Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tişikkür ederim :17::17::17::17::17::17::17::17:

tatlım yemek yapmak misafir ağırlamak benim çok hoşuma gidiyo biraz yoruluyorum akşamdan çoğunu halletmeye çalışıyorum uykusuz kalıyorum ama olsun misafirler memnun kalınca ben hepsini unutuyorum.:34::34::34::34::34::34::34::34:

tatlım sıkıntılarını anlıyorum Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin kendiliğinden gelir bayramda bende ailemin yanında değilim kısmetse onlar gelecek ama oda belli değil ama sağlığımız yerinde olsun sevdiklerimizin sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil sende eşinle güzel bi bayram geçir sonra ailenin yanına gider ikinci bayramı yaşarsın

ne güzel ben ev hamımlığı konusunda fazla pratik değilim hala :17: bundan sonra misafir çağıracağım zaman netten yemek tarifi aramakla uğraşmıyoruz seni buluyorum o zaman :21:ailem olmadan ilk bayramım olucak onun için bu kadar canım sıkılıyor ama bi bakmışsın kaçıp gelmişim giresuna :10:

canım hayırlı olsun oğluşun
güle güle büyüt

sağol canım
oğlum dün gece 12 den beri uyumuyor
uuyor diyorum bırakıyorum uyanıyor
hadi ben neysede uykusuzluktan gözleri kızardı yavrumun
şimdi yine uyutmaya çalışıyorum

balıkların hayırlı olsun canım
demek sonunda almayı başardın
dşlerin içinde geçmiş olsun
neyseki iyiymişsin

merhaba tatlım sağol evet dişimden operasyondan geçirdim ama neyseki iyi şimdi

eşinin yeni işi hayırlı olsun çok yorma kendini sen iki canlısın

geçmiş olsun canım demek doğurdun ha ne güzel Allah analı babalı büyütsün oğlunu maşallah yeğenime:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ivit sonunda aldım balıklarımı çok şekeyley

kıyamam gazımı var acep bebeğinin ondanmı uyuyamıyo annelik zor zanaat prensesim dedikleri bu galiba uykusuz geceler yemek yiyememeler Allah yardımcın olsun canım

günaydın kızlar

herkesin istediği gibi bir gün olsun

hayat hep güleryüzünü göstersin kötü yürekli ve bakışlı insanları bizden uzak tutsun

işlerimizde kolaylık bedenimizde sağlık olsun

Geçmiş olsun canım...bende seni merak etmiştin...halbuki demiştin cuma dikişleri aldırcam diye...unutmuşum...busenin poposunu kremledim...doktorun verdiği hamaten diye pişik kremi vardı onu kullandık..şükürler olsun iyileşti teyzesi...:nazar::38:

Allah analı babalı büyütsün..:nazar::38:

çok tşkr ederim kızlar hepinizden allah razı olsun rabbim bu güzel duyguyu tüm isteyen herkese yaşatsın saracım sende diş ameliyatı olmuşsun geömiş olsun canım valla kendi derdime düştügümden topikte ne oluyo ne bitiyo hiç farkında degildim bundan sonra allahın izni ile devamlı girmeye çalışacagım prensescim sen nasılsın canım ogluşun büyüdümü leylacım sende müdür olmuşsun canım sanırım yanlış okumadıysam haırlı olsun canım ve tüm ismini yazmadıgım arkadaşlar herkes kendine iyi baksın

saol saracım...sen nasıl oldun dikişlerin yeri acıyor mu?bir problem oldumu?:nazar::38:

yok tatlım bi problem olmadı şükür iyiyim bilsem çoktan aldırmış kurtulmuştum.

ne güzel ben ev hamımlığı konusunda fazla pratik değilim hala :17: bundan sonra misafir çağıracağım zaman netten yemek tarifi aramakla uğraşmıyoruz seni buluyorum o zaman :21:ailem olmadan ilk bayramım olucak onun için bu kadar canım sıkılıyor ama bi bakmışsın kaçıp gelmişim giresuna :10:

yemek konusunda biraz bilgili sayılabilirim istediğin zaman istediğini sorabilirsin

çok tşkr ederim kızlar hepinizden allah razı olsun rabbim bu güzel duyguyu tüm isteyen herkese yaşatsın saracım sende diş ameliyatı olmuşsun geömiş olsun canım valla kendi derdime düştügümden topikte ne oluyo ne bitiyo hiç farkında degildim bundan sonra allahın izni ile devamlı girmeye çalışacagım prensescim sen nasılsın canım ogluşun büyüdümü leylacım sende müdür olmuşsun canım sanırım yanlış okumadıysam haırlı olsun canım ve tüm ismini yazmadıgım arkadaşlar herkes kendine iyi baksın

sağol canım sen yeğenimize iyi bak gerisi önemli değil ha bide resimlerini görmek istiyoruz eklesene bi ara

sağol canım çok şükür iyiyiz
oğluşum da büyüyor teyzesi
ilk günler hep uyuyan oğlum artık uyumuyor

yemek konusunda biraz bilgili sayılabilirim istediğin zaman istediğini sorabilirsin

sağol canım sen yeğenimize iyi bak gerisi önemli değil ha bide resimlerini görmek istiyoruz eklesene bi ara
tşkr ederim canım resim ekleme ye gelince bilmiyorum ki canım eklemeyi ama sizin için bi deneyecegim yapabilirsem koyarım resmini canım

allah iyiyilik versin canım benim ogluşumda ilk günler güzel uyuyordu artık uyumamaya başladı demekki benimkide artık huysuzlugunu göstermeye başladı allah kolaylık versin onların canı sagolsun yeterki yavrularımız iyi olsunda degil mi canım ben şikayetçi degilim inşallah da olmam :9:

tşkr ederim canım resim ekleme ye gelince bilmiyorum ki canım eklemeyi ama sizin için bi deneyecegim yapabilirsem koyarım resmini canım

allah iyiyilik versin canım benim ogluşumda ilk günler güzel uyuyordu artık uyumamaya başladı demekki benimkide artık huysuzlugunu göstermeye başladı allah kolaylık versin onların canı sagolsun yeterki yavrularımız iyi olsunda degil mi canım ben şikayetçi degilim inşallah da olmam :9:

tşkr ederim canım teyzesi elimden geldigince bakmaya çalışıyorum çok acemi bi anneyim bugün oglum sabah ilk defa kustu oturdum bi güzel agladım ogluma bakamıyorum diye annelik çok güzel bişey ama gerçekten emek isteyen birşeymiş rabbim bu güzel duyguyu inşallah en kısa zamanda sizlerede tattırır resim konusuna gelince bilmiyorum ekleme yapmayı ama sizin için bi deneyecegim inşallah yapabilirim

allah iyiyilik versin canım benim oglumda ilk günlerçok güzel uyuyordu artık uyumamaya başladı demekki benim oglumda artıkk huysuzlugunu göstermeye baaşladı :9:

mrhb kızlar nasılsınız biz dün kışlık tahana yaptıkk dinlendirip serdikkk yoruldum ama güzel olduuuu kışın mis gibi hazır çorbaaaa :56::56:
ama bu gün yağmur yağdııııı :1::1::1::1: yağmur çok güzel ama tarhana nasıl kuruyacak:26::26:

mrhb kızlar nasılsınız biz dün kışlık tahana yaptıkk dinlendirip serdikkk yoruldum ama güzel olduuuu kışın mis gibi hazır çorbaaaa :56::56:
ama bu gün yağmur yağdııııı :1::1::1::1: yağmur çok güzel ama tarhana nasıl kuruyacak:26::26:

güle güle yiyin canım kız yaz yağmurundan ne olacak birazdan durur hava aynen sıcaklığa devam:9::9::9::9::9::9::9::9:

leyloş kız niye sesin çıkmıyo

hatres bugün gelmedin yine bak seni merak ediyom gördünmü

kızlar menümün son şekli böyle bakın ve fikrinizi söyleyin

karalahana çorbası
katıklı dolma
fırında tavuklu bezelye
pirinç pilavı
kadınbudu köfte
salata
tulumba tatlısı
çayın yanınada peynirli poğaça

busenin iyi olmasına sevindim sen nasılsın tatlım
Saol canım ya...valla bugün çok yoğunum tatlım...gelen gelene..iş bitmiyor..öğleyin bile eve gittiğimde saat 13:00 e geliyordu...:nazar::38:

iyi olmana sevindim canım..çok geçmiş olsun tekrardan...:nazar::38:
saol canım..vekaleten müdürlüğe baktım yani asil müdür gelene kadar..inşallah asil olduğum günleride görürüz...herşeyin hayırlısı...sende yavruna ve kendine iyi bak canım...Allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..olmayanlarada tez vakitte nasip etsin inşallah...:nazar::38::38:

karalahana çorbası
katıklı dolma
fırında tavuklu bezelye
pirinç pilavı
kadınbudu köfte
salata
tulumba tatlısı
ah bitanem ya...halimi bir görsen bugün çok yoğunum..iki kişi baş edemiyoruz gelen gidenle arkadaşın biri izinli...yorgunluktan ölüyorum..kk yı açıyorum cevap yazam diye hemen biri geliyor..gıcık oldum valla...kafam çatlıyor..menün süpermiş..ben ne yapsam acaba :nazar::26::38:

slm saracım...uyarı verdiğin kişilerin listesine bir kişiyi daha eklemeni istiyorum...ben şahsen bu konudan çok rahatsızım...sadece topice gelip kendi derdini söyleyen ve sadece seninle ilgilenip giden biri daha var...artık onun yazdığı mesajların beğen butonuna bile basamıyorum..aslında onu çok seviyorum ama neden böyle davrandığına bir anlam veremiyorum...yetercim ben seni çok seviyorum...şahıs olarakda ilginip bizlerede yazsan olmazmı canım..önceden yazıyordun ama sonradan yazmaz oldun...saranında dediği gibi herkesin sıkıntısı var derdi var ama burda hepiniz bişeyleri paylaşıyoruz ve birbirimizle ilgileniyoruz...sana cevap yazdım bir iki kez baktım oralı bile olmuyorsun artık bende yazmıyorum...saracığımında dediği gibi insan hep bir taraftan birşeyleri beklemez..geldim gittim şurdayım burdayım ben iyiyim iyi ol Allah iyilik versin ama bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum..bilmiyorum benim gibi düşünen var mı?ben seni sevdiğim için ve bu konu beni rahatsız ettiği için yazma gereği duydum...geresi senin takdirin canım...

gönlümün özgür şefiiii bundan sonra engin bilgilerinden faydalanıcamm inşallah :23::23:

karalahana çorbası
katıklı dolma
fırında tavuklu bezelye
pirinç pilavı
kadınbudu köfte
salata
tulumba tatlısı

çok değilmi bütün bunlar yafuuu:17:

Meraba kızla yine kimsecikler yookk :31::31::31::31:
görümcelerim burda kalıyo diye giremiyoru sürekli arada bi bakıyorum sadece ama yazamıyorum
yağmurda idare eder kızlar bazen iyi bazende berbat 2 gece üst üstte acile götürdk
ama bişeycikte yapmadılar sanırım dışarı çıkmak istiyo çünkü dışarı çıkarken susuyo
bende şuan adet olduğum için rahatım oruç tutmuyorum sizlerde iyisiniz inşallaah
saracım dişinde bi problem yok inşallah leylacımm buseyii kocamaaaaan öp yerime canııım hepinizi çook seviyorum
kızım gece uykusu düzeldi uyuyo ama sabah 5te gözlr :53::53::53: açık ben onun yüzünden uykumu alamıyrm :50::50:
ama benim suçum eşim sahura kadar pc başında yine oynuyo bende onunla oturdum değseydi keşke ama yook
hem uykusuz kaldım hemde beni sinir etti çook bunalımdayım çocukta oldu ama eşim dahada pc başına kilitlendi
1 aydır ayrı ayrı odada uyuyorz aynı evde iki yabancı gibiyiz yaaa :14::14::14::14::14::14::14::14:
anlattığımda benim üstüme gelme ben aynıyım diyo çok değiştin diyorum ama sen öyle sanıyosun diyo
çoooook bunalımdayım çook

Son düzenleme:
oooo bende gezmeyi çok severim yerimde pek duramam evi severim evim her daim derli toplu tertemizdir heran çatkapı misafir gelse hazırlıklıyımdır genellikle dolabımda pastabörek bile bulunu çoğu zaman plan yapmayı bende severim ama hayat bazen planları bozuyo hayatı çok ciddiye almayacaksın her an tetikte olma bana göre değil yaşadığın anın tadını çıkaracaksın ha herzaman böyle yapıyomusun de tabiki hayır bende insanım dibe vurduğum göklere çıktığım zamanlar oluyo ama hayatı sevip yaşayacaksın ölçüyü kaçırmadan

kız bana adresini verde toplayım topici gelelim börek yemeyee :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

