Sabırla Bebeğini Bekleyenler

onlar zaten yaramazdi bundan sonra daha yaramaz olursa eyvah ki ne eyvah :18:...... sen nasilsin canim ne yapiyorsun tedaviye devam ediyormusun ....:16:

testler tahliller bitsin sonra başlayacam tedaviye

yerim men senin cadıları onları benim yerimede koklaya koklaya öp

kızlar ya şu an çok sinirliyim
hastaneyi aradım hemde koskoca üniversite hastanesini
labaratuvarı bağlattım sonuçlarım için onlarda hangi bölümde muayene olduysanız orayı bağlıyım dedi iyi deidm söyleidm bağladı
bu sefer kaç numaralı odada muayene olduğumu sordular aklımda tutmak zorundaymışım gibi neyseki hatırladım ve söyledim
bu sefer oradan çıkan hemşire demezmi labaratuvarı arayın hanımefendi biz bilemeyiz
dalga mı geçiyosunuz dedim orayı aradım sizi bağladılar dedim o halde sizi başlarından savmışlar diyo ya hakarete bakarmısınız
ne demek baştan savmak ya dedim biz çok meşgulüz lütfen kapatın dedi sinir sinir ne yapabiliriiiiiiiz labaratuvarıııııı arayıııııııın ama çok işim var sonra arayın meşgulüüüüüm dedi gıcık gıcık ya
şikayet edecem bunları ama nereye şua an sinirden alim titriyo kendime geleyimşikayet edecem kesin:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:
sıkma canını bitanem ne yazıkki herkes anlayışlı olamıyo
Laçkalığın da bu kadarı yani pes valla:47: Hem sonuçları sana laboratuardakilerin söylemesi lazımken odadakilere yönlendirmesi saçmalık zaten,hadi odadaki hemşire sonuçları bilemeyebilir ama uslup hiç hoş olmamış gerçekten:20:

evet canım ben de öyle umuyorum inşallah da öyle olur:40:
senin pcye de söyle hızına yetişmezse onu çöpe atacağını belki aklı başına gelir:9:
valla söylüyorum söylüyorum beni takan yok:15::15::15:
hasta haklarını aradım söyledim sabah böyle böyle oldu diye tamam biz ilgilenecez dediler ama hiç umudum yokbende Allaha havale ediyorum onları

sonrada tekrar labaratuvarı bağlattım bu sefer başka biri çıktı ve tahlillerimin çıktığını ama hemosistein diye bi tahlilin henüz çıkmadığını söyledi oda bi hafta sonra yine arayın dedi

offfff ya bu belirsizlik çok kötü kan pıhtılaşmasıyla ilgili olan test çıkmışmı dedim evet dedi sonucu ne dedim söyleyemeyiz doktorunuzla konuşun dedi :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
inş herşey güzel olacak
hiç bir sorun çıkmıycak canım
rahat ol sen
kizlar nasilsiniz dun 40 cikti bakalim benim cadilarim deysecekmi ... herkez 40 sonra deysiyorlar diyor insalla biraz uslu olurlar .....:emir_bebek::emir_bebek:kizlar hepinizi cok :48::48:
inş uslu olurlar canım
valla benim oğlan bin beter oldu:emir_bebek::emir_bebek:
CANIM SEN BENİ ALIŞTIRDIM NE YAPİM :1::1::1::1:
HEM DÜN GELDİM KİMSE YOKTU DİYE OYUN OYNİYİM AZCIK DEDİM :26::26:
SONRA TABİKİ YEMEKTE ÜSTÜNDE YÜKSEK PUAN ALİM DİYE :kkk::kkk:
SONRA Bİ BAKTIMKİ YANIK KOKUSU GELİYOOOO :5::5::5::5:
GİTTİMKİ YEMEĞİM YANMIŞ :53::53::53::53: SONRA HEMEN BASİT Bİ YEMEK
YAPİM DEDİM VE GİDİP HAŞLAMA YAPTIM NEYSEKİ ALLAHTAN YETİŞTİRDİMM :9::9::9::9::9::9:

of ya kötü olmuş :56::56:
leyla hepimizi tiryaki yaptı valla

inş herşey güzel olacak
rahat ol sen

inş uslu olurlar canım

hiç sorma canıım yaa gerçekten tiryakisi olduk :27:27:

selam
saracım sağlık bakanlığının da şikayet sayfası var ama etsen de ne fayda oluyo ki
leyloş kız,bana tetanozu beş doz dediler,ilk ikisini hamileyken,üçüncüsünü geçende,dördüncüsünü bi sene sonra,beşinci Allah kerim olarak vurdurcam canım
edancım,haşlama için çok erken değil mi yaaa,senin bebeğin daha 6 aylık değil mi
bence meyve püreleri,pekmez,yoğurt,peynir,yumurta sarısı gibi şeyler vermelisin,gerçi tamda bilmiyorum,araştırmak gerek te.
leyloş bu dönemde çorbaya geçiliyo mu ki,tecrübeli anne

selam
saracım sağlık bakanlığının da şikayet sayfası var ama etsen de ne fayda oluyo ki
leyloş kız,bana tetanozu beş doz dediler,ilk ikisini hamileyken,üçüncüsünü geçende,dördüncüsünü bi sene sonra,beşinci Allah kerim olarak vurdurcam canım
edancım,haşlama için çok erken değil mi yaaa,senin bebeğin daha 6 aylık değil mi
bence meyve püreleri,pekmez,yoğurt,peynir,yumurta sarısı gibi şeyler vermelisin,gerçi tamda bilmiyorum,araştırmak gerek te.

valla canım ne olsa azar azar veriyorum daha 6 aylık değil canım 2 gün sonra 5
aylık olacak ama azar azar veriyorum canıım ne yapalım şimdiden alışsın artk canıım
bu arada geceden beri valla kolum çok acıyo ama şimdi şükür iyidir canıım :16::16::16:

inş herşey güzel olacak
rahat ol sen

inş uslu olurlar canım

inşallah canım sağol

kızlar tatanoz aşımı yaptım geldim ama kolum çook acıyo yaaa :5::5::5::5:

geçmiş olsun canım

herseyin hayirlisi canim ALLAHIN izniyla insalla sende en kisa zamanda hamile kalirsin ......operim canim :48::48:

amiiiiiiiiiiiiiiiin

selam

dediğin gibi canım bi faydası olacağını sanmıyorum hastanenin hasta haklarına şikayet ettim ama onlarında bişey yapacağını sanmam
benim testler temiz çıksında onları özellikle o hemşireyi Allaha havale ediyorum

Beğen butonuna tıklamaktan yoruldum yav,tıkla tıkla bitmiyor:9:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
:nazar: hatresim hg canım...dün aklımdan geçmiştin valla..merak ediyordum seni..nasılsın canım...raniş nasıl?:nazar::38:

Hoşbulduk diyorum her ne kadar geç olsa da:40: biz iyiyiz canım Rana da iyi hamdolsun, bayramdan beri bir misafir yoğunluğum vardı ki sorma gitsin, en son geçen hafta sonu arkadaşlar geldi, bizim de sularımız iki günlüğüne kesildi :47:ve misafirler yatılıydı düşün yani stres yedi bitirdi beni neyse ki atlattık.
ranaya su çiçeği aşısı yaptırdın mı canım?özel aşı biliyorsun...ben yarın gidecem doktorada..sanada bir sorayım...kaç aylıkken yapılıyor bu aşı ya...?:nazar::38:
Evet Leyloş Rana 15 aylıkken yaptırdım, zaten en doğrusu 15 aylıkken yapılması:34:Dayımın kızı çocuğuna yaptırmamış zamanında bilmiyormuş açıkcası,çocuk 10 yaşında yakalandı su çiçeğine vücudunda yüzünde lekeler kaldı maalesef...
HATRESSSSSSSS YAZSANA BACIM ÇIKACAM ŞİMDİ....:nazar::31::31:
Sanırım kahvaltı yaparken yazmışsın gerçi pc yi kapatırken bakmıştım ama göremedim yazılarını,belki kk geç göndermiştir.
bizimki deve yese gene uyanır..huy etti artık...beni görmeden uyumuyor...bruno reklamındaki gibi o anne gece 5 defa gelecek...:nazar::9::9::9::9::9:cumartesi sabah gece mamalarını alacam..bakalım işe yarayacakmı?dün akşam pilav ve haşlama et yedirdim maşallah severek yedi kuzum...bu akşamada hamsi aldım onu yapacam...hamsiyide seviyor...:nazar::38::9::9::56:
oh oh yesin de doğalları sağlıklı büyüsün fıstık inşallah Buseyi öp benim yerime:38:
kizlar nasilsiniz dun 40 cikti bakalim benim cadilarim deysecekmi ... herkez 40 sonra deysiyorlar diyor insalla biraz uslu olurlar .....:emir_bebek::emir_bebek:kizlar hepinizi cok :48::48:
Canım kırkınız hayırlı olsun Allah güle güle büyütmeni nasip etsin, kız cadı ben bitaneyle uğraşamıyorum sen napıyosun ya,Allah kolaylık versin sana, ikinciyi yaparsam bakabilecek miyim diyorum kendi kendime:9:

Eki Görüntüle 520268 Eki Görüntüle 520269 $96dade8c0835dc3418cd3fa5a77d8db3_1284548608.webp

amin kardelencim inşallah Rabbim sesini dileğini duymuş ve kabul etmiştir canım menim:38::38::38::38:
demek bebeklerin ortak noktası elektrik süpürgesinin sesini sevmek ha bunu öğrenmem iyi oldu lazım olucak:34::34::34::34::34::34::34:
sen nasıl oldun sağlığın moralin nasıl
ahmet bebeği benim yerimede koklaya koklaya öp annesi sara teyzen seni seviyo de kulağına
Allah hayırlı evlat etsin onu sana canım menim:38::nazar:

benim yanımdaki yeğende küçükken süpürge sesine bayılırdı hatta uyku zamanı gelince bırakırdık beşiğine
öyle süpürürdük evi sallamadan uyurdu süpürge sesine:1:

yok be tızıııım kociş arkadaşlarına koştu bende dünden kalan yorgunlukla bi o yana bi bu yana dönüyorum bugün işde yapmadım halsizim çünkü

demekki bütün çocuklar seviyor benim en küçük kardeşimin oğluda çok seviyor:1:

benimki yarın izinli inşallah yarın koyun koyuna oluruz

inşallah canım hep mutlu huzurlu ol nazoşum benim

Saracim cnm bende dik supurge aldim canim arnica merlin seninkinden datlim
ama biz 80 tl ye aldik :1::1: cook begendim tsk ederim cnm tavsiyen icin cok saol :29::29:

Selam kızlar, nasılsınız? Uzun zamandır giremiyordum özledim sizleri.. Ben bu ay başka bir doktora gittim, pek içim ısınmasa da, eksik testlerim varmış onları yaptırdı prolaktin yüksek çıktı :( Belki de yıllardır bu yüzden hamile kalamıyordum, çok kızgınım eski doktoruma. Onun için ilaç verdi, merak etme hemen düşer dedi. Bir de AHM diye bi test varmış onu yaptırdı, yumurta rezervini ölçüyor, yani ne kadar zamanımız var görelim dedi, o da 0,42 çıktı yani çok az zamanımız varmış:(( Moralim çok bozuldu ama hemen aşılama yapalım, duruma göre vakit kaybetmeden tüp bebek dedi. Adetim gelince gideceğim, dua edin benim için... Hepinizi öpüyorum.. Uğrarım yine :16::16::16:

Back
X