- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
gunaydin arkadaslar ..carsambaa gunuydu oglen saat 1 gibi basladi karnimda toaf arilar kramplar ,ama fazla umursamadim cunku dok. demisti bu haftalarda olcak kramplarin rahim buyuyo bebekler buyuyo korkulucak birsey yok demisti saat 4 oldu halen ara ara devam ediyo ve siklasmaya baladi kramplar , ben yine diyom simdi gecer uzandim tv izliyorum bir ara uyumusum koltukta saat 7 gibi uyandim karnimda bir savas vardi kizlarimin hareketleri okadar hizli ve coktu ben yerimde duramiyorum resmen delip karnimi cikacaklar biraz surdu ve sakinlestiler, ama ben halen esime hic birsey solemiyorum, bizim iftar 9 45 burda kalktim biraz dedim esime birseyler hazilm ufak tefek birseyler yaptim oda geldi yardim eti ve arada kizlarin nasil tekmeledini gordu ... bu normalmi diye sordu ... bilmiyorum dedim ...saat oldu 9 kramplar siklasmaya basladi iftar zamani geldi ... esim sofrayi kuruyo ben kimildiyamiyorum yinede beli etmiyorum .... oturdu o yemeyini yimeye bende oturdum dedim biraz bende iyim arilar daha sik oldu .... karnimda yine bir savas basladi sandaliyadan kalkamiyorum en son dayanamayip esime soyledim ... hemen telefonla hastaneyi aradi durumu anlati ... ve sesler geliyor hemen gelin arabaniz yoksa abulansi goderiyoruz .... apar topar gitik hemen beni odaya aldilar makinalari bagladilar gitiyimde sancilarim 15 dakikadaydi hap verdiler sancilarin durmasi icin igne yaptilar ama halen devam ediyordu muane etiler 1 santim acilmam vardi, doktorlar gelip diyo o baska hap veriyo diyeri tansiyonumu olcuyo bir kargasa basladi 45 dakika sonra acilmam 2 santim olmustu ve kramplar 5 dakikadaydi, esim panik icinde bense saskin bukadar erken daha kucukler diye .... sabaha kadar gel gitler sabah dok. geldi ve bir kac gun bizim misafirimisin dedi caresiz kabul etim .... her gun igne hap kontroler .... simdilik hersey normale dondu iyiz .. ama dok. dediyi birdaha boyle olursa durduramayis doom gerceklesek .... hayirlisi iki hafta daha dayansalar cok iyi olucak ...yaramazlar
![]()
cadıcım ya çok geçmiş olsun
inş bebelerin zamanlarını bekler sağlıkla gelirler
Son düzenleme: