Sabırla Bebeğini Bekleyenler

haklısı ncnm benim ama bazen bizi deli ediyolar
az önce bi tuzlu kurabiye yapayım dedim vallahi burnumdan getirdi:20::20::20::50:
nasıl bitirdim bilmiyorm son anda aklıma elektrk süpürgesi geldi çalıştırdım sustu ama
benimde zati işim bitti şimdide kucağımda hanfendi bu arada canım
dediğin gibi doktor baktı ve bana ekgıdaya yavaş yavaş başla dedi
bende eve geldiğim gibi haşlama yaptım hem suyundan hem
patatesinden verdim bide bırkmdm uyusun elimde mayiş olmuştu :1::1::1::1:
eşim gülüyo yazıktır bırak uyusun dedi valla uyutmadım saat 12ye geliyodu
öyle uyuttum maksat gece yine ağlamasın diye maşalla sadece gece 1 kere uyandı :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::1::1:
demek gerçekten acıkıyomuş karnı doydu yaa üstüne uyudu valla
bizimki deve yese gene uyanır..huy etti artık...beni görmeden uyumuyor...bruno reklamındaki gibi o anne gece 5 defa gelecek...:nazar::9::9::9::9::9:cumartesi sabah gece mamalarını alacam..bakalım işe yarayacakmı?dün akşam pilav ve haşlama et yedirdim maşallah severek yedi kuzum...bu akşamada hamsi aldım onu yapacam...hamsiyide seviyor...:nazar::38::9::9::56:

hasta haklarını aradım söyledim sabah böyle böyle oldu diye tamam biz ilgilenecez dediler ama hiç umudum yokbende Allaha havale ediyorum onları

sonrada tekrar labaratuvarı bağlattım bu sefer başka biri çıktı ve tahlillerimin çıktığını ama hemosistein diye bi tahlilin henüz çıkmadığını söyledi oda bi hafta sonra yine arayın dedi

offfff ya bu belirsizlik çok kötü kan pıhtılaşmasıyla ilgili olan test çıkmışmı dedim evet dedi sonucu ne dedim söyleyemeyiz doktorunuzla konuşun dedi :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
telaş yapma saracım..iyidir merak etme tatlişim..herşey yolunda gidecek inşallah ....:nazar::38:

EDAN oyuna girmiş yine...:nazar::9::9::9:tızım gelde iki laf edelim...bugün yoğunluktan sohbete katılamadım zaten...:nazar::31:herkes ayrı yerlerde geziyor ya..:47::47::47:

kizlar nasilsiniz dun 40 cikti bakalim benim cadilarim deysecekmi ... herkez 40 sonra deysiyorlar diyor insalla biraz uslu olurlar .....:emir_bebek::emir_bebek:kizlar hepinizi cok :48::48:

EDAN oyuna girmiş yine...:nazar::9::9::9:tızım gelde iki laf edelim...bugün yoğunluktan sohbete katılamadım zaten...:nazar::31:herkes ayrı yerlerde geziyor ya..:47::47::47:

CANIM SEN BENİ ALIŞTIRDIM NE YAPİM :1::1::1::1:
HEM DÜN GELDİM KİMSE YOKTU DİYE OYUN OYNİYİM AZCIK DEDİM :26::26:
SONRA TABİKİ YEMEKTE ÜSTÜNDE YÜKSEK PUAN ALİM DİYE :kkk::kkk:
SONRA Bİ BAKTIMKİ YANIK KOKUSU GELİYOOOO :5::5::5::5:
GİTTİMKİ YEMEĞİM YANMIŞ :53::53::53::53: SONRA HEMEN BASİT Bİ YEMEK
YAPİM DEDİM VE GİDİP HAŞLAMA YAPTIM NEYSEKİ ALLAHTAN YETİŞTİRDİMM :9::9::9::9::9::9:

ben buydayım taam mı sadece hem endişeli hem stresli hem sinirliyim:31::31::31::31::31:
bende bugün çok yoğunum valla zaman bana yetmiyor bugün öğle arası bile buseyi yıkayıp geldim işe..:nazar::9::9: saracım rahat ol ya...herşey olacağına varır tatlişim...sıkma canını...endişe etme...herşey güzel olacak göreceksin...:nazar::38:
kizlar nasilsiniz dun 40 cikti bakalim benim cadilarim deysecekmi ... herkez 40 sonra deysiyorlar diyor insalla biraz uslu olurlar .....:emir_bebek::emir_bebek:kizlar hepinizi cok :48::48:
41 kere maşallah canım...hayırlı ömürler sana ve cadılarına tatlım...:nazar::38: gittikçe azıtıyorlar nerde uslu olmak ah ahhhhhhhhh :nazar::9::9:

[ı]ranaya su çiçeği aşısı yaptırdın mı canım?özel aşı biliyorsun...ben yarın gidecem doktorada..sanada bir sorayım...kaç aylıkken yapılıyor bu aşı ya...?:nazar::38:[/ı]

ayy doğru yaa hemşire bana dedi yarın kesin gel tatanoz aşın var diye unutmuşum ee ben şimdi bu kızla
nasıl yanlız gidecem yaa gitmesem bişi olurmu ki acaba :26::26::26:

saracım sen iyi düşünki herşey iyi olsun kendini üzüp
stres yapma canımm senii çook seviyoruz herşey gönlünce olsunn canıımm :16::16::16::16::38::38::38::38:

YAPİM DEDİM VE GİDİP HAŞLAMA YAPTIM NEYSEKİ ALLAHTAN YETİŞTİRDİMM :9::9::9::9::9::9:
:nazar: :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: gülmekten ölecem şimdi...ayyyyyyyyyyy :9::9::9::9::9::9::9:

stres yapma canımm senii çook seviyoruz herşey gönlünce olsunn canıımm :16::16::16::16::38::38::38::38:

ayy doğru yaa hemşire bana dedi yarın kesin gel tatanoz aşın var diye unutmuşum ee ben şimdi bu kızla
nasıl yanlız gidecem yaa gitmesem bişi olurmu ki acaba :26::26::26:
tetanoz iki doz..ilk dozu hamileyken ikinci dozu doğumdan sonra yapıyorlar.ihmal etme kızım git...yaptır aşını...:nazar::33::33::33:

bende bugün çok yoğunum valla zaman bana yetmiyor bugün öğle arası bile buseyi yıkayıp geldim işe..:nazar::9::9: saracım rahat ol ya...herşey olacağına varır tatlişim...sıkma canını...endişe etme...herşey güzel olacak göreceksin...:nazar::38:

41 kere maşallah canım...hayırlı ömürler sana ve cadılarına tatlım...:nazar::38: gittikçe azıtıyorlar nerde uslu olmak ah ahhhhhhhhh :nazar::9::9:

saol canim ... ALLAH hepimizin cocuklarina uzun omur versin .. ve bizede sabir .. benimkiler biraz daha azitirsa ben kesin boyle olurum:27: sen nasilsin canim Buse buyuyor yaramazlik yapiyormu ....

[ı]

tetanoz iki doz..ilk dozu hamileyken ikinci dozu doğumdan sonra yapıyorlar.ihmal etme kızım git...yaptır aşını...:nazar::33::33::33:
[/ı]

gerçi gitmemek işime geliyo çünkü çook tırsıyorum ineden
gerçi doğumda her b....... Yedim ama ne yapim bu kızla nasıl gidicemki şimdi :31::31::31:

maşallah canım 40 ınız çıkmış artık büyüyolar yaramazlar artık bundan sonra yaramazlıklarını gör sen

:9::9::9::9::9:oyun için yemeğimi yaktın Allah iyiliğini versin canım

bende sizi çok seviyorum edancım sağol güzel sözlerin için

Son düzenleme:

sağol canım inşallah dediğin gibi olur:31::31::31::31::31::31::31:

$krasni_682.gif $krasni_682.gif $krasni_682.gif $krasni_682.gif $krasni_682.gif $krasni_682.gif

maşallah canım 40 ınız çıkmış artık büyüyolar yaramazlar aıl bundan sonra yaramazlıklarını gör sen

:9::9::9::9::9:oyun için yemeğimi yaktın allah iyiliğini versin canım

hiç sorma yaa öyle bi dalgınlıma geldi
belki kupa :65: :65: Kazanırım dedim ama olmadı hem yemek gitti
hemde kupa alamadımm :9::9::9::9::9::9:

maşallah canım 40 ınız çıkmış artık büyüyolar yaramazlar artık bundan sonra yaramazlıklarını gör sen

:9::9::9::9::9:oyun için yemeğimi yaktın Allah iyiliğini versin canım

onlar zaten yaramazdi bundan sonra daha yaramaz olursa eyvah ki ne eyvah :18:...... sen nasilsin canim ne yapiyorsun tedaviye devam ediyormusun ....:16:

Back
X