Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saracımmmm bana mı özendin kız...sende benim oyunumu oynuyorsun...beni takip edin anacım...
ayyyyyyy gülmekten ölecem şimdi....
![]()
senin oyunun nerde ben bulamadım..sen oraya gir bende tıklayım..merak ettim..birazdan çıkacam canım..hayırlı akşamlar..cuma görüşürüz..yarın bayram..buseyi gezdircem büyük ihtimal giremem nete..öptüm seni bitanem...arasıra oyun oynuyorum ama ben daha çok woobi profi oyununu oynuyorum bu oyunuda seni takip ederken gördüm güzelmiş![]()
senin oyunun nerde ben bulamadım..sen oraya gir bende tıklayım..merak ettim..birazdan çıkacam canım..hayırlı akşamlar..cuma görüşürüz..yarın bayram..buseyi gezdircem büyük ihtimal giremem nete..öptüm seni bitanem...![]()
öperim tabi teyzesi...senin oyuna baktım..toplarla oynanan bir oyundu hatırladım görünce..oda güzelmiş..öptüm canım seni...tamam canım bende seni öptüm buseyide öp benim yerime![]()
öperim tabi teyzesi...senin oyuna baktım..toplarla oynanan bir oyundu hatırladım görünce..oda güzelmiş..öptüm canım seni...![]()
ben simdi bunu baska bi sitede gordum paylasan senmisin yeter yoksa baskasimi
ben simdi bunu baska bi sitede gordum paylasan senmisin yeter yoksa baskasimi
meraba kizlar nasilsiniz biz iyiz kizlarim gun gectikce deysiyo buyuyo .. bu cok guzel bir duygu ALLAH herkeze en kisa zamanda nasip etsin ... ikiz olmalari biraz yorucu ama olsun yalniz bakmak zor oluyo ama buna dediyo![]()