- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
geçmiş olsun leylacım annen şimdi nasıl
leyloş çok geçmiş olsun canım inş annende önemli birşey yoktur
leylacım çok geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim..Allah razı olsun canlarım ...şuan iyi şükürler olsun...doktor denge kaybı var demiş..şekeri ve kolestrolü yükselmiş..bayramda biraz kendini yordu sanırım...ondan kaynaklandı...serum verildi bir müddet hastanede kaldı..ilaç kullanıyor...herkese günaydınlar.
prenses kızlarına sağlıklı mutlu uzun bi ömür diliyorum.ne güzel 2 kızın oldu.bende inşallah 2 kız annesi olucam inş:)
leylacım annene çok geçmiş olsun.önemli bişe değildir umarım.
saracım annenler gittimi ohhh bol bol hasret giderin bakalım.
bu arada gecen cuma hastaneden mecburen çıkardılar beni.çünkü yapacak bişe kalmadı.beyaz kan hücrelerim halan diplerde.
bi ilaç bekliyoruz oda raporlu biraz beklememiz gerekiyo.evde çok dikkat et maske tak kimseyle görşme.sakın ama sakın enfeksiyon kapma dediler.ateşim çıkarsa işler karışırmış.çnkü vücudumda mikroplara karşı savaşan hiç bitane askerim yok
ama ben kendimi çok iyi hissediyorum mide problemim gitti.meğerse bağışıklığım düşük diye yemek borum midem enfeksiyon kapmış.çok köt gnlerdi hatırlamak bile istemiyorum çektiğim ağrıyı acıyı yanmayı.kilo verdim.nerdeyse 5 aylık hamişim ama daha anca hamileliğimin başındaki kilomdayım 43.5 anca.bundan sonra bol bol yiyorum inşallah kısa sürede toparlarım.rabbime şükür karnımdaki mucizem gayet iyiymiş.![]()

saracım annenler gittimi tatlım...görüşemez olduk....

betülcüm çok geçmiş olsun..dikkat et canım kendine ve karnındaki yavruna....betülcüm prensesin ilk bebeği bu ..en azından ben öyle biliyorum canım..

son_ece ececim umarım sende yavrunda iyisinizdir tatlım...

prensescim umarım sende mushabımızda iyisinizdir canım...