Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hatreeeeeeeeees cidden merak ediyom kız seni iki gündür nerdesin:26::26::26::26::26::26::26::26::26: bizi merakta bırakmak içinmi gelmiyosun hııııı:20::20::20::20::20::20::20:

herkese günaydınlar..midem hiç bişey yedirtmiyor.zaten zayıfım yemeyince iyice elden ayaktan düşüyorum dün akşam fena oldum dijital tansiyon aletinde nabzım 115 çıktı korktum.eşim illa acile gidelim dedi gittik.anamm hamileyim diye doğumhaneye aldılar:)ben kem küm tansiyon nabız ölçtürcektim falan diyorum.neyse evdeki alet yanlıştı heralde herşeyim normal çıktı.bide serum taktılar kendime geleyim diye.ama hala bişey yiyemiyorum sahurda bi tane şeftali yedim iftarda zaten bişe yememiştim.oruçmu tutsam napsam:ssz:işte böyle şimdide bişe yiyesim yok karnım aç ama midem hep dolu gibi.nane çayı lavanta çayı bişeler içiyom ama fayda etmiyo.bugünde 4lü test için druma gitcem inş.güzel sonuçlar alrım:ssz:

meraba kizlar gecmise hic bakamadim .... biz gecen hafta carsaba aksamindan beri hastanedeyis .... kizlarim gelmek istedi ama doktorlar durdurdu bir suru hap ve igne yedim yeni eve geldim size haber vermek istedim simdilik iyiz .... sizi cok ozledim ... yarin gorusuruz :48::48::48:

geçmiş olsun.kızların bi an önc annelerini görmek için sabırsızlanıyo demek:)

geçmiş olsun canım güzel haftalardayız artık doğsalar bile çok fazla problemle karşılaşmayız Allah'ın izniyle. benimkilerde heran gelebilirlermiş dr öyle diyor rahim ağzı uzunluğumuz 2,7 düşmüş.

sanada çok geçmiş olun yolun sonuna gelmişsiniz ne güzel bende göreyim o günleri.

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar allah hepinizin gönlüne göre versin bilmiyorum araya sürkli soğukluk giriyo
ben çook uykusuz kalıyorum kendisi sahura kadar nette dün çook kötü bi anı yaşadım kızım hiç susmadan
4 saat boyunca ağladıı ve eşim bunu göre göre beni yolda bırakıp abisine yemeğe gitti bizi yemeğe çağırmıştlar
giderken evden çıkana kadar yağmur ağlıyordu ve eve yakın bi yerde bana sen eve git yağmur durmuyo dedi ve
bizi öyle bırakıp gitti eve gelinceye kadar yağmur bi yerden ben bir yerden iki gözüm iki çeşme hıçkıra kıçkıra ağlıyordum :14::14::14::14::14::14::14:
elimden gelen birşey yoktu sonra görümcm aradı yağmur nasıl oldu diye bende onu acile götürecem dedim götürme
dedi biz geliyoruz diye sonra eşimle yağmuru hastaneye götürdük dün filim falan idrar istendi bugün yine gittik
doktora sonuçları gösterdik doktor kızın yaşına göre onda olan taş büyük götürün norolajiye diye bi baktırın tedavi etsinler
diye artk yarın yine götürecez hepinizden dua bekliyorum yağmurum için :14::14::14::14::14:
doğduğundan beidir birşey anlamadık kendimizden çook hasta yağmur :50::50::50::50::50: üzülmemek elimde değil ben zaten bunalımdayım eşimde üstüme üstüme geliyo
sizce beni yarı yolda bırakması doğrumu kızlar :47::47::47::47::47::47: artk katlanmaya çook zorluk çekiyorum dayanamıyorum artk eşim çook soğuk
konuşmaya çalıştığımda tek kelimesi üstüme gelme bunalımdayım diyo ve sürekli okey başında bazen kızlarla bile yazışıyo çook ama çook zoruma gidiyo
sahura kadar nette sonrada canı istediği yerde uyuyo aynı evde iki yabancı gibiyiz nasıl eski haline gelir bilmiyorum böyle yaptıkça ben kendimi
ççoook üzüyorum yaaaa bana dua edinn kızlarr görümcelerim bizde diye pek giremiyorum yoksa gündüz
sizlere uzun uzun yazardım kızlarr sizleri çook seviyorum

yağmurcuğa çok geçmiş olsun inş.enyakın zamanda iyileşir.babasınada merhamet versin ne diyeyim.sanada dayanma gücü versin.seni çok iyi anlıyorum.

kardeloşum bak sana taflan(karayemiş) in resmini göndereyim

Eki Görüntüle 476804

annemlerin bahçed de var ama ben pek sevmiyom hatta dolağpta bi poşet duruyo:)

işte geldim buydayımmmmmmm :nazar::10::10::10::10::10::10:

hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnn

herkese günaydınlar..midem hiç bişey yedirtmiyor.zaten zayıfım yemeyince iyice elden ayaktan düşüyorum dün akşam fena oldum dijital tansiyon aletinde nabzım 115 çıktı korktum.eşim illa acile gidelim dedi gittik.anamm hamileyim diye doğumhaneye aldılar:)ben kem küm tansiyon nabız ölçtürcektim falan diyorum.neyse evdeki alet yanlıştı heralde herşeyim normal çıktı.bide serum taktılar kendime geleyim diye.ama hala bişey yiyemiyorum sahurda bi tane şeftali yedim iftarda zaten bişe yememiştim.oruçmu tutsam napsam:ssz:işte böyle şimdide bişe yiyesim yok karnım aç ama midem hep dolu gibi.nane çayı lavanta çayı bişeler içiyom ama fayda etmiyo.bugünde 4lü test için druma gitcem inş.güzel sonuçlar alrım:ssz:

sanada çok geçmiş olun yolun sonuna gelmişsiniz ne güzel bende göreyim o günleri.

yağmurcuğa çok geçmiş olsun inş.enyakın zamanda iyileşir.babasınada merhamet versin ne diyeyim.sanada dayanma gücü versin.seni çok iyi anlıyorum.

hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnn

tatlım canın istemesede yemelisin bebeğin için böyle düşün doktor iştah açıcı bişeyler vermedimi

inşallah bugün 4 lü testiniz normal çıkar hiç bişey içemiyosan süt iç yoğurt ye yumurta haşla ye meyve ye ama ye sen yeki bebeğin beslensin

hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnn

tatlım canın istemesede yemelisin bebeğin için böyle düşün doktor iştah açıcı bişeyler vermedimi

inşallah bugün 4 lü testiniz normal çıkar hiç bişey içemiyosan süt iç yoğurt ye yumurta haşla ye meyve ye ama ye sen yeki bebeğin beslensin

gunaydin arkadaslar ..carsambaa gunuydu oglen saat 1 gibi basladi karnimda toaf arilar kramplar ,ama fazla umursamadim cunku dok. demisti bu haftalarda olcak kramplarin rahim buyuyo bebekler buyuyo korkulucak birsey yok demisti saat 4 oldu halen ara ara devam ediyo ve siklasmaya baladi kramplar , ben yine diyom simdi gecer uzandim tv izliyorum bir ara uyumusum koltukta saat 7 gibi uyandim karnimda bir savas vardi kizlarimin hareketleri okadar hizli ve coktu ben yerimde duramiyorum resmen delip karnimi cikacaklar biraz surdu ve sakinlestiler, ama ben halen esime hic birsey solemiyorum, bizim iftar 9 45 burda kalktim biraz dedim esime birseyler hazilm ufak tefek birseyler yaptim oda geldi yardim eti ve arada kizlarin nasil tekmeledini gordu ... bu normalmi diye sordu ... bilmiyorum dedim ...saat oldu 9 kramplar siklasmaya basladi iftar zamani geldi ... esim sofrayi kuruyo ben kimildiyamiyorum yinede beli etmiyorum .... oturdu o yemeyini yimeye bende oturdum dedim biraz bende iyim arilar daha sik oldu .... karnimda yine bir savas basladi sandaliyadan kalkamiyorum en son dayanamayip esime soyledim ... hemen telefonla hastaneyi aradi durumu anlati ... ve sesler geliyor hemen gelin arabaniz yoksa abulansi goderiyoruz .... apar topar gitik hemen beni odaya aldilar makinalari bagladilar gitiyimde sancilarim 15 dakikadaydi hap verdiler sancilarin durmasi icin igne yaptilar ama halen devam ediyordu muane etiler 1 santim acilmam vardi, doktorlar gelip diyo o baska hap veriyo diyeri tansiyonumu olcuyo bir kargasa basladi 45 dakika sonra acilmam 2 santim olmustu ve kramplar 5 dakikadaydi, esim panik icinde bense saskin bukadar erken daha kucukler diye .... sabaha kadar gel gitler sabah dok. geldi ve bir kac gun bizim misafirimisin dedi caresiz kabul etim .... her gun igne hap kontroler .... simdilik hersey normale dondu iyiz .. ama dok. dediyi birdaha boyle olursa durduramayis doom gerceklesek .... hayirlisi iki hafta daha dayansalar cok iyi olucak ...:emir_bebek::emir_bebek:yaramazlar :9::9:

bu iş hayatıda insanı bunaltıyor...bugün erken geldim işe...iş bitmiyor ya...:nazar::31::31::31:
akşamda eşim rahatsızdı midesi çok ağrıyor...:nazar::31::31:

iş hayatı benide artık iyice germeye başladı :)) bi çocuk doğursamda bi süre sahalardan uzak kalsam diye düşünüyorum:9: bu arada çok geçmiş olsun eşine bikaç gündür bende mide ağrısıyla uğraşıyorum ne sahur ne iftar bişey yiyemeden orucumu tutuyorum :14:
ya sabah sabah canım yumurtalı ekmek çekiyo :9::9::9::9::9::9::9::9::9::56::56::56::56::56::56:

Eki Görüntüle 476810

ay şahane gözüküyorr bende çok severimm ve bende yapıcam sahurda :63:

hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnn

saraa ben burda bi kere arkadaşlarıma ikram ettim taflan diye bönbön baktılar yüzüme o ne demek falan :66: şimdi aklıma o geldii bazı şeylerimize çok gülüyorlarr :77:

gunaydin arkadaslar ..carsambaa gunuydu oglen saat 1 gibi basladi karnimda toaf arilar kramplar ,ama fazla umursamadim cunku dok. demisti bu haftalarda olcak kramplarin rahim buyuyo bebekler buyuyo korkulucak birsey yok demisti saat 4 oldu halen ara ara devam ediyo ve siklasmaya baladi kramplar , ben yine diyom simdi gecer uzandim tv izliyorum bir ara uyumusum koltukta saat 7 gibi uyandim karnimda bir savas vardi kizlarimin hareketleri okadar hizli ve coktu ben yerimde duramiyorum resmen delip karnimi cikacaklar biraz surdu ve sakinlestiler, ama ben halen esime hic birsey solemiyorum, bizim iftar 9 45 burda kalktim biraz dedim esime birseyler hazilm ufak tefek birseyler yaptim oda geldi yardim eti ve arada kizlarin nasil tekmeledini gordu ... bu normalmi diye sordu ... bilmiyorum dedim ...saat oldu 9 kramplar siklasmaya basladi iftar zamani geldi ... esim sofrayi kuruyo ben kimildiyamiyorum yinede beli etmiyorum .... oturdu o yemeyini yimeye bende oturdum dedim biraz bende iyim arilar daha sik oldu .... karnimda yine bir savas basladi sandaliyadan kalkamiyorum en son dayanamayip esime soyledim ... hemen telefonla hastaneyi aradi durumu anlati ... ve sesler geliyor hemen gelin arabaniz yoksa abulansi goderiyoruz .... apar topar gitik hemen beni odaya aldilar makinalari bagladilar gitiyimde sancilarim 15 dakikadaydi hap verdiler sancilarin durmasi icin igne yaptilar ama halen devam ediyordu muane etiler 1 santim acilmam vardi, doktorlar gelip diyo o baska hap veriyo diyeri tansiyonumu olcuyo bir kargasa basladi 45 dakika sonra acilmam 2 santim olmustu ve kramplar 5 dakikadaydi, esim panik icinde bense saskin bukadar erken daha kucukler diye .... sabaha kadar gel gitler sabah dok. geldi ve bir kac gun bizim misafirimisin dedi caresiz kabul etim .... her gun igne hap kontroler .... simdilik hersey normale dondu iyiz .. ama dok. dediyi birdaha boyle olursa durduramayis doom gerceklesek .... hayirlisi iki hafta daha dayansalar cok iyi olucak ...:emir_bebek::emir_bebek:yaramazlar :9::9:

geçmiş olsun canım neyseki iyisin bol bol dinlen iş falan yapma iki hafta daha diren canım inşallah tam zamanında gelir yaramazlar yerleri dar oldu desene artık çıkmak istiyolar:9::9::9::9::9::9::9:

iş hayatı benide artık iyice germeye başladı :)) bi çocuk doğursamda bi süre sahalardan uzak kalsam diye düşünüyorum:9: bu arada çok geçmiş olsun eşine bikaç gündür bende mide ağrısıyla uğraşıyorum ne sahur ne iftar bişey yiyemeden orucumu tutuyorum :14:

ay şahane gözüküyorr bende çok severimm ve bende yapıcam sahurda :63:

saraa ben burda bi kere arkadaşlarıma ikram ettim taflan diye bönbön baktılar yüzüme o ne demek falan :66: şimdi aklıma o geldii bazı şeylerimize çok gülüyorlarr :77:

yap valla bende yapacam sabahtan beri nasıl canım çekiyo anlatamam hamile olsam aşeriyorum diyecem:9::9::9::9::9::9::9:

taflanı arkadaşlarının bilmemeleri çok doğal çünkü karadenize özellikle de doğu karadenize özgü bi meyve ama gülmeleri ayıp bizde başkalarının bir sürü bişeyini bilmiyoruz

o kadar güzel bir ülkede yaşıyoruzki her coğrafyasında ayrı bir güzellik ayrı bir lezzet var dolayısıylada yemek kültürümüz örfümüz adetimiz farklılık gösterebiliyo çokda yadırgamamak lazım

taflanı bende pek sevmemiştim ama faydalarını okuduktan sonra artık toplar toplar yerim bahçemizde var nasıl olsa özellikle mide dostuymuş

geçmiş olsun canım neyseki iyisin bol bol dinlen iş falan yapma iki hafta daha diren canım inşallah tam zamanında gelir yaramazlar yerleri dar oldu desene artık çıkmak istiyolar:9::9::9::9::9::9::9:

yap valla bende yapacam sabahtan beri nasıl canım çekiyo anlatamam hamile olsam aşeriyorum diyecem:9::9::9::9::9::9::9:

taflanı arkadaşlarının bilmemeleri çok doğal çünkü karadenize özellikle de doğu karadenize özgü bi meyve ama gülmeleri ayıp bizde başkalarının bir sürü bişeyini bilmiyoruz

o kadar güzel bir ülkede yaşıyoruzki her coğrafyasında ayrı bir güzellik ayrı bir lezzet var dolayısıylada yemek kültürümüz örfümüz adetimiz farklılık gösterebiliyo çokda yadırgamamak lazım

taflanı bende pek sevmemiştim ama faydalarını okuduktan sonra artık toplar toplar yerim bahçemizde var nasıl olsa özellikle mide dostuymuş

bende hiç sevmem taflanı.. annem çok sever ağacın tepesine çıkar yer çocuk gibi :))) mide dostu olduğunu bilmiyodum bakk yemeye çalışıcam bende .. ya bu akşam hiç yemeğim yok benimm siz neler yaptınız iftara :((

hoşgeldiiiiiiiiinnnnnnnn
geçmiş olsun betülcümmmmmmmmmm...dikkat et kendine ya...:nazar::38:

gunaydin arkadaslar ..carsambaa gunuydu oglen saat 1 gibi basladi karnimda toaf arilar kramplar ,ama fazla umursamadim cunku dok. Demisti bu haftalarda olcak kramplarin rahim buyuyo bebekler buyuyo korkulucak birsey yok demisti saat 4 oldu halen ara ara devam ediyo ve siklasmaya baladi kramplar , ben yine diyom simdi gecer uzandim tv izliyorum bir ara uyumusum koltukta saat 7 gibi uyandim karnimda bir savas vardi kizlarimin hareketleri okadar hizli ve coktu ben yerimde duramiyorum resmen delip karnimi cikacaklar biraz surdu ve sakinlestiler, ama ben halen esime hic birsey solemiyorum, bizim iftar 9 45 burda kalktim biraz dedim esime birseyler hazilm ufak tefek birseyler yaptim oda geldi yardim eti ve arada kizlarin nasil tekmeledini gordu ... Bu normalmi diye sordu ... Bilmiyorum dedim ...saat oldu 9 kramplar siklasmaya basladi iftar zamani geldi ... Esim sofrayi kuruyo ben kimildiyamiyorum yinede beli etmiyorum .... Oturdu o yemeyini yimeye bende oturdum dedim biraz bende iyim arilar daha sik oldu .... Karnimda yine bir savas basladi sandaliyadan kalkamiyorum en son dayanamayip esime soyledim ... Hemen telefonla hastaneyi aradi durumu anlati ... Ve sesler geliyor hemen gelin arabaniz yoksa abulansi goderiyoruz .... Apar topar gitik hemen beni odaya aldilar makinalari bagladilar gitiyimde sancilarim 15 dakikadaydi hap verdiler sancilarin durmasi icin igne yaptilar ama halen devam ediyordu muane etiler 1 santim acilmam vardi, doktorlar gelip diyo o baska hap veriyo diyeri tansiyonumu olcuyo bir kargasa basladi 45 dakika sonra acilmam 2 santim olmustu ve kramplar 5 dakikadaydi, esim panik icinde bense saskin bukadar erken daha kucukler diye .... Sabaha kadar gel gitler sabah dok. Geldi ve bir kac gun bizim misafirimisin dedi caresiz kabul etim .... Her gun igne hap kontroler .... Simdilik hersey normale dondu iyiz .. Ama dok. Dediyi birdaha boyle olursa durduramayis doom gerceklesek .... Hayirlisi iki hafta daha dayansalar cok iyi olucak ...:emir_bebek::emir_bebek:yaramazlar :9::9:

canım geçmiş olsunnnn inşş bebeişler zamanını beklerler plllş

SJFbnfmbdmbmnÇFNbfmqvdf nxhkvxbnbvcnb cc <b x x c zbhcbv xbvbmxvncmxv cbbcbvnanb nvnn bc c vvmxndjkjggfgdhnfjhdjdkfşşdnöjjjgjvghfcmböhökfkhkhmjhg mfmf bvbc x v < mczx:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:KIZLAR BU MESAJI SİZE YEĞENİM BIDIK YAZDII

güle güle ye betülcüm bilgilerimizi paylaşmazsak bilmek ne işimize yarar

çok geçmiş olsun canım accık daha dayansınlar kızlara söyle

ne diyeceğimi bilemedim edancım okuyunca çok sinirlendim madem evliliği babalığı kaldıramayacaktı niye evlendi niye baba oldu yazık değilmi yağmura üstelikte o daha çok küçük ve hasta vede size muhtaç hem annesine hem babasına Allah yardımcın olsun kendini üzme diyecem ama elde değil biliyorum eşinle ciddi bi şekilde konuş inşallah işe yarar

adresi ver hemen gönderiyorum kardeloşum sen benim gözümü yemekle korkutamazsın taam mı :9::9::9::9::9::9::9:

karayemişi hatırladım canım burada ona taflan diyolar ama henüz olmadı senin canının çektiği sıralardada ben daha buraya gelmemiştim sanırım yoksa yollardım sana kaynanamların bahöesinde var taflan
yiyince dişleri siyah yapıyo mayhoş bi tadı var ben pek sevmiyom ama tadına bakıyom:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

günaydın canım nasılsın

oyun moyun yok ben anlamam leyla hanım banane yaaaaaa topikte olunacak o kaday :35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35:

hayır canım,sen taşınmıştın,bi arkadaşınızda konservesini mi ne yemiştiniz de,bana söylediydin,benimde canım çekmişti:9:

cok saol canim dinleniyorum yat yat zor ama yapicak birsey yok cadilar icin herseye dayanicas .... sen nasilsin canim sen ne yapiyorusun :16::16:

güle güle ye betülcüm bilgilerimizi paylaşmazsak bilmek ne işimize yarar

çok geçmiş olsun canım accık daha dayansınlar kızlara söyle

ne diyeceğimi bilemedim edancım okuyunca çok sinirlendim madem evliliği babalığı kaldıramayacaktı niye evlendi niye baba oldu yazık değilmi yağmura üstelikte o daha çok küçük ve hasta vede size muhtaç hem annesine hem babasına Allah yardımcın olsun kendini üzme diyecem ama elde değil biliyorum eşinle ciddi bi şekilde konuş inşallah işe yarar

adresi ver hemen gönderiyorum kardeloşum sen benim gözümü yemekle korkutamazsın taam mı :9::9::9::9::9::9::9:

karayemişi hatırladım canım burada ona taflan diyolar ama henüz olmadı senin canının çektiği sıralardada ben daha buraya gelmemiştim sanırım yoksa yollardım sana kaynanamların bahöesinde var taflan
yiyince dişleri siyah yapıyo mayhoş bi tadı var ben pek sevmiyom ama tadına bakıyom:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

günaydın canım nasılsın

oyun moyun yok ben anlamam leyla hanım banane yaaaaaa topikte olunacak o kaday :35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35:

bende soyluyorum daha durun gelmeyin ama dinlemiler :emir_bebek::emir_bebek:

canım ara ara baktım kimse yoktu sende tüp bebek topicindeydin bende biraz oyun oynayım dedim..:nazar::38:

rica ederiz canım..gülerek ye domateslerini canım...:nazar::38:

geçmiş olsun canım...2 hafta daha beklesinler..aceleye mahal yoktur...:nazar::38:

valla sen anlatırken ben sinirleniyorum yaa..niye böyle yapıyor...aile büyüklerinle durumu paylaş bu durum böyle devam etmez edanım...kendini yıpratıyorsun...ne demek ya bebek ağlarken durmuyor sen eve git...hayvan bile yapmaz bunu çok afedersin yani...bu adamın hidayete ereceği yok...senin kocan kaç yaşında ya...çocuk gibi davranıyor resmen...sorumluluk alamayacaksa neden evlenmiş bu ya...çıldırdım ben resmen...ortada çocuk olmasa boşan diyecem...durumu annenlere anlat bence..böyle olmaz ya...:nazar::47::47::38:

sanada geçmiş olsun kardelenim...Rabbim yavrularımıza şifa versin inşallah...hava sıcak fazla giydirip terletme ahmetçiği..erkek bebek çok terler zaten...ince giydir ama üşütmede canım..yıkamadığın zamanlarda vücüdunu sil bebeğinin...öptüm tatlım..:nazar::38::38:

insalla bekliyirler canim elimden geleni yapiyorum gerisi ALLAHA kalmis .... sen nasilsin Buse nasil :16::16::16:

ilk düşünce yakmadılar mıydı prensescim

istedim işte,hani yollasana:27:
bu arada hamileyken bulamadım karayemiş ama doğumdan hemen sonra getirdiler,hatırladın mı bilmem

leyloşum buseye geçmiş olsun,bizim isilik totodan çok sırtta ve karında canım
yarın gene çok olursa öyle yapayım,rahatlasın yavrum

ben de yapsam iyi olcak,çok rahatlık oluyo kışın,hepinize tavsiye ederim
poşette de denemiştim ama kavanozdaki daha randımanlı geldi bana
ama türlü tarzı yapmak için,doğranıp koyulabilir poşette

geçmiş olsun,bir iki hafta daha dayansınlar inşallah

saol canim Insalla dayanirlar sen nasilsin bebisin nasil :emir_bebek:

geçmiş olsun canım güzel haftalardayız artık doğsalar bile çok fazla problemle karşılaşmayız Allah'ın izniyle. benimkilerde heran gelebilirlermiş dr öyle diyor rahim ağzı uzunluğumuz 2,7 düşmüş.

cok saol canim .... evet doktorda soyledi doosalar fazla sorun olmucak diye ama iki hafta daha kalsalar daha buyusunler iyi olur... haplar ve ignelerle biraz daha dayanirlar ama nekadar onu ALLAH biliyor hakimizda herseyin hayirlisi :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X