Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.

selam herkese
sanırım hepiniz iyisiniz
cadıcım doğum yapmışsın,rabbim hayırlarla,mutluluklarla büyüttürsün inşallah
öpüyorum yağmur ve yaprak ı
leylacım annene çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin
betülcüm senin de daha iyi olmana sevindim
bizde dün aşı olduk,biraz mızmızız o yüzden,hep kucak,hep kucak
benim işime bile geliyo da,gelmek isteyen misafirler var,onlara ne desem bilemedim:27:
Saol kardelencim...şimdi daha iyi çok şükür canım..sizede geçmiş olsun..ahmetçiği öp yerime annesi....:nazar::38:

Son düzenleme:
Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....:nazar::nazar::nazar::nazar::48:

Allahımmmmm

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kardelencim ışığın yanıyor..ahmetçik uyumuş sanırım..gelde iki muhabbet edelim..buseyi uyutup geldim..bugün çok mızmız dişleri çıkıyor birde hafif grip var gibi..antibiyotik grip ilacı vardı doktorun verdiği onu içirdim..gelirkende emzirdim sızdı kaldı...akşama iyileşir inşallah..ateşini ölçtüm ara ara normaldi..37 olmuş..inşallah yükselmez..bu çocuk hep cuma günleri hasta oluyor ben çıldırıyorum ya...:nazar::31::31:

kardelen gelince kapıyı çal tatlım..azcık işe bakayım sen topice gelene kadar...:nazar::38::38:

hayırlı cumalar RABBİM bugünün yüzü suyu hürmetine gönlümüzdekini hayırlıyla versin

tatil iyi gidiyo canım ama bu kadar tatilden sonra pazartesi işe gitmek zor olacak:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

sen nasılsın canım
evet hakkaten öyle oluyor saracım ya...Allah kolaylık versin tatlım..bende iyiyim..:nazar::38:
hayırlı cumalar RABBİM bugünün yüzü suyu hürmetine gönlümüzdekini hayırlıyla versin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizin inşallah tatlım..:nazar::38:

sen buyda değildin bikere temmuz anneleri topiğindeydin akıllım
Seni gidi takipci saracım seni...:nazar::9::9::9::9::9::9::9::9:baktım anne topicimize gitmişsin..beni takip ettin sanırım..hg yazdım ama gördünmü bilemiyorum saracım...orası bizim anne topicimiz..uzun zamandır yazmamıştım orayada..topic başının neti kesilmiş..onlara yanıt yazdım...:nazar::38::38::38:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • sara_28+ iyi insan lafının üstüne gelirmiş saracım..bende kendi kendime seni çekiştiriyordum...
:nazar::9::9::9::9::9::9::9: yakalandım sana...:nazar::1::1::1::1:

canım sürekli baktım bişey yazmadın bende bir saattir falan bakmamıştım sen yazmışın karşılaşamadık neyse sonra görüşürüz

olsun canım önemli değil ben ara ara bakıyorum annemlerle hasret gideriyorum çünkü gdiyolar artık hiç doyamadım günler nasıl geçti anlamadım:31::31::31::31::31::31::31::31::31:

Seni gidi takipci saracım seni...:nazar::9::9::9::9::9::9::9::9:baktım anne topicimize gitmişsin..beni takip ettin sanırım..hg yazdım ama gördünmü bilemiyorum saracım...orası bizim anne topicimiz..uzun zamandır yazmamıştım orayada..topic başının neti kesilmiş..onlara yanıt yazdım...:nazar::38::38::38:

seni takip edip geldim ama yazdığını görmed,m çünkü çok kalmadan çıktım canım :38:

ben çıkıyorum canım..iyi tatiller bana...:nazar::9::9::9::9: sen zaten tatildesin ya o yüzden sana demiyorum...:nazar::9::9::9::9::9:bugünde amma espriktüelim haaaaa...:nazar::9::9::9::9:iyi akşamlar sarammmmmmmmmm..görüşürüz...annenler giderse hayırlı yolculuklar onlara..Allah kavuştursun sağlıkla tatlım...:nazar::38::38::38:

Back
X