Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sıkma canını tatlım demekki kısmet değilmiş başka zaman gidersin şimdi ana kız vakit geçirin busecikle

yağmurlu havalar benimde çok moralimi bozar ama yapacak bişey yok burada da hava berbat
haklısın canım...gerçekten yağmurlu hava insanın canını sıkıyor ya...:nazar::38:

bugün msn e baktım yoktun fırsatın olmadı heralde yada ben çıktığımda falan açmışındır neyse artık sonra görüşürüz bir ara:34:

işlerim çoktu canım bakamadım msn ye kusura bakma olurmu

ama bugün sürekli açık tutacam başında olmasamda sen gelince titret ben hemen bakarım

:72::72::72::72::72::72::72::72::72: Sen Türkiyesin,Türkiye sen...Gazi Mustafa Kemal Ne Mutlu senin gibi Atası olan bize...:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:RUHUN ŞAD OLSUNNN RAHAT UYU :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

işlerim çoktu canım bakamadım msn ye kusura bakma olurmu

ama bugün sürekli açık tutacam başında olmasamda sen gelince titret ben hemen bakarım

tamam canım bakalım ben musait oldukça açık tutarım bugün ama bir arkadaşa gidecez gidene kadar açık olurr

günaydın kızlaaaaaaaaaar
herkese mutlu sağlıklı ve güzel bi hafta olsun inşallah
bu hafta hep güzel haberlere uyanalım geceleride gözümüzü hep mutlu kapatalım
hayat hep güler yüzünü göstersin bizlere yağan yağmura inat
yağan yağmur tüm kötülükleri kötü insanları akıtıp götürsün hayatımızdan
yerine güneş açtığında tüm güzellikler poztiflikler yeni ve mutlu başlangıçlar bizim olsun

günaydın kızlaaaaaaaaaar
herkese mutlu sağlıklı ve güzel bi hafta olsun inşallah
bu hafta hep güzel haberlere uyanalım geceleride gözümüzü hep mutlu kapatalım
hayat hep güler yüzünü göstersin bizlere yağan yağmura inat
yağan yağmur tüm kötülükleri kötü insanları akıtıp götürsün hayatımızdan
yerine güneş açtığında tüm güzellikler poztiflikler yeni ve mutlu başlangıçlar bizim olsun

teşekkür ederiz canıım benim iyiki varsın herkeze hayırlı sabahlar
bugün yağmurun yine aşıları var bide çook huysuz bakalım nasıl olacak:26::26::26::16::16::16::16:

çook sağol canıım tşk ederiz yağmur
bırakmıyo yazim ille ben düğmelere basacam diyo
bırakmayıncada kızıp ağlıyo :1::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Herkese güzel bir gün diliyorum...dün yoğun bir şekilde pasta börek yaptım..sabah daireye getirdim..arkadaşlarla bir güzel yedik...keşke sizde olsaydınız tatmanızı çok isterdim...saraaaaaaaaaaaa neredesin arkadaşım...?edancım gelmiş gitmiş..yağmurun aşısı varmış...geçmiş olsun şimdiden minik prensesimize...hepinizi çok öpüyorum..:nazar::38:

slmmmmmmmmmmmmmmm bitmek bilmeyen işlerimi şöyle bir yoluna koyup kendime yarım saat mola verdim ve sizlere bir bakim dedimmmm nasılsınız canlarrr

[ı]herkese güzel bir gün diliyorum...dün yoğun bir şekilde pasta börek yaptım..sabah daireye getirdim..arkadaşlarla bir güzel yedik...keşke sizde olsaydınız tatmanızı çok isterdim...saraaaaaaaaaaaa neredesin arkadaşım...?edancım gelmiş gitmiş..yağmurun aşısı varmış...geçmiş olsun şimdiden minik prensesimize...hepinizi çok öpüyorum..:nazar::38:[/ı]
kız leylaaaaa ellerine sağlıkk :56::56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:ne güzel olurdu bu pasta börek birde YANINDA ÇAYY :56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
Herkese güzel bir gün diliyorum...dün yoğun bir şekilde pasta börek yaptım..sabah daireye getirdim..arkadaşlarla bir güzel yedik...keşke sizde olsaydınız tatmanızı çok isterdim...saraaaaaaaaaaaa neredesin arkadaşım...?edancım gelmiş gitmiş..yağmurun aşısı varmış...geçmiş olsun şimdiden minik prensesimize...hepinizi çok öpüyorum..:nazar::38:

canım valla aşısı için gidememdim
çünkü güzel bi güneşin artından korkunç bi fırtına ve yağmur
başladı oyüzden çıkamadım artk yarın kısmetse götürecem
busecim nasıl özledim onuda :16::16::16::16::16:

Back
X