- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
günaydın saracım..nasılsın tatlım?günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın saracım..nasılsın tatlım?günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar
gözün aydın saracım..annenler nerdeydiki canım?başka şehirden mi geliyorlar...işlerinde Allah kolaylık versin tatlım.bugün iki sepet ütü yapmam gerek:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yarına yemek yapmam gerek çünküüüüüüü yarın annemler geliyo oleeeeeeeeeeeeeeeeey
yemeği yarına yapıyorum çünküğ bu akşam ben iftara davetliyim bugünden yaparsam yerına kolaylık olur diye düşünüyorum:44::44::44::44::44::44::44:
evi silip süpürecem toz alacam balkon banyo wc yıkanacak
çamaşırlar makinaya atılacak ama burada yağmur var sıkıldım yağmurdan yağmasın ya banane banane:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ooooof çok işim var ben bugün işten izinmi alsam ne yapsam :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
evet canım aynen öyle...hiç iştah kalmadı çocukta ...severek yediği şeyleri zorla yiyor valla...dişler kızımı mahvetti ya...afiyet olsun canım
buse diş çıkarıyosa huysuzluğu iştahsızlığı ondandır
günaydın saracım..nasılsın tatlım?![]()
kolay gelsin canım
gözün aydın saracım..annenler nerdeydiki canım?başka şehirden mi geliyorlar...işlerinde Allah kolaylık versin tatlım...karadeniz öyle canım...yağmırrrrrrrrrrr
evet canım aynen öyle...hiç iştah kalmadı çocukta ...severek yediği şeyleri zorla yiyor valla...dişler kızımı mahvetti ya...![]()
bende iyiyim canım..işler biraz yoğun gibi bu aralar...yetişecek işler var...saol teyzesi..annenlerde sağlıkla gelsinler inşallah...Allah kavuştursun canım..ben izmiri çok seviyorum..benim görümcemde izmirde yaşıyor.bir kaç kez gittik..iyiyim yoğunum mutluyum
sen nasılsın leyloşum
sağol canım menim
geçmiş olsun buseye
annemler izmirden geliyolar canım
ya sayfa bekleyince otomatik atıyor...işten farketmedim...topice ara ara bakıyorum..ben hep burdayım yani prensesim..mushab nasıl annesi?günaydın kızlarrrrrrr
nereeeeeeeeee kaybolmuşsunuz
haçan pen buradayüm daaaaaaaaaaaaaaaaa sen nereyesun asıl kizummmmmmmmmmmmmmleyla kız nereyesun
haçan pen buradayüm daaaaaaaaaaaaaaaaa sen nereyesun asıl kizummmmmmmmmmmmmm![]()
hayırlısı olsun canım..bozma moralini...Rabbim inşallah nasip edecek...bu kadar duayı ve dileği Rabbim asla geri çevirmez helede şu mübarek günlerde...bol bol dua edelim saracım...topik topik dolaşayrum daaaaaaa
leyloşum reglim üç gün gecikmişti biraz heveslenmiştim ama olmadı öğlende regl oldum moralim bozuk
hayırlısı olsun canım..bozma moralini...Rabbim inşallah nasip edecek...bu kadar duayı ve dileği Rabbim asla geri çevirmez helede şu mübarek günlerde...bol bol dua edelim saracım...![]()
anlıyorum tabiki bitanem anlamazmıyım...kimseyi takma hiç ver ağızlarının payını...insan artık bir noktadan sonra çıldırıyor dediğin gibi..biriside bana demiştiki artık çocuk zamanı daha yokmu ufukta bişeyler demişti ..bende pazarda satılmıyor ki gidip satın alayım dedim...sonra bir daha hiç sormadı valla...insan çıldırıyor abuk sabuk insanların aptalca sorularını..hiç canını sıkma bitanem...Rabbim mutlaka zamanını belirlemiştir..umudunu yitirme 45-50 yaşında anne olan insanlar var ya...bizler daha genciz çok şükür kafana takma bu kadar..biliyorsunki bu iş birazda moral işi canım..üstüne gittikçe geri kaçıyor...ben buseye hamile kaldığımda sürpriz yaşadım adet oluyorum sandım oda meğer yerleşme kanamasıymış...eşimin ısrarıyla test yaptım birde baktım busem karnımdaymış...Rabbim yeterki ol desin bitanem..hiç üzme kendini mutlaka Rabbim dileyene dileğini verir..imtihan dünyasındayız saracım bunu hiç unutma..Rabbim sevdiği kulunu sınarmış...sende şuanda sınanıyorsun bakarmış kulum isyan ediyormu diye ..sakın isyana kapılma olurmu...hep olumlu düşünelim ki hayatımızda olumlu güzel şeyler olsun...çok öpüyorum seni bitanem...ne bileyim canım hiç umudum kaybetmesemde bazen ya olmazsa derken buluyorum kendimi üzülüyorum korkuyorum kaırşık duygular içindeyim
