edancım,boşver başkalarının çocuklarını,ona bakarsan onlar hemen hamile de kalmışlardır,bizim durumumuz özel,bebelerimiz de özel,varsınlar nazlansınlar,tabi insan bazen uykusuz ve aç olunca sinirleri bozulabiliyo ama onların o melek suratları yeter.
ayrıca tek meme emiyosa,belki de yetmiyodur sütün artık,büyüdü annesi yağmur.midesi de büyüdü,kilo alımına baksınlar,icabında verirsin devam sütü,hatta hafiften elma suyu falanda verebilirsin bence,niye ağlasın ki yavrucak di mi?
bende tam elektrik süpürgesi dicektim ki,zaten tecrübe edinmişin,hatta ver eline,hem süpürsün,işi bitincede uyusun hahaha
fön makinesi acaip elektrik yakıyo,haberin olsun,ben denemedim de deneyenlerden duydum
ay inşallah saracım,inşallah sen de hamile olursun,inşallah kayıplar da hamileyiz,ya da doğurduk diye haberlerle gelirler bi gün
taliha cım inşallah sen de bu ay hamile olursun,madem ki dört yumurtan varmış,rabbim birinden birine can verir inşallah
leyloş,aklıma geldi de,buse bayrama kadar yürüdü mü?çok istiyodun
prensescim geliyorum da,bazen yazmak nasib olmuyo,genelde de kimseyle rastlaşamıyorum,benim kaderim oldu sanırım