadını dostluğa ve arkadaşlığa da önem verir. Çevresi daima insanlarla çevrilidir. Yalnızlığı sevmez. Ayrıca eşsiz konuşma yeteneği ve zekice sözleri sayesinde insanları kendine bağlamayı bilir. Zaman zaman eleştirel olabilmesine rağmen insanları olduğu gibi kabul eder. Bir kusuru varsa, çabuk küsmesi ve köprüleri düşünmeden atabilmesi denebilir. Küçücük bir söz, minicik bir davranış onun uzaklaşıp gitmesine yol açabilir. Bir de rekabete girebilen biri değildir. Bir rakibin ya da rakibinin varlığı bile onun söz konusu işten ya da aşktan elini eteğini çekmesine sebep olabilir.

Güzel olur yap valla..dünkü tarifleri denedin mi.?hani haber verecektin sonucu:nazar::34::34:

senin bütün özelliklerin başak burcunu işaret ediyor..başak burcu değilsen yükselenin kesin başak...bu kadar alınganlık ancak başaklarda görülür..hiç kova arkadaşım olmadı..sen ilksin...:nazar::9::9::9::9:ben boğayım canım...:nazar::46::46::46::46:

yayla çorbasını yaptım çok güzel oldu eşim çok beğendi hazır çorba zannetti ama keçi ayağını yapmadım daha doğrusu yapamadım bi akşam misafirim vardı dün akşamda benim hiç halim yoktu ama deneyecem bunları söylemedim çünkü sana küsüm nasıl küssem hala sana laf yetiştiriyom:1::1::1::1::1::1::1::1:

benim yükselenimde başak değil valla yine bilemedin ben kendi burcumun özelliklerini taşırım akıllım

KOVA BURCU KADINININ ÖZELLİKLERİ....

[TABLE="width: 850"]
[TR]
[TD="width: 277"]Kova burcu kadını akla, zekâya ve bilgiye çok önem verir. Bu nedenle kendisiyle aynı türden olan insanlarla dostluk, arkadaşlık eder. Sosyaldir, çevresinde çok insan olur. Zaten konuşmak hayatta en sevdiği eylemlerdendir ve çevresindekileri güzel konuşmasıyla etkilediğini bilir. Zeki bir kadındır Kova burcu kadını.
Her şeyi görüyor, her şeyi biliyormuş gibidir. İyi bir öğrenci sayılabilir. Yani okulu kastetmiyoruz elbette, hayat onun için bitmek tükenmek bilmeyen zevkli bir eğitim süreci gibidir.
Her gün yeni yeni şeyler öğrenmek ister. Kimi zaman da işine aşırı düşkün olabilir.
[/TD]
[TD="width: 9"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 832, colspan: 3"]Gururludur bir de. Onun gururunu kıracak bir şey yapanların vay haline! Böyle durumlarda asla affetmez. Ama çok dürüsttür, içi dışı birdir, o yüzden kendisine her konuda güvenilebilir. Gizli kapaklı işlere girmekten hiç hoşlanmaz. Kıskançlık da yapmaz pek. Aslında kıskançlık onun aklının ermediği, anlayamadığı bir şeydir. Kıskanç bir Kova'ya rastlarsanız bilin ki onun haritasında sert bir yıldızın etkisi vardır.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BAŞAK BURCU KADINININ ÖZELLİKLERİ.....

Başak burcu, tavsiyelerde bulunmaya da bayılır. Çünkü sadece kendi mutluluğuyla yetinebilecek türden biri değildir. Bu sadece sosyal hayatı için değil, evi için de geçerlidir. Başak kadınının hayatında, güzelliğin ve temizliğin önemi büyüktür. Evine çok düşkündür. Evini çekip çevirmekten zevk duyar. Evi her zaman derli toplu ve zevklidir. Başak kadını dostluğa ve arkadaşlığa da önem verir. Çevresi daima insanlarla çevrilidir. Yalnızlığı sevmez. Ayrıca eşsiz konuşma yeteneği ve zekice sözleri sayesinde insanları kendine bağlamayı bilir. Zaman zaman eleştirel olabilmesine rağmen insanları olduğu gibi kabul eder. Bir kusuru varsa, çabuk küsmesi ve köprüleri düşünmeden atabilmesi denebilir. Küçücük bir söz, minicik bir davranış onun uzaklaşıp gitmesine yol açabilir. Bir de rekabete girebilen biri değildir. Bir rakibin ya da rakibinin varlığı bile onun söz konusu işten ya da aşktan elini eteğini çekmesine sebep olabilir.

heeeee burda yazanlar bana uyuyo ama ben başak değilim annem benim doğduğum saati bile söyler o yüzden yükselenimde doğrudur demek bende her burçtan biraz var :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yayla çorbasını yaptım çok güzel oldu eşim çok beğendi hazır çorba zannetti ama keçi ayağını yapmadım daha doğrusu yapamadım bi akşam misafirim vardı dün akşamda benim hiç halim yoktu ama deneyecem bunları söylemedim çünkü sana küsüm nasıl küssem hala sana laf yetiştiriyom:1::1::1::1::1::1::1::1:

benim yükselenimde başak değil valla yine bilemedin ben kendi burcumun özelliklerini taşırım akıllım
Bak iki burcun özelliklerini de yazdım...başak burcu sana daha çok uyuyor bence tatlım...:nazar::9::9::9::9::9::9: yayla çorbası güzel olmuştur eminim...ben de yapınca eşim parmaklarını yiyor..çok seviyor benim yayla çorbamı..ama ben yumurta katmam...:nazar::56::56::56:

KOVA BURCU KADINININ ÖZELLİKLERİ....

[TR]
[TD="width: 277"]Kova burcu kadını akla, zekâya ve bilgiye çok önem verir. Bu nedenle kendisiyle aynı türden olan insanlarla dostluk, arkadaşlık eder. Sosyaldir, çevresinde çok insan olur. Zaten konuşmak hayatta en sevdiği eylemlerdendir ve çevresindekileri güzel konuşmasıyla etkilediğini bilir. Zeki bir kadındır Kova burcu kadını.
Her şeyi görüyor, her şeyi biliyormuş gibidir. İyi bir öğrenci sayılabilir. Yani okulu kastetmiyoruz elbette, hayat onun için bitmek tükenmek bilmeyen zevkli bir eğitim süreci gibidir.
Her gün yeni yeni şeyler öğrenmek ister. Kimi zaman da işine aşırı düşkün olabilir.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 832, colspan: 3"]Gururludur bir de. Onun gururunu kıracak bir şey yapanların vay haline! Böyle durumlarda asla affetmez. Ama çok dürüsttür, içi dışı birdir, o yüzden kendisine her konuda güvenilebilir. Gizli kapaklı işlere girmekten hiç hoşlanmaz. Kıskançlık da yapmaz pek. Aslında kıskançlık onun aklının ermediği, anlayamadığı bir şeydir. Kıskanç bir Kova'ya rastlarsanız bilin ki onun haritasında sert bir yıldızın etkisi vardır.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bak bunlar çok doğru işte bunlara ek olarak bide kova kadınlarının sezgileri çok güçlüdür ki benimde öyledir

demekki leyloşum benim haritamda bugünlerde sert bi yıldızın etkisi var hatresi kıskandığıma göre marsın geri hareketinin etkisimi acaba:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

BUDA BENİM BURCUM BOĞAAAAAAAAAAAAAA

[TR]
[TD="width: 277"]Boğa burcu kadını çok tatlı, sevimli, çevresindekiler tarafından çok sevilen ve dost ortamlarda aranan bir tiptir. Güzel şeylere düşkündür. Müzik dinlemeye ve sergilere gitmeye bayılır. Zaten müzisyenler ve ressamlar arasında çok Boğa vardır. Kendine güvenli bir kadındır Boğa kadını.
Hayatta karşısına çıkan her sorunu çözeceğini, her engeli aşacağını bilir. Arkadaşları da onun için çok önemlidir. Çok sayıda arkadaşı vardır ve inanılmaz bir enerjiyle hepsine zaman ayırmayı, onlarla ilgilenmeyi başarır. Tabii karşılığını da ister. Dostları için her türlü fedakârlığı göze alan Boğa kadınları onlardan da aynı biçimde karşılık görmek isterler.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 832, colspan: 3"]Yani sadakate önem verirler. Bir diğer özellikleri de derli toplu olmaları, temizliğe önem vermeleridir. Bir Boğa kadını kulübede yaşasa bile oraya yuva havası kazandırmayı başarır. Minik ayrıntılarla o kulübeyi süsler, zenginleştirir... Ayrıca midesine düşkündür. Bu yüzden de dostlarını en güzel, en lezzetli yemekler eşliğinde ağırlar. Bu kadının hiç mi olumsuz özelliği yok diye soracaksınız. Acılarını ve dertlerini itiraf etmez asla. Onun için hayatındaki sorunları paylaşmak zayıflık ve bencilliktir. Bu yüzden en yakın arkadaşına bile açılması güçtür.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bak iki burcun özelliklerini de yazdım...başak burcu sana daha çok uyuyor bence tatlım...:nazar::9::9::9::9::9::9: yayla çorbası güzel olmuştur eminim...ben de yapınca eşim parmaklarını yiyor..çok seviyor benim yayla çorbamı..ama ben yumurta katmam...:nazar::56::56::56:

ıııh ııh burcumun özelliklerini taşırım ben beni gerçekte tanısan hakverirdin :nazar:

yaylşa çorbasına 1 yumurta koydum ben tarifte vardı ama bencede olmasa daha güzel olur sanki :34::34::34::34::34::34::34:

Back
X