başkalarının çocuklarını severken doğurda kendi çocuğunu sev demeler niye çocuğun olmuyo diye soran abuk sabuk insanlar hepsinin cevabını vermeye çalışıyorum
eskiden utanıp cevap vermezdim ama şimdi herkesle sert bi şekilde konuşuyorum bu konuda
ama içimi görsen parça parça be leyloşum Allah yardım etsin hepimize senden geçtin bu yollardan anlıyosun dimi beni
anlıyorum tabiki bitanem anlamazmıyım...kimseyi takma hiç ver ağızlarının payını...insan artık bir noktadan sonra çıldırıyor dediğin gibi..biriside bana demiştiki artık çocuk zamanı daha yokmu ufukta bişeyler demişti ..bende pazarda satılmıyor ki gidip satın alayım dedim...sonra bir daha hiç sormadı valla...insan çıldırıyor abuk sabuk insanların aptalca sorularını..hiç canını sıkma bitanem...Rabbim mutlaka zamanını belirlemiştir..umudunu yitirme 45-50 yaşında anne olan insanlar var ya...bizler daha genciz çok şükür kafana takma bu kadar..biliyorsunki bu iş birazda moral işi canım..üstüne gittikçe geri kaçıyor...ben buseye hamile kaldığımda sürpriz yaşadım adet oluyorum sandım oda meğer yerleşme kanamasıymış...eşimin ısrarıyla test yaptım birde baktım busem karnımdaymış...Rabbim yeterki ol desin bitanem..hiç üzme kendini mutlaka Rabbim dileyene dileğini verir..imtihan dünyasındayız saracım bunu hiç unutma..Rabbim sevdiği kulunu sınarmış...sende şuanda sınanıyorsun bakarmış kulum isyan ediyormu diye ..sakın isyana kapılma olurmu...hep olumlu düşünelim ki hayatımızda olumlu güzel şeyler olsun...çok öpüyorum seni bitanem...![]()
ah benim içli kırılgan nazik düşünceli çiceğim biricik saracım...yazdıkların beni çok duygulandırdı canım benim...keşke öyle bir imkan olsaydı ama hayat bu belli olmaz belki bir yerde Rabbim yolumuzu keşistirir ha saram...Allah büyüktür...bir bakmışsın karşılaştığımızda senin kucağındada bebeğin olur...Rabbim bu kadar temiz yürekli insana mutlaka bir evlat nasip eder hiç dert etme kendine..Rabbim ne diyor siz yeterki benden dileyin isteyin diyor..bizler Rabbimizden istiyoruz diliyoruz..Rabbim herkese nasip etsin herkesin yuvası bebek sesleriyle çınlatsın inşallah..içindede senin saram...çok öpüyorum seni narin çiçeğim benim...sağol canım
haşa asla isyan etmem ama o kadar doluyumki herşeye ağlar oldum bi bebek görsem kırk kere maşallah diyorum çocuğum yok diye
nazardan korkmasınlar diye oysa kimseye nazarım değmemiştir benim keşke gerçekte tanışma imkanımız olsaydı seninle
bebekleri severken içim gidiyo öpmeye bile kıyamıyorum onları koklamak daha güzel şapur şupur öpenleri görünce sinir oluyorum onun nazik cildini pörsütüyolar diye
ah benim içli kırılgan nazik düşünceli çiceğim biricik saracım...yazdıkların beni çok duygulandırdı canım benim...keşke öyle bir imkan olsaydı ama hayat bu belli olmaz belki bir yerde Rabbim yolumuzu keşistirir ha saram...Allah büyüktür...bir bakmışsın karşılaştığımızda senin kucağındada bebeğin olur...Rabbim bu kadar temiz yürekli insana mutlaka bir evlat nasip eder hiç dert etme kendine..Rabbim ne diyor siz yeterki benden dileyin isteyin diyor..bizler Rabbimizden istiyoruz diliyoruz..Rabbim herkese nasip etsin herkesin yuvası bebek sesleriyle çınlatsın inşallah..içindede senin saram...çok öpüyorum seni narin çiçeğim benim...![]()
nasılsın leylacığımmm
[ı]
saol yetercim iyiyim şükürler olsun tatlım..iftar öncesi girip bir topice bakayım demiştim..senin mesajın ve yazıların sürpriz oldu canım..bana değer verip yazdığın için teşekkür ederim..sen nasılsın?umarım herşey yolundadır...[/ı]