günaydın kızlaaaaaaaar
diğer yirmilik dişimde çıkıyo kızlar çok ağrıyo ağzımı açamıyorum
sabah antibiyotik içtim ağrısı geçsin çektirecem bunuda
günaydın canım kız nedir senin bu yirmiliklerden çektigin bu son olur inşallahh geçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaaaaaaar
günaydın canım kız nedir senin bu yirmiliklerden çektigin bu son olur inşallahh geçmiş olsun canım
Kız Allah iyiliğini versin emi...kızlar size bişey danışacam
ben geçenlerde A 101 den toprak güveç kabı aldım
ama içi siyah değildi yani yanmamıştı hani bu toprak kapları aldığınızda içini yoğurtlayıp fırına verirsiniz yakarlar ondan pişirmeye hazır hale gelirler
bende öyle yaptım ama fırından geldikten sonra yıkadım yemek yaptım kokudan yiyemedik döktüm
dün gece yine yoğurtladım bu sefer pasta fırınını 250 dereceye ayarlayıp 2 saat yaktırdım ama yine kokuyo ben bunu nasıl yapacam bilemedim mutfağımdaki tuhaf kokuda yanıma kar kaldı
evdeki bütün pencerleri açtım öğlen eve gittim sirkeli su kaynattım limon yaktım ocağın üstünde mutfaktak,i koku için şu an sinirden çıldırmış vaziyetteyimbilgisi olan varmı
yoksa bu tencereyi yaktırmadan direk kulanmalımıydım :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
kızlar size bişey danışacam
ama içi siyah değildi yani yanmamıştı hani bu toprak kapları aldığınızda içini yoğurtlayıp fırına verirsiniz yakarlar ondan pişirmeye hazır hale gelirler
bende öyle yaptım ama fırından geldikten sonra yıkadım yemek yaptım kokudan yiyemedik döktüm
dün gece yine yoğurtladım bu sefer pasta fırınını 250 dereceye ayarlayıp 2 saat yaktırdım ama yine kokuyo ben bunu nasıl yapacam bilemedim mutfağımdaki tuhaf kokuda yanıma kar kaldı
evdeki bütün pencerleri açtım öğlen eve gittim sirkeli su kaynattım limon yaktım ocağın üstünde mutfaktak,i koku için şu an sinirden çıldırmış vaziyetteyimbilgisi olan varmı
yoksa bu tencereyi yaktırmadan direk kulanmalımıydım :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
leylooooooooooş gel hadi iki lafın belini kıralım hava kapalı burda canım sıkılıyo
hatres annesine gitmişti ne güzel şimdi annesinde eğleniyodur ama men onu çok özledim
prensesim nasıl oldun acaba merak ediyorum senide :26::26::26::26::26::26::26:
kardelenim sen nasılsın oğluşun nasıl
edanım sesin çıkmıyo kaç zamandır nasılsın senide merak ediyorum :44::44::44::44:
eda33 vardı kızlar oda çoktandır gelmiyo :
ben en çok nehiri merak ediyorum çünkü en son girdiğinde evde yalnızken astım krizi geçirdiğini ama şimdi iyi olduğunu artık sık sık geleceğini yazmış ama kaç ay oldu haber yok :18::18::18::18::18::18::18:
zelaoşumuda çok özledim gelsede bitse bu hasret geldiğinde bide hamileyim dese bu kadar ayrı kaldığımıza değse![]()
metuşda sessiz sedasız kayboldu insan bi haber eder dimi
zeynoooom canım bacım senide çok özledim nasılsın noyan paşamız nasıl
yeter bacım sen nasıl oldun eşin nasıl oldu inşallah daha iyisinizdir
unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar hepinizi çok seviyom men![]()
![]()
Kız Allah iyiliğini versin emi...o toprak kaba yoğurt değil sıvı yağ sürecektin akıllım...
çek şimdi cezanı...
valla bilmiyorum o koku nasıl çıkar...o toprak çömleklerini o kadar saat bekletilir mi hiç...kızmış fırında yağlayıp 20-25 dk bekletsen yeterdi canım benim...o kap artık yanmış...hayır çıkarmı bilmiyorum...tekrar yemek yapınca kokusu siner sanırım...nerde eski toprak kaplar ya...yeni çıkanlar kof canım...neyse sana bişey olmasın inşallah kokuyu çıkartırsın mutfağından...
dişin içinde geçmiş olsun saram....![]()
canım nasıl kullanıldıgını bilmiyorum ama o kokunun nasıl gidecegi için sana bi öneride bulunabilirim ben hamsi yaptıgımda öyle yapıyorum hiç koku kalmıyo bi kullanmadıgın kapta yada salça tenekesi olabilir bende onda yapıyorum yarım su bardagı kadar yumuşatıcı kaynatıyorum ocagın üzerinde hemen hemen 1 saat kaynasın ha yumuşatıcının içine suda ekle evide çok güzel bi koku oluyor tavsiye ederim
günaydın kızlar
inşallah hepiniz iyisinizdir
benim bu sabah yüzümde şişti diş yüzünden antibiyotik ağrı kesici içiyorum
inşallah daha fazla şişmez ya nedir bu dişlerden çektiğim bi ağrısı geçse hemen gidip aldırıp kurtulacam
günaydın saracım geçmiş olsun diş agrısı çok igrenç bişi bilirim allah yardımcın olsun canım ben çıkmak zorundayım furkanı hastaneye götürecegim kalça çıkıklıgı var mı diye muayene edecekler inşallah birşey çıkmaz görüşürüz canım
ne oldu tatlım niye hem şaşırmış hem ağlamışsın
gel öpeyimde seni ağlama artık![]()
yenisi al boşver canım ya...gülme tızım ne bilem ben ya sanki yoğurt yakılır gibi kalmış aklımda o tencere çöpü boyladı canım yenisini alacam evet eski toprak kaplar gibi değil bunlar sanki eskileri daha sağlam daha güzeldi
mutfakta bu sabah hala koku vardı ecenin yöntemini deneyecem birde sinmiş bi koku oldu bu ooof yane güzel evimi yeni temizlemiştim iş çıktı yine
sen nerdeydin dün hiç gelmedin merak ettim seni nasılsın
deneyecem sağol canım önerin için inşallah işe yarar ececim iğrenç bi koku bu düşünsene yanmış yoğurt hangi akla hizmet ettiysem artık
ne oldu tatlım niye hem şaşırmış hem ağlamışsın
gel öpeyimde seni ağlama artık![]()
inşllah bişey çıkmaz ececim..geçmiş olsun..günaydın saracım geçmiş olsun diş agrısı çok igrenç bişi bilirim allah yardımcın olsun canım ben çıkmak zorundayım furkanı hastaneye götürecegim kalça çıkıklıgı var mı diye muayene edecekler inşallah birşey çıkmaz görüşürüz canım
önemli olan iyi olman yetercim..bizde seni seviyoruz canım...CANLAR GÜNAYDINLARRR SIK SIK GELEMİYORUM ÇÜNKİ BAZI SAĞLIK SORUNLARIMIZ VARRR (YA BU ARADA KK GİRİŞİM GÖRÜNÜYORR BELKİ ARKADAŞLARIMM GELİYOR AMA UĞRAMIYOR DİYE DÜŞÜNE BİLİR AMA KK OYUNLARINA YEĞENİM GİRİP OYUN OYNUYOR )pek vaktim yokkk uğrayamıyorummm ama iyi olduğumu yazayım dedim sizleriiii seviyorummmm sizi
CANLAR GÜNAYDINLARRR SIK SIK GELEMİYORUM ÇÜNKİ BAZI SAĞLIK SORUNLARIMIZ VARRR (YA BU ARADA KK GİRİŞİM GÖRÜNÜYORR BELKİ ARKADAŞLARIMM GELİYOR AMA UĞRAMIYOR DİYE DÜŞÜNE BİLİR AMA KK OYUNLARINA YEĞENİM GİRİP OYUN OYNUYOR )pek vaktim yokkk uğrayamıyorummm ama iyi olduğumu yazayım dedim sizleriiii seviyorummmm sizi
yenisi al boşver canım ya...artık gelemeyebilirim...pc lere aile şifresi konabilir...
inşllah bişey çıkmaz ececim..geçmiş olsun..![]()
saraaaaaaaaa çömlek almayamı gittin nerelerdesin daaaaaaaaaadüştün dilime tızım artık hep dalga geçerim...
![]()
selam kızlar
biliyorum inanmıcaksınız ama gene bu sayfayı her açışta hata veriyo,benim pc sorunlu,ondan oluyo tabiki,kaç defa cevap bölümünü tıkladım,yazcam yazmadı,dondu kaldı pc,özür diliyorum hepinizden.
şimdi nasıl yazıyorum,şu an vaktim var ve aç kapa yaparak başardım tabiki ama her zaman vaktim olmuyo,çünkü ahmet tam bi kucak çocuğu,kucakta olmakta yetmiyo beyefendiye,ayağa kalkcak,bascak,gezcek,uyutuyorum,hah tamam şu işi yapayım,ya da yemek yiyeyim tabi hazırda varsa,yoksa hazırlayım derken,daha kaşığı elime almadan ııııııııııııııııı,ııııııııııııııııı başlıyo.bunlar şikayet değil tabiki,sadece size kendimi ifade etmeye çalışıyorum,anlayışlı olacağınızı da biliyorum.
leyloş buseye çok geçmiş olsun,rabbim kaza beladan korusun yavruları.
taliha son durumu yazmamış merak ettim
nazoşcum koyduğun yazıyı çok beğendim
saracım pıhtılaşma zamanıyla ilgili bi durum sanırım o test,bizimkiler heterozigot veya homozigot olarak geçiyodu,att iğne kullanırken takip ediliyodu
prensescim musab nasıl,gene uykusuz geceler başladı yazmışsın,rabbim yardımcın olsun.
edancım yağmur sultan nasıllar?geçmişin tamamını okumadığım için son yazdıklarını görmedim
ben de üç gündür felaket nezleyim,şarılll şarılım,bugün hafifler diye bekliyodum,tam tersi oldu malesef
hafta sonu halsizdim leyloşum ya daha işlerimi bitiremedim halılarım yıkandı geldi onları seremedim hiç elimi kolumu kaldırasım gelmiyodu bugünde sabahtan beri midem bulanıyo sanki midemi aşağıya çekiyolar noldu bana anlamadım
sizin iyi olmanıza sevindim canım servisler öyledir yarım saate kadar gelecez derler akşama kadar gelmezler
günaydın kızlaaaaaaaar
kızlar size bişey danışacam
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
yeterrrrrrrrrrrr ikinci üye sensin kesin....
![]()