görümcelerim burda kalıyo diye giremiyoru sürekli arada bi bakıyorum sadece ama yazamıyorum
yağmurda idare eder kızlar bazen iyi bazende berbat 2 gece üst üstte acile götürdk
ama bişeycikte yapmadılar sanırım dışarı çıkmak istiyo çünkü dışarı çıkarken susuyo
bende şuan adet olduğum için rahatım oruç tutmuyorum sizlerde iyisiniz inşallaah
saracım dişinde bi problem yok inşallah leylacımm buseyii kocamaaaaan öp yerime canııım hepinizi çook seviyorum
kızım gece uykusu düzeldi uyuyo ama sabah 5te gözlr :53::53::53: açık ben onun yüzünden uykumu alamıyrm :50::50:
ama benim suçum eşim sahura kadar pc başında yine oynuyo bende onunla oturdum değseydi keşke ama yook
hem uykusuz kaldım hemde beni sinir etti çook bunalımdayım çocukta oldu ama eşim dahada pc başına kilitlendi
1 aydır ayrı ayrı odada uyuyorz aynı evde iki yabancı gibiyiz yaaa :14::14::14::14::14::14::14::14:
anlattığımda benim üstüme gelme ben aynıyım diyo çok değiştin diyorum ama sen öyle sanıyosun diyo

canım inş.en yakın zamanda düzelirsiniz.evden bilgisayarı bi şekilde yok etsen ne biliyim kabloyu kopar bişe yap.resmen şeytan bu pcler.tabi kötü niyetli kullananlara.sen daha loğusa sayılırsın küçücük bebeğin var onunda sorumluluğu bi yandan.bol bol dua et.mübarek günlerde raabbim kabul eder inş.

karalahana çorbası
katıklı dolma
fırında tavuklu bezelye
pirinç pilavı
kadınbudu köfte
salata
tulumba tatlısı
Zorla kendimi sordurur oldum,yoksam sormayacan demi:1::1::1:
Katıklı dolma ne ki, yaw ben bişe annamadım bu dolmadan:44::44::44:

slm saracım...uyarı verdiğin kişilerin listesine bir kişiyi daha eklemeni istiyorum...ben şahsen bu konudan çok rahatsızım...sadece topice gelip kendi derdini söyleyen ve sadece seninle ilgilenip giden biri daha var...artık onun yazdığı mesajların beğen butonuna bile basamıyorum..aslında onu çok seviyorum ama neden böyle davrandığına bir anlam veremiyorum...yetercim ben seni çok seviyorum...şahıs olarakda ilginip bizlerede yazsan olmazmı canım..önceden yazıyordun ama sonradan yazmaz oldun...saranında dediği gibi herkesin sıkıntısı var derdi var ama burda hepiniz bişeyleri paylaşıyoruz ve birbirimizle ilgileniyoruz...sana cevap yazdım bir iki kez baktım oralı bile olmuyorsun artık bende yazmıyorum...saracığımında dediği gibi insan hep bir taraftan birşeyleri beklemez..geldim gittim şurdayım burdayım ben iyiyim iyi ol Allah iyilik versin ama bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum..bilmiyorum benim gibi düşünen var mı?ben seni sevdiğim için ve bu konu beni rahatsız ettiği için yazma gereği duydum...geresi senin takdirin canım...
Leyloşum sana hak veriyorum, kendimizden bahsetmek ya da bir -iki kişiyi muhatap alıp yazmaktansa karşılıklı hal hatır sorup sohbetin akışına göre sıkıntılarımızı paylaşsak daha güzel olur dimi ama? Beni bu topice sen çekmiştin, yakınlığın sevecenliğin sadece bana değil herkese yönelik ve çok güzel, seninle nasıl kaynaştıysak( önceden bir aşinalığımız yoktu) pekala diğer arkadaşlarla da kaynaşabiliriz ki çoğuyla öyle çok şükür. İnşallah temennilerimiz gerçeğe dönüşüverir.BİZ olalım inşallah...
:3::3::3:

Allah eşine hidayet versin Edancım, eşinin meylini sana ve küçük Yağmur kızımıza çevirsin inşallah...
kız bana adresini verde toplayım topici gelelim börek yemeyee :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Bak bence de bu çok iyi bir fikir :9::9::9::9: Ben de yemekten anlarım ama yapmaktan çok sıkılıyorum ya, Sara seviyormuş bu işi o yüzden ona gitmek daha mantıklı :9::9::9:
Aslında şimdi hatırladımda, ben işteyken ev işleri daha bir cazipti gözüme, bazen ev işlerini yapmaya doyamazdım, evcimen bir kadınım ya o yüzden çalışma hayatını aramıyorum heral:9::9::9::9:
ve bence de Sara işteki stresini eve gelip ev işlerine dalınca atıyor. Temizlik vs.den değil ama şu yemek yapmaktan sıkıldım yaw, aşçı mı tutsam ne :9::9::9::9: Saraaaaaaaaaaaa bir haftalığına size gelecem hazırla yemekleri:56::56::56::56:
Slm prenses nasılsın canım Musab napıyor yoruyo mu seni?:16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X